talikra Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Καλά άμα έρθει ο Θοδωρής στον Παναθηναϊκό, μια περιφερειακή γραμμή με Σπανούλη, Διαμαντίδη, Παπαλουκά θα ρίξει και τα τσιμέντα! Δυστυχώς ο Τεό μάλλον θα προτιμήσει το ΝΒΑ (και πολύ καλά θα κάνει), αλλά εντάξει, λίγο όνειρο δεν κάνει κακό.... Ξεκολάτε λίγο με τον παπαραλουκά καλός χρυσός αλλά στην ομάδα μας δεν έχει θέση
KWSN_Men Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Ο Ολυμπιακός παίρνει Ραούλ Μπράβο, Ελγκέρα, Παβόν (τον Ρ.Κάρλος δεν τον γούσταρε) και ο ΠΑΟ χτυπάει Εμερσον (για 15 ψωρο εκ. ευρώ)...Επιτέλους γιατί οι Ελληνικές ομάδες έχουν βαλθεί να ξεγυμνώσουν την Ρεάλ;; Αφήστε τους ρε παιδιά κανένα παίκτη... :-P:-P:-P Καλά, κάντε όνειρα για τον Παπαλουκά, ή ΤΣΣΚΑ ή ΝΒΑ, δεν πάει σε άλλη ομάδα. Αν έρθει Ελλάδα, θα έρθει στην ομάδα που γουστάρει και το έχει δηλώσει και όχι στον ΠΑΟ Στα 35 του που θα έρθει Ελλάδα, ας πάει όπου θέλει. Εγώ γουστάρω τη κίνηση της λευκής επιταγής, δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να έρθει Ελλάδα, σε οποιαδήποτε ομάδα, αυτή τη στιγμή.
johnyboy Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δεν το θέλουμε τον Παπαλουκά ας κάτσει εκεί που είναι.Οταν έχω τον μεγαλύτερο μαέστρο ο Παπαλουκάς μου πέφτει λίγος.Οι στόχοι της ομάδας είναι συγκεκριμένοι, Σπανούλης Φερνάντες και ένα καλό 5άρι. Ο παυλάρας είδε ότι έμεινε ελεύθερος αυτός?:mrgreen: http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=53285
revil Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Ελα μωρε με το παλτο!!!! Ποιος Βινς καρτερ τωρα!! Εδω σας πηρανε το Σισκα!! edit : Ρε μαγκες ιδεα μου ηταν οτι το πρωτο βημα του σπανουλη ηταν σα του φλας περιπου? Δλδ ο ανθρωπος εχει ριξει τρελη γυμναστικη,ετσι?? Εγω τον θυμομουν πολυ χειροτερο.απορω γιατι δε παιζει εκει που ειναι
johnyboy Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Ε καλά τώρα.Rookie και να παίξει?Επεσε και σε προπονητή ξεφτέρι και δέσαμε.Αυτό πάντως που βλέπω είναι οτι αν γυρίσει δεν θα προλαβαίνουμε να μετράμε τις ασίστ του και του μητσάρα.Ειδικά στην φάση που πέταξε την μπάλα κάτω απο τα πόδια ήταν ποίημα έστω και φιλικό.
KaizerSoze Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Τα πραματα ειναι απλα. Γυρναει Μπιλης, χτυπας Ρουντυ και περνεις τον Περοβιτς(τον προτιμω απο Αντερσεν) και τελος. Απλα, ρεαλιστικα αλλα και εντυπωσιακα συναμα
vastravoud Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Ξεκολλήστε από τα οπαδικά, άκου "λίγος" ο Παπαλουκάς, και δε χωράει; Ο ΔΙαμαντίδης είναι σπουδαίος, είναι πλήρης καθώς κάνει τα πάντα, απλώς αν κάποιος είναι "μαέστρος", αυτός είναι ο Θόδωρας. Ο Διαμαντίδης είναι βέβαια σαφώς καλύτερος στο αμυντικό κομμάτι(καθώς και στο μακρινό σουτ) οπότε εξισορροπούνται τα πράγματα. Αλλά ήμαρτον, "λίγος" ο Παπαλουκάς; Στην Εθνική δηλαδή πως χωράνε Διαμαντίδης, Παπαλουκάς, Σπανούλης, Ζήσης , και βλέπετε τι περιφερειακή άμυνα μπορούν να παίξουν.
