naiv_dim Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 ποιος νικολακης μωρε. ο δρουζας που εβγαλε το μωρο του στον πρωκταθλητη. ξυπνατε αδερφια εχουμε μαχη σημερα. και εντος και εκτος. η νικη η τιποτα. ρε φιλε δ μπορω να καταλαβω τι μαχη εχεις να δωσεις εσυ κ ολοι οι αλλοι εκτος.. εντος καταλαβαινω, να φωναξεις να ξεδωσεις ετσι για να νικησει η ομαδα σου, αλλα εκτος τι μαχη εχεις να δωσεις? τι διαφορα εχεις με μενα που ειμαι ολυμπιακος(εκτος απο δω που χουμε πει 2 πραματα) κ πρεπει να δωσεις μαχη μαζι μου? δλδ αμα μου σπασεις το κεφαλι κ μου ριξεις καμια μαχαιρια θα γουσταρεις? θα λες να γ@μησ@με τους γαυρους? θα παρετε βραβειο? οχι φιλε κανενας δ θα παρει κανενα βραβειο, αντιθετως μια μανα θα πικραθει πολυ κ σου δινω παραδειγμα που εμεις οι "γαυροι", οι "μαγκες", για να λεμε αληθεια κατι μαλακισμενα που ειναι σε συνδεσμους κ κανουν οτι πουν οι αλλοι οι μεγαλυτεροι μαλακες, κανανε αυτο που κανανε.. ρε αλλαξτε μυαλα, μια μπαλα ειναι η ποδοσφαιρου η μπασκετ η βολευ.. ρε παιδες ξυπνατε ρε.. σου μιλαω ειλικρινα, εχω παιξει μπουνιες σε γηπεδο επειδη ειδα να χτυπανε παναθηναικο κ ελεγα γιατι?? τι εκανε το παληκαρι? αλλαξτε μυαλο ολοι σας κ μαζι των δικων σας που πατε γηπεδο.. κ κατι αλλο, μη μου πει κανενας ολυμπιακος κ κανενας παναθηναικος οτι δ εχει φιλο η καποιο αδερφο ξαδερφο αντιθετης ομαδας γιατι θα ειναι μεγαλος ψευτης.. δ ειναι κριμα να μη μπορεις να πας να το δεις μαζι του επειδη θα κινδυνεψει η ζωη του, ακομα κ η δικη σου?
KaizerSoze Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Ρε μαγκες, ΚΑΝΕΙΣ δεν ειπε ΜΑΧΗ=Δερνω γαυρους Εννουμε οτι οποιος δικος μας πει Κατσε κατω δεν βλεπω=μπουκετο. Οποιος δεν φωναζει πιασιμο απ τα @@ και να δεις αν θα φωναξει.Τετοια πολιτισμενα πραγματα
1980 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 ρε φιλε δ μπορω να καταλαβω τι μαχη εχεις να δωσεις εσυ κ ολοι οι αλλοι εκτος.. εντος καταλαβαινω, να φωναξεις να ξεδωσεις ετσι για να νικησει η ομαδα σου, αλλα εκτος τι μαχη εχεις να δωσεις? τι διαφορα εχεις με μενα που ειμαι ολυμπιακος(εκτος απο δω που χουμε πει 2 πραματα) κ πρεπει να δωσεις μαχη μαζι μου? δλδ αμα μου σπασεις το κεφαλι κ μου ριξεις καμια μαχαιρια θα γουσταρεις? θα λες να γ@μησ@με τους γαυρους? θα παρετε βραβειο? οχι φιλε κανενας δ θα παρει κανενα βραβειο, αντιθετως μια μανα θα πικραθει πολυ κ σου δινω παραδειγμα που εμεις οι "γαυροι", οι "μαγκες", για να λεμε αληθεια κατι μαλακισμενα που ειναι σε συνδεσμους κ κανουν οτι πουν οι αλλοι οι μεγαλυτεροι μαλακες, κανανε αυτο που κανανε.. ρε αλλαξτε μυαλα, μια μπαλα ειναι η ποδοσφαιρου η μπασκετ η βολευ.. ρε παιδες ξυπνατε ρε.. σου μιλαω ειλικρινα, εχω παιξει μπουνιες