KaizerSoze Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Επισης το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ που εγινε στο ΣΕΦ και δεν το εχω δει στο ΟΑΚΑ ειναι η μουσικη στις φωνες.Αυτο απαγορευεται ρητα.Τους ξεφυγε για 15'' στην ΝΕΤ σε κατι βολες του Μπετσιροβιτς και αφησαν τον ηχο. Ενιγουει, τις βρισιες δεν τις θεωρω αξιες λογου, καλα κανουν και υπαρχουν. Απλα το Ντερμπυ σκεφτηκε γιατι εμεις 2 παρατηρησεις και αυτοι 1(με αποτελεσμα εμεις να κινδυνευουμε με κεκλεισμενων στον 5ο αγωνα ενω ο Ολυμπιακος μπορει να τα κανει με ανεση μπουρδελο την Κυριακη αφου θα τιμωρηθει απο του χρονου) υγ. Για τον Ελληνιαδη ΔΕΝ χρεωθηκε παρατηρηση, μονο προστιμο.
KaizerSoze Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 τιποτα δεν εγινε απλα δεν γραφτηκαν τα μπινελικια απο το 1 εως το 40. εμας σταματησε δυο φορες τον αγωνα επειδη βριζαμε την οσια κυρια κοκκαλη. καλα καθηστε να δειτε τι θα γινει σημερα κατσε να παω με το καλο. ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ! Ουτε ενα κερμα, ουτε μια βρισια.Μονο ειναι παρθενα του Ελληνιαδη η χτενα
1980 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ! Ουτε ενα κερμα, ουτε μια βρισια.Μονο ειναι παρθενα του Ελληνιαδη η χτενα για φωνη μιλαω ενοειτε αυτο. με το ουτε ενα κερμα μου θυμισες τον μαλακα που φωναζει ουτε μισο καλαθι. που ταραζει το νευρικο συστημα καθε φορα.
gvaggis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Το σημερινό ματσάκι είναι όλα τα λεφτά... Αν κερδίσουμε σήμερα πιστεύω πως στο ΣΕΦ θα πάμε "φορτωμένοι" να το τελειώσουμε. Άντε καλή τύχη..
antreaslam Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 μπορεί να είμαι εμπαθής με τον χ'βρεττα, αλλά επιμένω ότι είναι τρελλά άμπαλος!
IOCTL Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 what a fucking game!!!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ...
dreaming123 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Και εγώ τα είδα όλα.... Αν και είχα πρόβλημα είχα εικόνα απο ΝΕΤ αλλά ήχο απο tvmagic Οε οε οε πρωτάθλημα μες στο παλέ!!!!
geovard Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Πολύ καλό ματς χωρίς παρατράγουδα καί πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Ολυμπιακός σ' αυτή τη σειρά των παιχνιδιών καί ειδικά σήμερα εμφανίζεται πολύ δυνατός καί αυτό οφείλεται μάλλον στο κίνητρο πού έχει αφού φέτος δεν τού απέμεινε άλλος στόχος εκτός από το πρωτάθλημα.Πολύ κακός ο Μπετσίροβιτς χωρίς πολύ νεύρο ο Σισκάουσκας καί άλλοι.Τώρα είναι πολύ δύσκολο να χάσει ο Παναθηναικός δύο απανωτά παιχνίδια. Ακούω τώρα τις δηλώσεις τού Γκέρσον.Μιλάει γιά τον Διαμαντίδη κολακευτικά γιά τις τάπες. Τελικά είναι συμπαθέστατη φάτσα ο Ισραηλινός καί ξέρει καί μπάσκετ.Μην τον κατηγορούν κάποιοι άσχετοι.Αν οι Αγγελόπουλοι εμπλουτίσουν σωστά το ρόστερ τού χρόνου, τότε είναι πολύ πιθανό να πάρει ο Ολυμπιακός τον τίτλο.
KWSN_Men Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Και εγώ τα είδα όλα....Αν και είχα πρόβλημα είχα εικόνα απο ΝΕΤ αλλά ήχο απο tvmagic Οε οε οε πρωτάθλημα μες στο παλέ!!!! Τι το άκουγες από το TVMagic τι από τη ΝΕΤ, το ίδιο και το αυτό.
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Κοροιδο Διαμαντιδη αν δεν ειχες υπογραψει νωρις συμβολαιο σημερα θα επαιρνες τη Βιανεξ και τους γιαννακοπουλους να σου πλενουν τα πιατα. Ωραιο παιχνιδι παντως.
johnyboy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Σήμερα ο Μπατίστ δικαίωσε τους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν.Εκπληκτικό παιχνίδι απο το Μάικ και του αξίζει.Κάτι άλλο ρε σείς.Το φιστίκι του Μήτσου στον Ακερ αράπικο ήταν?:mrgreen: Και φυσικά ο διαμαντίδης της τελευταίας στιγμής.
FilipposMD Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Οι θρησκευόμενοι να αρχίσουν τις προσευχές μην πάθει τίποτα ο Διαμαντίδης. Υγεία να έχει το παιδί γιατί είναι ο πιο καθοριστικός παίκτης που έχω δει. Η τάπα στον Άκερ απλώς δεν γίνεται! Απορία: Ο Τσαρτσαρής που έβαλε τόσα καλάθια στην αρχή, τι ψυχολογικό έπαθε ξαφνικά και σταμάτησε να σουτάρει ή τα έριχνε στην τύχη;
revil Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 εντωμεταξυ αυτη η ταπα μου εφερε φλασια στο καπακι το βρανκοβιτς με τη μπαρτσελονα
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 ναι αλλα ο ακερ μπορουσε να καρφωσει και να τελειωσει το παιχνιδι.
kage Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 k αυτη η γα)(*η διαιτησια του κοκκαλη(οπως λενε παντα οι αντιολυμπιακοι) καλα θα κανει να σφυραει οτι βλεπει γιατι σε ενα παιχνιδι π πανε ποντο ποντο το σφυριγμα κρινει τον αγωνα. ο ομπραντοβιτσς γτπ μαλλον ηταν σε αλλο παιχνιδι κ θεωρει οτι αφησε τον ολυμπιακο να πλησιασει αντι να πει ΟΤΙ ΚΥΝΗΓΑΓΕ ΤΟ ΣΚΟΡ κ επιπλεον να μιλαιε για διαιτησιες κ να μιλαει για credits k oti mas σεβονται οι διαιτητες λογο ευρωπης.(μουτζα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.