Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν σου λεω οτι θα ερχοταν ο Σαβιολα,λεω οτι αμα ειναι να δωσεις 2 και 3 φορες τα λεφτα που δινει η Λεβερκουζεν να τα δωσεις για τον Χ Σαβιολα και οχι τον Χ Ζε Ρομπερτο

Α,και για το μπασκετ...παιξε τωρα γιατι κυκλοφορει μια φημη οτι δεν τελειωσαν οι μεταγραφες,οτι εκτος απο τον Σκεπανοβιτς που εφυγε,φευγει και ο Τομασεβιτς και μπορει να αποκτηθει και αλλος παικτης,

ενας Κροατης

λιγο μεγαλος σε ηλικια,38αρης

επαιζε παλια στην Γιουγκοπλαστικα

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδή βαριέμαι να κάνω quote κάθε λέξη του άλλου, για το μπάσκετ του Παναθηναικού εμμένω στην άποψή μου και θεωρώ ότι το μπάσκετ, ωραίο άθλημα μεν (σε γενικές γραμμές), μισητό εξαιτίας της στάσης των μπασκετικών δημοσιογράφων τόσα χρόνια (το εθνικό άθλημα, η αγαπημένη εθνική και λοιπές μαλακίες) και ξεπεσμένο τα τελευταία χρόνια λόγω έλλειψης μεγάλων παικτών. Ειδικά τώρα που και το NBA είναι για τα πανυγήρια, πολύ λίγοι ασχολούνται με αυτό. Όσο για το ευρωπαικό μπάσκετ, ας μην πω καλύτερα. Οπότε είτε το πάρετε είτε το πάρει ο Ολυμπιακός φέτος ή σε 100 χρόνια η ποτέ το ίδιο μου κάνει. Όποιος επιμένει να ασχολείται με κάτι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, πρόβλημα του. Για το ποδόσφαιρο, όλες οι ομάδες δείχνουν ενισχυμένες. Πλεονέκτημα φυσικά έχει ο Ολυμπιακός, όχι γιατί είναι η ομάδα μου αλλά γιατί είναι η μοναδική από τις μεγάλες που έχει επιτέλους ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Απλά πράγματα. Αυτά για τα χρήματα που καλύτερα να δώσεις στον Χ Σαβιόλα και όχι στο Ψ Ζε δεν τα πιάνω. Τα δίνεις εκεί που πιστεύει ο προπονητής ότι χρειάζεται να τα δώσεις... αν έχεις προπονητή, βεβαίως, και με όσα αντέχει η τσέπη του προέδρου, αν έχεις και πρόεδρο. Ποια λογικά και παράλογα ποσά, λοιπόν; Δεν μιλάμε ποτέ γενικά σε αυτά τα θέματα, εκεί είναι το μεγάλο λάθος Κάιζερ, μιλάμε πάντα συγκεκριμένα! Οι γενικεύσεις δεν βοηθούν.

Δημοσ.
Επειδή βαριέμαι να κάνω quote κάθε λέξη του άλλου, για το μπάσκετ του Παναθηναικού εμμένω στην άποψή μου και θεωρώ ότι το μπάσκετ, ωραίο άθλημα μεν (σε γενικές γραμμές), μισητό εξαιτίας της στάσης των μπασκετικών δημοσιογράφων τόσα χρόνια (το εθνικό άθλημα, η αγαπημένη εθνική και λοιπές μαλακίες) και ξεπεσμένο τα τελευταία χρόνια λόγω έλλειψης μεγάλων παικτών. Ειδικά τώρα που και το NBA είναι για τα πανυγήρια, πολύ λίγοι ασχολούνται με αυτό. Όσο για το ευρωπαικό μπάσκετ, ας μην πω καλύτερα. Οπότε είτε το πάρετε είτε το πάρει ο Ολυμπιακός φέτος ή σε 100 χρόνια η ποτέ το ίδιο μου κάνει. Όποιος επιμένει να ασχολείται με κάτι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, πρόβλημα του. Για το ποδόσφαιρο, όλες οι ομάδες δείχνουν ενισχυμένες. Πλεονέκτημα φυσικά έχει ο Ολυμπιακός, όχι γιατί είναι η ομάδα μου αλλά γιατί είναι η μοναδική από τις μεγάλες που έχει επιτέλους ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

Σαφώς και είναι δικαίωμα του καθενός να υποστηρίζει ή όχι ένα άθλημα...Και για να δικαιολογήσει την επιλογή του μπορεί να εκθέσει λογικά επιχειρήματα...Εσύ όμως με έβγαλες έξω από τα ρούχα μαυ...Είναι επιχειρηματολογία αυτή για να υποστηρίξεις το ποδόσφαιρο και να θάψεις το μπάσκετ; :roll:

Ειδικά εκείνο το ότι είναι μισητό το μπάσκετ εξαιτίας των δημοσιογράφων...

