Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι χτύπημα στον ΠΑΟ η αποχώρηση του Σισκάουσκας και στη δυναμική και στο πρεστίζ όπως και να το κάνουμε, ότι και να λέτε. Και δεν νομίζω να το είχαν σχεδιάσει οι Γιαννακόπουλοι ή να το ήξερε ο Ζοτς. Αλλά το ότι θα βρει λύση, θα βρει, αυτό είναι σίγουρο.

btw αναφέρθηκε ότι για Βούισιτς πάει και η Ρεάλ και εγκαταλείπει την περίπτωση του Λάζου (αντε να τον πάρουμε εμείς :) σίγουρα όχι με τέτοια λ7 που λένε οι Ισπανοί πάντως)

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι ρε παιδια ο Σισκα θα χασει...που απο τα 1.2 που επαιρνε στο Παναθηναικο θα παιρνει 2 καθαρα και θα συνεχισει να παιζει σε μια απο τις κορυφαιες ομαδες της Ευρωπης.

Γιακα Λακοβιτς

Καλα, κατσε να παει ο Παπαλουκας ΝΒΑ να σου πω εγω τι καλα που θα περασει ο Σισκαουσκας με τον Ζηση, μουρλια...

Τελικα οι Γιαννακοπουλοι δεν βαζουνε μυαλο με τις ρητρες...τα ιδια ειχαν παθει και περυσι με τον Σπανουλη και τα ιδια ξαναπαθανε και με τον Λιθουανο.

Σαν δεν ντρεπονται που θεωρουν οτι το εργασιακο περιβαλλον, η πληρωμη στην ωρα της, οι καταλληλοι συνεργατες, οι τιτλοι και ο λογος τιμης θα επρεπε να ειναι πιο ισχυροι λογοι απο ενα υπερβολικο ποσο χρηματων

Δημοσ.
Γιακα Λακοβιτς

Καλα, κατσε να παει ο Παπαλουκας ΝΒΑ να σου πω εγω τι καλα που θα περασει ο Σισκαουσκας με τον Ζηση, μουρλια...

Ναι και τι επαθε ο Γιακα δηλαδη;

Παιζει σε μια απο τις ιστορικοτερες ομαδες της Ευρωπης,παιρνει περισσοτερα απο οσα επαιρνε στον Παναθηναικο και αγωνιζεται στο καλυτερο πρωταθλημα της Ευρωπης.

Φιλε πρεπει να καταλαβεις οτι υπαρχει ζωη μετα τον Παναθηναικο και οτι ολοι οι παιχτες ειναι επαγγελματιες φραγκοφονιαδες.

Σαν δεν ντρεπονται που θεωρουν οτι το εργασιακο περιβαλλον, η πληρωμη στην ωρα της, οι καταλληλοι συνεργατες, οι τιτλοι και ο λογος τιμης θα επρεπε να ειναι πιο ισχυροι λογοι απο ενα υπερβολικο ποσο χρηματων

Τι σχεση εχουν ολα αυτα που λες με αυτα που εγραψα εγω μονο εσυ ξερεις...εγω απλα ειπα οτι ειτε δεν θα επρεπε να βαζουν ρητρες ειτε να ειναι πολυ υψηλοτερες για να μην μπορουν αλλες ομαδες να κλεβουν τους παιχτες τοσο ευκολα οπως εγινε στη περιπτωση Σπανουλη και Σισκαουσκας.

Δημοσ.

Δηλαδή εσύ νομίζεις οτι ο Λάκοβιτς φέτος δεν θα ήθελε να είνα ιστην θέση του Μπετσίροβιτς και να σηκώσει και τα 3 ...

Οι ρήτρες είναι ανάλογα με την περίπτωση δεν μπορείς να αρνηθείς στν αθλητή να δοκιμάσει πχ στο ΝΒΑ αν του έρθει μια καλή πρόταση ...

Δημοσ.
Ναι και τι επαθε ο Γιακα δηλαδη;

Θες να μετρησουμε?

Παιζει σε μια απο τις ιστορικοτερες ομαδες της Ευρωπης,

λιγοτερο ιστορικη απο τον Παναθηναικο ομως...

