talikra Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Σήμερα παίδες τι να πω απλά καταγράφω και γω κάποια πραγματάκια έτσι όπως τα είδα. 1. Έχω δει τόσα παιχνίδια φέτος (Ελλάδα & Euroleuge) ε να κολλήσουν όλα τα guard ΜΑ ΟΛΑ δεν το έχω δει ποτέ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ guard. 2. Εκείνος ο Siska είναι δυνατόν να πέφτει 2 φορές μέσα σε μερικά seconds δεν γίνονται αυτά. Αν και η αλήθεια είναι ότι τον παίζουν στην τρίπλα άμυνα και ψίλοχάνεται. 3. Εκείνος ο ΜΗΤΣΟΣ σε ένα πραγματικά κακό παιχνίδι κυρίως οργανωτικά Έχει τέτοια προσόντα που το παίρνει το game μόνος του. Τι να πω απλά θεός. Και η φάση ρε μάγκες είναι ότι το παιχνίδι το πήραμε. Όσο κουρασμένοι και όσο χορτασμένοι να είναι ΠΡΕΠΕΙ να τον πάρουν όχι γιατί παίζουν καλά ΑΛΛΑ ο γαύρος είναι ένα επίπεδο κάτω και ομαδικα και σε μονάδες πως να γίνει τώρα. P.S Μα να πάρει κούπα ο Παπαμακάριος και ο Χαρίσης ή ο γέρο Ntomerkat με τον Πεν δεν γίνονται αυτά ενάντιαν σε Mhtso Betsirovits και Siska.
revil Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Σήμερα παίδες τι να πω απλά καταγράφω και γω κάποια πραγματάκια έτσι όπως τα είδα.1. Έχω δει τόσα παιχνίδια φέτος (Ελλάδα & Euroleuge) ε να κολλήσουν όλα τα guard ΜΑ ΟΛΑ δεν το έχω δει ποτέ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ guard. 2. Εκείνος ο Siska είναι δυνατόν να πέφτει 2 φορές μέσα σε μερικά seconds δεν γίνονται αυτά. Αν και η αλήθεια είναι ότι τον παίζουν στην τρίπλα άμυνα και ψίλοχάνεται. 3. Εκείνος ο ΜΗΤΣΟΣ σε ένα πραγματικά κακό παιχνίδι κυρίως οργανωτικά Έχει τέτοια προσόντα που το παίρνει το game μόνος του. Τι να πω απλά θεός. Και η φάση ρε μάγκες είναι ότι το παιχνίδι το πήραμε. Όσο κουρασμένοι και όσο χορτασμένοι να είναι ΠΡΕΠΕΙ να τον πάρουν όχι γιατί παίζουν καλά ΑΛΛΑ ο γαύρος είναι ένα επίπεδο κάτω και ομαδικα και σε μονάδες πως να γίνει τώρα. P.S Μα να πάρει κούπα ο Παπαμακάριος και ο Χαρίσης ή ο γέρο Ntomerkat με τον Πεν δεν γίνονται αυτά ενάντιαν σε Mhtso Betsirovits και Siska. 27 χρονων ο Domercant και ειναι γερος???? Κατα ταλλα μια χαρα τα λες
talikra Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Ναι Revil είμαι λάθος στο θέμα Domerkat είναι 80αρης οκ δεν ξέρω πως είχα κολλήσει ότι είναι 30αρης ΤΛΠ. Α και να πω και ένα σχόλιο για τον Matse η βελτίωση του στην ταχύτητα του και κυρίως στο πρώτο βήμα είναι Εκπληκτική μέσα στον τελυταίο μήνα μπράβο στο μάγκα φαίνεται ότι το θέλει πολύ το έχει ανάγκη πολύ lololol
