KaizerSoze Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 1. Εγω. Εγω πιστευα οτι θα ησασταν δυσκολος αντιπαλος. Οχι ΤΟΣΟ δυσκολος αλλα περιμενα τα 2 πρωτα παιχνιδια ακριβως οπως ηρθαν(εφοσον δεν φαγατε 15 στο 1ο οποτε θα ελεγα για 3-0,οπως ελεγα πριν λιγο καιρο).Το 3ο ηταν η εκπληξη, περιμενα οτι ο Ολυμπιακος αφου εχασε το 1ο θα πηγαινε την σειρα για 5 αλλα μαλλον θελατε το 3ο για να το τελειωσετε στο ΣΕΦ. 2. Οταν ο αλλος σου βαζει Μπαρλο και βασικο Μπουρουση ειναι ΜΑΛΑΚΙΑ να μην βαλεις Γιαφτοκας ΕΣΤΩ για αυτα τα 5 λεπτα που επαιξε ο χοντρος και προλαβε να κερδισει 2 φαουλ απο Τομασεβιτς, ενα απο Χ''βρετα και ενα απο Τσαρτσαρη.Ετσι κι αλλιως για ξυλο θα τον εβαζε και καμια ταπα για τον Πεν(αλλο αυτο, τον οδηγουν οι περιφερειακοι στους ψηλους και αυτοι λες και ειναι ο Ιβερσον τον αφηνουν, σε μια φαση ο Σισκα μαζευει και το χερι του, ελεος)
KaizerSoze Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μπορειτε να μην ποσταρετε οπαδικες εφημεριδες?Ποιος σοβαρος θα παρει Πρωκταθλητη ή Πρασινη?Τι προπαγανδα μπορουν να κανουν αυτοι?
Harkon Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 εμένα μου άρεσε το ΦΩΣ με τον .. ΔΟύρο!! άντε και Γκέρσον σε ρόλο Αλέφα! - "why doen't Pitsilkas call? :'( "
genius_13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Καλα αυτοι που εκαναν αναμεταδωση χθες ηταν γτπ.. Να ακους να λενε "Δυστηχως πλεον ο Παναθηναικος εκει βολες" και να σου θες να μπεις στην τηλεοραση να τους πλακωσεις :twisted: Καλα ποιος διαβαζει πρωταθλητη? Η εφημεριδα επρεπε να λεγετε "Οτι θυμαμαι χαίρομαι ..)
Harkon Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 οχι ΑΥΤΟΙ! ΑΥΤΟΣ ο ένας!!!! μου χει κάνει τα νεύρα τσατάλια στους τελικούς!!! βιβλίο με τις ατάκες του πρέπει να γράψουν το κέρατό μου! ΚΑΤΑΦΕΡΕ και έκανε την τάπα του Μήτσου, λάθος του Άκερ! Ε, άντε κ μαμίσου Κωστάκη δηλαδή... (αν κ δεν φταίει αυτός, αλλά αυτοί που του έδωσαν λόγο..)
revil Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Καλα ποιος διαβαζει πρωταθλητη? Η εφημεριδα επρεπε να λεγετε "Οτι θυμαμαι χαίρομαι ..) Μονο ο πρωταθλητης???
johnyboy Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μονο ο πρωταθλητης??? Μπα και οι derby, πράσινη κλπ κλπ.
1980 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 εμένα μου άρεσε το ΦΩΣ με τον .. ΔΟύρο!!άντε και Γκέρσον σε ρόλο Αλέφα! - "why doen't Pitsilkas call? :'( " δουρο γιατι δεν βγαινεις στο τηλεφωνο. να βγει ο δουρος κυρια ελλη , γιατι δεν βγαινει μου εκλεψε το πιο γλυκο πρωταθλημα του ολυμπιακου.
