Freestyler83 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Γιατί μόλις πρόσφατα ο τύπος άρχισε να καθιερώνεται (νέα ομάδα, περισσότερος χρόνος συμμ.)
anthony_88 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Oχι, ναι μεν εκανε την ανταλλαγη αλλα και εκει που πηγε δεν παιζει(Golden State καμια σχεση με Ευρωπαϊκο στυλ μπασκετ). Στα πλει οφφ δεν επαιξε ουτε λεπτο... Το θεμα ειναι αν αποφασισει να ερθει Ευρωπη. Και πες οτι ερχεται, μονο ο Ολυμπιακος θα ενδιαφερθει?
revil Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Πλακα πλακα φανταζεσαι να τον παρει κανας παο? 2διμο ποιντ Σαρας μητσος και ξεχναμε ολοι οι αλλοι την ευρωλιγκα για τα επομενα 5 χρονια
Freestyler83 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Oχι, ναι μεν εκανε την ανταλλαγη αλλα και εκει που πηγε δεν παιζει(Golden State καμια σχεση με Ευρωπαϊκο στυλ μπασκετ). Στα πλει οφφ δεν επαιξε ουτε λεπτο...Το θεμα ειναι αν αποφασισει να ερθει Ευρωπη. Και πες οτι ερχεται, μονο ο Ολυμπιακος θα ενδιαφερθει? Συγνώμη, μόλις το τσέκαρα, έχεις δίκιο. Τα πάντα εξαρτώνται από την όρεξη που θα δείξει ο ίδιος να επιστρέψει στην Ευρώπη...Για λεφτά δεν συζητάμε
KaizerSoze Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Γιασικεβιτσιους ΡΙΣΠΕΚ αλλααααα...θελει τοσα λεφτα που περνεις Βουισιτς ανετα. Να δωσω 5 μυρια για Μητσο και Σαρουνας για να παιζω με 5αρι Γιαφτοκας γιατι?Δεν ειναι καλυτερα να τα δωσω εκει που ποναω? Η αποψη μου ειναι 1 ψηλος βαρβατος.Να παρει το 80% των διαθεσιμων χρηματων. 1 δυαρι ΜΟΝΟ εφοσον ειναι καλυτερος απο τα υπαρχοντα. Τελος
johnyboy Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Γιασικεβιτσιους ΡΙΣΠΕΚ αλλααααα...θελει τοσα λεφτα που περνεις Βουισιτς ανετα. Να δωσω 5 μυρια για Μητσο και Σαρουνας για να παιζω με 5αρι Γιαφτοκας γιατι?Δεν ειναι καλυτερα να τα δωσω εκει που ποναω? Η αποψη μου ειναι 1 ψηλος βαρβατος.Να παρει το 80% των διαθεσιμων χρηματων. 1 δυαρι ΜΟΝΟ εφοσον ειναι καλυτερος απο τα υπαρχοντα. Τελος Με βρίσκεις 100% σύμφωνο.