σε γηπεδο επειδη ειδα να χτυπανε παναθηναικο κ ελεγα γιατι?? τι εκανε το παληκαρι? αλλαξτε μυαλο ολοι σας κ μαζι των δικων σας που πατε γηπεδο.. κ κατι αλλο, μη μου πει κανενας ολυμπιακος κ κανενας παναθηναικος οτι δ εχει φιλο η καποιο αδερφο ξαδερφο αντιθετης ομαδας γιατι θα ειναι μεγαλος ψευτης.. δ ειναι κριμα να μη μπορεις να πας να το δεις μαζι του επειδη θα κινδυνεψει η ζωη του, ακομα κ η δικη σου? ημουν σιγουρος οτι θα τσιμπησεις. οταν λεω μαχη ενοοω στην φωνη. αλλα ετσι και σηκωσετε παλι πανο για τα μαχαιρια θα γινει κολαση. μαχαιριες δινουν οι δικοι σου εγω δεν φοραω φουστα οταν βγαινω στον δρομο. δεν εχω χτυπησει ποτε αντιπαλο οπαδο στην ζωη μου εκτος απο αυτοαμυνα. αλλα το να κανεις περιγελο εναν νεκρο με φερνει στα ορια μου. στο ημιχρονο του φ4 η μανα του παιδιου εφερε μια μεγαλη φωτογραφια να την κρεμασουν. τι αλλο να πω. τα ηθελε και εκεινου ο κολος του αλλα δεν παιζεις με τον πονο μιας γυναικας. οτι σπειρατε θα θερισετε. οχι εσυ προσωπικα αλλα οι απογονοι που εχετε εκει μεσα. επεισοδια δεν προκειτε να γινουν παντως ειναι ανεφικτο μονο φωτοβολιδες θα πεσουν. και εγω εχω φιλους ολυμπιακους που θα ειναι μεσα μαζι σας. μην ψαχνεις για λογικη γιατι οταν νοιωθεις οργη δεν υπαρχει.
naiv_dim Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 ημουν σιγουρος οτι θα τσιμπησεις. οταν λεω μαχη ενοοω στην φωνη. αλλα ετσι και σηκωσετε παλι πανο για τα μαχαιρια θα γινει κολαση. μαχαιριες δινουν οι δικοι σου εγω δεν φοραω φουστα οταν βγαινω στον δρομο. :-D ρε γαμωτο, δ τσιμπαω ρε συ αδικα.. μαχη στη φωνη ναι να δωσεις κ γω θα δωσω που θα ειμαι μεσα.. αλλα οταν λες εκτος?? τι εννοεις?? το ξερεις οτι κατι 17χρονα διαβαζουν αυτα κ λενε παμε κ μεις?? καλα μεχρι εδω.. τωρα με τις μαχαιριες κ τις μαλακιες κ τις φουστες, αστα.. κανεις δ φοαρει φουστες κ δυστυχως ολοι εχουν μαχαιρωσει.. ειχα κ δικους μου στο κατ με κατι μαχαιριες για σουβενιρ.. ειναι η μεγαλυτερη μαλακια αυτη.. θα σου πω τωρα κατι, δ δειχνω τπτ με αυτο ουτε κατηγορω κανεναν, ειχα παει ιταλια, στη ρωμη για Oλυμπιακο-Roma, το βραδυ που λες μας κανανε πεσιμο απο πανω κ κατω του δρομου στο ξενοδοχειο, με τσεκουρια, φτυαρια, ροπαλα, αλυσιδες κ τα υπολοιπα μεχρι κ τη μαλακια που κανουν σκι που εχει το καρφι απο κατω(δ θυμαμαι πως λεγετε) κ μαχαιρωσαν ενα παληκαρι 4 φορες στη ΚΟΙΛΙΑ.. η μαλακια ειναι οτι μπαινει μεσα ενα Ελληνας(προσωπικα δ τον ξερω) κ μας λεει ο μαγκας:"μουνια κολογαυροι που ειστε, κατεβητε ολοι κατω, θα σας γ@μησουμε κλπ".. περιττο να σου πω πως το ξενοδοχειο καηκε κ ειχε σπασει εντελως, ειχε γινει "μαχη" που λες, ευτυχως που αντιδρασανε οι δικοι μας γρηγορα.. κ καθομαι κ σκεφτομαι τωρα: αξιζει το κοπο??