Κλείσε τελείως τη φωνή στο φινάλε...:grin:

Δημοσ.

ρε kirileman. σιγά τα κεραμύδια θα μας τρέχεις στα νοσοκομεία καλοκαιριάτικα ρε έλεος!

αν είναι ανύπαρκτο το μπάσκετ για σένα και δεν υπάρχουν μεγάλοι παίκτες για να κάνουν τη διαφορά στο άθλημα, κάτσε και σχολίασε κάτι άλλο.

Δημοσ.
Επειδή βαριέμαι να κάνω quote κάθε λέξη του άλλου, για το μπάσκετ του Παναθηναικού εμμένω στην άποψή μου και θεωρώ ότι το μπάσκετ, ωραίο άθλημα μεν (σε γενικές γραμμές), μισητό εξαιτίας της στάσης των μπασκετικών δημοσιογράφων τόσα χρόνια (το εθνικό άθλημα, η αγαπημένη εθνική και λοιπές μαλακίες) και ξεπεσμένο τα τελευταία χρόνια λόγω έλλειψης μεγάλων παικτών. Ειδικά τώρα που και το NBA είναι για τα πανυγήρια, πολύ λίγοι ασχολούνται με αυτό. Όσο για το ευρωπαικό μπάσκετ, ας μην πω καλύτερα.

Α,καλα,εισαι μαλλον πολυ μακρια απο το αθλημα.Και μονο που λες για το Ευρωπαικο μπασκετ

Σε Ιταλια και Ισπανια τα γηπεδα τα τελευταια 3 χρονια ειναι γεματα,οι Ρωσικες ομαδες ανεβενουν και φετος το ιδιο και οι Ελληνικες.Το ΝΒΑ μετα την περσνη καμψη φετος ειχε ανοδο σε εσοδα και θεαματικοτητες,Κομπε,Νοβιτσκι και κυριως ΛεΜπρον ειναι οι νεες ατραξιον κτλ

Γενικα στην Ελλαδα το μπασκετ δεν ακουγεται επειδη δεν κερδιζει ο Ολυμπιακος.

Για το ποδόσφαιρο, όλες οι ομάδες δείχνουν ενισχυμένες.

Πες 3 ομαδες εκτος εσας,εμας και της ΑΕΚ που ειναι ενισχυμενες

Απλά πράγματα. Αυτά για τα χρήματα που καλύτερα να δώσεις στον Χ Σαβιόλα και όχι στο Ψ Ζε δεν τα πιάνω. Τα δίνεις εκεί που πιστεύει ο προπονητής ότι χρειάζεται να τα δώσεις... αν έχεις προπονητή, βεβαίως, και με όσα αντέχει η τσέπη του προέδρου, αν έχεις και πρόεδρο. Ποια λογικά και παράλογα ποσά, λοιπόν; Δεν μιλάμε ποτέ γενικά σε αυτά τα θέματα, εκεί είναι το μεγάλο λάθος Κάιζερ, μιλάμε πάντα συγκεκριμένα! Οι γενικεύσεις δεν βοηθούν.

Tι να πω ρε πουστη μου,γραμματα θελει??

Τι δεν καταλαβες?

Ειπα οτι η αποψη μου ειναι οτι ΑΝ προκειται να δωσεις ΥΠΕΡΟΓΚΟ ποσο,δηλαδη ξερω γω να πα να παρεις τον Σαλπιγγιδη με διπλασια χρηματα αποτι ζηταει ο ΠΑΟΚ απο τον Ατρομητο ξερω γω,ΕΦΟΣΟΝ σουχει ζητησει ο προπονητης σου τον παικτη,εχει νοημα ΕΦΟΣΟΝ τον δεις και σαν ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Το να πα να σκασεις αυτη την στιγμη τα διπλασια αποτι ζηταει η Μπολτον απο την Λιβερπουλ για τον 33χρονο Γιαννακοπουλο εγω πιστευω οτι δεν αξιζει,με τα ιδια λεφτα περνεις 2 αλλους παικτες