1980 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 1980, εμενα η ενταση γιατι δε μου φερνει ορεξη να σπαω? Δε λεω, καντε το τσιγαρακι σας, σηκωθειτε ορθιοι, φωναξτε, βριστε, καντε χειρονομιες. Οχι ξυλο, κλωτσιες, φωτοβολιδες και αντε να μπουμε μεσα...Τοσο πολυ συνδεεστε με την ομαδα?? Σε σημειο να κινδυνευετε να πατε φυλακη για χαρη της?? γιατι με βαζεις σε αυτην την κατηγορια? σου ειπα οτι κλωτσησα μια καρεκλα για να βγαλω την ενταση μου. ουτε τσιγαρακι κανω σορρυ γιατι αθλουμαι. η ισοπεδωση η ιδια ετσι? δεν μου ηρθε η ορεξη απλα ζουσα πολυ εντονα το παιχνιδι. ουτε εχω σπασει ποτε τιποτα στην ζωη μου. ειστε πολυ μεγαλοι κριτες τελικα. ωραια εσυ μπορει να μην εχεις ενταση εμενα βραζει το αιμα μου και ορισμενες στιγμες νοιωθω ενταση. σου ειπα εγω οτι πλακωνομαι με κανεναν η πεταω φωτοβολιδες? σου λεω απλα τι κανουν οι διπλα μου και δεν μου προκαλει καμια εντυπωση πλεον. ναι μου ηρθε στο μυαλο να μπω μεσα να βρισω τον διαιτητη αλλα μετα με πιασαν τα γελια με την σκεψη αυτη. ενα θεατρο που παιζεις εναν ρολο ειναι το γηπεδο στην τελικη αρκει να μην ξεπερνας τα ορια. και δεν τα εχω ξεπερασει ποτε. αν το θεωρεις καφριλικι εσυ αυτο ναι ειμαι καφρος τοτε.
1980 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Παιδιά είδε κανένας σήμερα ο πρωί εκείνους τους 2 τους μα@@@@ες στην ΝΕΤ ναι τα 2 γαυράκια. Καλά μιλάμε τους άκουσα και ήταν και οι 2 εμαιτικοί μιλάμε για εκφράσεις του στυλ "σφαγή" να παίξει ξανά το replay να το δούμε, και στο τέλος λέει το εξείς Τέλος το μπάσκετ δεν μας απασχολεί ποιός ασχολείται με αυτό ας πάμε να δούμε καμιά μεταγγραφή στο ποδόσφαιρο. Ξέρετε δεν με πείραξε τα του σφάξιμο κτλπ αφού ο τύπος δεν έχει ιδέα για το άθλημα. Εδώ ρε παίδες δίπλα μου ένας γαύρος όταν τελείωνε η παράταση μου λέει εεπ φίλε έχουμε και 2 ημίχρονο ναι του λέω και θα πάμε μετά στις βολές λολολολ. Κρίμα για κάποια παιδιά που δεν ξέρουν το άθλημα. P.S αυτό πάει προς όλους και αύριο αν ένας βάζελος θα έλεγε τα ίδια πάλι τα ίδια θα έλεγα. εγω τα εχω πει γιαυτους. ειδικα αυτος με τα πατομπουκαλα ειναι εμετικος. κρατικη τηλεοραση ειναι αυτη η το καναλι του κροκους.
firewalker Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Έχεις δίκιο,μιλάμε για πολύ γέλιο! Ναι! Και με αυτό είχα γελάσει πολύ! Αλλά τα εξώφυλλα του "Πρωταθλητή" δεν παίζονται μερικές φορές.
konnos86 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Η ταπα του Μητσου στον Ακερ : http://www.greektube.org/index.php?option=com_content&task=view&id=3199&Itemid=2
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 δουρο γιατι δεν βγαινεις στο τηλεφωνο. να βγει ο δουρος κυρια ελλη , γιατι δεν βγαινει μου εκλεψε το πιο γλυκο πρωταθλημα του ολυμπιακου. http://www.youtube.com/watch?v=Cb91UFkEWjA υπαρχουν και αλλα για αφθονο γελιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.