1980 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 :-D ρε γαμωτο, δ τσιμπαω ρε συ αδικα.. μαχη στη φωνη ναι να δωσεις κ γω θα δωσω που θα ειμαι μεσα.. αλλα οταν λες εκτος?? τι εννοεις?? το ξερεις οτι κατι 17χρονα διαβαζουν αυτα κ λενε παμε κ μεις?? καλα μεχρι εδω..τωρα με τις μαχαιριες κ τις μαλακιες κ τις φουστες, αστα.. κανεις δ φοαρει φουστες κ δυστυχως ολοι εχουν μαχαιρωσει.. ειχα κ δικους μου στο κατ με κατι μαχαιριες για σουβενιρ.. ειναι η μεγαλυτερη μαλακια αυτη.. θα σου πω τωρα κατι, δ δειχνω τπτ με αυτο ουτε κατηγορω κανεναν, ειχα παει ιταλια, στη ρωμη για Oλυμπιακο-Roma, το βραδυ που λες μας κανανε πεσιμο απο πανω κ κατω του δρομου στο ξενοδοχειο, με τσεκουρια, φτυαρια, ροπαλα, αλυσιδες κ τα υπολοιπα μεχρι κ τη μαλακια που κανουν σκι που εχει το καρφι απο κατω(δ θυμαμαι πως λεγετε) κ μαχαιρωσαν ενα παληκαρι 4 φορες στη ΚΟΙΛΙΑ.. η μαλακια ειναι οτι μπαινει μεσα ενα Ελληνας(προσωπικα δ τον ξερω) κ μας λεει ο μαγκας:"μουνια κολογαυροι που ειστε, κατεβητε ολοι κατω, θα σας γ@μησουμε κλπ".. περιττο να σου πω πως το ξενοδοχειο καηκε κ ειχε σπασει εντελως, ειχε γινει "μαχη" που λες, ευτυχως που αντιδρασανε οι δικοι μας γρηγορα.. κ καθομαι κ σκεφτομαι τωρα: αξιζει το κοπο?? οχι δεν αξιζει τον κοπο. τα γνωριζω ολα αυτα που λες. απλα νοιωθω οργη γιαυτα τα πανο που σηκωσατε ειλικρινα.
Critter Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δεν ξερω τι λετε για φωνες και κακο αλλα για καθε εισητηριο μας δωσανε και ενα ακουστικο βαρυκοιας δωρο. Οταν ρωτησαμε στην ΚΑΕ γιατι μας τα δινουν, μας ειπαν οτι ειναι για να ακουμε τι λενε οι βαζελοι ωστε να μπορουμε να απανταμε. Τελικα εχουν πολυ καλη οργανωση στην ΚΑΕ αν και μαλλον θα παρω μαζι μου το ειδικο ακουστικο που εχω κανει ειδικη παραγγελια απο Αμερικη ειδικα για τους αγωνες που υπαρχουν οπαδοι του παναθηναικου. Ειναι το πιο ευαισθητο ακουστικο του κοσμου. Παντως φημες λενε οτι για να κανουν πιο δυναμικη την παρουσια τους, πρασινοι hackers μπηκανε στη βαση δεδομενων των εισιτηριων διαρκειας του ολυμπιακου και κλεψανε πληροφοριες σχετικα με τα κινητα τηλεφωνα των κατοχων. Έτσι για να κανουν πιο επιβλητικη την παρουσια τους στο γηπεδο και να ειναι σιγουροι οτι φτανουν τα συνθηματα τους στους ολυμπιακους, θα τα στελνουν με sms. Οι ιδιες φημες λενε οτι θα κρατανε μαζι τους και ενα ολοκληρο πανό!!!!Αυτο και αν ειναι εκπληξη!!!!
