Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χαιρομαι για την ομαδα μου που κοντραρε ετσι τον πρωταθλητη Ευρωπης και χαιρομαι που αρκετοι απο εσας αναγνωριζετε οτι οντως, δε φταιει μονο η κουραση σας(που οντως ειναι εξωφθαλμη) αλλα κατι κανει και ο ΟΣΦΠ.

Νομιζω οτι του χρονου, οι 2 ομαδες θα κυριαρχουν σε Ελλαδα και Ευρωπη...

Δημοσ.

Κοίταξε, στη σειρά των τελικών είναι πολύ βελτιωμένος ο Ολυμπιακός. Με τις εμφανίσεις που έκανε απέναντι στον Άρη θα μιλούσαμε για ένα εύκολο 3-0. Αλλά η κούραση, κούραση.

Δημοσ.

Ρε μαγκες κατι που δε παρατηρησα στον αγωνα,το διαβασα τωρα και εμεινα μαλακας.

Ο Διαμαντιδης επαιξε 40 λεπτα σημερα???

edit : Καιζερ επειγοντως ποιντ χρειαζεστε ειναι κριμα να καει το μεγαλυτερο ταλεντο μετα το γκαλη κ το γιαννακη στην ελλαδα.

Δημοσ.

Koιτα, ειναι σχετικο, εχουμε πεσει σε ντεφορμαρισμα και του Μιλος εκτος των αλλων. Δηλαδη δεν πιστευω οτι αν στην θεση του Βουγιανιτς ηταν ο Λακοβιτς(οπως ειναι τωρα ο Βουγιανιτς) θα επαιζε 20' ο Διαμαντιδης.

Δημοσ.

κατσε δλδ εσυ πιστευεις οτι ο βουγιανιτς(ετσι οπως ειναι τωρα μετα απο τοσους τραυματισμους)κανει για τον παναθηναικο??

Προσεξε δε λεω οτι δεν ειναι καλος παιχτης η παιχταρας λεω απλα οτι δε κανει για την αμυνα μεχρι θανατου που γουσταρει ο ζοτς.

Διοτι πολυ καλος επιθετικος αλλα αμυντικος ανυπαρκτος

Δημοσ.

Ειλικρινά, όπως είναι τώρα δεν κάνει. Αλλά δεν έχει κάνει καν προετοιμασία έτσι; Ο ίδιος λέει ότι από το Μάρτη και μετά σταμάτησε να πονάει. Οπότε λογικό να μην έχει πατήματα ακόμα. Τώρα αν θα μπορέσει να τα έχει ever, αυτό είναι θέμα γιατρών και προπονητή, εμείς από εδώ ότι και να λέμε είναι εικασίες.

Δημοσ.

Και το διακυνδινευεις δλδ να του δωσεις αλλη μια χρονια σαν το "βασικο μπακαπ" του διαμαντιδη???

Δημοσ.

Σχετικό είναι με το τι υπάρχει στην αγορά ,το ρισκάρεις αν δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς και να βρεις καλύτερο ,μπορεί και ο παίχτης που θα έρθει στην θέση του Ντελκ να παίζει 1.5

Πχ Σπανούλης που δεν ξέρουμε τι θα γίνει τελικά ...

Δημοσ.

Ο σπανουλης πλακα πλακα ταιριαζει αυτη τη στιγμη στον παο 1000%

Διωχνεις ντελκ περνεις billy και μενει και ο βουγιανιτς μπας και πιασει του χρονου που θα ειναι κυριλε με τα ποδια του

Δημοσ.

Το έχουμε ξαναπεί, πονάμε οργανωτικά όταν βγεί ή κουραστεί ο Μήτσος και σε μια θέση στους ψηλούς..

Είμαι περίεργος να δω τι είδους προπόνηση θα κάνει τις τελευταίες μέρες ο Ζοτς και τι σχήματα θα δείξει..

Δημοσ.

Ο Βουγιανιτς του Φ4 μου κανει και μου παρακανει.

Το ξαναλεω, ο Λακοβιτς(και λιγοτερο ο Σπανουλης) αμα ηαν στην κατασταση του Βουγιανιτς τωρα ουτε αυτοι θα μου εκαναν. Και ο Σισκαουσκας εινια χαλια, να ψαξω και για 3αρι???

Δημοσ.

συμφωνώ με τον κάιζερ.

αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει τέτοια έλλειψη ενέργειας, που όλοι φαίνονται μέτριοι.

Ο σισκάουσκας,αν τον βλέπει κάποιος 1η φορά να παίζει, θα τον θεωρήσει ισάξιο του τάκη φύσσα!

Απλά ,σε παιχνίδια τσαμπουκά, ίσως να έπρεπε να πάρει περισσότερο χρόνο ο ντικούδης!

την ανάλυση για το παιχνίδι,την έκανα 2-3 σελίδες πιο πριν! απλά να πω ότι όταν η ομάδα κολλάει, είναι χρήσιμη η εισόδος του αλβέρτη,και 3-4 σουτ από αυτόν,στα οποια θα πετύχει σίγουρα 1 ως 3.

(τον σάκοτα, που κάποιος παρακαλάει να βάλει, αν δεν είναι ο....πατέρας του , δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να τον θέλει εντός γηπέδου! θα τον φάνε λάχανο σε τέτοια παιχνίδια! νομίζω ότι με τον χρόνο γίνεται χειρότερος αυτός ο παίχτης)!

ο ζοτς δε θα κάνει τιποτα σημαντικό στις 2 προπονησεις,απλά τακτική θα κάνει! θα ξαναπαίξουμε την αλλαγή άμυνας που κάναμε χθες πετυχημένα στο 1ο ημίχρονο, θα ψάξει όλον τον οσφπ να βρει που μπορεί να χτυπήσει,και το βασικότερο,θα ντοπαρει ψυχολογικά τους παίχτες του!

Δημοσ.
Άσχετο, αλλά θα το γράψω, δεν κρατιέμαι...

ETO'O, CABRON, SALUTA AL CAMPEON!!!!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

μαζί σου!!!!

την ώρα που χθες ο ...Adebayor σκόραρε στο PES ενάντια στην Barcelona, η Ρεάλ έκανε το 2-1 !

χαμός λέμε!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...