Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε πατε καλα τι απαισιοδοξια ειναι αυτη που εχετε? παναθηναικος εισαι γαμω την

τρελλα μου το μονο που εχεις να φοβασαι ειναι ο κακος σου εαυτος.καμια ομαδα στην ευρωπη δεν μπορει να σε κερδισει αν παιξεις σαν παναθηναικος. φοβαστε τον γαβρο ρε θα τρελαθουμε γαμω την τρελα μου ???? και στα δυο παιχνιδια που χασαμε παραδωσαμε τα κλειδια και αφησαμε και την πορτα ξεκλειδωτη τι περιμενατε να μην παρουν τους αγωνες οι αλλοι οταν τους δινουμε με την

αθλητικη ενοια ετσι στεγνα. Ξεκολατε μονο και μονο απο εγωισμο και τις

προσωπικοτητες που εχει μεσα ο παο θα το παρει το παιχνιδι δεν μπορω να

βλεπω τετοια απαισιοδοξια.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και εγω πιστευω οτι σε αυτα τα παιχνιδια περα απο τις λεπτομερειες του αγωνα,τακτικες και τετοια πρωτευον ρολο στο ποιος θα κερδισει θα παιξει η προσωπικοτητα του καθε παιχτη.Το καλο ειναι οτι σ'αυτο ο Παναθηναικος δεν υστερει αλλα το αντιθετο.Παντως η ομαδα φαινεται πολυ κορεσμενη και κουρασμενη.Ετοιμοι για διακοπες ειναι.

Δημοσ.
Σορρυ φιλοι παναθηναικοι αλλα δε μπορω να μην απαντησω σε αυτο

17/02/2007

φιλαράκι μ έχεις κάτσει να σκεφτείς πόσα χρόνια είχατε να κάνετε νίκη μέσα στο οακα σε αγώνα play off?μάλλον αυτα δεν σ τα είπαν....

Δημοσ.
και στα δυο παιχνιδια που χασαμε παραδωσαμε τα κλειδια και αφησαμε και την πορτα ξεκλειδωτη τι περιμενατε να μην παρουν τους αγωνες οι αλλοι οταν τους δινουμε με την

αθλητικη ενοια ετσι στεγνα. Ξεκολατε μονο και μονο απο εγωισμο και τις

προσωπικοτητες που εχει μεσα ο παο θα το παρει το παιχνιδι δεν μπορω να

βλεπω τετοια απαισιοδοξια.

Παντως να κανω μια παρατηρηση σε αυτο που λες?

Ο ΠΑΟ ειναι ουσιαστικα η μιση εθνικη Ελλαδος. Η εθνικη εχει τεραστιες προσωπικοτητες και τεραστιο δεσιμο μεταξυ των παιχτων και του προπονητη. Οτι δηλαδη εχει και ο ΠΑΟ.

Απλα να σου θυμισω οτι η εθνικη όντας κουρασμενη (οπως και ο ΠΑΟ τωρα) οχι μονο δεν παρεδωσε τα κλειδια αλλα παρεδωσε και τα σωβρακα στους Ισπανους σε εναν τελικο που πιθανως να μην ξαναπαιξουν στη ζωη τους. Δεν ειδα κανεναν εγωισμο.

Με λιγα λογια, σωστα το σκεφτεσαι σαν οπαδος αλλα ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικο να το δεις ως αθλητης.

Παντως όπως και να εχει, ο ΠΑΟ ειναι το αδιαφιλονικητο φαβορι και οπως και να εχει ειναι καλυτερη ομαδα. Ασχετο αν πιστευω οτι αυτο που εχει κανει μεχρι τωρα ΦΕΤΟΣ δεν ειναι και τπτ σπουδαιο.

Τι εννοω? Πηρε ενα κυπελλο απεναντι στον ΑΓΟΡ έχοντας αποκλεισει το μονο σοβαρο αντιπαλο στην πρωτη αγωνιστικη (αμονταριστο), πηρε μια ευρωλιγκα μεσα στο σπιτι του (που προφανως δεν θελει οσα @ρχιδια ηθελε η κατακτηση της euroleague μεσα στην Μπολονια) και τωρα εχει "καταντησει" να παιζει 5 παιχνιδια με τον "πελατη" και "αμπαλο" ολυμπιακο για να παρει το πρωταθλημα και μαλιστα οι περισσοτεροι φιλαθλοι ειναι απαισιοδοξοι για το αποτελεσμα...Χμμ...

Δημοσ.
Παντως να κανω μια παρατηρηση σε αυτο που λες?