naiv_dim Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 κοιτα, δ κατηγορω μονο παναθηναικους οτι κανουν μαλακιες, αλλα κ ολυμπιακους, αεκτζιδες, παοκια, αριανους κ παει λεγοντας.. καιρος ειναι να κοπουν αυτα.. για να λεμε οτι παμε μπροστα.. ρε συ ναι ειναι μαλακια αυτα τα πανο κ δ καταλαβαινω τι θελουν να δειξουν με αυτα.. συμφωνω μαζι σου εδω..
antreaslam Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δεν ξερω τι λετε για φωνες και κακο αλλα για καθε εισητηριο μας δωσανε και ενα ακουστικο βαρυκοιας δωρο.Οταν ρωτησαμε στην ΚΑΕ γιατι μας τα δινουν, μας ειπαν οτι ειναι για να ακουμε τι λενε οι βαζελοι ωστε να μπορουμε να απανταμε. Τελικα εχουν πολυ καλη οργανωση στην ΚΑΕ αν και μαλλον θα παρω μαζι μου το ειδικο ακουστικο που εχω κανει ειδικη παραγγελια απο Αμερικη ειδικα για τους αγωνες που υπαρχουν οπαδοι του παναθηναικου. Ειναι το πιο ευαισθητο ακουστικο του κοσμου. Παντως φημες λενε οτι για να κανουν πιο δυναμικη την παρουσια τους, πρασινοι hackers μπηκανε στη βαση δεδομενων των εισιτηριων διαρκειας του ολυμπιακου και κλεψανε πληροφοριες σχετικα με τα κινητα τηλεφωνα των κατοχων. Έτσι για να κανουν πιο επιβλητικη την παρουσια τους στο γηπεδο και να ειναι σιγουροι οτι φτανουν τα συνθηματα τους στους ολυμπιακους, θα τα στελνουν με sms. Οι ιδιες φημες λενε οτι θα κρατανε μαζι τους και ενα ολοκληρο πανό!!!!Αυτο και αν ειναι εκπληξη!!!! φαντάζομαι ότι θ απρέπει να σου δώσουν και τα κατάλληλα γυαλιά για να βλέπεις καλύτερα, μια που ξεχνάς εύκολα τα πανιά της στρατιάς για παράδειγμα σε άλλα χέρια(μαζί με άλλα 32 πανιά αν θυμάσαι), τις χορογραφίες με χαρτόνια, που προσπαθησατε (κατακαημενοι) να μιμηθείτε, τα ρυθμικά συνθήματα,καθώς και ότι έχουμε πια καταφέρει, να μην ακούγεται σχεδόν τίποτα εναντίον του οσφπ σε άλλα παιχνίδια,αλλά μόνο για την πάρτη μας. Σε κερκίδα, είσαστε τόσο πολύ πίσω, που αναρωτιέμαι αν υπάρχει 3ος άνθρωπος,μετά από εσένα και τον τσουκαλά, να υποστηρίζει τα ίδια! Επίσης, καλά που υπάρχουν και τύποι σαν εσένα,και έχουν δουλειά οι ΩΡΛ!!! Ααα,μην ξεχάσω , να φέρετε και πανιά μαζί σας, που να μας λέτε τι καλά που μαχαιρώσατε κάποιον πράσινο,και κρίμα που δεν πετύχατε παραπάνω!Έτσι, για να δείξετε την ανωτεροτητά σας ως οπαδοί βρε! (και μιλάς εσύ για απαίδευτους εντωμεταξύ)! αλλά αφού είδες ότι το τυράκι σου δεν έπιασε, το έπαιξες αλλιώς (Συμπεριφορά ανθρωποειδούς ελληνιάδη.. Στην αρχή λάου - λαου,και αμα δω ότι δε με παίρνει, επίθεση και λάσπη και προκληση)! ΥΓ:Εντελώς φιλικά, αυτά που δίνει ο σωκράτης στη θύρα (λ)εφτά, πρέπει να τα αλλάξετε,γιατί επηρρεάζουν πολύ αρνητικά....τη νοητική σας ικανοτητα!
