Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η τάπα στον Άκερ απλώς δεν γίνεται!

Ξαναγίνεται ,ξαναγίνεται μπορώ να σου θυμίσω μάνι μάνι 3,

Ρώμη

Μακάμπι(στο ΟΑΚΑ)

ΣΕΦ(Στον Μάτσε και δόθηκε φάουλ αλλά ήταν καθαρή)

Απλά κάποια στιγμή πρέπει να έρθει κάποιο σοβαρό backup γιατί θα λιώσει....

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
k αυτη η γα)(*η διαιτησια του κοκκαλη(οπως λενε παντα οι αντιολυμπιακοι) καλα θα κανει να σφυραει οτι βλεπει γιατι σε ενα παιχνιδι π πανε ποντο ποντο το σφυριγμα κρινει τον αγωνα.

ο ομπραντοβιτσς γτπ μαλλον ηταν σε αλλο παιχνιδι κ θεωρει οτι αφησε τον ολυμπιακο να πλησιασει αντι να πει ΟΤΙ ΚΥΝΗΓΑΓΕ ΤΟ ΣΚΟΡ κ επιπλεον να μιλαιε για διαιτησιες κ να μιλαει για credits k oti mas σεβονται οι διαιτητες λογο ευρωπης.(μουτζα )

Αγαπητέ αν σφυρούσε ότι έβλεπε πραγματικά και αν αυτό ήταν και ανθρωπίνος δυνατο απλά θα είχες χάσει μάλλον ευκολότερα.

Σήμερα δεν έχασες απο την διαιτησία....αλλά από ένα λάθος μπλοκ άουτ ατην τελευταί φάση....όπως θα μπορούσα να είχα χάσει απο μια λάθος επίθεση του Βούγιανιτς 36 δεύτερα πρίν την λήξη του κανονικού αγώνα.

Σημασία έχει πως είδαμε ένα εκπληκτικό αγώνα μπάσκετ έναν πολύ καλό Ολυμπιακό ,αυτό που δε ξέρω είναι πόσο θα συνεχίσει να είναι τόσο κακός ο Παναθηναικός....

Δημοσ.
Σήμερα ο Μπατίστ δικαίωσε τους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν.Εκπληκτικό παιχνίδι απο το Μάικ και του αξίζει.Κάτι άλλο ρε σείς.Το φιστίκι του Μήτσου στον Ακερ αράπικο ήταν?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Και φυσικά ο διαμαντίδης της τελευταίας στιγμής.

Πολίτης: Ο Ματσιγιάουσκας σήμερα είναι τρομερός - Ε ο Μπατίστ είναι καλός στο δεύτερο ημίχρονο.

Πραγματικότητα:

Ματσιγιάουσκας: 14 πόντοι (3/6 1π, 1/5 2π, 3/5 3π), 2ρ (1-1), 4ασ, 1κλ, 1λ, Tendex 0.342

Μπατίστ: 22 πόντοι (5/5 1π, 7/11 2π, 1/1 3π) 11ρ (7-4), 2ασ, 3κλ, 1λ, Tendex 1.025

Φαίνεται το μάτι του προπονητή πάντως, όπως και να το κάνεις.

Δημοσ.

να θυμίσω απλά οτι το κλέψιμο του βούγιανιτς ήταν κανονικότατο και θα είχαν τελειώσει τα πάντα εκεί.

Ρε σείς δεν του λέει κανείς κοντινός οτι λέει μ....ς να σταματήσει να γίνετε ρόμπα.Απορώ γιατί τον έχουμε στα εντός έδρας?Ας κάνει σχόλια στο σεφ.

Δημοσ.

Copy paste για να μην τα ξαναγραφω...

