KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Απο οτι λεγεται ειναι πολυ κοντα...και επομενοι στοχοι ειναι οι Μαυροκεφαλιδης και Βασιλειαδης.
1980 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 τι γινετε στην μπαλα ρε παιδια? θα παρουμε κανεναν παιχτη? τι γινετε ο καιρος περναει και δεν εχουν ουτε καν συγκεκριμενους στοχους. ολα στο φλου προγραμματισμος τιποτα τι γινετε εκει μεσα τι ψαχνουν να βρουν λαβρακια παλι?
KWSN_Men Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Εγώ δεν αμφιβάλω, έχω εμπιστοσύνη στον σχεδιασμό του έμπειρου Βέλιτς.
1980 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Εγώ δεν αμφιβάλω, έχω εμπιστοσύνη στον σχεδιασμό του έμπειρου Βέλιτς. απο οτι βλεπω παλι στην πικρα. και θα αρχισουνε τα οργανα απο πρωτη αγωνιστικη θα γινει το κλιμα χαλια παλι.
1980 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Για τον γιασικεβισιους ελεγα, ποιντ της λιθουανιας τρελο παιχτακι ισαξιος με παπαλουκα μη σου πω.(δε λεω με διαμαντιδη γιατι ειναι εντελως διαφορετικοι) edit - Εγω παντως πιστευω οτι αυτος θα ειναι ο ποιντ μας του χρονου, μακαρι να μη κανω λαθος edit2 - καλα ρε καιζερ πως στο διαλο το επιασες με τη μια? :S μακαρι να τον παρετε γιατι μετα πολυ απλα ο δικος μας θα παει την ασπιρινη 10 ευρω και θα παρει καλυτερο απο αυτον. αλλα δεν νομιζω να εχει καμια διαθεση να ερθει να παιξει εδω να κανει τι αφου εχει αποδειξει στην ευρωπη ποιος ειναι.
vastravoud Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Μόνο και μόνο για το χουνέρι που έκανε ο Σάρας στους Αμερικάνους τον συμπαθώ! Πέρα από την πλάκα, είναι ο καλύτερος ΕΥρωπαίος PG.
revil Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 αλλα δεν νομιζω να εχει καμια διαθεση να ερθει να παιξει εδω να κανει τι αφου εχει αποδειξει στην ευρωπη ποιος ειναι. δε λεω οτι θα ερθει σιγουρα, λεω απλα ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΡΕ !!!! Θελω σαρας και τον θελω τωρα στο ποδοσφαιρο ρε μαγκες, ξερετε δε σας τη λεω γενικα. αλλα μηπως ειναι τραγικα τα πραγματα? Δλδ αποτι λενε συγγαυροι και καιζερ οι παιχτες που πηρε-παιρνει ο ολυμπιακος ειναι αρκετα αξιολογοι. Η αεκ το ιδιο. Εσεις θα μεινετε με αυτους που εχετε και παλευετε να κλεισετε το Δημουτσο?
1980 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 δε λεω οτι θα ερθει σιγουρα, λεω απλα ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΡΕ !!!! Θελω σαρας και τον θελω τωρα στο ποδοσφαιρο ρε μαγκες, ξερετε δε σας τη λεω γενικα. αλλα μηπως ειναι τραγικα τα πραγματα? Δλδ αποτι λενε συγγαυροι και καιζερ οι παιχτες που πηρε-παιρνει ο ολυμπιακος ειναι αρκετα αξιολογοι. Η αεκ το ιδιο. Εσεις θα μεινετε με αυτους που εχετε και παλευετε να κλεισετε το Δημουτσο? αμα παρεις κολοτσινι και γκαλετι προβλεπω πρωτη αγωνιστικη 0-3 σπασμενα καθισματα και αρρωστημενη ατμοσφαιρα με το καλημερα κοινως αντιο απο την πρωτη αγωνιστικη.
