Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχει ιδιαίτερα υψηλό δείκτη νοημοσύνης ώστε να μπορεί να το καταλάβει και αυτό σε αντίθεση με πολλούς που απλά απομυθοποιούνται...

δεν θα διαφωνησω αλλα ποιους αλλους εννοεις;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν το θέλουμε τον Παπαλουκά ας κάτσει εκεί που είναι.Οταν έχω τον μεγαλύτερο μαέστρο ο Παπαλουκάς μου πέφτει λίγος.

Από ότι είδα αναίρεσες μετέπειτα, γιατί αν το πιστεύεις πραγματικά αυτό τι να πω...:-P

Μου θυμιζει Ολυμπιακο που εχει Μπουρουση, Σχορτσιανιτη, Ζιζιτς, πηρε τον Βουγιουκα, θελει και τον Παπαδοπουλο, δηλαδη μιλαμε για 5 κλασικα πενταρια και θα δινει 7εκ απο το μπατζετ του για να εχει 5 παικτες για μια θεση και θα παιζει με 4αρι τον Βασιλοπουλο και ασο τον Πεν

O Ζιζιτς είναι 4άρι. Ο Σχορτσιανίτης με τον Μπουρούση είναι τελειώς διαφορετικοί παίκτες οπότε χρειάζονται και οι δυο. Ο Βουγιούκας θα πάει στον Πανιώνιο για τον Περπέρογλου αλλά και να μην πάει είναι 20 ετών από κολέγιο δεν μπορείς να βασιστείς σε αυτόν. Οπότε όπως βλέπεις έχουμε 2 καθαρούς σέντερ. Μακάρι να ερχότανε ο Παπαδόπουλος, αλλά πήγε Ρεάλ, κρίμα...

Τη βδομάδα που έρχεται πιστεύω θα έχουμε εξελίξεις και από τις δυο ομάδες.

Δημοσ.

O Ζιζιτς είναι 4άρι.

Και ο Τσαρτσαρης 5αρι.

Βασικα ο Ζιζιτς ειναι "Human Offensive foul" αλλα τελοσπαντων, ο Ζιζιτς παιζει αναγκαστικα 4αρι οταν εχει διπλα Σχορτσιανιτη ή Μπουρουση, μια χαρα 5αρι επαιζε με Βασιλοπουλο στο 4, ο Ζιζιτς ειναι τοσο 4αρι οσο ειναι ο Στακ, δηλαδη μονο στην αναγκη

Ο Σχορτσιανίτης με τον Μπουρούση είναι τελειώς διαφορετικοί παίκτες οπότε χρειάζονται και οι δυο.

Οκ, ειναι 2 διαφορετικα 5αρια λοιπον...Λυση στο 4 δεν θα παρεις απο κανενα απο τους 2 οποτε παει κι αυτο

Ο Βουγιούκας θα πάει στον Πανιώνιο για τον Περπέρογλου αλλά και να μην πάει είναι 20 ετών από κολέγιο δεν μπορείς να βασιστείς σε αυτόν.
Αν γινει δεκτον.
Οπότε όπως βλέπεις έχουμε 2 καθαρούς σέντερ. Μακάρι να ερχότανε ο Παπαδόπουλος, αλλά πήγε Ρεάλ, κρίμα...

Εγω εξακολουθω να βλεπω οτι εχεις τέσσερα 5αρια εκ των οποιων αντε να δεχτω οτι σε σχημα με 2 πυργους να κανει τον "ευελικτο" πυργο ο Ζιζιτς, παντως και αυτος δεν μπορει να μαρκαρει τον Τσαρτσαρη ή τον ΣΜοντις πχ

Θες και τον Μαυροκεφαλιδη, αλλο ενα καθαρο 5αρι και αυτος στην κατηγορια "Θα δουμε τι θα βγει" και ετσι στην ουσια θες να πληρωσεις ενα καρο φραγκα για να γεμισεις μια θεση για την οποια

1. Ο Βουγιουκας δεν ξερει τι θα γινει

2. Ο Σχορτσιανιτης ποσο θα παιξει φετος

3. Ο Ζιζιτς αν θα καταφερει επιτελους να περασει την μετριοτητα σε βαθος χρονου

4. Ο Μαυροκεφαλιδης ΑΝ ερθει και ΑΝ ξεκολλησει γιατι φετος εμεινε στασιμος

Και μενεις στην ουσια με τον Μπουρουση ως ατομο εμπιστοσυνης εχωντας χρυσοπληρωσει ομως αλλους 4. Μαγκια σου αν παρει και φοβερο πλευμεηκερ και 1 καθαρο 4αρι αλλα δεν ξερω αν οι Αγγελοπουλοι θα δωσουν ΤΟΣΑ λευτα.