παιρνει περισσοτερα απο οσα επαιρνε στον Παναθηναικο

Ναι, 200χιλιαρικα σε συμβολαιο νομιζω 1+ εκατομυρριου. Αυτα θα τον σωσουν...

και αγωνιζεται στο καλυτερο πρωταθλημα της Ευρωπης.
Το οποιο το εχασε, οπως και το Κυπελλο οπως και το Ευρωπαικο και τι συμπτωση πηρε τριπλ κραουν ο Παναθηναικος, η πρωην ομαδα του.

Πραγματικα ρε φιλε και γω τον ζηλευω, αφου ο Διαμαντιδης χτυπαει το κεφαλι του που δεν πηγε στην Μαλαγα. Δηλαδη αν του λεγανε να παει με 200χιλ παραπανω στην Μπανταλονα εσυ θα του προτινες να παει ετσι?

Φιλε πρεπει να καταλαβεις οτι υπαρχει ζωη μετα τον Παναθηναικο και οτι ολοι οι παιχτες ειναι επαγγελματιες φραγκοφονιαδες.

Ασφαλως, οπως υπαρχει και ζωη στον Παναθηναικο μετα τον Σισκαουσκας. Και κατι αλλο, απο τοτε που ο Μπαγεβιτς πηγε στον Ολυμπιακο, η δημοσιοκαφροι επειμενουν να τονιζουν οτι "Επαγγελματιας=Φραγκοφονιας". Ε ρε τον ερασιτεχνη τον Μπατιστ που εμεινε με λιγοτερα απο αυτα που εδινε η ΤΣΣΚΑ και τον ερασιτεχνη Διαμαντιδη που δεν σκεφτηκε κανα να φυγει,πφ ερασιτεχνες

Τι σχεση εχουν ολα αυτα που λες με αυτα που εγραψα εγω μονο εσυ ξερεις...εγω απλα ειπα οτι ειτε δεν θα επρεπε να βαζουν ρητρες ειτε να ειναι πολυ υψηλοτερες για να μην μπορουν αλλες ομαδες να κλεβουν τους παιχτες τοσο ευκολα οπως εγινε στη περιπτωση Σπανουλη και Σισκαουσκας.

Ποσο δυσκολο ηταν να το καταλαβεις?Διαφορικη 3ου βαθμου σου εβαλα?Ειπα απλα οτι οι Γιαννακοπουλοι ισως σκοπιμα θεωρουν πως οι ρητρες δεν θα επρεπε να υπαρχουν ή να ειναι στοιχειωδεις(πχ του Σπανουλη ξερεις γιατι ηταν τοσο μικρη?Γιατι οι ομαδες του ΝΒΑ δεν επιτρεπεται να δωσουν παραπανω σε ομαδα εκτος ΝΒΑ για να σπασουν συμβολαιο και δεν θελανε να του κοψουν τον δρομο. Αν το θελανε του λεγανε "700.001 ευρω ρητρα και δεν πας ΝΒΑ" )

Δημοσ.

έτσι είναι..

και εγώ στη θέση τους δε θα ήθελα να κρατάω ένα παίκτη στην ομάδα με το ζόρι ενος όρου στο συμβόλαιο όσο καλός και να είναι

τους δίνουν καλά λεφτά, τον καλύτερο προπονητή, έχουν την καλύτερη αντιμετώπιση και αυτοί φέρονται 101% ως επαγγελματίες.

ε όχι, εγώ θέλω να είναι επαγγελματίας αλλά να την γουστάρει και την ομάδα ο άλλος.

τωρα αν πει ο σίσκα πχ οκ μένω εγώ δε θα τον θέλω..

Δημοσ.
Θες να μετρησουμε?

λιγοτερο ιστορικη απο τον Παναθηναικο ομως...

Ναι, 200χιλιαρικα σε συμβολαιο νομιζω 1+ εκατομυρριου. Αυτα θα τον σωσουν...

Το οποιο το εχασε, οπως και το Κυπελλο οπως και το Ευρωπαικο και τι συμπτωση πηρε τριπλ κραουν ο Παναθηναικος, η πρωην ομαδα του.