KeyserSoze έγραψε:

Νικη έστω και με αυτοκαλαθι. Και νικη την Κυριακη. Εστω 3-2. Δεν με νοιαζει να τους ξεφτιλισουμε, θελω ΤΡΕΜΠΛ, τελος (πες μου οτι εισαι ατριχος)

Θυμαμαι εποχες που τους γαμαμγαμε 10 και 15 ποντους εντος αλλα χαναμε τα ματς στο ΣΕΦ με 4-5 ποντους.Στο τελος ολοι θυμοντουσταν ποιος ειναι ο πρωταθλητης. Και ας λεει ο Συριγος για Ντελκ και ο Μοιρωτσος για το ποσο κοντα εφτασε ο γκευ. Ας εχω εγω 3 κυπελλα και ας λενε οτι θελουν

υγ. Απο τον γκευ δεν μου λειπει κανενας παικτης (ισως μονο ο χοντρελας του Παγκοσμιου, με τιποτα ο τωρινος). Παρολαυτα, εκεινο το ορθιο κρυαρι, ο Μπορουσης, πουναι ενας ασχετος και μισος, εγω βλεπω οτι κανει καλυτερα την δουλεια του Γιαφτοκας απο τον ιδιο το Γιαφτοκας. Μπορει να ειναι ενα κρεας αλλα περνει ριμπαουντ, σπρωχνει και κοβει. Εφοσον ψαχνουμε/ψαχναμε ρολιστα και οχι σταρ γιαυτη την δουλεια, μαλακια που δεν τον πηραμε (αν και εγω θα ηθελα κατι πολυ πιο συνθετο απο τον μοσχαρο Μπουρουση)

KAI ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΑ ΙΔΙΑ!

Π&*^#* ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΤΟΥ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ!!!Ξεκολλατε, εαν παρουμε το Πρωταθλημα κανεις δεν θα θυμαται το πως ηρθε. Οκ, θα θυμουνται οσοι θελουν αλλα ας γραφτει στα χαρτια 1 τρεμπλ και στα παπαρια μας ολοι

Ο Μητσος(ο κακιστος σημερινος Μητσος) απεδειξε γιατι οι μεγαλοι παικτες σου περνουν ενα ματς εστω και στην χειροτερη τους βραδυα

Ειναι κριμα ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑΣ Τομασεβιτς δεν ηρθε νωριτερα ή τουλαχιστον οταν ειχε γερα ποδια

Ειναι μαλακια να εχεις ενα παικτη 2,10+ που να μπορει να δωσει ξυλο και να μην το βαζεις για το ξυλο(το οποιο εδω και 3 ματς οι διατητες το επιτρεπουν αβερτα). Οταν ο αλλος σου βαζει τον Μπαρλο, ποσο χειροτερα να παιξει ο Γιαφτοκας??Επιθετικα ειναι ανυπαρκτος αλλα εστω η μια ταπα, οι 2 αγκωνιες, τα 2 ριμπαουντ που θα παρει πισω θα τους γαμησουν την ψυχολογια. Κολλημα του Ομπραντοβιτς ο οποιος γενικα ηταν κακος σημερα, ο Γκερσον τον εριξε στο επιπεδο του, δηλαδη στον ατομισμο του καθε παικτη, και σαν μοναδες ο γαυρος εχει 5-6 καλες οποτε εχει τυχη, ενω σαν ομαδα ειναι για το πεος

υγ. Το λεω απο τον 1ο τελικο. Εχουμε αδυναμια να πετυχουμε το τριποντο-μπαμ, αυτο το ενα σουτ που θα σε ξεκολλησει ψυχολογικα, που θα σε αναστησει. Δεν θυμαμαι ουτε ενα τριποντο 3 ματς τωρα που να ειμαστε ολοι μισο-ορθιοι "Ελα βαλτο να τους τελειωσεις" να μπαινει. Αντιθετα ο γαυρος εχει απιστευτη ευστοχια στα σουτ comeback, εκει που το παιχνιδι ειναι στους 4-9 σηκωνεται ο Μπουρουσης ξερω γω(2η φορα που μας αυτωνει απο τα τριποντα, καλα ΓΕΝΙΚΑ το σημερινο παιχνιδι θυμιζε απιστευτα του πρωτου γυρου αλλα με μικροτερες διαφορες υπερ του γαυρου) και στο παει στον 1 ή στους 6 και ξαναμπαινουν στο παιχνιδι. Μονη ελπιδα, τωρα που βεβαιωσαμε οτι τουλαχιστον θα υπαρξει 5ο ματς θα τους λυθουν τα χερια. Ειδικα Μπετσιροβιτς, Σισκαουσκας, Βουγιανιτς, που ειναι σουτερ ΣΟΥΤΕΡ ειναι απαραδεκτο τοσο αγχος