Δημοσ.
Ρε συνήθη ύποπτε, αν έχεις Παπαλουκά, Διαμαντίδη στην πεντάδα, εξ'ορισμού πάει να πει ότι έχεις τα λεφτά να πάρεις ότι καλύτερο και για τις άλλες θέσεις..:)

Μπαααα, περνει πολλα αλλα οχι ΤΟΣΟ πολλα που να λες "Μονο ομαδες του ΝΒΑ μπορουν". Αν αντι για Γιαφτοκας+Ντελκ επερνα Παπαλουκα θα σημαινε οτι μπορω να παρω και τον Βινς Καρτερ?

Γιαυτο σου λεω, να δωσει ο Παυλος λευτα για τον Παπαλουκα εχει. Το σηκωνει το μπατζετ. Απλα το μπατζετ δεν ειναι ΤΟΣΟ μεγαλο ωστε να εχω και Παπαλουκα ΚΑΙ ΔΙαμαντιδη και να χτυπησω και Βουισιτς

Δημοσ.
Βασικα ο Ζιζιτς ειναι "Human Offensive foul" αλλα τελοσπαντων, ο Ζιζιτς παιζει αναγκαστικα 4αρι οταν εχει διπλα Σχορτσιανιτη ή Μπουρουση, μια χαρα 5αρι επαιζε με Βασιλοπουλο στο 4, ο Ζιζιτς ειναι τοσο 4αρι οσο ειναι ο Στακ, δηλαδη μονο στην αναγκη

Ο Ζιζιτς ειναι 4αρι στο σωμα και 5αρι στο μυαλο και στις ικανοτητες

Απλα το μπατζετ δεν ειναι ΤΟΣΟ μεγαλο ωστε να εχω και Παπαλουκα ΚΑΙ ΔΙαμαντιδη και να χτυπησω και Βουισιτς

ναι και μετα θα φτιαξεις τη ντριμ τιμ. :D

δε γινοντε αυτα.

Δημοσ.
Και ο Τσαρτσαρης 5αρι.

Και ο Τσαρτσαρής έπρεπε να παίζει σέντερ φορ να παίρνει πέναλντυ με τις βουτιές του ;)

Φίλε μου, ο Τσαρτσαρής είναι 4αρι, όπως και ο Ζίζιτς. Παουερ φοργουορντ. Κατά ανάγκη παίζει 5αρι. Και όχι το αντίστροφο όπως λες. Μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε :P

Εγω εξακολουθω να βλεπω οτι εχεις τέσσερα 5αρια εκ των οποιων αντε να δεχτω οτι σε σχημα με 2 πυργους να κανει τον "ευελικτο" πυργο ο Ζιζιτς, παντως και αυτος δεν μπορει να μαρκαρει τον Τσαρτσαρη ή τον ΣΜοντις πχ

Θες και τον Μαυροκεφαλιδη, αλλο ενα καθαρο 5αρι και αυτος στην κατηγορια "Θα δουμε τι θα βγει" και ετσι στην ουσια θες να πληρωσεις ενα καρο φραγκα για να γεμισεις μια θεση για την οποια

1. Ο Βουγιουκας δεν ξερει τι θα γινει

2. Ο Σχορτσιανιτης ποσο θα παιξει φετος

3. Ο Ζιζιτς αν θα καταφερει επιτελους να περασει την μετριοτητα σε βαθος χρονου

4. Ο Μαυροκεφαλιδης ΑΝ ερθει και ΑΝ ξεκολλησει γιατι φετος εμεινε στασιμος

Και μενεις στην ουσια με τον Μπουρουση ως ατομο εμπιστοσυνης εχωντας χρυσοπληρωσει ομως αλλους 4. Μαγκια σου αν παρει και φοβερο πλευμεηκερ και 1 καθαρο 4αρι αλλα δεν ξερω αν οι Αγγελοπουλοι θα δωσουν ΤΟΣΑ λευτα.

