1980 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Θα ανεβω και γω ψηνεσαι να παιξουμε κανα ξυλο??Ελα ρε 1980 και συ τωρα συφιλιαζεσαι επειδη υπαρχουν 5 μλκισμενα αυτα τα πεντε μαλακισμενα θα βλεπουν ολοι μπροστα τους οταν ανεβετε. πως επιτρεψανε να ανεβουνε αυτα τα πανο? εγω μπορω να συγκρατησω τον θυμο μου αλλα θα γινει μακελειο απλα στο λεω. εκτος και αν κατεβασουν ολη την αστυνομικη δυναμη της αττικης.
revil Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δεν ημουν μεσα, δε ξερω. Και η πλακα ξερεις πια ειναι?? Αυτα τα 5 μαλακισμενα δε θα ανεβουν
anthony_88 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Ηρεμα οι τονοι.... Τα συνθηματα τα φωναζαν 100 μαλακες... Οι φιλαθλοι και των 2 εδειξαν οτι μπορουν να κρατησουν καποια στοιχειωδη ορια!! Ποτε βγαινουν τα εισιτηρια??
1980 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δεν ημουν μεσα, δε ξερω. Και η πλακα ξερεις πια ειναι?? Αυτα τα 5 μαλακισμενα δε θα ανεβουν μωρε θα ανεβουν και γνωριζονται και φατσικα πλεον.
firewalker Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω την ηρεμία που διακατέχει τον Ζοτς. Άλλες φορές έδινε σφαλιάρες. Αν το πέμπτο παιχνίδι πάει στο "ξύλο" μεταξύ των δύο πάρα πολύ δύσκολα θα νικήσουμε. Δεν έχουν όρεξη τα παλικάρια μας. Μοιάζουν κοιμισμένοι ώρες ώρες. Ακόμη και ο πάγκος. Υ.Γ. Ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει εισιτήρια.
genius_13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 ΑΝ ερθουν το ματς θα γινει ********* ... Γιατι ολο και καποιος hooliganos θα ειναι μεσα,και κανεις παναθηναικος δεν εχει ξεχασει αυτα που εγιναν πριν λιγους μηνες :evil:
anthony_88 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Θα παρει ο Ολυμπιακος, εκτος και αν δε θελει... Η τιμωρια θα ισχυσει του χρονου στα πρωτα εντος εδρας....
firewalker Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Η αστυνομία δεν θα εγγυηθεί για την ασφάλεια του παιχνιδιού.
KaizerSoze Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Η αστυνομία δεν θα εγγυηθεί για την ασφάλεια του παιχνιδιού. Παιζει και αυτο... Μαλακια, δεν θα ηθελα να συμβει στην ομαδα μου αλλα ξερω γω, αρχιζω και σκιαζομαι για το 5ο παιχνιδι. Ας δωσουν 1000 στους Ολυμπιακους, 5000 σε μας και ας ειναι μεσα 10,000 αστυνομικοι, καλυτερα.
anthony_88 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Παιζει και αυτο... Μαλακια, δεν θα ηθελα να συμβει στην ομαδα μου αλλα ξερω γω, αρχιζω και σκιαζομαι για το 5ο παιχνιδι. Ας δωσουν 1000 στους Ολυμπιακους, 5000 σε μας και ας ειναι μεσα 10,000 αστυνομικοι, καλυτερα. Kατι τετοιο θα γινει...
johnyboy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Το να μην πατήσει κανείς θρήνος στο γήπεδο θα ήταν η καλύτερη λύση.Βασικά θεωρό οτι το έχουμε χαμένο το πρωτάθλημα εκτός και αν εμφανιστεί η καλή νεράιδα.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Εισητήρια νομίζω οτι δεν θα δώσουν στον Ολυμπιακό,δεν θα εγγυηθεί η αστυνομία. Και δεν ξέρω αν αυτό θα κάνει καλό ή κακό στην ομάδα.
Freestyler83 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δεν το πιστεύω που το γράφω αυτό αλλά με αυτές τις συνθήκες ο γαύρος είναι πιο φρέσκος..και στο μυαλό μου έχει πολλές ελπίδες..Δεν έπρεπε να φτάσουμε στο πεμπτο παιχνίδι. Johnyboy δεν είναι κοιμισμένοι οι παίκτες, σκασμένοι από την κούραση είναι...Πρέπει να βρούμε φρεσκάδα απο τον πάγκο..Τώρα δεν χωράνε κολλήματα, πρέπει να χρησιμοποιηθούν όλοι.. Ο Ζοτς το ξέρει αυτό και θα τους την πέσει στον εγωισμό, άρα αυξάνονται οι πιθανότητες το παιχνίδι να γίνει αρένα..Ούτε η ιδέα των φιλοξενούμενων οπαδών μου αρέσει..
firewalker Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Κρίμα πάντως. Θα ήταν ωραία να έπαιρνε την κούπα ο Αλβέρτης σήμερα. Έπειτα και από το πολύ καλό παιχνίδι που έκανε. Αλλά ένας κούκος...
gvaggis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Κρίμα. Στο ημίχρονο πίστευα πως θα το καθαρίσουμε.Αλλά με τέτοιο 3 δεκάλεπτο που πας;! Το momentum(που κοντεύει να μετονομαστεί σε "διάρκεια") των περιφερειακών του Ολυμπιακού θα συνεχιστει να υποθέσω κ στο 5ο παιχνίδι;;; Βαρέθηκα να τους βλέπω να παίρνουν εύκολα τα drive προς το καλάθι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.