Πραγματικα ρε φιλε και γω τον ζηλευω, αφου ο Διαμαντιδης χτυπαει το κεφαλι του που δεν πηγε στην Μαλαγα. Δηλαδη αν του λεγανε να παει με 200χιλ παραπανω στην Μπανταλονα εσυ θα του προτινες να παει ετσι?

Ασφαλως, οπως υπαρχει και ζωη στον Παναθηναικο μετα τον Σισκαουσκας. Και κατι αλλο, απο τοτε που ο Μπαγεβιτς πηγε στον Ολυμπιακο, η δημοσιοκαφροι επειμενουν να τονιζουν οτι "Επαγγελματιας=Φραγκοφονιας". Ε ρε τον ερασιτεχνη τον Μπατιστ που εμεινε με λιγοτερα απο αυτα που εδινε η ΤΣΣΚΑ και τον ερασιτεχνη Διαμαντιδη που δεν σκεφτηκε κανα να φυγει,πφ ερασιτεχνες

Ποσο δυσκολο ηταν να το καταλαβεις?Διαφορικη 3ου βαθμου σου εβαλα?Ειπα απλα οτι οι Γιαννακοπουλοι ισως σκοπιμα θεωρουν πως οι ρητρες δεν θα επρεπε να υπαρχουν ή να ειναι στοιχειωδεις(πχ του Σπανουλη ξερεις γιατι ηταν τοσο μικρη?Γιατι οι ομαδες του ΝΒΑ δεν επιτρεπεται να δωσουν παραπανω σε ομαδα εκτος ΝΒΑ για να σπασουν συμβολαιο και δεν θελανε να του κοψουν τον δρομο. Αν το θελανε του λεγανε "700.001 ευρω ρητρα και δεν πας ΝΒΑ" )

200.000 ευρω σου φαινονται λιγα;

Επισης τι σχεση εχει σαν αξια η Μπανταλονα με τη Μπαρτσελονα μονο εσυ ξερεις...και σε τελικη αναλυση οπως ο Μπατιστ επελεξε να παραμεινει στην Ελλαδα και δεν προτιμησε τα περισσοτερα λεφτα της ΤΣΣΚΑ ετσι ο αλλος προτιμησε τα λεφτα!

Γουστο του και καπελο του!

Τελος για τις ρητρες δεν επαναλαμβανω 3η φορα τι ειπα και τι εννοω...οποιος καταλαβε καταλαβε.

Δημοσ.

Πάντως κι εγώ να ήμουν Σισκάουσκας θα πήγαινα στην ΤΣΣΚΑ, 800.000 ευρώ είναι εξωφρενικά πολλά λεφτά.

Πως ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκος είναι καλύτερο εργασιακό περιβάλλον από την ΤΣΣΚΑ; Πως ξέρουμε ότι η ΤΣΣΚΑ δεν πληρώνει στην ώρα της;

Και το κυριότερο, ο Σισκάουσκας δεν πάει στην Μπανταλόνα, πάει στην ΤΣΣΚΑ, που είναι ομάδα τίτλων. Σίγουρα χωρίς τον Παπαλουκά είναι μια(η και πολλές) κλάση κάτω, αλλά και πάλι όπως και να το κάνουμε, είναι η ΤΣΣΚΑ.

Δημοσ.
Μην τρελαίνεστε τα ίδια λέγαμε και πέρυσι με την αποχώρηση σπανούλη (μα)λακοβιτς και φέτος πήραμε triple crown.Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον ζοτς διότη θα ξεφυτρώσει πάλη κάποιον απο το πουθενά.

Παίρνω απλά ως αφορμή αυτό που έγραψες γιατι νομίζω ότι πολλοί εδώ κάνετε ανόμοια σύγκριση. Με τον Λάκοβιτς ο ΠΑΟ δεν πήρε ευρωπαϊκό, με το που ήρθε ο Σισκάουσκας έκανε triple crown. Νομίζω ότι είναι αρκετά διαφορετικό το να φύγει ένας καλός παίκτης, ο οποίος όμως δεν είχε δείξει ότι κάνει τη διαφορά, με το να φύγει ο παίκτης, που με το που ήρθε στην ομάδα της άλλαξε πρόσωπο.

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά, καλά έκανε ο άνθρωπος...

