Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μην προτρέχουμε για το ποδόσφαιρο, δεν κερδίζουν τα ρόστερ τα πρωταθλήματα....

Κάτσε να ολοκληρωθούν πρώτα και μετά... κάνουμε κάνα σχόλιο, που και πάλι αν δεν τους δουμε στο γήπεδο, ότι και να λέμε είναι <censored>

:-)

11 χρόνια τους βλέπεις. Δεν βαρέθηκες?

Υπαλληλος της ΠΑΕ η της ΜΟΤΟΡΟΙΛ? :D

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

υγ. Παρεπιπτοντως θεωρω τον καλο Σαρουνας καλυτερο του καλου Παπαλουκα

Στον τομέα του σκοραρίσματος ναι. Για μένα είναι ο μόνος που τομέας που υπερτερεί ο Γιασικεβίτσιους του Παπαλουκά. Αλλά όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω, είναι διαφορετικού είδους άσσοι.

Ο Βουγιούκας έκλεισε, το ίδιο λέγετια και για τους Περπέρογλου και Αποστολίδη, ενώ ενδεχομένως να κινηθούμε και για Βασιλειάδη. Μου αρέσει πολύ που μαζεύουμε την αφρόκρεμα της νέας φουνιάς των Ελλήνων, αλλά θα ήθελα και τον Λάζο πχ ή τον Ζήση (ειδικά αυτόν, τον γουστάρω τρελά ρε γμτ)

Πάντως είμαι πολύ αισιόδοξος για τη νέα χρονιά. Με έναν καλό άσσο (τον Αργεντίνο της Ταού πχ ή τον Χόλτεν) και ένα καλό 4άρι, θα έχουμε όλα τα φόντα για τον (τους) τίτλους.

btw, καλώς σας βρήκα :)

Δημοσ.
Με έναν καλό άσσο (τον Αργεντίνο της Ταού πχ ή τον Χόλτεν) και ένα καλό 4άρι, θα έχουμε όλα τα φόντα για τον (τους) τίτλους.

Δε θελουμε ασσο λεμεεεεεεεε.

περα απο την πλακα κ τα ονειρα παντως ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ.

ειδαν οτι δε μπορουν να παρουν τους τωρινους παιχτες που παιζουν στην εθνικη και τι κανουν οι ΜΕΓΙΣΤΟΙ??

Παιρνουν την αυριανη εθνικη ελλαδος.

ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ κ ΡΙΣΠΕΚ απο μενα.(εφοσων γινουν οι μεταγραφες που λεγονται κ δεν ειναι απλα μλκιες των φυλλαδων-σαιτ)

Δημοσ.

Το ραντεβού που θα έχει τη Δευτέρα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τους διοικητικούς ηγέτες της ομάδας αδελφούς Γιαννακόπουλους θα επικυρώσει την αύξηση του μπάτζετ, άρα και την έναρξη της προσπάθειας για την ποιοτική ενίσχυση των πρωταθλητών Ευρώπης στις θέσεις όπου πονούν.

Τάσος Μαγουλάς contra.gr

Αύξηση του μπάτζετ.Για να δούμε τι έχουν σκοπό να κάνουν και πόσο θα ανέβει τ ο ήδη μεγάλο μπάτζετ.Προσωπικά θέλω αντερσεν και οχι βουισιτς γιατί και ποιο φτηνός είναι και μπορείς να πάρεις ακόμα ένα εφόσον φύγει ο γιαφτόκας.Και οχι μόνο για το χρηματικό αλλά θεωρώ πιο ομαδικό και ποιο καλό εργαλείο τον αντερσεν.

Δημοσ.

Οτι και να ειναι ο Αντερσεν, Βουισιτς δεν ειναι.Χεστηκα που ειναι φθηνος και εργαλειο.Αφου υπαρχουν τα φραγκα τα δινεις για την παικτουρα, χτυπας και Μπιλ και πας για το ριπιτ του 3πλ κραουν. Αν δεν τα δωσουν δεν θα πω τιποτα, αλλα στην Παναθα πρεπει να παιζουν οι κορυφαιοι, εχω τον κορυφαιο ασο, το κορυφαιο 3αρι, απο τα κορυφαια 4αρια αμα παρω και Βουισιτς εκλεισα κοντα στο καλαθι.

