Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όντως τα αρχαία είναι ένα θέμα αλλά αναρωτιέμαι....

όταν έγινε το κτίριο της ΕΤΜΑ δεν είχε αρχαία?

όταν πέρασε το μετρό ακριβώς απο κάτω ?

Θέλω να πώ πως σε παρελθόντες χρόνους έχουν ήδη γίνει χωματουργικά στην περιοχή που μάλλον μας γλιτώνουν απο μπελάδες....

Δημοσ.

Αρχ@@@@ πάλι τα ίδια στα 2 πρώτα δεκάλεπτα χαλαρά τον έλεγχο του αγώνα και το προβάδισμα στην συνέχεια πάλι τα ίδια ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΟΥΡΑΣΗ.

Με τον ποιό ταλεπαιρωμηνένο παίχτη να είναι ο Σισκάουσκας.

Δεν ξέρω παιδιά τι βλέπετε εσείς αλλά επειδή την κούραση δε την νικάς εύκολα εγώ βλέπω ότι η χειρότερη κατέ με ομάδα που είναι ο OSFP την τετάρτη θα πάρει το διπλό και δυστηχώς για μας χάνουμε την ευκαιρά για triple crown.

Αυτό το λέω διότι τα παλικάρια του ΠΑΟ δεν την παλεύουν άλλο θέλουν τουλάχιστον 1 μήνα διακοπές.

Κα εδώ φαίνεται και η αποτυχία των 2 ακριβών μεταγραφών που σε περίπτωση που είχαν πιάσει πιθανός η κούραση να μην ήταν τόσο φανερή τι να πώ παίδες μείναμε από δυνάμεις στην ποιό κρίσιμη φάση.

Δημοσ.

1) τρομερά χάλια μετά το 22-23ο λεπτό

2) ο σχοινάς, αυτός ο καταπληκτικός διαιτητής, έχει κάνει μαθήματα στη σχολή παπουτσέλη?

3) ΕΛΕΟΣ με τον σισκάουσκας. μετά το φάιναλ4 ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ! Τέτοια φύρα, έχω να δω στην περιφέρεια του Παναθηναικού από τον Χ"βρεττα

4) Αλήθεια, αυτός ο νικολάκης, υπάρχει?

5) Τι όμορφα πέταξαν εκτ'ος παιχνιδιού τον μπατίστ, που αγριοκοίταξε αντίπαλό του...

6)τι έγραφαν τα 2 πανό που είχαν κρεμάσει οι γάβροι με μηνύματα?

7)τι σύμπτωση ρε παιδιά... Τώρα που ο οσφπ θα τιμωρηθεί για του χρόνου, δέχθηκε 2 παρατηρήσεις!

8) ντεφορμέ και ο ζοτς! Αξιζε περισσότερο χρόνο ο φράγκι,και ο ντικούδης

9) όταν παίζει ο γιαφτόκας, δείχνει γιατί δεν πρέπει να παίζει

10) αν η διατησία η σημερινή, μας δώσει τα ανάλογα εντός οακα που έδωσε στον γηπεδούχο, βάζω στοίχημα για +10 πόντους.

11) μπράβο του μπουρούση, που αποδεικνύει ότι με τη δουλειά φτάνεις ψηλά! μας ξέσκισε πάλι!

12) είχαν δίκιο όσοι λένε ότι ο παιδοβουβαλος δεν κάνει πολλά φάουλ! είναι αλήθεια, ότι είναι ζήτημα αν κάνει 12-13 φάουλ σε 10 λεπτά συμμετοχής...

13) όπως είχα πει πριν να ξεκινήσει η σειρά, όταν τα παιχνίδια πάνε στον τσαμπουκά, θα τα χάσουμε όλα! σήμερα, έγινε πράξη! και το ίδιο φοβάμαι για την τετάρτη!

14) για την οποία τετάρτη, ΤΡΕΜΩ μη γίνει καμιά μλκια στο γήπεδο, με οπαδούς και των 2 ομάδων....

Δημοσ.

οσον αφορα τον αγωνα.ελενχεις τον αγωνα για πλακα μεχρι το 20 και μετα κατεβαζεις διακοπτες εγω κραταω τρια μηνυματα που φανταζομαι εχουνε περασει και σε αλλους.

δυο πανο

1)λευτερια στα αδερφια μας

2) μεσα στα μαχαιρια η κατι τετοιο ηρθατε ρε κοτες με τα χερια

το συνθημα.

3) φωτια μεσα στο οακα.

δεν γραφω τιποτα αλλο. διατηρω τον θυμο μου για αυτους που θα αποφασισουν να ανεβουν στο οακα. αυτους που ανεβαζουν αυτα τα πανο.

Δημοσ.
14) για την οποία τετάρτη, ΤΡΕΜΩ μη γίνει καμιά μλκια στο γήπεδο, με οπαδούς και των 2 ομάδων....

δε σχολιαζω τα της διαιτησιας,κουραστηκα.

θα σχολιασω αυτο ομως.

Ειμαστε στην ιδια φαση ρε γαμωτο καλυτερα να εισασταν μονο εσεις στο γηπεδο.

της καργι@λας θα γινει παλι

Δημοσ.

Εγώ το είπα πριν αρχίσουν οι τελικοί οτι το έχουμε χαμένο.Ποια κούραση και βλακείες.Απλά ο γκέρσον τα πάει καλύτερα μέσα στο παρκέ γιατί οι μαύροι γ....ε μεταξύ τους.Δεν είναι καλάθια αυτά που μπαίνουν.Και έλεος πια ας βάλουν και αυτό το παλικάρι τον σάκοτα μέσα, και τρίποντο έχει και ψιλός είναι.Και στην τελική αφού αυτός ο σισκάουσκας με τον χατζηβρέτα δεν τραβάνε ας τους ρίξει στον πάγκο στο πρώτο και ας τους βάλει μετά.

Δημοσ.

Παίδες μην τα βάζετε με το Obradovits τι να κάνει ο άνθρωπος αφού τους βλέπει ότι δεν την παλεύουν άλλο.

Εδώ μετά την νίκη επί του OSFP στο 3ο Game τους έδωσε ρεπό. Δεν την παλεύουν λέμε άλλο έχουν χάσει από την ταχύτητα τους και την όρεξη τους πάνω από 50% όλοι τους.

Και δεν είναι δεν θέλουν απλά το σώμα δεν μπορεί να ακολουθήσει το μυαλό.

Άστα να πάνε

P.S

Αν το τελευταίο παιχνίδι ήταν 2 δεκάλεπτα τότε ναι θα το πέρναμε χαλαρά :)

Δημοσ.
δεν γραφω τιποτα αλλο. διατηρω τον θυμο μου για αυτους που θα αποφασισουν να ανεβουν στο οακα.

Θα ανεβω και γω ψηνεσαι να παιξουμε κανα ξυλο??

Ελα ρε 1980 και συ τωρα συφιλιαζεσαι επειδη υπαρχουν 5 μλκισμενα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...