zaxoys Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Ρε γμτ ορισμένες φορές μου φαίνεται οτι το παρακάνουμε με τα split-out δηλαδή μου φαίνεται οτι γίνεται κατάχρηση ομαδικότητας - την γυρνάμε και ενώ κάποιος έχει καλές προυποθέσεις δεν σουτάρει με αποτέλεσμα αρκετές φορές τελικά να τελειώνει ο χρόνος και να κάνουμε χειρότερη επιλογή .Ειδικά προς το τέλος που χάναμε όλα τα σουτμ οι σουτέρ μας όπως ειπώθηκε το σκεφτόντουσαν να σουτάρουν - Απαράδεκτο Γενικα είχαμε τους περιφερειακούς σε πολύ κακή μέρα (Για τα στανταρ τους γιατί και στην κακή μέρα ο Διαμαντίδης πχ έκοψε την τάπα και σκόραρε στο τελος...:-p -ευτυχώς που το πάλεψαν Μπατίστ - Τομασεβιτς και Τσαρταρής την αρχή. Ο δε Ντικούδης τραγικός - δηλαδή η Κουρνίκοβα όπως ειπώθηκε θα έπαιζε χειρότερα? Τον Ντόμερκατ και εγώ να πω την αλήθεια τον νόμιζα μεγαλύτερο
revil Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 δηλαδή η Κουρνίκοβα όπως ειπώθηκε θα έπαιζε χειρότερα? Θυμησε μου λιγο γιατι τον λετε κουρνικοβα αν δε σου ειναι κοπος Αλλα νταλων εκανα quote
zaxoys Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Ο Γιαβτόκας, εντάξει είπαμε δεν είναιι αυτό που περιμέναμε αλλά εδώ ηταν ο Μπαρλος απέναντι για ένα διάστημα ... edit: Είδα λίγο τα στατιστικά του Ντικούδη τώρα σε 9 λεπτά 0 πάντους με 0/1 δίποντα και 0/2 τρίποντα ,2 ριμπάουντ και 1 ασσίστ .Η αίσθηση μου για το παιχνίδι ήταν οτι απλά υπήρχε ...αλλά ειδικά σε εκείνο το τρίποντο που ήταν μόνος και έκανε αιρμπολ - έλεος ... Η συνέντευξη τύπου είχε αρκετή πλάκα πάντως : http://www.sport24.gr/html/ent/828/ent.182828.asp
KWSN_Men Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Θυμησε μου λιγο γιατι τον λετε κουρνικοβα αν δε σου ειναι κοπος Αλλα νταλων εκανα quote He looks better than he plays.
Freestyler83 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Πρέπει να κερδίσουμε στο ΣΕΦ...Το καύσιμο τελειώνει και το κίνητρο στερεύει..Δεν ξέρω τι φταίει και δεν κρατάμε την διαφορά, ίσως ότι ο Γκέρσον μας έχει μάθει όπως τις γιορτές του εβραικού ημερολογίου, ίσως το ντεφορμάρισμα μας, ίσως οι ζέστες του καλοκαιριού.. Ο Παναθηναικός φέτος στηρίζεται σε 3 πυλώνες..Διαμαντίδη, Σισκάουσκας, Μπατίστ.Απο αυτους παίρνουν ενέργεια οι υπόλοιποι και ξεσπαθώνουν..Λοιπόν για μένα και οι 3 (με λιγότερο τον Μπατιστ) δείχνουν να στεγνώνουν σιγα-σιγα.. ΚΟΟΥΤΣ ΦΕΡΕ ΣΑΝΤΣΕΘ ΓΙΑ ΜΠΑΚ-ΑΠ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ....ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΣΤΩ...