Ο ΠΑΟ ειναι ουσιαστικα η μιση εθνικη Ελλαδος. Η εθνικη εχει τεραστιες προσωπικοτητες και τεραστιο δεσιμο μεταξυ των παιχτων και του προπονητη. Οτι δηλαδη εχει και ο ΠΑΟ.

Απλα να σου θυμισω οτι η εθνικη όντας κουρασμενη (οπως και ο ΠΑΟ τωρα) οχι μονο δεν παρεδωσε τα κλειδια αλλα παρεδωσε και τα σωβρακα στους Ισπανους σε εναν τελικο που πιθανως να μην ξαναπαιξουν στη ζωη τους. Δεν ειδα κανεναν εγωισμο.

Με λιγα λογια, σωστα το σκεφτεσαι σαν οπαδος αλλα ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικο να το δεις ως αθλητης.

Παντως όπως και να εχει, ο ΠΑΟ ειναι το αδιαφιλονικητο φαβορι και οπως και να εχει ειναι καλυτερη ομαδα. Ασχετο αν πιστευω οτι αυτο που εχει κανει μεχρι τωρα ΦΕΤΟΣ δεν ειναι και τπτ σπουδαιο.

Τι εννοω? Πηρε ενα κυπελλο απεναντι στον ΑΓΟΡ έχοντας αποκλεισει το μονο σοβαρο αντιπαλο στην πρωτη αγωνιστικη (αμονταριστο), πηρε μια ευρωλιγκα μεσα στο σπιτι του (που προφανως δεν θελει οσα @ρχιδια ηθελε η κατακτηση της euroleague μεσα στην Μπολονια) και τωρα εχει "καταντησει" να παιζει 5 παιχνιδια με τον "πελατη" και "αμπαλο" ολυμπιακο για να παρει το πρωταθλημα και μαλιστα οι περισσοτεροι φιλαθλοι ειναι απαισιοδοξοι για το αποτελεσμα...Χμμ...

δεν νομιζω οτι ειναι απαισιοδοξοι απλα δεν το περιμενε κανεις και υπαρχει λιγο ανασφαλεια. εγω περιμενω απο τα παιδια να κοψουνε κολους την τεταρτη. φτανει μια ομιλια του αλβερτη να τους τσιτωσει τοσο οσο κανενας αλλος δεν μπορει να το κανει ουτε οπαδος ουτε κανεις αλλος. ευτυχως απο οτι μαθαινω τα 7.000 εισητηρια θα πανε εκει που πρεπει να πανε οχι σε τιποτα ξεμπαρκους γιατι αμα εχεις 3.000 της θυρας λεφτα και δεν υπαρχουν οι αναλογοι οπαδοι σε παλμο στην αντιπερα οχθη το αβανταζ του κοσμου θα παει περιπατο.

Δημοσ.

Ακομα και το οτι σκεφτεσαι το πλεονεκτημα του κοσμου, δειχνει αν οχι μια απαισιοδοξια, σιγουρα μια διαχυτη ανησυχια. Και το λεω αυτο γιατι αν σε ρωταγα πριν 1 μηνα, θα μου ελεγες οτι θα με κερδιζεις ανετα μπροστα σε 30.000 οπαδους της θυρας 7 και μαλιστα με 20 ποντους διαφορα. Τωρα όμως...

Οσον αφορα το αν φτανει μια ομιλια του Αλβερτη, δεν το νομιζω...Οπαδικα το βλεπεις για αλλη μια φορα...

Α!btw, μιας και τωρα το ειδα, το οτι ο Παπαλουκας δεν ειναι ηθικος το λες επειδη λεει τη λεξη κοροιδα???

Δημοσ.

1ον) Ο Παναθηναϊκός δεν βρέθηκε ξαφνικά στο F4. Έδωσε πολλά δύσκολα παιχνίδια και τα κέρδισε. Μετά τι έπρεπε δηλαδή, να ζητήσει αλλαγή έδρας για να φαίνεται πιο αρχ... δάτος? Ή μηπως φτέει που αποκλείστηκαν όλες οι σοβαρές ομάδες από το κύπελο? ( Ο Άρης βασικά που είχε μείνει). Ο ολυμπιακός ήταν αμοντάριστος, ενώ ο Παναθηναϊκός με 4 παίχτες (5 , ξέχασα τον Δήμο!!) καινούριους στην 10αδα, με τους περισσότερους παίχτες να παίζουν στις εθνικές τους στην περίοδο της προετοιμασίας και ξαφνική φυγή βασικών παιχτων , ήταν τρελλά μονταρισμένος και ας έπαιζε και εκτός έδρας.

