antreaslam Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 καταρχή,σου μιλάω και εγώ για τότε (παιχνίδι στο οακα,νομίζω είχε λήξει 1-1, επιφυλάσσομαι για το αν έχω φοτό). μιλάμε για περίπου 1997 το πολύ. επίσης,η απάντηση για τα πανιά, δεν ήταν "ανησυχία",αλλά απάντηση στο πόσα πανιά θα έχουν κρεμασμένα οι πράσινοι οπαδοί. Θα ήθελα να μου πεις μέχρι πιο όριο επιτρέπεται κάποιος να είναι οπαδός (ηλικιακά και μορφωτικα)! αν , πιστεύεις, όπως κ εγώ, ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο όριο, τότε φαντάζομαι ότι δεν "απαγορεύεται" σε κανέναν να θαυμάζει τις χορογραφίες και τα χαρτόνια! αυτά που σου ανέφερα,δεν είναι από τις ίδιες τις δικογραφίες,αλλά από ρεπορτάζ εφημερίδων και δημοσιογράφων στο ραδιόφωνο κ την τβ. Άλλωστε, κανείς δε βγήκε να τα αρνηθεί, εκτός από την καταπληκτική δήλωση πετροκοκκαλάκη στον αντ1, παρεούλα με μώραλη, ότι : "μέχρι τώρα, έχουν συλλάβει μόνο δύο υπαλλήλους του οσφπ"!!!! οπότε, δεν είναι και τόσο ξεκάρφωτα ετσι? απλά, δε συνάδουν τα ποστ περί απαίδευτων,και περί ακουστικών και πανιών. Εκτός αν τελικά μπορείς να καταλαβεις,ότι όταν οι οπαδοί λένε πολεμο, δεν εννοούν με μαχαίρια,αλλά με φωνή και κερκίδα, και δεν είναι θέμα παιδείας και εκπαίδευσης! Γιατί το ότι στην "έλεγα" συνέχεια για την επιστροφή σου στην παιδεία, είχε να κάνει καθαρά με το τελείως άστοχο σχόλιό σου μετά τη λέξη του κάιζερ,για πόλεμο... (άλλωστε,εκεί στον οσφπ,έχετε οπαδούς επιστήμονες,σύμφωνα με έναν από τους πολλους απατεώνες προέδρους σας,τον αργύρη)!!!! όσο για το λευτεριά στα αδέρφια μας,έχει δικιο ο 1980 ότι υπήρχε. ΥΓ:ρε 1980, μεταξύ των 2 "πλευρών",δεν πέφτουν ποτέ μονο ψιλές. και γιατί να πέσουν δηλαδή? άστο, ας περιοριστούμε στη φωνή!
1980 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 ΥΓ:ρε 1980, μεταξύ των 2 "πλευρών",δεν πέφτουν ποτέ μονο ψιλές. και γιατί να πέσουν δηλαδή? άστο, ας περιοριστούμε στη φωνή! ρε πλακα κανω εγω δεν μπορω να χτυπησω ανθρωπο που δεν μου εχει κανει τιποτα εκτος και αν μου επιτεθει.
revil Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 λοιπον ειστε απιστευτοι ψαραδες. ο ενας γραφει παρτε τα οπλα οφ τοπικ Παρακαλείται όποιος μπαίνει στο ινσομνια να φέρνει μαζί και το χιούμορ του τέλος οφ τοπικ ps - wow για να γραψω εγω με τονους τα πραγματα ειναι σοβαρα
1980 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 οφ τοπικ Παρακαλείται όποιος μπαίνει στο ινσομνια να φέρνει μαζί και το χιούμορ του τέλος οφ τοπικ ps - wow για να γραψω εγω με τονους τα πραγματα ειναι σοβαρα πλακα κανω μην τα παιρνεις στα σοβαρα.
KaizerSoze Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Κριττερ Ακουστικα βαρηκοιας σου δωσανε γιατι απο τα τρεξιματα εχεις χασει 10 χρονια απο την ζωη σου και δεν ακους καλα πλεον, γερο. Επισης στο δωσανε γιατι οταν θα αρπαζεις να κλαιγεσαι "Μην με βαρατε ειμαι αναπηρος" Αφου τα γνωστα θα κανετε μωρε, θα ερθετε σαν κυριες, θα κρυφτειτε πισω απο τους μπατσους και οταν θα φατε και 20 ποντακια θα ξεσπασετε στα καθισματα επειδη δεν φερνουν αντισταση(κατσε μην παρει ο Παυλος καθισματα που περιστρεφονται γιατι ειστε και γιωτομπαλα και δεν θα μπορειτε να τα πιασετε)
1980 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 καιζερ η 11 γωνια δεξια οπως βλεπεις απο την μερια που ειναι τα επισημα δεν ειναι?
revil Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 πλακα κανω μην τα παιρνεις στα σοβαρα. αποτι φενεται μαλλον για μενα το ελεγα λολ
1980 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 αποτι φενεται μαλλον για μενα το ελεγα λολ καλα δεν επικοινωνω σου λεω ειμαι αυπνος εντελως. δεν το γραψα για να σε προσβαλω τελος παντων εσενα ειδικα.