υγ2. Μαικ best game απο τοτε που γυρισε απο τον τραυματισμο του, ΧΑΛΑΛΙ ΡΕ ΨΩΛ!@#$ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΑΙΚ 2Η ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ ΤΡΙΠΟΝΤΑΚΙ.

Καλα ο Μασιγιαουσκας πρεπει να εχει τρελο ΒΥΣΜΑ για τετοιους διθυραμβους. Το παλικαρι εχει ΦΟΒΕΡΟ σουτ, μια ΑΠΛΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΠΑΣΑ και τελος(πες μου οτι εισαι ατριχος). Ας μην ηταν ο Μπουρουσης με τον Πεν θα σου ελεγα εγω

Να χαιρεστε τον Πολιτη μαγκες αποτι εμαθα, που καποιου μου λεγανε "Ελα μωρε τι σας φταιει ο Πολιτης"

Για διατησια. Εχουμε 1 φαουλ υπερ του Πεν. Ειναι. Ξεκιναω ετσι....

1. Που εκανε φαουλ ο Τσαρτσαρης στα 18''

2. Με ποιο σκεπτικο κανενα απο τα 4 εσκεμενα φαουλ δεν δωθηκε ενω δωθηκε το μοναδικο ισως του Παναθηναικου. Αποψη, δεν επρεπε να δωθει ΚΑΝΕΝΑ. Διοτι ο κανονισμος ΠΛΕΟΝ δεν μιλαει για εσκεμενο(αρα δεν τιμωρει την προθεση) αλλα για αντιαθλητικο (δηλαδη τιμωρει την σκληροτητα). Απο την στιγμη ομως που δινει το 1 με ποιο σκεπτικο δεν δινεις κανενα απο τα αλλα.

3. Ο Βασιλοπουλος γιατι τελειωσε το παιχνιδι? Το παιδια ειναι Μαικ Ζαμπιδης.Εχω μετρησει το λιγοτερο αλλα 2 εξοφθαλμα φαουλ που δεν του χρεωθηκαν και θα αποβαλλοταν

4. Επι 10'' στην ιδια επιθεση ο Διαμαντιδης που εχει βρεθει στον Στακ δειχνει στον διαιτητη οτι ο Αμειρκανος τον σπρωχνει για να παρει θεση και ο διαιτητης του κανει νοημα "Τι να κανω"(ανασηκωσε τους ωμους),ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΦΑΟΥΛ ΡΕ ΓΙΩΤΑ!!!

5. Καπακια απο τα βηματα του Ακερ ξανακανει ο διος παικτης βηματα. Στην επομενη επιθεση κανει ο Μασιγιαουσκας βηματα.Και στις 2 περιπτωσεις το στραγαλι μην πω που.

6. Ο Πεν με τον Ντομερκαντ κανουν ΜΟΝΙΜΩΣ φαουλ. Οχι απο σκληροτητα ομως αυτοι, απλα δεν ειναι καλοι αμυντικοι. Ο Μπετσιροβιτς το ιδιο αλλα το πληρωσε. Ο Ντομερκαντ με τον Πεν οχι.

7. Στο 3πλο φαουλ στον Τομασεβιτς που οταν γυριζε ειχε το προσωπο στα χερια θα χαλασε μαλλον ο Σερβομηχανισμος της σφυριχτρας.