Δημοσ.

Κλείσαμε κατά πώς φαίνεται τον Ελίνι Δημούτσο... Έκτακτα! Τώρα να ρωτήσω κι εγώ: Elini, Elini, who the f**k is Elini????

Όχι για πείτε μου ρε παιδιά, ξέρει κανείς σας περί τίνος πρόκειτε αυτό το παιδί που σφάζονται στα πόδια του ΑΕΚ και ΠΑΟ; Εγώ πρώτη φορά τον άκουσα από τα δημοσιεύματα ότι τον θέλουν οι μεγάλοι. Τι έκανε αυτός πέρσι και τρελαθήκαν όλοι μαζί του; Ποιά είναι τα χαρακτηρηστικά του; Επίσης, δεξί χαφ δεν είναι λέει κι αυτός; Σαν το Σωτήρη δλδ...

Δημοσ.

Ναι ρε συ kaizer συμφωνώ αλλά για τον Βούισιτς τα λέμε συνέχεια οτι δεν πρόκειται να έρθει.Εδώ δεν ήρθε πέρυσι που ήταν ελεύθερος θα έρθει φέτος?

Δεν παίζει τέτοια περίπτωση γιατί πρέπει να τα σκάσουν και για τον γιαφτόκας που θα του σπάσουν το συμβόλαιο αλλά και για τον βουισιτς που και σε αυτόν θα σπάσουν το συμβόλαιο.Εκτός και αν τρελάθηκε το αφεντικό και θέλει να τινάξει την μπάνκα στον αέρα.

Δημοσ.
Δε θελουμε ασσο λεμεεεεεεεε.

lol καλό καλό :P

Aφού δεν πήραμε πάντως τον Ζήση, δεν παίρνουμε άλλο από την τωρινή εθνική ανδρών. Πάντως προτιμώ Βασιλειάδη από Μυριοκεφαλίδη.

Οσο για τους Γιαννακόπουλους, παρόλο που σπάνια διαβάζω και εμπιστεύομαι το contra, ούτως ή άλλως είναι ικανοί ανά πάσα στιγμή να ζμπρώξουν πολύ χρήμα, οπότε τίποτα δεν πρέπει να αποκλείεται.

Δημοσ.

Ο Γιαφτοκας μπορει να δεχτει να φυγει ετσι διοτι μπορει να μην θελει να τριβει παγκο. Για τον Βουισιτς απαιτειται γυρω στο3,5αρι με 4αρι

Και περσυ δεν ειχαμε τριπλ κραουν, τωρα που ειδε οτι περσυ εκανε μαλακια και οτι δεν μπορει να κρατησει την Μακαμπι μονος του μπορει να θελει να ερθει

Δημοσ.

Σίγουρα μετράει.Ασε που παίζει και δίδυμο αντερσεν - βουισιτς γιατί αδειάζουν 2 θέσεις με την αποχώρηση του γιαφτόκας και του τομάσεβιτς (σίγουρη).

Τα σενάρια σπανούλη συνεχώς αυξάνονται.

Δημοσ.

http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=52833

Οι ειδήσεις βγαίνουν με το σταγονόμετρο αλλά ψάρεψα μια απο το sportime.gr που είναι και λίγο ποιο αξιόπιστο απο κάτι άλλα.Και το παιχτάκι που αναφέρει δεν είναι καθόλου άσχημος απο τα ποσοστά που έχει.Σαν παίχτη ομολογώ πως δεν τον ήξερα.

Δημοσ.

Έκλεισε τελικά λέει το σήριαλ με τον Δημούτσο επιτυχώς για τον Παναθηναικό.

Ε βέβαια τόσες ομάδες που τον ζητούσαν φυσιολογικό είναι :-P.

Για τον Δη''πούτσο'' είμαστε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...