Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ποιος Φεναντεθ, ο Ρουντι???

Αυτος παει NBA μαλλον, τουλαχιστον θα τον επιλεξουν στα draft.

Όντως, αλλά η ελπίδα μας είναι ότι η Μπανταλόνα προτιμά να τον (μοσχο)πουλήσει για να τα αρπάξει

Δημοσ.
Παίρνω απλά ως αφορμή αυτό που έγραψες γιατι νομίζω ότι πολλοί εδώ κάνετε ανόμοια σύγκριση. Με τον Λάκοβιτς ο ΠΑΟ δεν πήρε ευρωπαϊκό, με το που ήρθε ο Σισκάουσκας έκανε triple crown. Νομίζω ότι είναι αρκετά διαφορετικό το να φύγει ένας καλός παίκτης, ο οποίος όμως δεν είχε δείξει ότι κάνει τη διαφορά, με το να φύγει ο παίκτης, που με το που ήρθε στην ομάδα της άλλαξε πρόσωπο.

Ναι αλλά αν δεν είχαμε Μπατίστ Μήτσο Τομάσεβιτς Σάνη θα παίρναμε το 3ο το μακρύτερο.Απλά έχει την τύχη να παίζει σε θέση που δεν υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι παίχτες.Και αν πρόκειται να τον είχα του χρόνου όπως με τον οσφπ καλύτερα που έφυγε.Προσωπικά δεν καίγεται καρφί για τον λιθουανό.Ο ζότς θα βρει άλλον.Και την μεταγραφή V-span εγώ την θεωρώ δεδομένη.Οπότε στα τσακίδια και η παναγία μαζί του.Θα καταλάβει οταν και του χρόνου θα φάνε κέρασμα.

και νομίζω ο τομάσεβιτς ανανέωσε για 1 χρόνο με μειωμένες αποδοχές.

Δημοσ.
Η μαλακία του είναι ότι δεν πήγε (από όσο γνωρίζουμε δηλαδή) να πει στους Γιαννακόπουλους 'ξέρετε, μου δίνουν 2 εκ., ανεβάστε μου το κασέ και μένω'.

Και στην τελική, μην τα κρίνουμε τα 800.000 ευρώ με τα δικά μας δεδομένα. Δουλεύει κάποιος σε μια διαφημιστική. Από τις κορυφαίες του χώρου. Το αφεντικό ότι και να το ζητήσεις σου το δίνει, ο Διευθυντής του θεωρείται ο κορυφαίος του χώρου. Τη χρονιά που πέρασε, το διαφημιστικό team (και εξαιτίας σου) σάρωσε όλα τα βραβεία. 'Ερχεται λοιπόν ο κύριως ανταγωνιστής και σου προσφέρει αντί για 30.000 ευρώ το χρόνο που πέρνεις μέχρι τώρα, 50.000. Μεγάλη η διαφορά, αλλά δε θα ήταν καλύτερα (από τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι όλα είναι σχεδόν τέλεια) να πας στον ιδιοκτήτη και το διευθυντή και να τους πεις 'ρε παιδιά, μου δίνουν 50.000 οι απέναντι, δώστε μου τα ίδια'. Να πάρεις τα 40-45.000 που θα σου δώσουν και είσαι και πρώτος μάγκας.

Izerman, ναι μεν έπαιξε τεράστιο ρόλο στην ομάδα, αλλά δεν ήταν ο μόνος που ήρθε και έκανε διαφορά.

ακριβως αυτο. εισαι στην εν δυναμη πρωταθλητρια ευρωπης, με τον καλυτερο προπονητη της ευρωπης, με εναν προεδρο που ξερεις οτι θα κατσει να σε ακουσει και θα το συζητησει μαζι σου ο οποιος σκορπα πολυ ευκολα λεφτα και ειναι ανθρωπινος μαζι σου και σηκωνεσε να φυγεις για την μοσχα και την τσσκα. εγω αυτο δεν το καταλαβαινω. δεν πειραζει θα παρουμε αλλους δεν εχουμε προβλημα. το οικοδομημα ειναι πολυ ισχυρο για να κλονιστει απο εναν παιχτη.

