revil Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Ε τπτ απλα αν καποιος απο αυτους που ειναι στα ντραφτς αποφασισει να παει νβα τοτε η ομαδα που τον εχει στα ντραφτς εχει και τα δικαιωματα του
KaizerSoze Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Τι σχεση εχει ο Τεο με τον Φερναντεθ??? Για αντι-Τεο πηραν ηδη τον Ζηση. Για Φερναντεθ εφοσον τον εθεσε πρωτο στοχο ο Ζοτς, εχει τις ακρες, και δεν θελησει να παει ΝΒΑ πιστευω οτι θα τον παρουμε. Δεν εγινε ξαφνικα μικρος ο Παναθηναικος επειδη του πηραν ενα παικτη
revil Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Ειμαι παντως πολυ περιεργος ρε καιζερ να δω τι θα κανουν κοντοι κ ζοτς. Απο τι μια λεω οτι σας πιασανε κοροιδα αλλα απο την αλλη ρε πουστη μου και " Η ΠΑΕ παναθηναικος ανακοινωνει την αποκτηση του αθλητη Μπραιαντ Κομπι" να δω δε θα μου κανει καμια μα καμια αισθηση edit γτπ ΚΑΕ εννοουσα
KaizerSoze Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Οταν τελειωνει η χρονια οι ομαδες περνουν "λαχνους" αναλογα με την θεση τους. Η τελευταια περνει 6,000 ξερω γω και οι ομαδες των πλευοφς 100 με τον πρωταθλητη να περνει 1(τυχαια νουμερα) Μετα γινεται κληρωση για την σειρα που θα διαλεξουν. Προφανως η χειροτερη ομαδα εχει τις περισσοτερες πιθανοτητες να παρει πρωτη παικτη(κυριολεκτικα σαν τα βηματακια στο δημοτικο "Εγω περνω τον Κωστα" )αλλα τιποτα δεν αποκλειει οι πρωταθλητες να ειναι σουπερ κωλοφαρδοι και να παρουν αυτοι Αποκει και περα ολοι οσοι θελουν να δηλωσουν στα ντραφτς εχουν περιθωριο να αποσυρουν την συμμετοχη τους. Η επιλογη στα ντραφτς ειναι περιεγο πραγμα, πχ μπορει η Νο2 ομαδα να εχει 2 φοβερα γκαρντς και να μην εχει αναγκη ενα συγκεκριμενο φοβερο πλευμεηκερ οποτε μπορει να προτιμησει καποιον χειροτερο αλλα ψηλο. Το μεγαλο παιχνιδι γινεται στις ανταλλαγες. Εκτος απο τα μεγαλα ονοματα τυπου Οντεν και Ντουραντ που υποτιθεται σου αλλαζουν την ζωη γινεται χαμος. Αφενος οταν γινονται ανταλλαγες παιζουν στα ανταλλαγματα και ντραφτ πικς. Πχ ειμαι οι Γκολντεν Στεητ και θελω να παρω ενα παικτη χρησιμο απο τους Μιαμι Χιτ, τον Μορνινγκ πχ αλλα δεν θελω να δωσω καποιον σταρ. Τι κανω? Λεω στους Σελτικς "Μακες, του χρονου κατεβαινουν στα ντραφτς φοβεροι παικτες, εγω ομαδαρα δεν εχω και λογικα θα ειμαι στην 1η δεκαδα που θα διαλεξει, εσεις ειστε καλη ομαδουλα και λογικα θα πατε απο το Νο20 και κατω να διαλεξετε. Θελετε την επιλογη μου στα ντραφτς, να παρετε παικτη στο 7 ή στο 8 αντι για το 25??" Ενα αλλο που γινεται ειναι, ειμαι η Νεα υορκη, μου εχει κατσει το Νο3, εχω σεντερ καλο, τον Καρυ αλλα τα καλα τα γκαρντ θα μου τα παρουν στο 1 και στο 2. Τι κανω?Χτυπαω το καλο το σεντερ ή παω για δευτεραντζα γκαρντ?Οχι, χτυπαω το καλο το σεντερ αλλα δεν τον κραταω, τον στελνω στους Σελτικς πχ και περνω τον Πιρς Παιζουν πολλα σεναρια ανταλλαγων και συνεργασιων στα ντραφτς. Ενα αλλο σημαντικο ειναι οτι περνεις δικαιωματα οχι τον παικτη, μερικοι προτιμουν να τελειωσουν το κολλεγιο, αλλοι να πανε Ευρωπη, διαφορα. Απλα τωρα οι Μπλεηζερς πχ εχουν το δικαιωμα να σηζητησουν με τον Οντεν πρωτοι. Αν δεν τα βρουν μπορουν να το δωσουν ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ(οχι τον παικτη, αυτος δεν εχει υπογραψει τιποτα ακομα) σε αλλη ομαδα για να παρουν ετοιμο παικτη Ειδικα για Ευρωπαιους, σπανια να πας κατευθειαν ειδικα αμα σε διαλεξουν απο το 15-20 και κατω, σημαινει οτι δεν σε θεωρουν ετοιμο ακομα, σε αφηνουν 1-2 χρονια Ευρωπη και σε παρακαλουθουν(οπως εκαναν οι Ροκετς με Σπανουλη)
Steven Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Οκ thanks Kaizer το έπιασα το σύτημα... Και άμα ο Οντεν ρε παιδί μου τώρα πει...εγώ δεν γουστάρω να παω στους τελευταίους αλλά θέλω να πάω στους πρωταθλητές μπορεί επίτηδες να μη συμφωνήσει όπως λες με την ομάδα που τον διάλεξε έτσι ώστε να παραχωρήσουν τα δικαιώματα του σε κάποια άλλη?