Δημοσ.
Επειδή βαριέμαι να κάνω quote κάθε λέξη του άλλου, για το μπάσκετ του Παναθηναικού εμμένω στην άποψή μου και θεωρώ ότι το μπάσκετ, ωραίο άθλημα μεν (σε γενικές γραμμές), μισητό εξαιτίας της στάσης των μπασκετικών δημοσιογράφων τόσα χρόνια (το εθνικό άθλημα, η αγαπημένη εθνική και λοιπές μαλακίες) και ξεπεσμένο τα τελευταία χρόνια λόγω έλλειψης μεγάλων παικτών. Ειδικά τώρα που και το NBA είναι για τα πανυγήρια, πολύ λίγοι ασχολούνται με αυτό. Όσο για το ευρωπαικό μπάσκετ, ας μην πω καλύτερα. Οπότε είτε το πάρετε είτε το πάρει ο Ολυμπιακός φέτος ή σε 100 χρόνια η ποτέ το ίδιο μου κάνει. Όποιος επιμένει να ασχολείται με κάτι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, πρόβλημα του. Για το ποδόσφαιρο, όλες οι ομάδες δείχνουν ενισχυμένες. Πλεονέκτημα φυσικά έχει ο Ολυμπιακός, όχι γιατί είναι η ομάδα μου αλλά γιατί είναι η μοναδική από τις μεγάλες που έχει επιτέλους ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Απλά πράγματα. Αυτά για τα χρήματα που καλύτερα να δώσεις στον Χ Σαβιόλα και όχι στο Ψ Ζε δεν τα πιάνω. Τα δίνεις εκεί που πιστεύει ο προπονητής ότι χρειάζεται να τα δώσεις... αν έχεις προπονητή, βεβαίως, και με όσα αντέχει η τσέπη του προέδρου, αν έχεις και πρόεδρο. Ποια λογικά και παράλογα ποσά, λοιπόν; Δεν μιλάμε ποτέ γενικά σε αυτά τα θέματα, εκεί είναι το μεγάλο λάθος Κάιζερ, μιλάμε πάντα συγκεκριμένα! Οι γενικεύσεις δεν βοηθούν.

καλα ετσι ουδεν σχολιο.Απαραδεκτος!!

Δημοσ.

Μάγκες, αν δεν σας αρέσουν αυτά που γράφω ξυδάκι. Μην τρελλαθούμε κιόλας. Μήπως πρέπει να πάρω άδεια πρώτα για το τι θα γράψω; Παρακολουθώ μπάσκετ με μανία εδώ 15 χρόνια, τελευταία με αφήνει όμως εντελώς αδιάφορο. Επίσης αδιάφορο μου είναι το αν γεμίζουν τα ισπανικά γήπεδα, το θέαμα είναι άθλιο. Το ΝΒΑ έχει πτώση πάνω από 5 χρόνια (να μην πω 10), όχι μόνο πέρισυ, "σε άλλο γήπεδο βρίσκεστε;". Όποιος δεν καταλαβαίνει τι εννοούσα για τους μπασκετικούς δημοσιογράφους, προφανώς είναι μικρός και δεν το έχει ζήσει, οπότε δεν θα κάτσω να εξηγήσω... Αν γουστάρετε να βλέπετε μπάσκετ, στην τελική, δείτε το, εγώ απλά είπα ότι το θεωρώ ότι βρίσκεται συνολικά σε πτώση και ανάξιο λόγου, είτε σας αρέσει είτε όχι. Πάντως σκεφτείτε αυτό. Αν οι γαύροι δεν βλέπουν μπάσκετ επειδή δεν πάει καλά ο μπασκετικός Ολυμπιακός και πάει καλά ο ποδοσφαιρικός, τότε εσείς ασχολείστε επειδή πάει καλά μόνο το μπάσκετ σας και όχι το ποδόσφαιρο. Εννοείται ότι τα δυο αθλήματα συνδέονται άμεσα στα μάτια ενός οπαδού. Και επειδή δεν διαβάζουν ορισμένοι καλά, ΠΟΥΘΕΝΑ και ΠΟΤΕ δεν υποστήριξα το ποδόσφαιρο θάβοντας το μπάσκετ. ΜΟΝΟ το μπάσκετ έθαψα (και όχι το ίδιο το άθλημα).

