Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10)εκτός του όμνιβλαξ,του πρωταθλητή (και των 20.000 ανεγκεφάλων που τον αγοράζουν),υπάρχει και κάποιος άλλος που να πιστεύει τις αηδίες περί διαιτησίας?

Ρίξε μια ματιά στο thread του Ολυμπιακού και θα καταλάβεις. Πολλοί.

12)αν του χρόνου ο ζέλικο ζητήσει για μεταγραφές τον αντρέα,τον κάιζερ κ τον kwsn,θα πρέπει ο παύλος να του τους παρει....ακόμα και εμάς ,πρωταθλητές θα μας κάνει....

Έχω το δελτίο έτοιμο. :mrgreen:

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.

Δείτε κι αυτό:

EINAI πλέον ξεκάθαρο ότι ο Βασίλης Σπανούλης το' χει πάρει απόφαση ν' αφήσει το NBA και να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Ο άσος των Χιούστον Ρόκετς δεν πήγε στο καλοκαιρινό καμπ που διοργανώνει η ομάδα του, παρά την αντίθετη άποψη που είχε η διοίκηση.

Επισήμως ο «V-span» θέλει να ξεκουραστεί για να είναι «φρέσκος» στο Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας, αλλά οι προθέσεις του είναι διαφορετικές. «Θα θέλαμε όμως να ήταν εδώ και του το ξεκαθαρίσαμε» τόνισε από την πλευρά του ο τζένεραλ μάνατζερ των Ρόκετς, Ντάριλ Μόρεϊ.

http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/06/21/1348329.htm

Δημοσ.

Αν γυρισει ο Μπιλυ δεδομενου του ratio (ποιοτητα παικτη+ευκολια προσαρμογης)/τιμη τοτε θελουμε 1 ψηλο ΒΑΡΒΑΤΟ και τελος.ΑΝΤΕ το πολυ-πολυ αν ο Ζοτς πιστευει τον Τεοντοσιτς τοσο πολυ περνουμε και τον πιτσιρικα εστω για την Ευρολιγκα (ο οποιος χωραει στο ροστερ δεδομενου πως με την λυση Σπανουλη κλεινεις το 2αρι σου με Ελληνα)

Δημοσ.

Εγώ, ανάλογα και του πώς πηγαίνει ο Βούγιανιτς, ήθελα και έναν άσσο. Μη το ματιάσω το παιδί, αλλά εκτός του αν δεν ξέρουμε πόσο μπορεί να βελτιωθεί ακόμα, δεν ξέρουμε και αν θα είναι υγιής.

Δημοσ.
Αν γυρισει ο Μπιλυ δεδομενου του ratio (ποιοτητα παικτη+ευκολια προσαρμογης)/τιμη τοτε θελουμε 1 ψηλο ΒΑΡΒΑΤΟ και τελος.ΑΝΤΕ το πολυ-πολυ αν ο Ζοτς πιστευει τον Τεοντοσιτς τοσο πολυ περνουμε και τον πιτσιρικα εστω για την Ευρολιγκα (ο οποιος χωραει στο ροστερ δεδομενου πως με την λυση Σπανουλη κλεινεις το 2αρι σου με Ελληνα)

με μπίλυ και ένα ψηλό, ράφτε από τώρα το 5ο αστεράκι!!!!

Ρίξε μια ματιά στο thread του Ολυμπιακού και θα καταλάβεις. Πολλοί.

δυστυχώς, φαίνεται ότι δεν πουλάει τυχαία τόσα φύλλα ο πρωταθλητής....

Έχω το δελτίο έτοιμο. :mrgreen:

οκ!!!! σορτσάκι να βρεις,ξεκινάς διαπραγματεύσεις με ζοτς κ ιτούδη (αν δε φάει τεχνική ποίνη, γιατί....σου μίλησΕ)!

Δημοσ.

Να σου πω, χρειάζεται ο ΠΑΟ λευκό Σχορτσιανίτη με ύψος 1,91? Εάν ναι, δηλώνω έτοιμος. Ειδάλλως, συνεχίζω τη δίαιτα.

Πάντως δεν το πρόσεξες καλά. Ο Ιτούδης πήρε τεχνική γιατί ήταν όρθιος και έδειχνε στους παίκτες να ανοιξουν για να κάνει τη προσπάθεια ο Διαμαντίδης.

Δημοσ.

όχι ρε kwsn,το πρόσεξα ότι δίνει οδηγίες στην ομάδα!

την προηγούμενη φορά είχε φάει γιατί ήταν....όρθιος!

την επόμενη,προβλέπω να του ρίχνουν τεχν.ποινή γιατί σου μίλησε, και 10 κάμψεις δώρο!

ΥΓ: αν χρειάζεται ο Παο τέτοιο παίχτη-παιδοβούβαλο,σιγά μην πάρει εσένα! έχω τα ίδια προσόντα (σε ύψος),και μάλλον περισσότερα κιλά πια!!!!