KaizerSoze Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ!!! Απο την αλλη βεβαια μπορουν και οι Μπλεηζερς να του πουν "Τσιμπα 3, μια ζωη εδω θα μεινεις", νομιζω αυτο ειχε γινει πριν 2-3 χρονια που ειχε το Νο1 το Μεμφις(τοτε ακομα Βανκουβερ Γκριζλις) που το Νο1ειπε "Εγω σε σας δεν παιζω, να με δωσετε" και τον εδωσαν. Δεν εχει νοημα γιατι θα χασουν και οι 2, αν ο παικτης δνε θελει πας στους ΣΠερς και λες "Θελω τον Τζινομπιλι και τον Παρκερ και σας τυλιγω τον Οντεν δωρο" Ενιγουει, στα δικα μας, εμπλεξαν τα πραγματα, σαν Νεουορκεζο με χαροποιει αλλα σαν Παναθηναικο με προβληματιζει οτι οι Μπλεηζερς(που εχουν τα δικαιωματα του Φερναντεθ) μας εδωσαν στα πλαισια ανταλλαγης τα 2 βασικα τους γκαρντ τα οποια ειναι για φαπες και μαλλον θα τα ξαποστειλουμε-ως Νικς-αλλα αδειασαν οι θεσεις των κοντων και ισως τον παρουν τωρα τον Ρουντυ
anthony_88 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Να παει σε αλλη ομαδα απο αυτη που τον διαλεξε μονο με ανταλλαγη ή καποια συμφωνια γινεται... Επισης αυτα που ειπε ο Καιζερ ολα καλα αλλα εκανε ενα λαθος... Οι 15 χειροτεροι μονο επιλεγουν τους πρωτους 15 και ειναι και αυτοι που μπορει να κληρωθουν για το Νο1. Oι 15 καλυτεροι πανε και διαλεγουν, αναλογα με την κληρωση, απο το 16 και κατω... Επισης, τον Φερναντεζ τον διαλεξαν οι Suns οποτε δυσκολο το βλεπω να παει εκει... Τελος, ο Μπελινελι μαλλον θα παιξει στους Golden State γιατι σουταραν τον Richardson...
KaizerSoze Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Σωστος, εχω μεινει στα παλια ντραφτς που στους κωλοφαρδους τους Σπερς ειχε κατσει το 1 και πηραν Ντανκαν(νομιζω οτι απο εκεινα τα ντραφτς βαζανε περιορισμο στο μεχρι που μπορουν να διαλεξουν οι ομαδες των πλευοφφς) Τον διαλεξαν οι Σανς αλλα τον στειλαν Πορτλαντ σουμπιτο
anthony_88 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Οντως εχεις δικιο, τον εστειλαν στο Portland και αφου αυτοι διωξαν κατι γκαρντ ανυπαρκτους, μαλλον θα τον παρουν. Επισης, το San Antonio πηρε τον Πριντεζη και τον στελνει στο Toronto
Freestyler83 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δηλαδή, στο Πορτλαντ έχει πιθανότητες να είναι πενταδάτος? Αν ναι, έχουμε πρόβλημα
johnyboy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δράμα.Η κατάσταση είναι πολύ περίπλοκη.πρέπει να κινηθούμε γρήγορα για αγορά παιχτών και στην καε δεν κουνιέται φύλλο και ανησυχώ λιγάκι.
silverthan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Επειδή δεν μας το λένε, δεν σημαίνει ότι δε κουνιέται τίποτα. Με τον Περπέρογλου τι γίνεται τελικά?
johnyboy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Μέχρι την Κυριακή ενδέχεται να υπάρξει οριστικό τέλος στο σίριαλ «Στράτος Περπέρογλου» με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Ο πρόεδρος του Πανιωνίου Ηλίας Λιανός επέστρεψε στην Αθήνα, είχε κάποιες επαφές χθες, ενώ σήμερα ενδέχεται να συναντηθεί και με ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Ο ισχυρός άνδρας των «κυανέρυθρων» φέρεται ενοχλημένος από το γεγονός ότι ο παίκτης φαίνεται να τα έχει βρει με τους «ερυθρόλευκους». Όμως, εκτός από το οικονομικό κομμάτι- ο Ολυμπιακός δίνει στον Πανιώνιο κοντά στα 350.000 ευρώ - υπάρχουν και τα έμψυχα ανταλλάγματα κι εκεί οι «πράσινοι» φαίνεται να έχουν προβάδισμα. Μπορούν να δώσουν π.χ. Ξανθόπουλο και Σάκοτα, την ίδια στιγμή που από τους «ερυθρόλευκους» αποτελούν ήδη παρελθόν οι Στακ, Χαρίσης και Μπάρλος, παίκτες που ενδεχομένως να ενδιέφεραν τον Πανιώνιο. Πάντως, η επιθυμία του παίκτη αποτελεί ένα σοβαρό ατού για το συγκρότημα του Πίνι Γκέρσον, ο οποίος παρεμπιπτόντως έμαθε χθες ότι ο Άρβιντας Ματσιγιάουσκας εξέφρασε την επιθυμία στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Λιθουανίας Ραμούνας Μπουτάουτας να μη συμμετάσχει στο ευρωμπάσκετ, χωρίς πάντως να αποφύγει να συμμετάσχει στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Γιάννης Λαμπίρης ΕΦ. ΤΑ ΝΕΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.