Απλά αυτό που λέμε, είναι ότι ήθελε πιο πολλά λεφτά, και γι'αυτό έφυγε από την καλύτερη ομάδα της ευρώπης για να πάει σε μια άλλη....Απλά ήταν λίγο ξαφνικό.

Ούτε αυτός θα ζημιωθεί, ούτε ο Παναθηναικός....Απλά δεν πρόκειται να πάρει τίτλους του χρόνου...:P

Δημοσ.

Η μαλακία του είναι ότι δεν πήγε (από όσο γνωρίζουμε δηλαδή) να πει στους Γιαννακόπουλους 'ξέρετε, μου δίνουν 2 εκ., ανεβάστε μου το κασέ και μένω'.

Και στην τελική, μην τα κρίνουμε τα 800.000 ευρώ με τα δικά μας δεδομένα. Δουλεύει κάποιος σε μια διαφημιστική. Από τις κορυφαίες του χώρου. Το αφεντικό ότι και να το ζητήσεις σου το δίνει, ο Διευθυντής του θεωρείται ο κορυφαίος του χώρου. Τη χρονιά που πέρασε, το διαφημιστικό team (και εξαιτίας σου) σάρωσε όλα τα βραβεία. 'Ερχεται λοιπόν ο κύριως ανταγωνιστής και σου προσφέρει αντί για 30.000 ευρώ το χρόνο που πέρνεις μέχρι τώρα, 50.000. Μεγάλη η διαφορά, αλλά δε θα ήταν καλύτερα (από τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι όλα είναι σχεδόν τέλεια) να πας στον ιδιοκτήτη και το διευθυντή και να τους πεις 'ρε παιδιά, μου δίνουν 50.000 οι απέναντι, δώστε μου τα ίδια'. Να πάρεις τα 40-45.000 που θα σου δώσουν και είσαι και πρώτος μάγκας.

Izerman, ναι μεν έπαιξε τεράστιο ρόλο στην ομάδα, αλλά δεν ήταν ο μόνος που ήρθε και έκανε διαφορά.

Δημοσ.

Δεν πειράζει ρε μάγκες και του χρόνου που θα έχουμε το πέμπτο δίνουμε και τον Διαμαντίδη στην ΤΣΚΑ μπας και ρεφάρει λίγο.

Μπορεί και τσάμπα αν μας στείλουν κανά ξανθό δίμετρο.

Τώρα που το σκέφτομαι μήπως είχε συμφωνήσει ο Σισκάουσκας με τους Ρώσους κατά την διάρκεια των παιχνιδιών με τον ΟΣΦΠ? Λέω μήπως γιατί η αποδοσή του είχε πέσει πολύ εκείνη την περίοδο....

Δημοσ.

Στα ΝΕΑ γράφει ότι είχαν συμφωνήσει εδώ και ένα μήνα με την ΤΣΣΚΑ...

Είχε δέσει δηλ. το γαιδαρό του αλλά δεν βλέπω τίποτα μεμπτό...

Παυλάρα φέρε το Ρούντυ....

Δημοσ.

Εντάξει τελείωσε...

Σπανούλης και Φερνάντεθ στον άσσο

Χάντσον στο 3

Άντερσεν στο 5

Πάλι καλά που το μάθαμε τώρα, ώστε ο σχεδιασμός να γίνει πιο εύκολα....Ρε παιδιά χαλαρώστε! Τώρα θα τα πάρουν στο κρανίο οι κοντοί και αυξάνει η πιθανότητα να δούμε κανένα μεγάλο μπαμ!!!!Φαίνεται πάντως ότι οι Ρώσοι τσατίστηκαν πολύ με το Φ4...Με αυτή τη μεταγραφή πάμε για μπασκετικό Ψυχρό πόλεμο ΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι, απο το σημείο που πηγαίναμε για δυο μεταγραφές , τώρα πάμε για 3-4...Έφυγε ο λάθος Λιθουανός γμτ

Δημοσ.
...Έφυγε ο λάθος Λιθουανός γμτ

χαχαχαχα, λες αν τους πακετάρουμε τον άμπαλο να το καταλάβουν;

Διάβασες πουθενά ότι τελειώσαν τα ονόματα που λες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...