Mα για αυτό κυνηγάμε άλλο έναν σέντερ. Επειδή στην ουσία ο μοναδικός σίγουρος καθαρός σέντερ είναι ο Μπουρούσης. Το λες και μόνος σου. Ο Ζίζιτς κάθε άλλο παρά μέτριος είναι, αλλά αυτό δεν το σχολιάζω παιρετέρω. Εξάλου είναι γνωστό ότι κινούμαστε για 4αρι και άσσο πρώτα από όλα. Λες να μην αντέχουν οι Αγγελόπουλοι να κάνουν 3 καλές μεταγγραφές; Δεν τον νομίζω... ;)

Δημοσ.
Και ο Τσαρτσαρής έπρεπε να παίζει σέντερ φορ να παίρνει πέναλντυ με τις βουτιές του ;)

Φίλε μου, ο Τσαρτσαρής είναι 4αρι, όπως και ο Ζίζιτς. Παουερ φοργουορντ. Κατά ανάγκη παίζει 5αρι. Και όχι το αντίστροφο όπως λες. Μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε :P

Καλά αυτό με τις βουτίες δε θα το σχολιάσω. Ξυδάκι μόνο.

Έλα όμως που το παιχνίδι του και τη ταχύτητα που θα έπρεπε να έχει σαν 4άρι δεν τα έχει; Άρα τι είναι;

Mα για αυτό κυνηγάμε άλλο έναν σέντερ. Επειδή στην ουσία ο μοναδικός σίγουρος καθαρός σέντερ είναι ο Μπουρούσης. Το λες και μόνος σου. Ο Ζίζιτς κάθε άλλο παρά μέτριος είναι, αλλά αυτό δεν το σχολιάζω παιρετέρω. Εξάλου είναι γνωστό ότι κινούμαστε για 4αρι και άσσο πρώτα από όλα. Λες να μην αντέχουν οι Αγγελόπουλοι να κάνουν 3 καλές μεταγγραφές; Δεν τον νομίζω... ;)

Δεν έχει έναν, έχεις πολλούς, απλά δεν έχεις πολλούς αξιόπιστους. Και ναι ο Ζιζιτς δεν είναι κάτι εξαιρετικό, νια καλή λύση είναι και τίποτα παραπάνω. Και με όλους αυτούς που διώχνετε, ψάχνεται μόνο για τρεις και περιμένετε ότι θα πάτε καλύτερα;

Δημοσ.

Μαλλον δεν καταλαβες. Ο Τσαρτσαρης σωματικα ειναι 5αρι. 2,09, αλτικος και δυνατος. Ελα μου ομως που δεν μπορει να παιξει αμυνα σε πλατη, που δεν ειναι καλος να παιξει πλατη ο ιδιος και που προτιμα να σουταρει απο μεση και μακρια

Ο Ζιζιτς μπορει να κανει ντραιβ με τριπλα?Μπορει να βγει στο L??Μπορει να βοηθησει στα μπλοκ-αουτ(πραγματικα δεν τον εχω δει ποτε να κανει blockout).

Εξαοκολυθω να επιμενω οτι αν παιζεις με Ζιζιτς-Μπουρουση παιζεις με 2 πενταρια

Μα αυτο ειναι το θεμα, κηνυγας και αλλο 5αρι (και καλα κανεις) ενω εχεις ηδη πληρωσει 4, μαλακια δεν ειναι?

Και οσο για τους Αγγελοπουλους, αν πληρωσουν ολους αυτους και εχεις 3αρι τον Βασιλοπουλο+1 τεσσαρι και δεν εχει παγκο, ειναι μαλακια. Δεν θα προτιμουσες αντι Βουγιουκα πχ να ειχες ενα καλο 3αρι ή εστω ενα μπακ-απ του Βασιλοπουλου

(Για τον Ζιζιτς, δεν ειπα οτι ειναι μετριος, ειπα οτι ειναι μετριος σε βαθος χρονου, δηλαδη αυτο το παιδι ενω εμενα μαρεσει προσωπικα, λες και δεν μπορει να παιξει 2 φουλ μηνες, θα κανει 2 ματς και μετα σε αλλα 5 θα ξυνει τα @@ του)

Δημοσ.