......."Ειπα οτι η αποψη μου ειναι οτι ΑΝ προκειται να δωσεις ΥΠΕΡΟΓΚΟ ποσο,δηλαδη ξερω γω να πα να παρεις τον Σαλπιγγιδη με διπλασια χρηματα αποτι ζηταει ο ΠΑΟΚ απο τον Ατρομητο ξερω γω,ΕΦΟΣΟΝ σουχει ζητησει ο προπονητης σου τον παικτη,εχει νοημα ΕΦΟΣΟΝ τον δεις και σαν ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Το να πα να σκασεις αυτη την στιγμη τα διπλασια αποτι ζηταει η Μπολτον απο την Λιβερπουλ για τον 33χρονο Γιαννακοπουλο εγω πιστευω οτι δεν αξιζει,με τα ιδια λεφτα περνεις 2 αλλους παικτες"

Οκ, το κατάλαβα και πριν, έχει μια λογική, αλλά δεν συμφωνώ με τη γενίκευση, αυτό εννοούσα. Λυπάμαι που δεν έγινα κατανοητός. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Στην περίπτωση του Ζε, αν ερχόταν, δεν θα ίσχυε. Δεν θέλαμε 3 πιτσιρικάδες αντί αυτού. Θέλαμε το συγκεκριμένο παίχτη όπως είναι, για συγκεκριμένη θέση, με τα συγκεκριμένα χρήματα, τελεία και παύλα. Δεν θα κάνεις κουμάντο στα χρήματα του Κόκκαλη ότι και να λέει η δική σου λογική, ξέρει αυτός που θα τα χαλάσει.

Δημοσ.

Δεν εχεις επαφη με τον αθλητισμο,μαλλον τυφλωμενος γαυρος(οπως υπαρχουν και τυφλωμενοι βαζελοι) και αν ο Ολυμπιακος πηγαινε καλα στην πελοτα θα μας αραδιαζες ποσες χωρες παιζουν πελοτα

Κοινο εδαφος δεν θα βρουμε ποτε.Οποτε σε παρακαλω απλα αστο συγκεκριμενο τοπικ,υπαρχει τοπικ Ολυμπιακου που γραφουν καθημερινα τοσα παιδια.

Υ.Γ. ΔΕΝ διαβασα το προσφατο ποστ σου,ειδα μεγαλο ποστ απο kirileman και το προσπερασα οποτε δεν ξερω τι γραφεις,επομενως αυτο το ποστ δεν εχει σχεση.

Αν θες μια συμβουλη,στην δινω,τσαμπα ειναι.Οταν σε ενα φορουμ με κατα κανονα νοημονες ανθρωπους,εχει επιτευχθει να μιλαμε λογικα για οπαδικα(δηλαδη δεν ειμαστε καφροι) και καποιος δεν μπαινει στον κοπο να διαβασει το ποστ σου,τοτε κατι παει στραβα

Δημοσ.

To φιλικό με την Αντερλεχτ πως το είδατε?

ΠΕΤΑΓΕΕΕεε η ομάδα πάλι , στο δεύτερο ημίχρονο απο τους 15.000 οι 14.998 είχαν αποκοιμηθεί. Οι μόνο ξύπνιοι ήταν Μήτσου και Τσίγκερ και θαυμάζανε το μεγαλουργημά τους πάλι...

Δημοσ.

Καλά ήμαρτον , δεν βλέπει οτι με Τζιόλη - Μπόβιο και Μπίσκαν Μαζί δεν γίνεται , μου θυμίζει την ελλάδα που έχει γεμίσει το κέντρο με αμυντικά χαφ και ανάπτυξη 0.Κρίμα για έκι γιατί ψιλοφάνηκε οτι ο Μπόβιο είναι ο παίκτης που έλειπε για να συνδέσει την άμυνα με την μεσαία γραμμή και να μην αναλώνεται ο έκι να γυρνάει πίσω.Ίσως όταν παίξει Βικτορ τραβήξει Ρομέρο (που στην άμυνα είναι λίγο περιπατητής ) γισ αντι Γκονζάλες αλλά δεν έχω δει να δοκιμάζει τίποτα τέτοιο .

Ο Λεοντίου υπάρχει ακόμα?Γιατί δεν τον υπολογίζει?

Δημοσ.

Λοιπον.Οντως το η τριαδα στο κεντρο δεν παει μια.Καταρχην ειναι βαρια κορμια και οι τρεις και δεν εχουν την ικανοτητα να οργανωσουν παιχνιδι.Ο Μπισκαν μου φανηκε οτι προσπαθησε να αλλαξει κατι στο τροπο παιχνιδιου του.Να γινει πιο επιθετικος,να οργανωσει αλλα δεν τραβηξε.Ο Μποβιο εδειξε θετικα στοιχεια.Ενα απο αυτα ειναι οτι ειναι πολυ δυνατος.Θα βοηθησει αρκετα πιστευω.Παιδια χθες δεξι και αριστερο καθαρα χαφ δεν ειχαμε σε καμια στιγμη.Απο θεαμα μηδεν.Πρεπει να περιμενουμε να δουμε και τον Βικτορ στην ενδεκαδα.Θελω να πιστευω οτι θα δωσει καποια στιγμη την ευκαιρια στον Λεοντιου.Χθες εκανε μαλακια που δεν τον εβαλε καθολου.Επισης χρειαζομαστε σιγουρα αλλη μια μεταγραφη.