Critter Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 φαντάζομαι ότι θ απρέπει να σου δώσουν και τα κατάλληλα γυαλιά για να βλέπεις καλύτερα, μια που ξεχνάς εύκολα τα πανιά της στρατιάς για παράδειγμα σε άλλα χέρια(μαζί με άλλα 32 πανιά αν θυμάσαι) Εκτακτη ενημερωση!!!!Με ενημερωσανε απο τη Θρυλος Α.Ε οτι δεν εμεινε τπτ απο ειδη του ολυμπιακου στις Μπουτικ. Μαλιστα ενας φιλαθλος που πηγε για ψωνια ξεχασε το πορτοφολι του στη Μπουτικ του Γαλατσιου, το οποιο καθως ψαχνανε για να βρουν τα στοιχεια του, ανακαλυψαν οτι ειχε καρτα μελους σε club του ΠΑΟ. Επισης οι υφασματαδες στην αιολου, δηλωσαν οτι το λευκο θα φορεθει πολυ φετος το καλοκαιρι γιατι εδω και 2 μερες δεν εχει μεινει πανι πανι χρωματος λευκο αδιαθετο. Που να ξερανε ομως.... τις χορογραφίες με χαρτόνια, που προσπαθησατε (κατακαημενοι) να μιμηθείτε, τα ρυθμικά συνθήματα, Συμφωνα με μελετες επιστημονικων ομαδων με ειδικευση στη γενετικη, αποκαλυφθηκε οτι οι Βραζιλιανοι ειναι Ελληνες. Μαλιστα οι επιστημονες δηλωσαν οτι βρεθηκαν σε ιστους προτογωνου βραζιλιανου πρασινα γονιδια καθως και ριζες στην κορυφη του κεφαλιου απο τις οποιες λεγεται οτι βγαινανε τα αφτια. Διπλα σε εναν απο τους προτογωνους βρεθηκε και μια τσαντα με καροτα. Ετσι εξηγησαν και την παγκοσμια προτοτυπια των φιλων του ΠΑΟ να κανουν αυτο με τα χαρτακια μιας και οι βραζιλελληνες ειναι πλεον αποδεδειγμενα γεγονος. Επισης φημες λενε οτι οι οπαδοι των 2 ομαδων βρισκοντας τη χρυση τομη, ανταλλαξανε 1 τονο φρεσκα καροτα απο τον καμπο με το δικαιωμα να παρουν τα copyrights απο τους πρασινους απογονους του Πελε. Ααα,μην ξεχάσω , να φέρετε και πανιά μαζί σας, που να μας λέτε τι καλά που μαχαιρώσατε κάποιον πράσινο,και κρίμα που δεν πετύχατε παραπάνω!Έτσι, για να δείξετε την ανωτεροτητά σας ως οπαδοί βρε! Συνεχιζοντας τις αποκαλυψεις σχετικα με ερευνες επιστημονικων ομαδων (αυτη τη φορα γλωσσολογων). στα πλαισια συνεδριου που ελαβε χωρα στις κουκουβαουνες με τιτλο learn to read, πανό που γραφουν ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ αλλα ποτε δεν ηρθατε με κοτες με τα χερια, δεν διαβαζονται ως "θα σας μαχαιρωσουμε". Οσοι δεν μπορουν να το διαβασουν, καλουνται απο την επιστημονικη ομαδα να ξεκινησουν με τα βασικα :ΑΒΓΔΕΖΗΘΙΚΛΜΝΞΟΠΑΡΣΤΥΦΧΨΩ.