2ον) Εγώ ξέρεις τι βλέπω στους τελικούς? Μια ομάδα που για μένα αδικαιολόγητα είναι τρομερά εκτος φόρμας από λεπτομέρειες στο 2ο παιχνίδι να μην εχει κάνει το 3-0 απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα , διψασμένη, στην οποία έχουν επενδυθεί φέτος ουκ ολίγα χρήματα για μεταγραφές και προπονητή. Τελικά έχασε 2 παιχνίδια κυρίως από την δική της μειωμένη απόδοση. Εγώ είμαι αισιόδοξος για αυριο , ακόμα και στο ΣΕΦ να παίζαμε.

Δημοσ.
1ον) Ο Παμαθηναϊκός δεν βρέθηκε ξαφνικά στο F4. Έδωσε πολλά δύσκολα παιχνίδια και τα κέρδισε. Μετά τι έπρεπε δηλαδή, να ζητήσει αλλαγή έδρας για να φαίνεται πιο αρχ... δάτος? Ή μηπως φτέει που αποκλείστηκαν όλες οι σοβαρές ομάδες από το κύπελο? ( Ο Άρης βασικά που είχε μείνει). Ο ολυμπιακός ήταν αμοντάριστος, ενώ ο Παναθηναϊκός με 4 παίχτες καινούριους στην 10αδα, με τους περισσότερους παίχτες να παίζουν στις εθνικές τους στην περίοδο της προετοιμασίας και ξαφνική φυγή βασικών παιχτων , ήταν τρελλά μονταρισμένος και έπαιζε και εκτός έδρας.

Μα ουτε στη Μπολονια βρεθηκε ξαφνικα. Απλα, απο πριν γεννηθουμε ξερουμε οτι οταν παιζουμε εντος εδρας εχουμε πλεονεκτημα και οταν παιζουμε εκτος εχουμε μειονεκτημα. Αρα η επιτυχια της Μπολονια ηταν σαφως μεγαλυτερη απο τη φετινη. Ποσο μαλλον εναντι Ιταλικης ομαδας που εχει και φανατικο κοινο. Απλα πραγματα λεω.

Οσο για τους 4 καινουργιους απο τους 10. Συμφωνω. Εγω ομως ειχα 8 στους 10 καινουργιους και ακομα και αυτους τους 2 την προηγουμενη χρονια τους προπονουσε ΑΛΛΟΣ προπονητης. Επισης ο παιχτης στον οποιο ο προπονητης και οχι εγω στηριζε πολλα (Ματσε), ητανε τραυματιας. Σε σας ο αντιστοιχος (Διαμαντιδης) επαιζε κανονικοτατα. Μην πας λοιπον να συγκρινεις τα ασυγκριτα.

Δημοσ.
φιλαράκι μ έχεις κάτσει να σκεφτείς πόσα χρόνια είχατε να κάνετε νίκη μέσα στο οακα σε αγώνα play off?μάλλον αυτα δεν σ τα είπαν....

Συνεχιζεις να μη διαβαζεις προηγουμενα ποστς μου. :D

Τι θες τωρα να λεμε τα ιδια και τα ιδια??

Δημοσ.
Ακομα και το οτι σκεφτεσαι το πλεονεκτημα του κοσμου' date=' δειχνει αν οχι μια απαισιοδοξια, σιγουρα μια διαχυτη ανησυχια. Και το λεω αυτο γιατι αν σε ρωταγα πριν 1 μηνα, θα μου ελεγες οτι θα με κερδιζεις ανετα μπροστα σε 30.000 οπαδους της θυρας 7 και μαλιστα με 20 ποντους διαφορα. Τωρα όμως...

Οσον αφορα το αν φτανει μια ομιλια του Αλβερτη, δεν το νομιζω...Οπαδικα το βλεπεις για αλλη μια φορα...

Α!btw, μιας και τωρα το ειδα, το οτι ο Παπαλουκας δεν ειναι ηθικος το λες επειδη λεει τη λεξη κοροιδα???[/quote']

σου ειπα οταν βλεπεις οτι η ομαδα δεν τραβαει λογικο ειναι να υπαρχει μια μικρη ανησυχια. Οσον αφορα τον φραγκισκο μια χαρα το βλεπω δεν ξερω αν εχεις παιξει ποτε σε ομαδα μπασκετ για να νοιωσεις τι ενεργεια μπορει να σου μεταδωσει με μερικα λογια ο αρχηγος της ομαδας ακομα και σε μικρες ομαδες.ποσο μαλλον ο αλβερτης που ειναι το εμβλημα του παναθηναικου. με τον παπαρολουκα δεν ασχολουμε πλεον παρτο οπως θες. μην πας να ξεκινησεις μανουρα απο το πουθενα βλεπεις οτι μια χαρα τα λεμε. και μην προσπαθεις να μειωσεις την αξια του παναθηναικου σαν ομαδα επειδη επαιζε μεσα στην εδρα του. εξαλου πηγε τρενο στο φ4. και η τσσκα και η ταου ηταν πολυ καλυτερες ομαδες απο αυτες που αντιμετωπισαμε τοτε κατα την αποψη μου.