johnyboy Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Λίγος ξε λίγος δεν το παο με τίποτα ας πάει αλλού.Και δεν θωρώ παίχτη κάποιον που έγινε 30 για να μάθει μπάσκετ.Γιατί τα τελευταία 3 χρόνια άρχισε να παίζει μπάσκετ λίγο ποιο ομαδικό πιο πριν ήθελε μια μπάλα μόνος του.
vastravoud Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 ΟΚ, αλλά ο Παπαλουκάς εδώ και 3-4 χρόνια ανεβαίνει, δεν έμαθε μπάσκετ στα 30 του! Και τα "δε θεωρώ παίκτη", κλπ, κλπ θα μπορούσες να το πεις στους Αμερικάνους που φαγανε 12 ασιστ πριν καν καταφέρουν να τις δουν. Αλοίμονο αν οι ομάδες χτίζονταν με βάση το ποιόν "συμπαθούμε". Δε θα τον πάρουμε βέβαια, μιας και θα πάει στο ΝΒΑ(και πολύ καλά θα κάνει), αλλά το να λέμε ότι δε θα "χώραγε" στον Παναθηναϊκό είναι λιγάκι άκυρο.
johnyboy Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Κάτσε ρε συ τώρα γιατί θα τρελαθούμε.Δηλαδή θα βάλουμε σε μια ομάδα Διαμαντίδη Παπαλουκά? Είναι λιγάκι δύσκολο γιατί είναι και οι 2 ηγετικοί παίχτες και μου κάνει λίγο δύσκολο, από αυτή την άποψη δεν χωράνε.Στην εθνική παίζουν γιατί είναι η εθνική δεν γίνετε αλλιώς.Και στο ΝΒΑ να πάει καλά θα κάνει γιατί πλέων είναι 30 και δεν έχει να αποδείξει τίποτα.Ασχετα που τον βλέπω να μην πάει αλλά και να πάει θα καθαρίζει πάγκο.
vastravoud Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Στην Εθνική όμως που παίζουν βλέπεις τα αποτελέσματα Δε σημαίνει ότι θα βγαίνει ο ένας για να παίζει ο άλλος, Διαμαντίδης και Παπαλουκάς είναι το απόλυτο "άσσο-δύο". Όπου υστερεί ο ένας υπερτερεί ο άλλος. Δεν παίζει να σκουπίζει πάγκο. Απ' ότι φαίνεται θα διαλέξει πολύ προσεκτικά την ομάδα που θα πάει ώστε να μπορέσει να ταιριάξει.
AFANIS_ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 ποιος είπε ότι στο μπάσκετ υπάρχουν αναπληρωματικοί και βασικοί???? δείτε τα στατιστικά των τελευταίων χρόνων...ο μ.ο. συμμετοχής σε κάθε ματς για τους περισσότερους παίχτες είναι....20-25 λεπτά...άρα γιατί να μην έχεις 2 ισάξιους (όχι ίδιους...) στην ίδια θέση....
revil Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 καλα συγνωμη ρε συ γιαννη διαβασα καλα? Στην εθνικη παιζουν μαζι επειδη δε γινεται αλλιως? Και αν σου πω εγω οτι η εθνικη παει καλα επειδη εχει γκαρντ που σπερνουν?? Ελα ενταξει καλη η αντιπαθεια αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα παραδεχομαστε οπως και ναχει
vastravoud Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 ΑΚΡΙΒΩΣ! Με το rotation που γίνεται, και με δεδομένο ότι όλοι σχεδόν οι παίκτες παίζουν πάνω από μια θέσεις, το ρόστερ βολεύεται μια χαρούλα. Και είανι μεγάλο αβαντάζ να έχεις ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ πεντάδα 2 pm, κάτι που ο φετινός Παναθηναϊκός το είχε μόνο για 10λεπτα. Αν έρθει ο Σπανούλης θα έχουμε και για τα 40 λεπτά 2 pm στην πεντάδα.
johnyboy Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 οκ οκ μην βαράτε είναι καλός αλλά δεν τον χωνεύω με τίποτα. Αλλά φέτος σαν μεταγραφή προτιμώ τον v-span και τον Φερνάντες ή έναν εκ των 2 αν δεν γίνουν και οι 2.(πιστεύω θα γίνουν και οι 2)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.