Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ναι όντως... δε βαριέσαι πήραμε την κούπα εμείς όμως την μεγάλη

και τώρα πρέπει να κερδίσουμε κ εσάς.

μεγάλη η κούραση αλλά πρέπει!

ρε 1980, δεν βάζεις το τοτέμ με το κύπελλο για άβαταρ; "τα παιδιά" ψιλογκαντεμιά έφεραν..

κατσε θα βαλω ενα πιο παλιο τοτεμ. οντως αυτο δεν βγαζει κατι θετικο.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ξέρω ρε guys αλλά μέσα μου δεν πιστεύω οτι θα πάρουμε τίτλο.Μακάρι να ξυπνήσει ο καλός παο και να πάρουμε το triple crown που θέλω αφάνταστα.Οχι μόνο εγω άλλα ο κάθε παναθηναϊκός.Από την άλλη όπως πολύ σωστά είπε ο Αντρέας αν είχανε γίνει πιο νωρίς οι τελικοί θα το είχαμε ανετότατα.Και φυσικά αν γίνει η στραβή και χάσουμε όποιος γιουχάρει και δεν χειροκροτήσει ας αλλάξει ομάδα.

Δημοσ.

Είναι αλήθεια πως η ομάδα δεν εμπνέει την δεδομένη χρονική στιγμή εμπιστοσύνη.

Το φοβάμαι πολύ το μάτς την Τετάρτη αλλά ελπίζω να κάνω λάθος....

Δημοσ.

ρε σεις εν-Πανάθα-αδέλφια..

λίγο αισιοδοξία και πίστη στην ομάδα αυτή!

τώρα πρέπει να πιστέψουμε σε αυτούς! τώρα το έχουν ανάγκη!

δεν πιστεύω σε "ενέργειες" και τέτοια αλλά λίγη θετική σκέψη δε βλάφτει!

εγώ πιστεύω πως θα κάνουν το μπαμ με ότι έχουν και δεν έχουν και θα τους πάρουμε με 30 καθαρούς!

έχουν πιο πολύ ψυχή ο ..Domercunt και ο Pen?

έχουμε παλικαράδες ρε σεις δεν μασάνε αυτοί που έχουν και την κούραση!

Δημοσ.

σε αυτό τον τελικό δεν παίζουν ρόλο τα αποθέματα ενέργειας αλλά το πόσο το θέλει ο καθένας και όπως είπε και ο harkon 30 καθαρά θα τους πάρουμε!!!το οακα θα παραμείνει για τους γαύρους ο εφιάλτης τους!!!την τετάρτη στο οακα θα φάνε καλά τα γαυράκια!ΠΑΝΑΘΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!

Δημοσ.

Σορρυ φιλοι παναθηναικοι αλλα δε μπορω να μην απαντησω σε αυτο

το οακα θα παραμείνει για τους γαύρους ο εφιάλτης τους

17/02/2007

Δημοσ.

ε, τώρα τι καταλαβαίνεις, θες να μετρήσουμε τις φορές που έχετε χάσει στο ΣΕΦ φέτος και να τις αντιπαραβάλουμε με τις αντίστοιχες που μας νικήσατε στο ΟΑΚΑ;

Δημοσ.

αφήστε τί έγινε στο παρελθόν

οι γαύροι είναι διψασμένοι και λισσασμένοι σαν νηστικά τσακάλια

τώρα που πιστεύουν πως μπορούν πρέπει να τους πατήσουμε με την διαφορά κλάσης και ποιότητας που όντως έχουμε.

να μην το δούμε σαν αγώνα με τον γάβρο που μας βγάζει κ ένα κομπλεξισμό (κ το μισώ αυτό) αλλά με έναν αντίπαλο του χεριού μας!

Δημοσ.
ε, τώρα τι καταλαβαίνεις, θες να μετρήσουμε τις φορές που έχετε χάσει στο ΣΕΦ φέτος και να τις αντιπαραβάλουμε με τις αντίστοιχες που μας νικήσατε στο ΟΑΚΑ;

lol αυτο καταλαβες οτι ηθελα να του πω??

Ισως θα επρεπε να κοιταξεις τα προηγουμενα ποστς μου για να δεις τι πιστευω για τις 2 ομαδες.

Δημοσ.

Πάντως ρε συ ρεβιλ, όσο σε παρακολουθώ στο φόρουμ είσαι από τους πιο λογικούς γάβρους που έχω δει/διαβάσει. ωραίος..

Δημοσ.

κάτσε ρε φιλαράκι, όταν απαντάς με μια ημερομηνία στο προκλητικό - κατά τα άλλα - σχόλιο του hackermon1 τι περίμενες να καταλάβω;

Όπως και να έχει, παρακολουθώ τι γράφεις στο θέμα, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα γραπτά σου, ούτε με σένα, οπότε το κλείνω εδώ, δεν χρειάζεται να δυναμιτίζουμε την ατμόσφαιρα του thread.

Edit: συμφωνώ με τον harkon post#6805

Δημοσ.

Καμια σχεση ρε συ αυτο ελειπε.

απλα προσπαθησα να του δειξω οτι εδω που φτασαμε οι εδρες δε μετρανε και τοσο.

Οσο για τα καλα σας λογια, σας ευχαριστω ρε μαγκες, απλα προσπαθω να βλεπω ολυμπιακο μεχρι το σημειο που δε με τυφλωνει.

Δημοσ.
Καμια σχεση ρε συ αυτο ελειπε.

απλα προσπαθησα να του δειξω οτι εδω που φτασαμε οι εδρες δε μετρανε και τοσο.

Τώρα μάλιστα! Έγινες κατανοητός! Συμφωνώ και επαυξάνω, ως ένα σημείο βέβαια, διότι οπώς και να το κάνουμε, σε παιχνίδια σαν και αυτό της Τετάρτης, έχω την εντύπωση ότι η έδρα "μετράει" σε πολλούς τομείς....

Δημοσ.

το ότι ο ζοτς είναι ήρεμος, εμένα μου αποδεικνύει ότι βλέπει ότι η ομάδα τόσο μπορεί . Οπότε, αφού το 100% της ομάδας αυτή τη στιγμή, είναι αυτό που οι παίχτες δίνουν, ποιος ο λόγος να χτυπιέται? Αντίθετα έτσι, δεν τους γεμίζει άγχος!

Αν γίνει η στραβή,και χάσουμε την τετάρτη,και βρεθεί ένας μλκας δικός μας,να βρίσει την ομάδα, παρακαλώ όποιους είναι στο γήπεδο, να του δείξουν....ευγενώς την πόρτα της εξόδου!

+100000000000000000000000

Δημοσ.
Τώρα μάλιστα! Έγινες κατανοητός! Συμφωνώ και επαυξάνω, ως ένα σημείο βέβαια, διότι οπώς και να το κάνουμε, σε παιχνίδια σαν και αυτό της Τετάρτης, έχω την εντύπωση ότι η έδρα "μετράει" σε πολλούς τομείς....

μπορει να εχεις δικιο αλλα οχι στο στυλ που το ειπε ο φιλος πριν.

Kaizer κατι ασχετο ρε που θελω να σε ρωτησω μερες τωρα.

Κρινοντας απο το εικονιδιο σου, εχω την εντυπωση οτι το νικ σου θα επρεπε να ειναι Keyser Söze.

Αααααν το εχω πιασει σωστα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...