Δημοσ.

Ενταξει ρε παιδια δεν ηρθε και η καταστροφη, και εμενα μου αρεσε πολυ ο Σισκα ειδικα στο Φ4 αλλα μην τον κανουμε και υπερηρωα γιατι αυτη η ομαδα δεν ειχε(η καλυτερα ειχε 10 οχι 1)! Ειχε ενα αψογο συνολο με πολυ καλους και δεμενους παιχτες. Μην τον κανουμε απο τη μια μερα στην αλλη ηγετη γιατι δεν ητανε. Οσο για το πρεστιζ του Παναθηναικου ειναι για γελια, 4 αστερια ειναι αυτα. Για το πρεστιζ του Λιθουανου ειναι αλλη υποθεση εκτος αν εξηγηθηκε σωστα στον προπονητη και τον ειχε ειδοποιησει να κανει τα πλανα του

Δημοσ.
κατά την διάρκεια των παιχνιδιών με τον ΟΣΦΠ? Λέω μήπως γιατί η αποδοσή του είχε πέσει πολύ εκείνη την περίοδο....

Αυτές τις μλκιες παιδιά κάποια στιγμή πρέπει να τις κόψουμε, εντελώς φιλικά fanpan ;)

Από τις αντιδράσεις των βάζελων πάντως φαίνεται πως τους πείραξε πάρα πολύ. Και είναι λογικό όταν ένας από τους καλύτερους σου παίκτες, με το triple crown φρέσκο φρέσκο, προτιμάει το αντίπαλο δέος (θεωρητικά στην Ευρώπη). Γιατί το έκανε αυτό, μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Μπορεί για τα λεφτά, μπορεί για αλλαγή κλίματος, μπορεί για οτιδήποτε. Η μλκια είναι αυτό που είπε ένας φίλος, ότι δεν μίλησε με τος Γιαννακόπουλους πρώτα για αναπροσαρμογή. Αλλά αυτό μάλλον δείχνει ότι ήθελε να φύγει από τον ΠΑΟ, το είχε πάρει απόφαση.

Το θέμα πλέον είναι ποιόν θα φέρετε. Και ποιούς ακόμη θα φέρουμε και εμείς :)

Δημοσ.
Αυτές τις μλκιες παιδιά κάποια στιγμή πρέπει να τις κόψουμε, εντελώς φιλικά fanpan ;)

Γιατί μαλακία ρε φίλε πώς ξέρεις πώς σκέφτεται ο καθένας? Με το ίδιο πάθος θα παίξεις για μια ομάδα που δεν πρόκειτε να ξαναφορέσεις την φανέλα της μετά από έναν μήνα?Από την στιγμή μάλιστα που δεν έχεις και τίποτα να αποδείξεις.

Δημοσ.

ναι ο σωφερ καθησυχασε τον κοσμο σημερα λεει

ακουσα οτι ερχεται ο Νιβαλντο

μπορει και ο Νοναλτινιο και ο Νοναλντο

Δημοσ.
Αυτές τις μλκιες παιδιά κάποια στιγμή πρέπει να τις κόψουμε' date=' εντελώς φιλικά fanpan ;)

Γιατί μαλακία ρε φίλε πώς ξέρεις πώς σκέφτεται ο καθένας? Με το ίδιο πάθος θα παίξεις για μια ομάδα που δεν πρόκειτε να ξαναφορέσεις την φανέλα της μετά από έναν μήνα?Από την στιγμή μάλιστα που δεν έχεις και τίποτα να αποδείξεις.[/quote']

Mλκια είναι αυτή η νοοτροπία φίλε μου. Είχε συμφωνήσει από πριν για αυτό επίτηδες δεν έπαιξε. Ελεος.

