Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φέρε το Ρούντυ το Σπανούλη και το Βούισιτς, και αρχίσε να ψάχνετε τον Πρωταθλητή μετά το 2015...

Θέλω να πιστεύω οτι τους έχει και τους 3 κλεισμένους.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το 3άρι είναι η πιο νευραλγική θέση για μένα..

και φάνηκε φέτος πως καλύτερο του Σίσκα στην Ευρώπη δεν παίζει.

κρίμα.. κρίμα γμτ!

ποτέ ξανά λιθουανό ρε γμτ! ΑΜΑΝ πια!

εντιτ: φαντάζεστε να την κάνει και ο Μάτσε για πάνω τώρα που έφυγε ο Χόλντεν;

Δημοσ.

Ναι ρε παιδια ο Σισκα θα χασει...που απο τα 1.2 που επαιρνε στο Παναθηναικο θα παιρνει 2 καθαρα και θα συνεχισει να παιζει σε μια απο τις κορυφαιες ομαδες της Ευρωπης.

Τελικα οι Γιαννακοπουλοι δεν βαζουνε μυαλο με τις ρητρες...τα ιδια ειχαν παθει και περυσι με τον Σπανουλη και τα ιδια ξαναπαθανε και με τον Λιθουανο.

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι δεν καλυπτεται αλλα οτι ειναι απωλεια για την ομαδα σας ειναι οπως και να το δεις φιλε μου.

Και σε θεμα πρεστιζ,και σε θεμα μεταγραφικου σχεδιασμου...μην ξεχναμε οτι ο Λιθουανος μαζι με τον Διαμαντιδη ηταν μακραν οι κορυφαιοι παιχτες σας περυσι.

Υ.Γ

Αμα αληθευουν οι φημες οτι ο αντικαταστατης του Λιθουανου θα ειναι ο Ουινστον τοτε μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα.

Δημοσ.

Ναι ρε παιδιά, μη τρελαθούμε! Οσο υπάρχει Ζέλικο, εγώ δεν ανησυχώ....

Οσο για τη ρήτρα, δεν βάζει ο καθένας ότι γουστάρει, αν του βαζε 5μύρια έπρεπε να του δίνει και 2,5-3 salary...

Δημοσ.
Ναι ρε παιδια ο Σισκα θα χασει...που απο τα 1.2 που επαιρνε στο Παναθηναικο θα παιρνει 2 καθαρα και θα συνεχισει να παιζει σε μια απο τις κορυφαιες ομαδες της Ευρωπης.

Τελικα οι Γιαννακοπουλοι δεν βαζουνε μυαλο με τις ρητρες...τα ιδια ειχαν παθει και περυσι με τον Σπανουλη και τα ιδια ξαναπαθανε και με τον Λιθουανο.

Άστο φίλε για το Βασίλη ήταν μικρό το ποσό διότι με αυτόν τον τρόπο έκλεισε στον ΠΑΟ και νομίζω ότι ήταν κάπου στα 200-400 χιλίαρικα αν δεν κάνω λάθος.

Αλλά εκεί ήταν NBA. Έχω την εντύπωση ότι κάτι παίζει και με τις ομάδες του ΝΒΑ ή ότι δεν μπορούν να δώσουν πάνω από X ποσό για σπάσιμο συμβολαίου ή ότι επειδή τον είχαν επιλέξει στα Ντραφτ κάτι τέτοιο.

Σε αυτήν την περίπτωση το 1 μύριο θεωρώ ότι είναι πολύ καλό ποσό και πως πλέον το ενδεχόμενο και ο ΠΑΟ να σπάσει κάποιο συμβόλαιο είναι εφικτό και μπορεί να γίνει και γρήγορα κι όλας.

Για να δούμε....

Δημοσ.
Άστο φίλε για το Βασίλη ήταν μικρό το ποσό διότι με αυτόν τον τρόπο έκλεισε στον ΠΑΟ και νομίζω ότι ήταν κάπου στα 200-400 χιλίαρικα αν δεν κάνω λάθος.

