Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.
Μπράβο Ζοτς! Μπράβο στους Δημήτριδες! Μπράβο στο πυρωμένο χέρι του Σισκ μπράβο σε όλους!

Υ.Γ. Ο Διαμαντίδης τι μήκος χεριών να έχει άραγε;

Κάπου το είχα ακούσει αυτό... Όσο είναι το ύψος του ή και λίγο μεγαλύτερο νομίζω... 2.06 ή κάτι τέτοιο...

Δημοσ.

@Βαγγέλης: το δέχομαι, διότι ο ΟΣΦΠ έκανε το back from the dead πραγματικότητα και πραγματικά, ήταν η μόνη ομάδα εντός Ελλάδος που μας κόντραρε. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ έναν τυπά στο αντίστοιχο θέμα του ΟΣΦΠ που λέει ότι μας το χαρίσατε.... Έλεος....

Δημοσ.

Παναθηναϊκός είμαι κι εγώ!

Ακριβώς αυτό προσπαθώ να πω, ότι όσο καλύτερος είναι ο Ολυμπιακός, τόσο μεγαλύτερη αξία παίρνει η δική μας νίκη.

Ίσως δεν το διατύπωσα καλά, απλώς οι ακρότητες πάντα μου την έσπαγαν.

Δημοσ.

ΟΚ, παρανόηση, έτσι όπως το είπες νόμισα ότι ήσουν Ολυμπιακός. Όπως και να έχει το τελικό σχόλιο, ισχύει. Αφού είναι τόσο άκυρος ο τύπος που σκέφτομαι να βάλω τη δήλωση του στην υπογραφή μου για να τον κοροϊδεύει όλο το insomnia....

Δημοσ.

Εγώ πάντως, όσο και να μας κόντραρε ο Ολυμπιακός, εξακολουθώ να πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Πιστεύει κανείς ότι αν έπαιζε σε φάση ομίλων της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό, χωρίς να έχει ήδη προκριθεί, και σε φουλ φόρμα, είχε ελπίδα ο Ολυμπιακός;

Καλό είναι γιατί είδαμε ωραίο μπάσκετ, είδαμε καραγκιόζηδες δημοσιογράφους και κοράκια να εκτίθονται και τέλος γιατί οι Γιαννακόπουλοι πλησίασαν τη καρδιακή, άρα θα τα ρίξουν ακόμα πιο χοντρα του χρόνου.

Δημοσ.

1. Κριττερ τι γινεται?Σε βοηθησε το ακουστικο?Που το εβαλες μετα το ματς?

2. ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ που ελεγα, αυτο το ενα το γ@μημενο πετυχε σημερα ο Λιθουανος(και αστοχησε ο αλλος ο τουριστας που πρεπει να περνει 1εκ ευρω την βολη)

3. Πολυ δυνατος ο Ολυμπιακος, αυτος ο Βασιλοπουλος εχει εξελιχθει σε καλο παικτη τελικα, να εκοβε και τα καραγκιοζιλικια.Το ιδιο και για τον Μπουρουση. Παγκο να φτιαξει και θαναι μια χαρα.

Δημοσ.

Να κάνω κανά σχόλιο πριν αρχίσει η εκπομπούλα και δούμε κανά επινίκιο κτλπ.

1. Μπατίστ και ξανά Μαικλ μεγάλη στόφα. Αυτός ο παίχτης όταν άλλοι τα είχαν παίξει και ούτε πάσα δεν μπορούσαν να κάνουν ήταν εκπληκτικός. Μέγαλο κέρδος να μείνει ακόμα, κάτι τι οποίο είναι πολύ πιθανόν όπως έχει ακουστεί.

2. Αλβέρτης απλά αρχηγός, να σταματήσουν κάτι μαλ@@@ δημοσιογράφοι να τον ρωτάνε πότε θα σταματήσει. Ο αρχηγός σταματάει όποτε θέλει, αν θέλει να παίζει μέχρι και τα 40 του ΝΑ μείνει.