theos-7- Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 μια που ξεχνάς εύκολα τα πανιά της στρατιάς για παράδειγμα σε άλλα τα?? το πανι, ενα αποτι θυμαμαι,το μικρο, που κλεψατε με την ανοχη των στρουμφς οταν διαρηξατε το συνδεσμο(παιζατε αγωνα καρασκακη κιεμεις οακα αποτι θυμαμαι)... καθώς και ότι έχουμε πια καταφέρει, να μην ακούγεται σχεδόν τίποτα εναντίον του οσφπ σε άλλα παιχνίδια,αλλά μόνο για την πάρτη μας. αποταν παιζαμε οακα εχει κοπει το κρα για ελληνικες ομαδες οταν παιζαμε ευρωπη.κοντευουμε δλδ 10 χρονια που εχουμε ξεκινησει κατι τετοιο... στους αγωνες πρωταθληματος,εγω προσωπικα δε βρισκω λογο να μη σε κρα αφου εισαι αντιπαλος μου,παρολα αυτα σπανια ακουγεται κατι για σας. μην ξεχάσω , να φέρετε και πανιά μαζί σας, που να μας λέτε τι καλά που μαχαιρώσατε κάποιον πράσινο,και κρίμα που δεν πετύχατε παραπάνω!Έτσι, για να δείξετε την ανωτεροτητά σας ως οπαδοί βρε! δε νομιζω οτι ελεγαν κατι τετοια τα πανια. ελεγαν απλα να μη μας ζαλιζετε τα @φτι@ οτι εμεις ειμαστε οι κακοι ολυμπιακοι που μαχαιρωνουν,ενω εσεις σκατε κυριλε και μονο με τα χερια... ολοι με καβατζες σκανε αρα το κακο θα ξαναγινοταν(γιατι εχει ξαναγινει) και αν συνεχιστει αυτη η ιστορια θα ξαναγινει και θα ξαναγινει...
antreaslam Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 cRITTER, πολύ επιτυχήμενο το χιουμοράκι σου,αλλά δεν έχεις καλή μνήμη, μια που τότε είχατε λυσσάξει, όχι για ...την εξαφάνιση πανιών στην αιόλου, αλλά γιατί είχαμε καταφέρει (ως οπαδοί μιλαω)να περάσουν στο οακα 33 πανια,κ να μην καταλαβαινεις ποιανου κερκίδα είναι αυτή που βλέπεις. τώρα,δεν σου είπα ότι είμαστε πρωτοπόροι στις χορογραφίες και στα χαρτόνια. σου είπα ότι είμαστε πρωτοπόροι στην ελλάδα,και ότι το φέραμε πρωτοι,κάναμε περίπου 35, και έχετε κανει 2-3 αρκετά πιο μετά από εμάς (ενώ φυσικά στην αρχή,είχαμε μέχρι και σχόλια στις ανακοινώσεις της θύρας (λ)εφτά, για φλωριές,κλπ)!. άλλοι διεκδικούν τη μαγεία των βραζιλιάνων, βάζοντας στον ύμνο τους ότι τους θυμουνται η σάντος κ ο πελέ (ο οποίος προχθές είχε πάρει τηλεφωνο στα γραφεία της παε,σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να πείσει τους ιθύνοντες να μην διώξουν τον μπαρμπα γιώργο)! άσε που η σάντος ενημέρωσε ότι εξαιτίας εκείνης της...θρυλικής εμφάνισης, αποφάσισε να γίνει φυτώριο του οσφπ! Να σου θυμίσω, ότι από πουθενά δεν προκύπτει κατοχή μαχαιριών σε οπαδούς του παο,σύμφωνα με τις δικογραφίες (στις οποίες λες οτι υπάρχει η αλήθεια), ενώ προκύπτει ότι 7 από τους συμμετέχοντες στα επεισόδια,ήταν υπάλληλοι του οσφπ ή των εταιρειών του. Τέλος, απλά να απαντήσω ότι κάπου στο δρόμο, έχασες την παιδεία (ξέρεις μωρέ,αυτη που κατηγόρησες τους άλλους ότι δεν έχουν), και ξεκίνησες την τσουκαλέικη διάλεκτο. Αν διατηρείς ένα επίπεδο, είναι πολύ πιθανότερο να σε πιστέψουν οι άλλοι,ακόμα και να λες ψέμματα! αν αλλάζεις όμως και τακτική, μέχρι να βρεις αυτή που σε παίρνει,απλα βεβαιώνονται για την αναληθεια των λόγων σου! anyway.... keep dreaming,και που ξέρεις, μπορεί η ...παιδεία να ξανάρθει!