KaizerSoze Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Για τον γιασικεβισιους ελεγα, ποιντ της λιθουανιας τρελο παιχτακι ισαξιος με παπαλουκα μη σου πω.(δε λεω με διαμαντιδη γιατι ειναι εντελως διαφορετικοι) edit - Εγω παντως πιστευω οτι αυτος θα ειναι ο ποιντ μας του χρονου, μακαρι να μη κανω λαθος edit2 - καλα ρε καιζερ πως στο διαλο το επιασες με τη μια? :S Δεν ειναι δυσκολο, ποιντ θελετε και βασικα αυτη την στιγμη ειναι το μεγαλυτερο Ευρωπαικο ονομα που δεν εχει πιασει απολυτα ΝΒΑ και αρα μπορει να ερθει, λες να υπονοουσες τον Νοβιτσκι? υγ. Παρεπιπτοντως θεωρω τον καλο Σαρουνας καλυτερο του καλου Παπαλουκα υγ2. Για το ποδοσφαιρο δεν εχει νοημα να το συζηταμε, παθαινετε οτι εμεις στο μπασκετ. Πλεον θα παιζετε με το ΑΕΚ, εμεις δεν υπαρχουμε και για 1-2 χρονια ακομα δεν θα υπαρχουμε ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!!! Οποτε δεν θα πορωνεστε. Και πλακα-πλακα εμεις ειχαμε μια Ευρωπη στο μπασκετ να εχουμε "ανταγωνισμο", εσεις ξερω γω...αν σας κατσει καμια κληρωση στο ΤΛ. Τι να σου πω, περαστικα, εμεις το εχουμε εγκαταληψει το αθλημα
KaizerSoze Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 αμα παρεις κολοτσινι και γκαλετι προβλεπω πρωτη αγωνιστικη 0-3 σπασμενα καθισματα και αρρωστημενη ατμοσφαιρα με το καλημερα κοινως αντιο απο την πρωτη αγωνιστικη.Μακαρι Παναγια μου!!! ΜΑΚΑΡΙ!!! ΜΑΚΑΡΙ!!! Μακαρι να κανουν αυτο που θελουν, να μας γεμισουν Εν'Ντογιε και να φαμε 4 τεμαχια 1η αγωνιστικη(γιαυτο ξενερωσα, γιατι ο γαυρος δεν θα ειναι ετοιμος πρωτη αγωνιστικη). Δεν ειμαι αντιΟλυμπιακος, ειμαι Παναθηναικος, και αυτη την στιγμη μονο ενα πολυ γερο σοκ σωζει τον Παναθηναικο
lalanis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Στο ποδόσφαιρο είμαστε κλάφ'τα Χαράλαμπε.... Στο μπασκετάκι αν έρθει ο Bill, που απ'ότι ακούω θα έρθει, και πάρουμε και ένα καλό σέντερ, τότε πάμε για δυναστεία... Θα γίνει κανένα θαύμα με Βούισιτς;
silverthan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Μην προτρέχουμε για το ποδόσφαιρο, δεν κερδίζουν τα ρόστερ τα πρωταθλήματα.... Κάτσε να ολοκληρωθούν πρώτα και μετά... κάνουμε κάνα σχόλιο, που και πάλι αν δεν τους δουμε στο γήπεδο, ότι και να λέμε είναι <censored>
vastravoud Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 υγ. Παρεπιπτοντως θεωρω τον καλο Σαρουνας καλυτερο του καλου Παπαλουκα Ναι, συμφωνώ σε αυτό, και μακάρι να μην παίξει στο Ευρωμπάσκετ. Και ο Παπαλουκάς είναι τρομερός οργανωτής, μια χαρά διείσδυση και απίστευτη εκτέλεση στο πικ 'ν ρολ αλλά ο Σάρας είναι ένα κλικ καλύτερος. Όσο για εμάς, ο Βούισιτς δυσκολεύει πολύ. Δε θα με χαλάσει καθόλου ο Άντερσεν. ΣΤην περιφέρεια, δεν ξέρω αν θα είναι τόσο καλό να έχουμε 6 "πρωτοκλασάτους". Μήπως θα ήταν καλύτερα ερχόμενος ο Σπανούλης(αν όλα πάνε καλά) να αποδεσμευτεί κάποιος από τους άλλους 5 και να πάρουμε τον Τεόντοσιτς που φαίνεται ταλαντούχος. Είναι σημαντικό να κρατιούνται οι ισορροπίες και να μην έχουμε διαμαρτυρίες για μικρό χρόνο συμμετοχής.
lalanis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Άλλο στυλ νομίζω ο Παπαλού με τον Γιασκεβίτσιους... Ο Λιθουανός είναι πολυβόλο, ο Τεό βάζει πόντους όταν το χρειάζεται η ομάδα κυρίως... Προσωπικά ποτέ δε μου άρεσαν οι PG που έπαιρναν πολλά σουτ...Θα προτιμούσα τον Τεό, χωρίς φυσικά να διαφωνώ στο ότι ο Γιασκεβίτσιους είναι παιχτάρα...
