talikra Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δεν το πιστεύω που το γράφω αυτό αλλά με αυτές τις συνθήκες ο γαύρος είναι πιο φρέσκος..και στο μυαλό μου έχει πολλές ελπίδες..Δεν έπρεπε να φτάσουμε στο πεμπτο παιχνίδι. Johnyboy δεν είναι κοιμισμένοι οι παίκτες, σκασμένοι από την κούραση είναι...Πρέπει να βρούμε φρεσκάδα απο τον πάγκο..Τώρα δεν χωράνε κολλήματα, πρέπει να χρησιμοποιηθούν όλοι.. Ο Ζοτς το ξέρει αυτό και θα τους την πέσει στον εγωισμό, άρα αυξάνονται οι πιθανότητες το παιχνίδι να γίνει αρένα..Ούτε η ιδέα των φιλοξενούμενων οπαδών μου αρέσει.. Έτσι είναι φίλε μου ακριβώς όπως τα λές, τα ίδια λέω και γω η ομάδα έχει καταρεύση παρατήρηστε μόνο πως στα πρώτα δεκάλεπτα η ομάδα παίζει με μυαλό δηλ. γυρνάει η μπάλα, έχουμε ασιστ και εύκολα τελειώματα στην επίθεση. Στην συνέχεια τα πράγματα σκουρένουν και η ΚΟΥΡΑΣΗ είναι έκδηλη. Όσο και αν ακούγεται σαν δικαιολογία είναι πραγματικότητα όσοι έχουν παίξει μπάσκετ σε ομάδες καταλαβαίνουν τι εννοώ. Ο Obradovits το ξέρει για αυτό τι να κάνει δίνει ρεπό μοιάζει σαν να έχει παραιτηθεί. Απλά να πω πως σε αυτήν την σειρά ο Ντικούδης είναι εξαφανισμένος ούτε παίζει πολύ αλλά και να παίξει μάπα δεν βοηθάει. Που ένα καλό του παιχνίδι θα έδινε ανάσες λίγο σε Μπατίστ ή Τσαρταρή τλπ.
KWSN_Men Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 http://www.kontra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/Olympiacos_Panathinaikos/157506.html
johnyboy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Ρε σείς πλάκα μας κάνει ο Γκέρσον? Λέει οτι είναι αουτσάιντερ και οτι οι πιθανότητες είναι 70-30 υπέρ παο.Θέλω το πρωτάθλημα φέτος όπως και να είναι άσχετα αν είμαι απαισιόδοξος.Και πιστεύω το καλό στο όλο θέμα είναι πως ο παυλάρας θα βάλει αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη για την επόμενη χρονιά και αυτό αποδεικνύεται με την κίνηση να ανανεώσει τα συμβόλαια νωρίς.
xrest Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 ε καλα αυτες ειναι κλασικες δηλωσεις..Για ,και καλα,μεταφορα του αγχους στην αλλη πλευρα.μου ναι αδιαφορα
johnyboy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δεν είπα πως με ενδιαφέρουν.Και σιγά μην έχουν άγχος οι παίχτες του πάο, κούραση έχουν.
revil Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Και σιγά μην έχουν άγχος οι παίχτες του πάο ανθρωποι ειναι δεν ειναι μηχανες. σε ενα τελικο παντα θα εχεις αγχος δε πα να εισαι και ο τζορνταν
firewalker Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 ανθρωποι ειναι δεν ειναι μηχανες.σε ενα τελικο παντα θα εχεις αγχος δε πα να εισαι και ο τζορνταν Ο Τζόρνταν δεν είναι άνθρωπος... Κάποιος περπάτησε στο νερό και είπαν θαύμα. Αυτός περπατούσε στον αέρα!
johnyboy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Ναι ρε συ δεν διαφωνώ ότι είναι άνθρωποι.είναι απολύτως λογικό αυτό που γίνετε τώρα.απλά περίμενα περισσότερο πάθος απο τους παίχτες το πάο.Και σε καμία περίπτωση δεν θα είμαι απογοητευμένος αν χάσουμε το πρωτάθλημα γιατί αυτά τα παιδιά προσπάθησαν για τα πάντα.
KWSN_Men Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δεν είναι θέμα πάθους. Όταν έχουν δυνάμεις ακόμα παίζουν άνετα. Όσο αυτές φεύγουν, αρχίζει και θολώνει το μυαλό, αρχίζουν οι προσπάθειες και γίνονται βεβιασμένες, το γρήγορο σουτ γίνεται πιο ελκυστικό από το σύστημα.
johnyboy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Ρε σείς έχω μια απορία.Τον Σάκοτα γιατί δεν τον βάζουμε μέσα? Το παλικάρι είναι πού καλό παιχτάκι.Εντάξει έχει μάικ και ντικούδη μπροστά αλλά τώρα το σούτ που έχει το χρειαζόμαστε.
KaizerSoze Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 .Και πιστεύω το καλό στο όλο θέμα είναι πως ο παυλάρας θα βάλει αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη για την επόμενη χρονιά και αυτό αποδεικνύεται με την κίνηση να ανανεώσει τα συμβόλαια νωρίς. Μα δεν χρειαζεται να βαλει κιαλλο το χερι. 3,4 δεν περνει ο Γιαφτοκας με τον Ντελκ?Μια χαρα χρηματα για 2 καλους παικτες. Απλα καλυτερες επιλογες. Δεν εγινε κατι στραβα, απλα δεν εκατσε η μπιλια. Οσο για τον Γκερσον, ειναι κλασσικες δηλωσεις, δεν τον κατηγορω αλλα και εμενα η αποψη μου ειναι πως εχουμε ενα 55-45 εμεις.Σοβαρα. Στον τελευταιο αγωνα το φαβορι πλεον βγαινει να παιξει. Τελειωνει η θεωρια και τα πλεονεκτηματα.Καλο το φουριοζικο αουτσαιντερ, αλλα επειδη οταν επαιζα χοκευ επαιζα στο φαβορι, ηξερα οτι στο "one game to rule them all" ειχα λιγοτερο αγχος διοτι ελεγα, οτι και να γινει, βγαινω και παιζω, ενω στα προηγουμενα καβαλαγα και λιγο καλαμακι.
KaizerSoze Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Ρε σείς έχω μια απορία.Τον Σάκοτα γιατί δεν τον βάζουμε μέσα? Το παλικάρι είναι πού καλό παιχτάκι.Εντάξει έχει μάικ και ντικούδη μπροστά αλλά τώρα το σούτ που έχει το χρειαζόμαστε. Γιατι περα απο σουτ δεν εχει τιποτα. Σε 4 ματς που πεφτουν κορμια και με την ανοχη των διατητων ο Σακοτα δεν εχει θεση
KWSN_Men Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Ρε σείς έχω μια απορία.Τον Σάκοτα γιατί δεν τον βάζουμε μέσα? Το παλικάρι είναι πού καλό παιχτάκι.Εντάξει έχει μάικ και ντικούδη μπροστά αλλά τώρα το σούτ που έχει το χρειαζόμαστε. Γιατί όσο περνάει ο καιρός αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει. Τσάμπα θέση πιάνει πλέον...
revil Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Γιατί όσο περνάει ο καιρός αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει. Σα το Διαμαντιδη περιπου Ρε μαγκες αυτο το παιδι πραγματικα ΔΕΝ εχει ταβανι. Πριν 2 χρονια ηταν ο τελειος αμυντικος αλλα καλυτερα να τον σκοτωνες παρα να του ελεγες να βαρεσει σουτ. Τωρα δε μασαει με τπτ δλδ αυτο το πραγμα κατανταει τρομακτικο πλεον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.