Δημοσ.

αν ήταν εύκολη η διαδρομή μέχρι το φάιναλ4, γιατί δεν έφτασε σε αυτό και ο οσφπ? Και εκείνος γνώριζε ότι το φάιναλ4 θα γίνει εντός ελλάδας,και θα είχε αυξημένες πιθανότητες να το κερδίσει αν έφτανε,λόγω κόσμου!

(λέμε τώρα,γιατί με ταού και τσσκα στο φάιναλ4, είχε 2 σίγουρες ήττες)!

δεν θέλει πολύ για να προσπαθήσεις να μειώσεις την επιτυχία του άλλου. Αλλά τουλάχιστον καν'το όταν σε "παίρνει"!

Συγκρίνεις τα ασύγκριτα, όταν προσπαθείς να συγκρίνεις τον Παναθηναικό της τελευταίας 10ετίας, με οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Είτε κερδίσω αύριο είτε όχι, δεν αλλάζει τους 20τόσους τίτλους,τα 4 ευρωπαικά, κλπ!

Ο παναθηναικός είχε στην αρχή της χρονιάς, νέους παίχτες: μπετσίροβιτς, σισκαουσκας,γιαφτόκας,ντικούδη, τραυματία τον βούγιανιτς, απροσάρμοστο τελείως τον ντέλκ, τον τομάσεβιτς να μένει-φεύγει,και να παίζει μόνο ευρώπη. Αυτό είναι 7 μεταγραφές,όχι 4.

Δημοσ.
αν ήταν εύκολη η διαδρομή μέχρι το φάιναλ4, γιατί δεν έφτασε σε αυτό και ο οσφπ? Και εκείνος γνώριζε ότι το φάιναλ4 θα γίνει εντός ελλάδας,και θα είχε αυξημένες πιθανότητες να το κερδίσει αν έφτανε,λόγω κόσμου!

(λέμε τώρα,γιατί με ταού και τσσκα στο φάιναλ4, είχε 2 σίγουρες ήττες)!

δεν θέλει πολύ για να προσπαθήσεις να μειώσεις την επιτυχία του άλλου. Αλλά τουλάχιστον καν'το όταν σε "παίρνει"!

Συγκρίνεις τα ασύγκριτα, όταν προσπαθείς να συγκρίνεις τον Παναθηναικό της τελευταίας 10ετίας, με οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Είτε κερδίσω αύριο είτε όχι, δεν αλλάζει τους 20τόσους τίτλους,τα 4 ευρωπαικά, κλπ!

Ο παναθηναικός είχε στην αρχή της χρονιάς, νέους παίχτες: μπετσίροβιτς, σισκαουσκας,γιαφτόκας,ντικούδη, τραυματία τον βούγιανιτς, απροσάρμοστο τελείως τον ντέλκ, τον τομάσεβιτς να μένει-φεύγει,και να παίζει μόνο ευρώπη. Αυτό είναι 7 μεταγραφές,όχι 4.

ελα ενταξει εμεις φταιμε που δινουμε δικαιωματα ο αλλος λογικο ειναι να περιμενει στην γωνια να σε βγαλει υπερεκτιμημενο τι περιμενεις.

Δημοσ.

Kaizer κατι ασχετο ρε που θελω να σε ρωτησω μερες τωρα.

Κρινοντας απο το εικονιδιο σου, εχω την εντυπωση οτι το νικ σου θα επρεπε να ειναι Keyser Söze.

Αααααν το εχω πιασει σωστα.

Nαι,οταν εκανα ακαουντ το ειχα γραψει λαθος, απο τοτε το γραφω σωστα

Αυριο ή κερδιζουμε ή χανουν. Δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα. Οσοι ερθετε, ΠΟΛΕΜΟΣ, οποιος πει "Δεν βλεπω ρε φιλε" δεν θα ξαναδει ποτε

ΠΟΛΕΜΟΣ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...