KaizerSoze Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Μην προτρέχουμε για το ποδόσφαιρο, δεν κερδίζουν τα ρόστερ τα πρωταθλήματα....Κάτσε να ολοκληρωθούν πρώτα και μετά... κάνουμε κάνα σχόλιο, που και πάλι αν δεν τους δουμε στο γήπεδο, ότι και να λέμε είναι <censored> ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!! ΝΑΙ ΤΑ ΡΟΣΤΕΡ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ...Γιατι κερδιζει ο Ολυμπιακος?Γιατι εχει τον Τασο τον Παντο, τον Γιαννακη τον Οκκα και τον Σολιντ με τον Λεμονη?? Γιατι εχει ενα Ριβαλντο, ενα Στολτιδη και ενα Τζορτζεβιτς. Που κανονικα ετσι που ειναι επρεπε να το χανουν, αλλα με τους αντιπαλους που εχουν πετανε. Η Μιλαν πηρε το ΤΛ γιατι ειχε τον Αμπροσινι?Οχι, ειχε Πιρλο, Ινζαγκι, Ντιντα κτλ κτλ. ΠΟΤΕ ηταν η τελευταια φορα που ειδες ομαδα να περνει πρωταθλημα ή ΤΛ με ροστερ πολυ κατωτερο των ανταγωνιστων της?Αντε πες την Πορτο αλλα ειχε Μουρινιο, Ντεκο, Ντερλει και Βιτορ Μπαια. Να μου πεις οτι εχω δεμενη ομαδα και ροστερ ισαξιο(αντε λιγο κατωτερο) και περνω τιτλο να σου πω ναι. Αλλα ΤΟΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑ??Στο μπασκετ περσυ ημασταν πιο δεμενοι?Εγω πιστευω ναι. Ομως την κρισιμη ωρα τι εγινε?Τα επερνε στο κρανιο ο βΛακοβιτς αντι του Μπετσιροβιτς(καλα αυτο το παιδι, πρεπει να παιξει κανα Τζοκερ, ΤΟΣΟ τυχερος και εξυπνος μην σου πω), φορτωνοταν με φαουλ ο Τσαρτσαρης και Ντικουδης δεν υπηρχε, τριαρι ειχαμε βαφτισει τον Διαμαντιδη γιατι ηταν πιο ψηλος ενω φετος ειχαμε τον Μεγαλο Λιθουανο. ΦΕΤΟΣ δεν αποδωσαμε το συνολικο μπασκετ του 1ου περσυνου τριμηνου. Ομως ο προγραμματισμος ηταν αψογος, υπηρχε ενας παικτης για καθε δουλεια, 1-2 μαλιστα για περισσοτερερες, λυσεις στους ψηλους βρεθηκαν με Ντικουδη και υγιη Ντεγιαν, 3αρι πηρες και μαλιστα το μεγαλυτερο στην Ευρωπη, συνηλθε ο Βουγιανιτς, τραβηξε ο Μπετσιροβιτς, γενικα πηρα τριπλ κραουν γιατι ειχα παικτες που μπορουν! Διοτι ο καλυτερος μου φετινος παικτης ηταν για 4 ματς απων και στο τελευταιο σουτ σηκωνεται για 3 και το παει στο -7 Οσο για το "Αφηστε να τους δουμε"...Δηλαδη αμα κατεβω εγω απο 4 παιδια εδω και παιξουμε αντι για τις 5 μεταγραφες θα πεις "περιμενε να τους δεις"???Οταν τραβας λαχεια περιμενεις να κληρωσουν. Αλλα λαχεια τραβας αμα εχεις 5 και 6 και 7 πρωταθληματα σερι οποτε κανεις και καμια μαλακια. Τωρα που εισαι στην φαπα περιμενεις παλι μπας και κληρωσει το Τζοκερ?Ε χαιρω πολυ. Αλλα τοτε δεν εισαι ικανος εισαι απλα κωλοφαρδος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.