Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόνο μία ομάδα φοβάσε και θα φοβάσε πάντα!

ω ναι, χεστήκαμε απο το φόβο μας πέρσυ είναι η αλήθεια...

Για τι ακριβώς μιλάτε; Για ρακέτες; Τάβλι; Α, κατάλαβα. Μππππππππππππππ-Α'σκετ!!!!! Με τη σκατένια μπάλα. Οκ.

Κανονικά είναι πορτοκαλί. Το προαναφερθέν χρώμα το πήρε μετά απο κάτι σοδομισμούς στο τέλος των Playoff

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
tzino ??

Τους Μιαμι Χιτ λες?Αντε και τους Νταλας

Ελπιζω να μην πεις καμια Ευρωπαικη και παθουμε γαστρεντεριτιδα απο τα γελια

καιζερ αρχισες τα mojitos σε καμια ποαραλια και μπερδευσεσαι? Δεν ειπα τιποτα εγο ρε, ο founes ητανε. Το μπασκετακι δεν ειναι το φορτε μου

Δημοσ.

Kirile

Πες μας εσυ τι αθλημα θες για να τελειωνουμε.

Αν και μετα απο κατι Μπουρουσηδες και κατι ΜΑσιγιαουσκας ειχα ακουσει πολλα για επιστροφες,αυτοκρατορες,θρονους και τετοια ομορφα.Τι εγινε?Ξαφνικα το μπασκετ ξαναγινε το αθλημα με την σπυριαρα μπαλα?

Α,καλοριζικος ο Ζε Ρομπερτο,χιχιχιχι

Δημοσ.

Απο μένα δεν άκουσες τίποτα για μπάσκετ. Τα τελευταία λεπτά του τελικού του final 4 βλέπω όταν παίζει ελληνική ομάδα, εννοείται. Με άλλα λόγια, δεν ασχολούμαι και δεν ξέρω και κανέναν σοβαρό βάζελο να ασχολείται με το άθλημα. Όσο για το Ζε, άκουσες κανέναν να βάζει τα κλάμματα; Από την άλλη καταλαβαίνω τη χαρά σου...!!! Φαντάζομαι τι πέρασες τις τελευταίες ώρες... Περιμένω, πάντως, και συ να πεις το κλασσικό που ακούμε αυτές τις μέρες, "υπερβολικά καλά τα αποτελέσματα στα φιλικά, λογικά θα "σπάσει" κάπου στη μέση της χρονιάς η ομάδα". Ναι παιδιά, το ομολογούμε. Κάποια στιγμή... θα πέσει η απόδοση μας!

(το παλτό ο Ζεβλάκοφ μόλις το έμπηξε το 1ο από σέντρα του παππού στο σχεδόν γεμάτο Καραισκάκη Αυγουστιάτικα.....ρε συ, γήπεδο φτιάξατε ή ακόμα;;;;;;;;; :P )

Δημοσ.
δεν ασχολούμαι και δεν ξέρω και κανέναν σοβαρό βάζελο να ασχολείται με το άθλημα.

Δε μιλάμε για σοβαρούς βάζελους αλλά για σοβαρούς Παναθηναϊκούς μεγάλε...

Δημοσ.
Απο μένα δεν άκουσες τίποτα για μπάσκετ. Τα τελευταία λεπτά του τελικού του final 4 βλέπω όταν παίζει ελληνική ομάδα, εννοείται. Με άλλα λόγια, δεν ασχολούμαι

Δεκτο διοτι μιλας για σενα προσωπικα οποτε δικαιωμα σου αλλα το κραταω...

Μην γινει καμια στραβη και παρουμε κανα πρωταθλημα στην μπαλα και εσεις στο μπασκετ(τι θα παρετε στο μπασκετ?Ελα Αλεκοοοο) και εμφανιστεις και πανηγυρισεις για το μπασκετ και δεν κλαις για το ποδοσφαιρο ετσι?

και δεν ξέρω και κανέναν σοβαρό βάζελο να ασχολείται με το άθλημα.

Καλα,προφανως αυτο ισχυει μονο μεσα στο κεφαλι σου.Να σου πω,το 95 ας πουμε ασχολουταν κανεις με το μπασκετ η το αθλημα γελοιοποιηθηκε οταν αρχισαμε να τα παινρουμε εμεις?

Όσο για το Ζε, άκουσες κανέναν να βάζει τα κλάμματα; Από την άλλη καταλαβαίνω τη χαρά σου...!!! Φαντάζομαι τι πέρασες τις τελευταίες ώρες...

Δεν μπορεις να φανταστεις!!Αφου δεν κοιμομουν τοσες μερες

Περιμένω, πάντως, και συ να πεις το κλασσικό που ακούμε αυτές τις μέρες, "υπερβολικά καλά τα αποτελέσματα στα φιλικά, λογικά θα "σπάσει" κάπου στη μέση της χρονιάς η ομάδα". Ναι παιδιά, το ομολογούμε. Κάποια στιγμή... θα πέσει η απόδοση μας!