Δημοσ.

Μιά από τα ίδια θα είναι καί φέτος.Δεν έγινε το απαιτούμενο ξεσκαρτάρισμα.

Βύντρα,Κώτσιος,Χαραλαμπίδης,Λεοντίου,Δάρλας δεν μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω γιά μιά ομάδα σαν τον Παναθηναικό.Καί ο τελευταίος παίκτης τού Ολυμπιακού είναι καλλίτερος από καθένα από αυτούς.Μόλις μπήκε στον αγώνα ο Δάρλας άρχισε να μπάζει από τη μεριά του.Ξεχνιόταν μπροστά.Βιάστηκε καί ο Τζίγκερ να τού ανανεώσει το συμβόλαιο γιά πέντε χρόνια μήπως καί χάσει το..φρούτο.Άρα πάει να δημιουργήσει άλλη μιά γενιά καντέμηδων τα επόμενα χρόνια.

Ο ένας ανανεώνει Καστίγιο γιά τα επόμενα τέσσερα χρόνια καί ο άλλος Δάρλα γιά τα επόμενα πέντε,Κάντε μιά απλή σύγκριση.

Δημοσ.

geovard ,συγγνωμη,αλλα τα θελεις κ τα λες,ή σου ξεφευγουν???

καταρχην,ο δαρλας χθες ηταν αν μη τι αλλο δραστηριος,και σιγουρα καλυτερος απο το παλτο τον σεριτς. επισης, εκοψε πολυ περισσοτερες φορες τον (μοναδικο) σοβαρο παιχτη τους,που ο σεριτς στο 1ο ημιχρονο δεν τον εκοβε ουτε με .... βαλε!!!!!!!κ τελος παντων,το προβλημα του παναθηναικου δεν εστιαζετε στο δαρλα,αλλα στη δημιουργια του παιχνιδιου,για την οποια δεν εχει μεγαλη ευθυνη ο μικρος(τι μικρος,τελος παντων)!

επισης, τους καντεμηδες που λες,ηδη εχετε 2, κ προσπαθησατε κ για τριτον,ασχετα αν το απαγορεψε η θυρα (λ)εφτα,ενω κανατε περυσι προταση κ στο καραγκουν-boy!

ο καστιγιο,ειναι μεγαλη παιχτουρα,μου θυμιζει ενα κραμα βαν μπαστεν με ροναλντο,κ ευτυχως προλαβατε να τον ανανεωσετε πριν σας τον αρπαξει η μπαρτσα για 2ο επιθετικο πισω απο τον Ετο....

ο κωτσιος κ ο χαραλαμπιδης,θα βλεπουν ενδεκαδα μονο στα κυπελλα,οποτε αστους απεξω(ξεχασες να αναφερεις παντως κ οτν αντριτς)!

ο λεοντιου,ξερει κανταρια μπαλα,αλλα δε φοραει την κοκκινη φανελα ωστε να το παραδεχτουν καποιοι,οποτε τον βγαζουμε σαπακι!!!!

οσο για το βυντρα,και ξερω οτι θα μοου επιτεθειτε,σκεφτειτε αυτο:

ποιες οι διαφορες βυντρα-γιουρκα,που να δικαιολογουν οτι ο γιουρκας παιρνει 2 εκατ το χρονο?

αμυντικα,ειναι κ οι 2 πολυ καλοι δεξια,πανω στη γραμμη,κοβουν ορθιοι,δεν κανουν σκληρα φαουλ,χρησιμοποιουν πολυ καλα τον ογκο τους.

κεφαλοσφαιριστες κ οι 2 πολυ μετριοι.

επιθετικα ο βυντρα ειναι τραγικος,ο γιουρκας ΠΟΛΥ μετριος(και επειδη εδω θα πειτε εεεε τι λες τωρα,κλπ, εκτος του παιχνιδιου με τη μαντσεστερ,θυμιστε μου :1) ενα γκολ του γιουρκα? 2) μια ασιστ του γιουρκα?(τραγικη σεντρα)!

δηλ,ο γιουρκας κοστιζει (κ τον θεωρειτε ολοι τοσο μεγαλη κλαση) , γιατι απλα εχει μια καλυτερη τριπλα απο τον βυντρα,την οποια ομως ΔΕΝ ξερει να εκμεταλλευτει,δεν ξερει τι να κανιε μετα τη μπαλα!

τελος παντων,σταματαω εδω να σου απανταω,,να πω κ 2 λογια για την ομαδα μου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...