revil Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 δεν το γραψα για να σε προσβαλω ναι ρε ενταξει δε τρεχει τιποτα, μη μασας, παμε παρακατω
KaizerSoze Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 καιζερ η 11 γωνια δεξια οπως βλεπεις απο την μερια που ειναι τα επισημα δεν ειναι? Στην 11 θασαι?Εκει εχω και γω το διαρκειας Ειναι κατω απο τα πανω για την Μπολονια και το φετινο, ο Παυλος πχ. την εχει στο δεξι του χερι, ακριβως πισω απο την μπασκετα Για πες σειρα που εισαι?(οχι οτι θα εχουμε σειρες, εγω θα αργησω κιολας, θα φτασω 6¨30, οπου βρω θα παω)
Freakster Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 οταν θα φατε και 20 ποντακια θα ξεσπασετε στα καθισματα επειδη δεν φερνουν αντισταση(κατσε μην παρει ο Παυλος καθισματα που περιστρεφονται γιατι ειστε και γιωτομπαλα και δεν θα μπορειτε να τα πιασετε) LOL, τελειο!
antreaslam Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Κριττερ Ακουστικα βαρηκοιας σου δωσανε γιατι απο τα τρεξιματα εχεις χασει 10 χρονια απο την ζωη σου και δεν ακους καλα πλεον, γερο. Επισης στο δωσανε γιατι οταν θα αρπαζεις να κλαιγεσαι "Μην με βαρατε ειμαι αναπηρος" καλόοοοο!!!! Αφου τα γνωστα θα κανετε μωρε, θα ερθετε σαν κυριες, θα κρυφτειτε πισω απο τους μπατσους και οταν θα φατε και 20 ποντακια θα ξεσπασετε στα καθισματα επειδη δεν φερνουν αντισταση(κατσε μην παρει ο Παυλος καθισματα που περιστρεφονται γιατι ειστε και γιωτομπαλα και δεν θα μπορειτε να τα πιασετε) ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!! Για πες σειρα που εισαι?(οχι οτι θα εχουμε σειρες, εγω θα αργησω κιολας, θα φτασω 6¨30, οπου βρω θα παω) (καλά,τα ...απίδια μου θα βρεις, που θες και θέση δεκα λεπτά πριν την έναρξη του παιχνιδιού)!!!! ζηλεύω ρε φούστη μου,που δε θα είμαι μέσα,γαμω την κωλοδουλειά μου! μάγκες....ξελαρυγγιαστείτε....
Aρρωστος 7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Αφου τα γνωστα θα κανετε μωρε, θα ερθετε σαν κυριες, θα κρυφτειτε πισω απο τους μπατσους και οταν θα φατε και 20 ποντακια θα ξεσπασετε στα καθισματα επειδη δεν φερνουν αντισταση(κατσε μην παρει ο Παυλος καθισματα που περιστρεφονται γιατι ειστε και γιωτομπαλα και δεν θα μπορειτε να τα πιασετε) Eκτός απο χιουμορίστες είστε και αρχηγοί στη δημιουργία εντυπώσεων. Εδώ και πάνω από 10 χρόνια έχει απαγορευτεί η μετακίνηση οπαδών χωρίς τη συνοδεία αστυνομίας. Πίσω από τους μπάτσους δεν κρυφτήκαμε ποτέ ούτε καν στη Λεοφώρο. Για πές μας τι έγινε το Δεκέμβρη του 1994 μετά τον αγώνα ολυμπιακός-παο 1-1 όταν ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του γηπέδου οτι ο ησαπ κύρηξε απεργία και δεν είχαν οι βάζελοι πώς να φύγουν από τον Πειραιά?Ποιός κρύφτηκε πίσω από τους μπάτσους???? Για πές μας οι οπαδοί ποιάς ομάδας μετά απο αγώνα μπάσκετ στο σεφ έκαναν ντου στα λάβαρα(!!!!)που κρέμονταν στην οροφή του γηπέδου? Για πές μας οι οπαδοί ποιάς ομάδας έσπασαν και μετά έβαλαν φωτιά στα καθίσματα της Ριζούπολης και αποθεώθηκαν από τους γαύρους με το πασίγνωστο σύνθημα "βάλτε φωτιά,φωτιά να ψήσουμε τα αρνιά". 1980 ένοιωσες οργή για τα πανό στο σεφ?Βασικά σε εκνέυρισε το πανό που μίλαγε για λευτεριά?Σοβαρά ρε φίλε? Όταν οι φίλοι σου οι βάζελοι εδώ και 26 χρόνια βρίζουν τους νεκρούς της 7 ένοιωθες την ίδια οργή?Να δώ τώρα αν θα τολμήσετε να ξαναβρίσετε νεκρούς.Είναι κρίμα να πρέπει να σκοτωθεί κάποιος για να καταλάβετε τα αυτονόητα.
firewalker Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Άντε μια ωρίτσα Έμεινε. Γερά παλικάρια! Με την ΝΙΚΗ!!!
johnyboy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Γιατί κάθε φορά πρέπει να λύνουμε τις διαφορές μας σαν πρωτόγονοι? Με τα μπουκέτα και τα κλοτσομπουνίδια κανείς δεν απέδειξε οτι είναι ποιο μάγκας απο τον άλλο.Δεν είναι ανάγκη να κλείσουν σπίτια για να αποδείξει κάποιος οτι είναι μάγκας και αρχ....ς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.