Α,εσυ εισαι της αλλης σχολης?Της "Δωστε μας το Τσαμπιονς Λιγκ απο τα φιλικα"???Ε ρε γλεντια πουχουν να γινουν φετος...:grin:

(το παλτό ο Ζεβλάκοφ μόλις το έμπηξε το 1ο από σέντρα του παππού στο σχεδόν γεμάτο Καραισκάκη Αυγουστιάτικα.....

Ναι ε?1-0 θαστε ε???

:mrgreen: :mrgreen:

Ωπ,τι βλεπω?Το αρπαξε το τεμαχιον ο Αντωνακης???Λοοολ,αμλλον θα ελειπε ο Ζεβλακωφ απο την θεση του:mrgreen: :mrgreen:

ρε συ, γήπεδο φτιάξατε ή ακόμα;;;;;;;;; :P )

Μπαααα

Ξερεις μωρε πως ειναι αυτα,ποτε αργει η λασπη,ποτε δεν φτανουν τα τουβλα,ποτε το ΠΑΣΟΚ δεν ειναι κυβερνηση να μας φτιαξει το Καραισκακη,Ελλαδα μωρεεεε

Δημοσ.

Φιλε crach το θεμα ειναι οτι αργουν τα διαρκειας για το μπασκετ!

21/8...Θελανε να φερουν και τον Ντελκ στις 20 για να τον παρουσιασουν μαζι με τα διαρκειας αλλα τελικα θαρθει Σεπτεμβρη

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...Υπομονη μονο στην αρχη που θα παιξουμε 3 ματς κεκλεισμενων των θυρων και δεν θαχει δεσει η ομαδα

Αληθευει οτι σημερα στο φιλικο με ΑΝτερλεχτ θα ακουστει το συνθημα

Προεδρε,Προεδρε

σε παρακαλω

φερε Ζε Ρομπερτο

και δωστον δανεικο

Δημοσ.

Αληθευει οτι σημερα στο φιλικο με ΑΝτερλεχτ θα ακουστει το συνθημα

Προεδρε' date='Προεδρε

σε παρακαλω

φερε Ζε Ρομπερτο

και δωστον δανεικο[/quote']

Το ματς θα το δείξει κανένα κανάλι?Δεν νομίζω ε?

Δημοσ.

An eixame proedro me @@ 8a edine 3,5 muria ston ZE osa edine kai ston sabiola diladi kai 8a ton eperne sto pits fitili.

Meta 8a eimastan prota8lites mono kai mono logo psyxologias...

Δημοσ.

3,5 μυρια για Ζε Ρομπερτο???

Σορρυ ρε φιλε αλλα τοσα δεν δινει ουτε ο γαυρος.Και φυσικα ουτε η Λεβερκουζεν

Εγω το λεω πρωτος οτι αν ειναι μαγκας ο Τζιγγερ να πιασει ενα παικτη που κανει 2 και να δωσει 3(γιατι παικτης τετοιου επιπεδου μονο αν δωσεις 50% παραπανω αποτι η Βιγιαρεαλ ή η Σαλκε θα ερθει Ελλαδα) αλλα να εχει καπου να πονταρεις

Αν ειναι να παρεις 33χρονο που εχει δειξει οτι δεν γουσταρει Ελλαδα θα δωσεις ενα λογικο ποσο.Η Γαλατα δεν ειχε πληρωσει υπερβολικα ουτε τον Ταφαρελ,ουτε τον Χατζι και ο γαυρος δεν πληρωσε υπερβολικα ουτε τον Ριβαλντο

ΣΥΜΦΩΝΩ 100% οτι αν εχεις ομαδα με νεαρους παικτες αλα Παναθα θες και 2-3 "Ριβαλντους" ΑΛΛΑ με λογικα ποσα.Αν ειναι να δωσεις τον ουρανο με ταστρα να δωσεις για τον Σαβιολα,οχι για τον ΖεΡομπερτο.Δεν ειναι μαλακες η Λεβερκουζεν

υ.γ. Οπως καταλαβες απανταω για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ παικτη,με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ηλικια,με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ποσο που ανεφερες.Οποιοσδηποτε παραγοντας αλλαξει,προφανως θα αλλαξει η απαντηση μου

Δημοσ.

kaiser πότε βγαίνουν οι αποδόσεις στο μπάσκετ να παίξω 20 ευράκια για το βάζελο πρωταθλητή Ευρώπης?:D

edit:Στη ηλικία του Σαβιόλα και με τη φήμη του Σαβιόλα δεν έρχεται κανείς φίλε μου στο Ελλάντα.

Τι να έρθει να κάνει δλδ να παίζει συμπαίχτης με το Βύντρα και τον Μπαρμπαγιώργο και αντίπαλος με το κάθε λογής τσεκούρι??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...