Critter Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Τα πανό ητανε 5 : 1.Όχι στα μαχαίρια, ποτέ όμως δεν ήρθατε ρε κότες με τα χέρια. 2.Απομίμηση ανδρών-ντροπή των οπαδών-υποταγή σε αυτούς-που σας βγάλανε λαγούς. 3.Ρουφιανοι της πολης παναθηναικοι, καλυτεροι σας φιλοι οι αστυνομικοι. 4.Ψευτες και λαγοι μη λετε μαλακιες η αληθεια βρισκεται στις δικογραφιες. 5.parala, μαχαιρια, φλογοβολο, χειροβομβιδα κροτου. Τι είναι?Φλώροι, υποκριτές, κλαψονουνηδες. Ημουνα στρο γηπεδο και τα ειδα με τα ματια μου. Υπαρχουν και φωτος στο νετ οτι τα πανο γραφανε ακριβως αυτα. Οποιος λοιπον θελει να βγαζει συμπερασματα οτι τα πανό αυτα ειναι υπερ των σφαγών, τοτε....ειναι αξιος της λογικης του...Απλα οπαδικα πανό ειναι.
Critter Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 cRITTER, πολύ επιτυχήμενο το χιουμοράκι σου,αλλά δεν έχεις καλή μνήμη, μια που τότε είχατε λυσσάξει, όχι για ...την εξαφάνιση πανιών στην αιόλου, αλλά γιατί είχαμε καταφέρει (ως οπαδοί μιλαω)να περάσουν στο οακα 33 πανια,κ να μην καταλαβαινεις ποιανου κερκίδα είναι αυτή που βλέπεις.τώρα,δεν σου είπα ότι είμαστε πρωτοπόροι στις χορογραφίες και στα χαρτόνια. σου είπα ότι είμαστε πρωτοπόροι στην ελλάδα,και ότι το φέραμε πρωτοι,κάναμε περίπου 35, και έχετε κανει 2-3 αρκετά πιο μετά από εμάς (ενώ φυσικά στην αρχή,είχαμε μέχρι και σχόλια στις ανακοινώσεις της θύρας (λ)εφτά, για φλωριές,κλπ)!. η ...παιδεία να ξανάρθει! Δεν μπορεις να μιλας για παιδεια οταν 20+ χρονων μαντραχαλος ασχολησε με τα πανο και τα χαρτακια. Εγω πραγματικα (και δεν το λεω για χλευασμο), ημουνα 15 χρονων οταν ειχα πει στο καραισκακη με τον παπουτσελη και ειδα τη θυρα 7 καταπρασινη (και μαλιστα μπερδευτηκα και νομιζα οτι ειχα μπει στην αλλη πλευρα του γηπεδου (ημουνα στην 5). Τοτε ΝΑΙ, πηγα σχολειο μου και χαιρομουνα. Αυτο ελειπε ομως 24 χρονων μαντραχαλος να ασχολουμε με το ποιος πηρε το πανο ποιανου. Σκεψου το λιγο σοβαρα μιας και αυτη τη φορα δεν κανω χιουμορ αλλα μιλαω σοβαρα. Θεωρεις πραγματικα υγιες για την ηλικια σου αυτο που σου συμβαινει? Ειναι λογικες οι ανυσηχιες που εχεις? Νο offence αλλα όχι. Να σου θυμίσω, ότι από πουθενά δεν προκύπτει κατοχή μαχαιριών σε οπαδούς του παο,σύμφωνα με τις δικογραφίες (στις οποίες λες οτι υπάρχει η αλήθεια), ενώ προκύπτει ότι 7 από τους συμμετέχοντες στα επεισόδια,ήταν υπάλληλοι του οσφπ ή των εταιρειών του. Να σου θυμισω οτι δεν εγραψα εγω τα πανο, οτι δεν ημουνα στη λεωφορο λαυριου και επισης οτι δεν εχω διαβασει τις δικογραφιες οπως φανταζομαι ουτε εσυ. Επομενως σπαταλησες μια