Αλλά εκεί ήταν NBA. Έχω την εντύπωση ότι κάτι παίζει και με τις ομάδες του ΝΒΑ ή ότι δεν μπορούν να δώσουν πάνω από X ποσό για σπάσιμο συμβολαίου ή ότι επειδή τον είχαν επιλέξει στα Ντραφτ κάτι τέτοιο.

Σε αυτήν την περίπτωση το 1 μύριο θεωρώ ότι είναι πολύ καλό ποσό και πως πλέον το ενδεχόμενο και ο ΠΑΟ να σπάσει κάποιο συμβόλαιο είναι εφικτό και μπορεί να γίνει και γρήγορα κι όλας.

Για να δούμε....

Στον Σπανουλη ηταν πολυ μικρο το ποσο γιατι ετσι ηθελε ο παιχτης για να μπορει ανα πασα στιγμη να παει στο ΝΒΑ οπως και εκανε την αμεσως επομενη χρονια.

Με τον Σισκαουσκας ειχε απαιτησει παλι ο Λιθουανος να μπει μπαι αουτ στο συμβολαιο του και οι Γιαννακοπουλοι το ειχαν αποδεχτει.

Το θεμα δεν ειναι οτι και ο ΠΑΟ μπορει να κανει το ιδιο και να σπασει το συμβολαιο καποιου παιχτη αλλα για ποιον θα το κανει...γιατι οσο και να σπαω το κεφαλι μου καθαρο 3αρι της αξιας του Λιθουανου στην Ευρωπη δεν κυκλοφορει.

Υ.Γ

Οι Ρωσσοι παντως εχουν ξεκινησει νεο γυρο ξεπλυματος μαυρου χρηματος...στον Παπαδοπουλο η Ντιναμο εκανε προταση ανανεωσης 4.5 εκ ευρω για 2 χρονια.

Δημοσ.

KYRIAKOS δεν είναι όπως τα λες τα πράγματα. Ναι μεν 3αρια σε ποιότητα λιθανούν δεν παίζουν στην Ευρώπη αλλά ο Zots λογικά θα επανέλθει στο σχήμα με τους 3 κοντούς σαν ενναλακτικό. Αλλά σίγουρα θα βρει κάποιο 3αρακι και ας μην είναι επιπέδου Σίσκα.

Αλήθεια εκείνος ο Ισπανός της Μάλαγας τι παίζει ρε παιδιά?

Δημοσ.

Πωπω ξενέρωσα 2 εκ.ευρώ? μα καλά ο Μάτσε πόσα παίρνει που είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος?Ο Παπαλού?

Και αυτός λύσσαξε να πάει?ουτε καν ρώτησε πόσα δίνει ο ΠΑΟ ...

Άντε τώρα να βρούμε 3αρι της προκοπής ...

Εμπιστοσύνη σε διοίκηση και προπονητή νομίζω όλοι έχουμε απλώς δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλοί παίχτες που να μπορούν να παίξουν σε αυτό το επίπεδο και να μπορείς να τους πάρεις ...

Δημοσ.

Μην τρελαίνεστε τα ίδια λέγαμε και πέρυσι με την αποχώρηση σπανούλη (μα)λακοβιτς και φέτος πήραμε triple crown.Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον ζοτς διότη θα ξεφυτρώσει πάλη κάποιον απο το πουθενά.

Δημοσ.
KYRIAKOS δεν είναι όπως τα λες τα πράγματα. Ναι μεν 3αρια σε ποιότητα λιθανούν δεν παίζουν στην Ευρώπη αλλά ο Zots λογικά θα επανέλθει στο σχήμα με τους 3 κοντούς σαν ενναλακτικό. Αλλά σίγουρα θα βρει κάποιο 3αρακι και ας μην είναι επιπέδου Σίσκα.

Αλήθεια εκείνος ο Ισπανός της Μάλαγας τι παίζει ρε παιδιά?

Ε αφου τα ιδια λες και εσυ πως δεν ειναι ετσι τα πραγματα;:mrgreen:

Σιγουρα ο Ομπραντοβιτς θα τη βρει λυση...και πολυ καλος προπονητης ειναι και εχει και τους φαρμακοτριφτες απο πισω να τον στηριζουνε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...