3. Ο σίσκα ΝΑ ΜΗΝ διανοηθεί να πάει καλοκαίρι στην Εθνική Λιθουανίας ας ηρεμίσει πάλι όπως έκανε και πέρσυ. Μεγάλη κούραση αλλά και μεγάλη κλάσση.

4. Ο παο θέλει οποσδήποτε ένα combo guard που να μπορεί να κατεβάζει την μπάλα εύκολα και να βοηθάει τον Μήτσο. Με τον Betsirovits στον 1 που το δοκίμασε ο Obradovits πήγε ο Γαύρος να γυρίσει το game.

5. Όσο για τον ψηλό βλέπε Τομάσεβιτσ βλέπε Λιθουανό θα δούμε εδώ θα γίνει χαμός μιας και λύσεις δεν υπάρχουν πολλές.

Είδωμεν....

Δημοσ.
γιατί οι Γιαννακόπουλοι πλησίασαν τη καρδιακή, άρα θα τα ρίξουν ακόμα πιο χοντρα του χρόνου.

Μήπως δράσει ανάποδα και πουν ότι και έτσι δεν μας νικούν. Λέμε τώρα...

Δημοσ.

Πολυ δυνατος ο Ολυμπιακος, αυτος ο Βασιλοπουλος εχει εξελιχθει σε καλο παικτη τελικα, να εκοβε και τα καραγκιοζιλικια.Το ιδιο και για τον Μπουρουση. Παγκο να φτιαξει και θαναι μια χαρα.

Συμφωνό με τον Βασιλόπουλο άντε να βρούμε και ένα 3αρι καλό στην εθνική. Αλλά για τον Μπουρούση όσο ραγδαία βελτίσωση και να παρουσίασε πρέπει να μάθει να παίζει και λίγο έστω με πλάτη.

Θα δούμε παιδιά τώρα ας απολαύσουμε την εθνική μας και ας πάμε για το repeat μέσα στην Ισπανία.

Δημοσ.

Παίδες μην την ψάχνετε την δουλειά το Budget το φετινό ήταν τρελλλλλό παίζει να είναι και το μεγαλύτερο του ΠΑΟ ever. Το θέμα είναι σε ποιούς πήγαν τα λεφτά και τι πρόσφεραν. Συνεπώς για να μην τα λέμε πάλι με τα ίδια λεφτά και καλύτερες επιλογές θα ήμαστε σφαίρα και του χρόνου.

Δημοσ.

Η φωτό του αγώνα:

panaolympplay12al1.jpg

"Μικρέ, κάτσε καλά, μπορεί να του χρόνου να τα πας καλύτερα. Ως τότε, πηξ λα μουν!"

Δημοσ.

Μπα, δε νομίζω. Εδώ τα χώσανε πέρσι που το πήραν εύκολα για να πάρουν και την Ευρωλίγκα, δε θα τα χώσουν φέτος που φοβήθηκαν;

Βλέπει κανένας ΝΕΤ; Πόσο μαλάκας είναι ο Ασπλρούλιας με τις ερωτήσεις που έκανε στο Φράνκυ;

Edit: Γεια σου ρε Ασπρούλια! 'Δημήτρη (Παπανικολάου), είσαι ένας ευφυέαστατος άνθρωπος'. Το βρήκες πάλι μεγάλε ρεπόρτερ!

Δημοσ.

Ολα ΟΚ..!

triple crown babyyyy!!!!

Ο Μήτσος είναι ασυναγώνιστος.

Ο Φράνκι με συγκίνησε..

Ο Παπανικολάου - πουθενάς - μας κράτησε μέσα στο παιχνίδι σε κρισιμοτατη στιγμή που δε μας έβγαιναν κ πολλά-πολλά έτσι;Τα δίκια πρέπει να αναγνωρίζονται..

Ο Ζοτς θέλω να γίνει ο Γκι Ρου της ΠΑνάθας..Μέχρι τα 70 του εδώ!!!

ΥΓ.Α ρε Ελληνιάδη....α ρε Ελληνιάδη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...