Δημοσ.

:mrgreen::mrgreen:Καλός..

Μερικές σκέψεις..

Αυτό το χθεσινό πρώτο ημίχρονο ήταν ένα από τα καλύτερα που έχω δει ποτέ μου..Σαν ταινία Ρόκυ, μόνο επίθεση και καθόλου άμυνα. Αλλά εκείνο που θα μου μείνει στο μυαλό ήταν η εμφάνιση του Μήτσου..Τι λύσσα ήταν αυτή Θεέ μου. Η καλύτερη αμυντική εμφάνιση που είδε ποτέ η αφεντιά μου.. Όσο εκτέθηκε από τον Πεν σε τρία παιχνίδια, άλλο τόσο τον εξέθεσε. Πολύ καλή η παρατήρησε για την δεξιά του ντρίπλα..

Κατ'εμε ο MVP της σειράς ήταν ο Μπουρούσης. Με τέτοιες εμφανίσεις καλύτερα να αναζητήσει ομάδα εκτός...Φέτος η θέση του μπακ-απ του Παπαδόπουλου στην Εθνική είναι δική του..

O Χαρίσης είναι ένας απίστευτα υποτιμημένος παίκτης..

Ο Σόφο έχει προοπτικές αλλά καθόλου μυαλό.. Για το καλό του ελληνικού μπάσκετ ας αλλάξει. Δεν τον βλέπω να πηγαίνει Ισπανία..

Ο φετινός Παναθηναικός δεν έπιασε ποτέ τα πραγματικά του όρια. Ομαδάρα με τα όλα της, αλλά δεν έδεσε ποτέ ολοκληρωτικά. Ίσως μόνο στο φ4 να πιέστηκε λίγο. Του χρόνου με δύο προσθήκες θα είναι καλύτερος.

Η σημαία-Αλβέρτης θα υποσταλλεί του χρόνου. Ευτυχώς, ο διάδοχος βρέθηκε..Εκ Καστοριάς..

Συνήθως οι αυτοκρατορίες, προτού αρχίσουν να παρακμάζουν, κάνουν ένα εκτυφλωτικό μπαμ. Μετά, αρχίζει η κάθοδος. Το 1997 ο γαύρος έκανε την τέλεια χρονιά κατακτώντας το τρεμπλ. Έκτοτε σήκωσε μόνο ένα κύπελλο εδώ και δέκα χρόνια. Το 2007 ήταν η δική μας τέλεια χρονιά. Λέτε?

Φοράω το κράνος μου για να φυλαχθώ άπό αυγά και ντομάτες και περιμένω σχόλια....

Δημοσ.

οποιος ολυμπιακος εξακολουθει να πιστευει οτι εχασε η ομαδα του εξαιτιας διαιτητικων αποφασεων ας βρει τον αγωνα να τον ξαναδει με κρυο μυαλο και αν εξακολουθει να το πιστευει μετα απο αυτο να παει σε ψυχολογο.

Δημοσ.
Αν πρόσεχε θα ήταν και αυτός εκεί. Στο χέρι του ήταν.

δεν εξεταζουμε αυτο τωρα. αυτο ειναι αλλη συζητηση. εγω το νοιωθω απλα και το εγραψα. αυτο. οταν περασουνε τα πανηγυρια αν θελεις στο εξηγω δεν ειναι η καταλληλη στιγμη.

Δημοσ.
δεν εξεταζουμε αυτο τωρα. αυτο ειναι αλλη συζητηση. εγω το νοιωθω απλα και το εγραψα. αυτο. οταν περασουνε τα πανηγυρια αν θελεις στο εξηγω δεν ειναι η καταλληλη στιγμη.

Το ξέρω αλλά είναι κάπως για μια μαλακία (γιατί ο αθλητισμός μπροστά στην ανθρώπινη ζωή μαλακία είναι) ναι λείπει δια παντός μια ανθρώπινη ύπαρξη (έστω και από το γήπεδο).

Δημοσ.
Το ξέρω αλλά είναι κάπως για μια μαλακία (γιατί ο αθλητισμός μπροστά στην ανθρώπινη ζωή μαλακία είναι) ναι λείπει δια παντός μια ανθρώπινη ύπαρξη (έστω και από το γήπεδο).

ναι αλλα ειναι λαθος στιγμη για να το συζητησουμε αυτο.

Δημοσ.

Κρίμα κι άδικο ρε παιδιά αυτό πού συνέβη στον Λιβέρη Ανδρίτσο στο ψητοπωλείο στη Νέα Σμύρνη.Με αυτοθυσία προσπάθησε να σώσει την ιδιοκτήτρια από τις φλόγες καί έπαθε καθολικά εγκαύματα καί η κατάστασή του είναι πολύ άσχημη.

Πιστεύω όλοι να γνωρίζουμε ποιός είναι ο Λιβέρης.

Να ευχηθούμε όλα να πάνε καλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...