Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ρε μη μασας παντα φιλικα.

Απλα επειδη εχω δει πολλα απο "ταλεντα" θα μου επιτρεψεις μεχρι να με βγαλει ο ιδιος μαλακα να εχω τις επιφυλαξεις μου

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εφυγε και ο μποβιο?

Αντε να φυγει και ο ιβανσιτς να ειστε κομπλε.

Αν και μεταξυ μας κ ο κοκ κατι παρομοιο δεν εχει κανει??

Δλδ ποιος μου λεει εμενα οτι ο νουνιες ειναι αξιολογος και δεν ειναι..

.. μπορχα??

edit : Την τελευταια σου ερωτηση τωρα την παρατηρησα.ρισπεκ :D

Θα προτιμουσες αντι του Νουνιες να σου εφερνε τον Εντογιε και αντι του Γκαλετι τον Δημουτσο;

Και σε τελικη αναλυση μια μεταγραφη ειναι παντα ρισκο αλλα αλλο ειναι να βλεπεις μια ομαδα να σκαει 2.5 εκ ευρω για να αγορασει εναν παιχτη που εβαλε 13 γκολ στο Πρωταθλημα της Αργεντινης και αλλο μια αλλη να μαχεται για να αποκτησει τον Δημουτσο.

Δημοσ.

Ακριβώς έτσι.Η πρόθεση είναι αυτή που μπορούμε να εξετάσουμε αυτή τη στιγμή.Και η πρόθεση του Ολυμπιακού είναι σωστή.Τα σκάει και παίρνει έναν ταλαντούχο 23χρονο Αργεντινό.Το αν θα βγει έιναι άλλη ιστορία.

Ο σωφέρ ψάχνει να δει πώς θα βγάλει άκρη με τους Ντογιέ,Δημούτσο και τους Ατρόμητους της Πορτογαλίας χωρίς να δώσει φράγκα και για αυτό είναι στραβωμένοι οι βάζελοι.

Δημοσ.

Φιλε βαλαμε καινουριο χορτο ομως στην Λεοφωρο, αυτο ΝΑΙ, ειναι μεταγραφη

Ρε μπας και δεν ειναι χορτο αλλα ειναι..."χορτο"???

υγ. Γιατι καναν κληρωση?Γιατι δεν παιζει ο Ολυμπιακος με την ΑΕΚ 4 ματσακια 2 και 2 σε καθε εδρα, να ανεβουν και απο μια φορα Τουμπα και οποιος κερδισει περνει το πρωταθλημα?

Δημοσ.
Ακριβώς έτσι.Η πρόθεση είναι αυτή που μπορούμε να εξετάσουμε αυτή τη στιγμή.Και η πρόθεση του Ολυμπιακού είναι σωστή.Τα σκάει και παίρνει έναν ταλαντούχο 23χρονο Αργεντινό.Το αν θα βγει έιναι άλλη ιστορία.

Ο σωφέρ ψάχνει να δει πώς θα βγάλει άκρη με τους Ντογιέ,Δημούτσο και τους Ατρόμητους της Πορτογαλίας χωρίς να δώσει φράγκα και για αυτό είναι στραβωμένοι οι βάζελοι.

Το κακο ειναι οτι πλεον ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ στραβωμενοι. Εχουμε αποδεχτει την μοιρα μας. Δεν υπαρχει ελπιδα. Αυτο ειναι το πιο ασχημο.

Δημοσ.
Το κακο ειναι οτι πλεον ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ στραβωμενοι. Εχουμε αποδεχτει την μοιρα μας. Δεν υπαρχει ελπιδα. Αυτο ειναι το πιο ασχημο.

Αυτό φίλε είναι το χειρότερο από όλα έχεις δίκιο.Σε καταλαβαίνω,κάπως έτσι είχε καταντήσει το μπάσκετ το δικό μας ο Κόκκαλης.Δεν είχαμε ελπίδα καμία.Τώρα κάτι παέι να κινηθεί αλλά είμαστε έτη φωτός πίσω από εσας.

Δημοσ.
αλλά είμαστε έτη φωτός πίσω από εσας.

καλα κατσε να γινει η μεταγραφη που περιμενω και θα γκρεμιστει το σεφ :D

Δημοσ.

Για πες???

ΕΛΠΙΖΩ να μην περιμενεις το ονομα που αρχιζει απο "Σαρουν" διοτι και χτες ακουγα οτι δεν εχει καμια ορεξη να φυγει απο ΝΒΑ

Δημοσ.

Για τον γιασικεβισιους ελεγα, ποιντ της λιθουανιας τρελο παιχτακι ισαξιος με παπαλουκα μη σου πω.(δε λεω με διαμαντιδη γιατι ειναι εντελως διαφορετικοι)

edit - Εγω παντως πιστευω οτι αυτος θα ειναι ο ποιντ μας του χρονου, μακαρι να μη κανω λαθος

edit2 - καλα ρε καιζερ πως στο διαλο το επιασες με τη μια? :S

Δημοσ.
edit2 - καλα ρε καιζερ πως στο διαλο το επιασες με τη μια? :S

Και εγώ σε έπιασα, έχεις αναφερθεί ξανά στο παρελθόν νομίζω.

Σίγουρα θα ανεβείτε ένα επίπεδο, αλλά δε φτάνει. Θες 1-2 ποιοτικούς παίκτες ακόμα και κυρίως καλύτερους για τον πάγκο.

Δημοσ.

εεε ειπα να κανω και γω μια προβλεψη για μεγαλο παιχτη κ με πηρατε ολοι χαμπαρι??:D:D

κοιτα παιχτες του στυλ των βουγιουκα,περπερογλου,σειμπουτις εμενα μια χαρα μου κανουν για τον παγκο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...