Νομίζεις δλδ ότι ο Σισκάουσκας (και ο οποιοσδήποτε παίκτης) δεν ήθελε να πάρει το πρωτάθλημα και δεν ήθελε να γράψει ιστορία κάνοντας το triple crown ε; Επαιζε απλά για να περάσει η ώρα...

Εκτός του ότι νομίζω ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟ σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια των τελικών. Στο πέμπτο ήταν σίγουρα με 16πόντους και το καθοριστικό τρίποντο.

Εντάξει σας την έκανε γυριστή, αλλά μην λέμε ότι μας κατέβει για να μειώσουμε τον παίκτη. Δεν είναι σωστή αντίδραση υγιούς φιλάθλου αυτή.

Δημοσ.
ναι ο σωφερ καθησυχασε τον κοσμο σημερα λεει

ακουσα οτι ερχεται ο Νιβαλντο

μπορει και ο Νοναλτινιο και ο Νοναλντο

Θα έρθει μαζί με τον Λουίς Νίγκο και τον Νε ΤΡομπέρτο

παρέα με τον ΤΡομπέρτο Κάρλος που πηγαίνει τον φαξ στον Ντουντου ...

Για αμυντικό χαφ βέβαια ο Νακελελέ με φορ τον Νουνζάι...

Δημοσ.
200.000 ευρω σου φαινονται λιγα;
Στο 1,5 μυριο τον χρονο???

ΨΙΧΟΥΛΑ!!!1 διαφημηση για αποσμητικο ειναι. ΠΛακα κανεις???Οταν μιλαμε για ποσα, οταν μιλαμε για συμβολαια 4ετιας της ταξης των 6 εκ τι να του κλασουν τα 6.8???

Επισης τι σχεση εχει σαν αξια η Μπανταλονα με τη Μπαρτσελονα μονο εσυ ξερεις...και σε τελικη αναλυση οπως ο Μπατιστ επελεξε να παραμεινει στην Ελλαδα και δεν προτιμησε τα περισσοτερα λεφτα της ΤΣΣΚΑ ετσι ο αλλος προτιμησε τα λεφτα!

1. Τι σχεση εχουν???Τα τελευταια 20 χρονια εχουν παρει τα ιδια Ευρωπαικα, παιζουν στο ιδιο πρωταθλημα και μπορουν να προσφερουν ισαξια συμβολια(αν οχι σε ολους τους παικτες, στους 5αδατους)Πως σου φανηκε αυτο για σχεση?

2. Ακομα να απαντησεις τι διαφοροποιει τον Μπατισ απο τον Σισκαουσκας στον επαγγελματισμο και γιατι οποιος κοιταει μονο τα λεφτα θεωρειται αυτοματα επαγγελματιας

Τελος για τις ρητρες δεν επαναλαμβανω 3η φορα τι ειπα και τι εννοω...οποιος καταλαβε καταλαβε.

Και εγω δεν σκοπευω να τπ συνεχισω, οποιος κανει οτι δεν καταλαβε, κανει οτι δεν καταλαβε

ΥΓ. Παρεπιπτοντως, σε λιγες ωρες θα ξερουμε. Ο Ρουντυ Φερναντεθ εχει πει οτι αν δεν μπει 20αδα δεν παει ΝΒΑ(κοινως δεν σκοπευει να παει σε ομαδα που δεν θα παρει ρολο βασικου).Μακαρι γιατι ειναι παικτουρα και (ασχετο, δεν ειναι ασος, ουτε καν ασοδυο, ειναι 2αρι προς 2αρο-3αρι) αν ειναι να τον παρουμε βαζω εγω τον Σισκαουσκας στο αεροπλανο για Μοσχα για να μην χασει την πτηση. Το κακο ειναι οτι οι προβλεψεις μιλανε για Νο16 οποτε τον βλεπω να χαιρετα την Ευρωπη.

Επισης στα ντραφτ θα φανει και το μελλον του Σπανουλη, μακαρι να παιξει πολυ γκαρντ στον 1ο γυρο για να τον δουν σαν περισσεμα οι Χιουστον και να παρει τον δρομο της επιστροφης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...