talikra Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Παιδιά η άποψη μου είναι ότι όυτε ο Ψηλός της Maccabi θα έρθει στο ΠΑΟ ούτε ο λιθουανός. Ο δεύτερος έχει πάρει 3 σερί τι να κάνει στον Ολυμπιακό να πάρει άλλα 2 π.χ. Λογικά θα μείνει NBA δεν βλέπω κάποιο λόγο να γυρίσει μιας και δεν έχει να αποδείξει κάτι πλέον. όσο για τον 1 μου (μας) έσπασε και τα αρχ@@@@ ο μα@@@ας όταν του λέγαμε να έρθει πέρσυ και δεν το ένα και δεν το άλλο ε ωραία μείνε στo Ισραήλ και χέσε μας. Είναι εκπληκτικό ρε μάγκες όμως το γεγονός ότι ο ΠΑΟ πάει για triple crown χωρίς να του έχουν βγει οι 2 παίχτες που ήθελε. Για φαντάσου τώρα τον kill Bill και τον Βούισιτς να είχαν έρθει, τότε ρε παιδιά τι θα κάναμε; Και απάντηση είναι καλύτερο και ποιότηκοτερο basket για μένα πλέον αυτός πρέπει να έιναι ο στόχος του PAO να παίξει για κάποιο διάστημα το ποιό εντυπωσιακό basket στην Ευρώπη. Να δώ την ομάδα να κατεβαίνει και να ξέρουν όλοι ότι το -10 είναι δεδομένο. Πάλι καλά που ο Γαύρος μας πιέζει έτσι ώστε στις μεταγραφές να μην μείνουμε όπως είμαστε (όχι ότι δεν είμαστε καλή) αλλά με στόχο αυτό της καλύτερης ομάδας της Ευρώπης ever. Για να δούμε.... P.S Να σημειώσω εδώ πως πριν του Delk ήθελε ο obradovits ένα play maker που έπαιζε στους Chicago αν θυμάμαι καλά δεν θυμάμαι ούτε που πήγε αλλά ούτε και τι έκανε φέτος αν κάποιος κατάλαβε τι εννοώ και ξέρει κάτι ας πει. όχι ότι έχει κανά νόημα αλλά έτσι για την ιστορία.
Freestyler83 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Γιασικεβιτσιους ΡΙΣΠΕΚ αλλααααα...θελει τοσα λεφτα που περνεις Βουισιτς ανετα. Να δωσω 5 μυρια για Μητσο και Σαρουνας για να παιζω με 5αρι Γιαφτοκας γιατι?Δεν ειναι καλυτερα να τα δωσω εκει που ποναω? Η αποψη μου ειναι 1 ψηλος βαρβατος.Να παρει το 80% των διαθεσιμων χρηματων. 1 δυαρι ΜΟΝΟ εφοσον ειναι καλυτερος απο τα υπαρχοντα. Τελος Αντί για δυάρι, θα προτιμούσα άσσο με οργανωτικές ικανότητες και έφεση στην ασσίστ π.χ. Σάντσεθ. Ο Βούγιανιτς έχει το μυαλό του περισσότερο στο τρίποντο, ενώ ο Μπετσίροβιτς κάνει άλλες δουλειές καλύτερα.. Κάτι ακούω για Άντερσεν, ξέρει κανένας πόσο ισχύει??
gvaggis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 στον τριτο αγωνα με τον πανιωνιο τον ειδες? επειδη ημουν πολυ κατω παει να του δωσει την μπαλα ο μητσος και εβλεπες στα ματια του οτι δισταζε δεν τον εμπιστευοταν ουτε ο ιδιος ο συμπαικτης του σιγα μην τον εμπιστευτει ο προπονητης του. νομιζω οτι πηρε πολλες ευκαιριες και τις πεταξε στα σκουπιδια.οταν εχεις την σωματοδομη του και τρως ταπα απο το στεφανι ενω πας να καρφωσεις κατι τρεχει μεσα στο κεφαλι σου. Κοίτα,δε θα μπω στο κόπο να υπερασπιστώ τον Γιαβτόκας γιατί καταρχήν δε γεμίζει το δικό μου ματι! Απλά από εκείνο το πράγμα που περιφερόταν μέσα στο παρκέ όλη τη χρονιά,κάτι ψιλο-έδειξε..πχ. στον ημιτελικό με την Ταού...έστω κ για λίγο.. Όχι ότι έχω ξεχάσει τον αγώνα με τον γαύρο στο ΟΑΚΑ που μπήκε μέσα για να σταματήσει τον Σχορτσιανίτη και σε εκέινο ακριβώς το σημείο ήταν που ο μπουλούκος διοργάνωσε φεστιβαλ μέσα στη ρακέτα μας! Anyway..όσον αφορά τα μεταγραφικα...Ο Τόμι θα παίξει στάνταρ του χρόνου;;; Γιατί αν δε παίξει...τότε θέλω 2 πεντάρια! Ένα μεγάλο όνομα κ ένα παγκιτάκο...