παραγραφο για να μου γραψεις οτι ξεκαρφωτο σου κατεβηκε στο μυαλο. Τέλος, απλά να απαντήσω ότι κάπου στο δρόμο, έχασες την παιδεία (ξέρεις μωρέ,αυτη που κατηγόρησες τους άλλους ότι δεν έχουν), και ξεκίνησες την τσουκαλέικη διάλεκτο. Αν διατηρείς ένα επίπεδο, είναι πολύ πιθανότερο να σε πιστέψουν οι άλλοι,ακόμα και να λες ψέμματα! αν αλλάζεις όμως και τακτική, μέχρι να βρεις αυτή που σε παίρνει,απλα βεβαιώνονται για την αναληθεια των λόγων σου! Επισης να σου θυμισω οτι πριν κανω το πρωτο μου ποστ σχετικα με τα ακουστικα βαρυκοιας, εχει γραψει ο 1980 κατι για να τσιβησει καποιος αλλος (γαυρος). Δεστο αν δεν σου κανει κοπος. Μολις ειδα αυτο, ειπα θα γραψω και γω αυτο με τα ακουστικα για να τσιμπησουν και αυτοι να κανουμε πλακα. Ομως εσυ το γ@μησες. Τελος παρολο που εκανα πλακα, η διαλεκτος μου ηταν καθαρα σε υφος πειραγματος και δεν περιειχε καμμια τσουκαλεικη διαλεκτο. Αλλη μια παραγραφος λοιπον εκτος τοπου και χρονου.
1980 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 λοιπον ειστε απιστευτοι ψαραδες. ο ενας γραφει παρτε τα οπλα. ο αλλος μας λεει απολιτιστους. πρωτον αν ειχα σκοπο να πλακωσω καποιον η να στησω κανενα καρτερι δεν θα εγραφα τιποτα εδω , σκυλι που γαβγιζει ως γνωστον μην το φοβασαι. δευτερον εδω μεσα κανουμε οπαδικο χαβαλε, καλο ειναι να αναψουνε λιγο τα αιματα να γινει τρελη ατμοσφαιρα μεσα στο γηπεδο να το ευχαριστηθουμε. αμα πεσουνε και τιποτα ψιλες δεν τρεχει καστανο μεσα στο προγραμμα ειναι αυτα. οργη υπαρχει αλλα οφειλουμε να την συγκρατησουμε δεν ειμαστε απογονοι του στολου ουτε εγκληματιες με προεδρικες ελευθεριες. και δεν απευθυνομαι στους εδω ολυμπιακους αλλα στους υπαλληλους και σε αυτους που βαζουν κατω εναν και τον μαχαιρωνουν ταυτοχρονα και οι 10 . και οι μισοι ειναι εξω. α ναι και περιμενω να βαλετε φωτια μεσα στο οακα οπως ειπατε. ανυπομονω. δεν εχω κοιμηθει καν απο την υπερενταση μολις τελειωσα απο προπονηση αυπνος και θα το παω σερι μεχρι το βραδυ. αυτα . καλο αγωνα να εχουμε. ξεχασες ενα πανο ομως. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΕΝΤΙΤ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΑΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΛΑΔΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΛΑΘΟΣ.
KWSN_Men Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μπλα μπλα μπλα Τελικά είμαι μαλάκας. Κάθησα και σου απάντησα σοβαρά, λες και πρόκειται περί σοβαρής ανάλυσης από σοβαρό άτομο. Οι @@ που ξεκίνησες να λες μετά δείχνουν πόσο μαλάκας είμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.