8. Ο Ελληνιαδης γιατι δεν πηρε τεχνικη ποινη για τον ιδιο λογο που πηρε την Κυριακη ο Ιτουδης?Ο Γκερσον γιατι δεν πηρε τεχνικη ποινη για τον ιδιο λογο που πηρε την προηγουμενη Τεταρτη ο Ομπραντοβιτς?

Δημοσ.

Ελεος απλά και μόνο με τους άσχετους.Διαβάστε το κεντρικό θέμα στο http://www.sportime.gr. Κάπου στο τέλος λέει πως έπρεπε να δοθεί φάουλ στον πέν.Τα προηγούμενα γιατί δεν τα αναφέρει??

Ολοι σας και μόνοι μας.

Δημοσ.

Ρε παίδες έλεος με τη διαιτησία και τον Πολίτη! Χαρείτε το παιχνίδι, τώρα που μπορείτε. Για τη διαιτησία ας μιλήσουμε όταν λήγει 45-44...

Ένα σχόλιο για τον Ματσιγιάουσκας. Δε μετράνε μόνο τα στατιστικά στο παιχνίδι. Για μένα, είναι προφανές ότι δίνει μια σιγουριά στους συμπαίκτες του και, ακόμα κι όταν αστοχεί, δείχνει ότι υπάρχει κάποιος με προσωπικότητα, κάποιος που δε θα κάνει βλακεία σε μια τελευταία επίθεση. Ενώ ο Πεν π.χ., θα την κάνει! Όπως ο Διαμαντίδης. Δεν έπαιξε καλά σήμερα, αλλά στο τέλος τον κρατάς μέσα και κουτσό, γιατί ξέρεις ότι το έχει, φαίνεται απ'τον τρόπο που παίζει. Α, και για τον Ολυμπιακό, οι 4 ασσίστ του παίζει να είναι και ρεκόρ χρονιάς για παίκτη, έτσι όπως παίζει! Εννοείται ότι ο Μπατίστ ήταν καλύτερος πάντως. Φοβερό μ'αυτόν τον παίκτη, εμένα μου φαινόταν τελείως κριάρι όταν ήρθε και τώρα είναι παιχτούρα!

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα για τον Μάτσε. Η πλάκα είναι ότι ο Μασιγιάουσκας θα έκανε παπάδες σε εμάς με ένα ΔΙαμαντίδη δίπλα του να του μοιράζει ασίστ από παντού.

Τα στατιστικά δε λένε -πάντα- την αλήθεια. Ο Μασιγιάουσκας βγάζει πάθος, ενέργεια, και αναγκάζει την αντίπαλη ομάδα να βγάζει ένα σωρό πλάνα για να τον αντιμετωπίσει, για να μη μιλήσουμε για το απίστευτα φαρμακερό σουτ. Ρωτήστε και τον Σισκάουσκας που ξεθεώθηκε να τον ακολουθεί!

Δημοσ.
Ρε παίδες έλεος με τη διαιτησία και τον Πολίτη! Χαρείτε το παιχνίδι, τώρα που μπορείτε. Για τη διαιτησία ας μιλήσουμε όταν λήγει 45-44...

ΔΕΝ κλαιγομαι για την διατησια, εδωσα 8 λογους που ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ να κλαιγομαι αν ηθελα. Να το θεσω αλλιως. Γκρινιαζουν οι γαυροι για την διαιτησια?ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ να εχω τετοια διαιτησια σαν φιλοξενουμενος την Κυριακη, 1000δες ΜΑΚΑΡΙ.Οκ?

Ένα σχόλιο για τον Ματσιγιάουσκας. Δε μετράνε μόνο τα στατιστικά στο παιχνίδι. Για μένα, είναι προφανές ότι δίνει μια σιγουριά στους συμπαίκτες του και, ακόμα κι όταν αστοχεί, δείχνει ότι υπάρχει κάποιος με προσωπικότητα, κάποιος που δε θα κάνει βλακεία σε μια τελευταία επίθεση

Διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ. Αν για ενα πραγμα δεν με εμπνει ο Μασιγιαουσκας ειναι για την σιγουρια της γκελας. Σιγουρια οτι θα ειναι ο πιο ευστοχος ναι, αλλα για γκελα???Το παιδι σε καθε φαση,αν δεν παρει φαουλ(ξεχασα να το πω, τον συγκεκριμενο κυριο απαγορευται να τον μαρκαρουμε?Κατι σαν τον Παπαλουκα ειναι και το παλικαρι? ) ειναι επιφοβος να την χασει.Κανει ευκολα βηματα, ΠΟΛΛΕΣ λαθος πασες, δεν παιζει αμυνα(δεν θεωρω αμυνα το τρεχω σαν πανικοβλητος) και γενικα εμενα σιγουρια δεν μου δημιουργει.

Φοβερό μ'αυτόν τον παίκτη, εμένα μου φαινόταν τελείως κριάρι όταν ήρθε και τώρα είναι παιχτούρα!

Μακραν του 2ου ο πιο Ευρωπαιος Αμερικανος.Γιαυτο θα περνει πανω απο 1,5 του χρονου.

Δημοσ.
Συμφωνώ απόλυτα για τον Μάτσε. Η πλάκα είναι ότι ο Μασιγιάουσκας θα έκανε παπάδες σε εμάς με ένα ΔΙαμαντίδη δίπλα του να του μοιράζει ασίστ από παντού.

Σε αυτο συμφωνω. Απο την αρχη της χρονιας ελεγα πως δεν ειναι παικτης να χτισεις πανω του. Ειναι παικτης για ομαδα που εχει τις βασεις και περνεις και τον Μασιγιαουσκας και σε ανεβαζει 1 επιπεδο και σπερνεις.

Δημοσ.

Συμφωνω 100% με kaizer....

O Ζοτς κόλλησε σήμερα...

Το split out ο Πίνι μας το είχε κόψει νωρίς-νωρίς...

Όπως το έκανε και στο ΣΕΦ και για αυτό χάσαμε..

Ο Γιαβτόκας θα έριχνε τουλάχιστον 6-7 τάπες σήμερα,ή τουλάχιστον θα έκοβε τον αέρα των αμερικανών του γαύρου που έβαζαν τους προσωπικούς τους αντιπάλους μέσα στο καλάθι μας!!!

Τον Μπετσίροβιτς πιστεύω πως τον κράτησε πολύ παραπάνω από όσο έπρεπε σε σχήματα που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον Βούγιανιτς(ο οποίος βέβαια παραλίγο να μας πηδήξει με εκείνο το αψυχολόγητο τρίποντο..)

Ο Σίσκα τι πήγε να κάνει;;;

Να μας χάσει το ματς μόνος του;;

ΤΡΕΛΗ έλλειψη ισσοροπίας ρε!

Λες και είχε βλάβη στον λαβύρινθο!

Ο Μήτσος πρέπει να ξεκινήσει να σκοράρει περισσότερο σε αυτή τη σειρά των τελικών για να μη καταλήξουμε όλοι με Βy-Pass...

Το φάουλ στο τέλος ήταν φάουλ,αλλά ήμαρτον..όχι πως αδικήθηκε και ο γαύρος...

Δημοσ.

Από τις συνεντεύξεις τον παιχτών του παο που διαβάζω στο contra.gr έχουν πλέον πάρει απόφαση να καθαρίσουν το πρωτάθλημα στο σεφ.Αν πιάσουνε καλή απόδοση ο Σάνη με τον σισκαουσκας το έχουμε το παιχνίδι αν παίξουν όπως σήμερα που χάναν μπάλα και καλάθια τότε δύσκολα.

Δημοσ.
μια ΑΠΛΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΠΑΣΑ και τελος(πες μου οτι εισαι ατριχος).

LOL!!!!

Με κάμερα, με VGA , με χυστα μέσα, με οτι θέλεις…Πες μου που είσαι τώρα και τι κάνεις;

Τρελή φάρσα!

Οντοπικ: Για Μητσάρα οτι και να πουμε είναι λίγο. Τέλος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...