KaizerSoze Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 P.S Να σημειώσω εδώ πως πριν του Delk ήθελε ο obradovits ένα play maker που έπαιζε στους Chicago αν θυμάμαι καλά δεν θυμάμαι ούτε που πήγε αλλά ούτε και τι έκανε φέτος αν κάποιος κατάλαβε τι εννοώ και ξέρει κάτι ας πει. όχι ότι έχει κανά νόημα αλλά έτσι για την ιστορία. Jannero Pargo δες εδω http://www.nba.com/playerfile/jannero_pargo/index.html Αρκετα καλη χρονια με σχεδον 21 λεπτα/αγωνα και 9,2 ποντους. Πολυ λιγες ασιστ(2,5) ειδικα για ΝΒΑ που ασιστ μετραει και η πασα στο τριποντο.Και λιγα κλεψιματα. Γενικα λιγο σκορερακος ασος, δεν μου κανει, να διωξω τον Βουγιανιτς δεν λεει για να παρω τον Αμερικανο Βουγιανιτς. Αν ειναι να παρουν καθαρο 2.(προφανως οσοι μιλατε για ισαξιο αντικαταστατη του Διαμαντιδη προτεινετεκαι τιποτα.Πχ Σαντσεθ καλος αλλα αμυνα,κλεψιματα, κοψιματα δεν κανει οποτε μονο οργανωτικα τον καλυπτει, ε τοτε τι νοημα εχει? )
anthony_88 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Και στην Ευρωπη πλεον μετραει σαν ασιστ η πασα στο τριποντο. Καθε τελικη πασα τελος παντων...
revil Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Kaizer εσυ δλδ θεωρεις οτι ο παο δε ποναει στο pg?? Δλδ μονο εγω βλεπω οτι ο διαμαντιδης ειναι ετοιμος να μπουκωσει?? edit : soz τωρα διαβασα την προταση στη παρενθεση σου.
Freestyler83 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Jannero Pargo δες εδω http://www.nba.com/playerfile/jannero_pargo/index.html Αρκετα καλη χρονια με σχεδον 21 λεπτα/αγωνα και 9,2 ποντους. Πολυ λιγες ασιστ(2,5) ειδικα για ΝΒΑ που ασιστ μετραει και η πασα στο τριποντο.Και λιγα κλεψιματα. Γενικα λιγο σκορερακος ασος, δεν μου κανει, να διωξω τον Βουγιανιτς δεν λεει για να παρω τον Αμερικανο Βουγιανιτς. Αν ειναι να παρουν καθαρο 2.(προφανως οσοι μιλατε για ισαξιο αντικαταστατη του Διαμαντιδη προτεινετεκαι τιποτα.Πχ Σαντσεθ καλος αλλα αμυνα,κλεψιματα, κοψιματα δεν κανει οποτε μονο οργανωτικα τον καλυπτει, ε τοτε τι νοημα εχει? ) Θεωρώ ότι έχει νόημα από τη στιγμή που ψάχνουμε για αντικαταστάτη και όχι για πενταδάτο..Με ενδιαφέρει μόνο η οργάνωση γιατί κάθε φορά που κάθεται πάγκο ο Μήτσος τα συστήματα μας απλοποιούνται και στηριζόμαστε περισσότερο στο τρίποντο..Μια τριπλέτα με τον all-around Μήτσο, τον εκτελεστή Βούγιανιτς και τον εγκέφαλο Σάντσεθ θα μας κάλυπτε απόλυτα και σε οργάνωση και σε σουτ. Αν επίσης κατέβει και ο Μπετσίροβιτς απο το 2...Αν δεν γουστάρουμε ούτε αυτο, μια λέξη μόνο....Μπελινέλι (και προσευχές να μην πάει ΝΒΑ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.