Ηρεμήστε ρε παίδες με τα 5αρια και τα 4αρια άλλωστε στο σύγχρονο μπάσκετ ως γνωστόν 2 θέσεις υπάρχουν με πλάτη και με πρόσωπο.

Δημοσ.

Κοιτάχτε παιδιά. Και ο Σόφο είναι 2.06, άρα είναι 4άρι έτσι; Οχι δεν είναι. Είναι σέντερ. Μπορεί ο καθένας να διαφέρει στα σωματικά προσόντα και στις μπασκετικές του συνήθειες, αλλά αυτά συγκαταλέγονται στα πλεονεκτήματα και στα μειονεκτήματα του κάθε παίκτη. Μην ακούω τώρα διάφορα παλαβά για ταχύτητες κτλπ μόνο και μόνο για να υποστηρίξει ο καθένας τη θέση του. Δεν κάνουμε διαγωνισμό εδώ, αλλά συζήτηση σε λογικά πλαίσια. Ο Ζίζιτς είναι 4αρι, παίζει μια ζωή 4αρι. Τώρα αν θέλετε να παίξουμε την κολοκυθιά και να επιμένετε ότι είναι 5αρι, τι να πω...

Και για να τελειώνουμε με το θέμα. Ναι KaizerSoze, έτσι όπως το λες, δείχνει μλκια. Να έχεις 3 σέντερ και να πηγαίνεις για 4ο. Επειδή όμως δεν ξέρουμε ακριβώς τι πλάνα έχουν ο προπονητής και η διοίκηση κάνουμε υπομονή και βλέπουμε, έτσι δεν είναι; :)

Υπομονή λοιπόν.

Δημοσ.
Κοιτάχτε παιδιά. Και ο Σόφο είναι 2.06, άρα είναι 4άρι έτσι; Οχι δεν είναι. Είναι σέντερ. Μπορεί ο καθένας να διαφέρει στα σωματικά προσόντα και στις μπασκετικές του συνήθειες, αλλά αυτά συγκαταλέγονται στα πλεονεκτήματα και στα μειονεκτήματα του κάθε παίκτη. Μην ακούω τώρα διάφορα παλαβά για ταχύτητες κτλπ μόνο και μόνο για να υποστηρίξει ο καθένας τη θέση του. Δεν κάνουμε διαγωνισμό εδώ, αλλά συζήτηση σε λογικά πλαίσια. Ο Ζίζιτς είναι 4αρι, παίζει μια ζωή 4αρι. Τώρα αν θέλετε να παίξουμε την κολοκυθιά και να επιμένετε ότι είναι 5αρι, τι να πω...

Έχεις δίκιο, τι να καθόμαστε να κοιτάζουμε το παιχνίδι του καθενός για να τα βρούμε τη θέση του... :roll:

Δημοσ.
Μην ακούω τώρα διάφορα παλαβά για ταχύτητες κτλπ μόνο και μόνο για να υποστηρίξει ο καθένας τη θέση του. Δεν κάνουμε διαγωνισμό εδώ, αλλά συζήτηση σε λογικά πλαίσια. Ο Ζίζιτς είναι 4αρι, παίζει μια ζωή 4αρι.

Ωραια, επειδη λεμε "παλαβα" περιμενω μερικα "λογικα" που

1. κανει το 4αρι

2. Κανει ο Ζιζιτς

αρα ο Ζιζιτς=4αρι

Εκτος αν θεωρουμε οτι επειδη ειναι κοντυτερος του Μπουρουση=4αρι.

(οσο για το επιχειρημα με το υψος του Σχορτσιανιτη, ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ, αν ηταν να κοιταμε μονο την σωματοδομη ο Τσαρτσαρης θα ηταν 5αρι και ο Διαμαντιδης 3αρι, αλλα δεν ειναι)

Δημοσ.

Δεν πρόκειται να μπω σε αυτή τη διαδικασία φίλε μου. Ο Ζίζιτς σε όλες τις ομάδες που έχει παίξει έχει παίξει 4αρι και μόνο υπό συνθήκες και λόγω ανάγκης σαν 5αρι. Απο εκεί και πέρα εσύ μπορείς να λες ότι και ο Διαμαντίδης είναι σέντερ επειδή έχει τα χέρια του Φασούλα. Με γειά σου με χαρά σου :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...