revil Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 μα αυτη ειναι η μαγκια στο τριπλ. το οτι εχεις καλυτερη ομαδα ειναι δεδομενο, εδω πηρες ευρωπαικο λες να μη μπορεις να παρεις το πρωταθλημα?? Η μαγκια λοιπον ειναι να εχεις διαρκεια και να μη ψωφησεις απο την κουραση με τοσους αγωνες
anthony_88 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Παντως, ειλικρινα θελω να παμε σε 5ο παιχνιδι... 1ον γιατι μονο ετσι μπορει να το παρει ο ΟΣΦΠ πελον και 2ον για να ειναι κοσμος και των 2... Ρε σεις δεν ξερω, αλλα σκεφτομαι αυτους που πλακωνονται για τις ομαδες ή βριζουν μανες, παιδια, γιαγιαδες εν χορω και δε μπορω να καταλαβω γιατι?? Υπο φυσιολογικες συνθηκες, αν γινει 5ο παιχνιδι πρεπει να ειναι γιορτη. Αντιθετα, καποιοι που δεν αγαπουν το αθλημα, αλλα ειναι στενομυαλοι και παρασυρομενοι, θα βαλθουν να το χαλασουν... Και για να μη παρεξηγηθω, αυτο το λεω και για τους δικους σας αλλα και για τους Ολυμπιακους.
1980 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 αφου δεν εσπασε καμια αρτηρια μου μεσα στο γηπεδο παλι καλα. τι να πω για τον αγωνα μου σπασανε τα νευρα λαθος πανω στο λαθος , ο μαικ και ο ντεγιαν να παλευουν μονοι τους με λιγη βοηθεια απο τον τσαρτσαρη και ο μητσος μου καθαρισε τον αγωνα ενω γενικα ηταν εκτος τοπου και χρονου. μεσα στον αγωνα ειχα την εντυπωση οτι μας περασαν χειρουργειο κανονικα και παραλιγο να μπω μεσα ημουν διπλα στην φυσουνα που περνανε οι διαιτητες αλλα μετα μιλησα με εναν φιλο μου γαβρο και μου ειπε οτι γενικα εκαναν πολλα λαθη απλα το γηπεδο ηταν καμινι κανονικα και παρασυρεσε μαλλον απο το γενικο συναισθημα. κατεβαινουμε φαληρο παιρνουμε το διπλο και καλο καλοκαιρι. κατι εκτος ισοροπιας τριποντα που εβαλε ο μασιγιαουσκας γραψανε παντως. πολυ καλο σουτ ο τυπος. οι δικοι μας παντος εχουν κλαταρει πιο πολυ ψυχολογικα πιστευω τα δωσανε ολα για το ευρωπαικο και τωρα απλα θελουν να τελειωνουν αλλα εχεις και εναν αντιπαλο που βρισκετε σε καλη κατασταση. αντονυ ετσι και παμε σε πεμπτο παιχνιδι και εχει κοσμο του ολυμπιακου μεσα αντι για το 40 ο αγωνας θα κρατησει καμια ωρα απο τις διακοπες πιστεψε με θα πεσει πολυ φωτοβολιδα. καλα οι εφημεριδες εχουν δωσει ρεστα παλι.
vastravoud Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Αυτό για το 5ο παιχνίδι είναι αλήθεια δυστυχώς.... Είδατε τους παίκτες πως είναι μεταξύ τους; Αγκαλιές, όχι καυστικές δηλώσεις, πνεύμα συναδελφικότητας και μόνο οι (αναμενόμενοι) μικροτσαμπουκάδες μεταξύ τους. Μπράβο τους! Είναι επαγγελματίες, φίλοι και συμπαίκτες στην Εθνική και δεν έχουν να μοιράσουν τίποτα απολύτως.
1980 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Αυτό για το 5ο παιχνίδι είναι αλήθεια δυστυχώς.... Είδατε τους παίκτες πως είναι μεταξύ τους; Αγκαλιές, όχι καυστικές δηλώσεις, πνεύμα συναδελφικότητας και μόνο οι (αναμενόμενοι) μικροτσαμπουκάδες μεταξύ τους. Μπράβο τους! Είναι επαγγελματίες, φίλοι και συμπαίκτες στην Εθνική και δεν έχουν να μοιράσουν τίποτα απολύτως. φαντασου οτι χτες ριχνανε μπουνιες στα τζαμια στα τρενα για να βγαλουν την ενταση και μερικα ραγισανε φαντασου να συναντηθουμε με γαβρους με οσα εχουν γινει φετος. μακελειο θα γινει.
vastravoud Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Πόσο μ@λ@κ@ς μπορεί να είναι κανείς για να το κάνει αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.