gvaggis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 ε,να μην κάνουμε πάσα μεταξύ μας το πίτουρο που σερβίρουν.; υπάρχουν ακόμα παναθηναικοί στο αεροδρόμιο του ελληνικού που περιμένουν τον σούκερ.τους μπέρδεψε λίγο η μετακόμιση,αλλά αυτοί εκεί. για τους τελικούς, η λογική ορίζει πως δεν θα έχει την διάρκεια ο γαύρος για να χτυπήσει τη σειρα. το 3-1 είναι το πιο πιθανό. ομωσ σέβομαι τον αντίπαλο.μέσα στο σεφ χάσαμε.όχι στο προπονητήριο του οακα. ο ματσιγιάουσκας πρέπει να χάσει κ λίγα κιλά ή μου φαίνεται;; ας τον αφήσουμε να κάνει κ σωστή προετοιμασία κ τα ξαναλέμε. προς το παρόν το μόνο που έδειξε χθες ήταν πως για μερικές επιθέσεις απαγορευόταν να τον μαρκάρουμε!
johnyboy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 προς το παρόν το μόνο που έδειξε χθες ήταν πως για μερικές επιθέσεις απαγορευόταν να τον μαρκάρουμε! Δε έχεις και άδικο σε αυτό.
gatoulis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 το μόνο που καταφέραμε χτες είναι να βγάλουν γλώσσα διάφοροι στατιστικολόγοι. τι ανάγκη έχει ο παύλος ρε παιδιά τα 20.000 ευρώ απο τα εισητήρια?για βενζίνη βάζει 30.000. όσο για τον πολίτη ας του πάρει κάποιος ένα παγωτό Magnum να σταματήσει να γλύφει.το μόνο που του έλλειπε είναι να πει τον γκέρσον φανταστικό προπονητή.
1980 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Ναι, όντως, 1980, στην έχω στημένη πότε θα μιλήσεις για να απαντήσω. Γι' αυτό έχω απαντήσει και στα 1652 posts σου. Έλεος. Δεν μπαίνω εδώ κατά τύχη, μπαίνω όταν υπάρχει ένα γεγονός. Το ευρωπαϊκό ήταν ένα γεγονός, οι τελικοί του μπάσκετ επίσης. Διαφώνω με τη λογική του τυφλού οπαδισμού, γι' αυτό ενοχλούμαι από κάποια από τα λεγόμενά σου. Και όταν αναφέρομαι σε κάποια που έχεις πει είναι γιατί βρίσκω ότι είναι αντιπροσωπευτικά ενός κομματιού της κοινωνίας που πιστεύω ότι επιδρά αρνητικά στον (πρωτ)αθλητισμό και τον τρόπο που λειτουργεί στην Ελλάδα. Δεν έχω καμιά όρεξη να μπω σε προσωπική αντιπαράθεση, γι'αυτό και το κόβω εδώ. Άρρωστε, θα διαφωνήσω και μ'εσένα. Πρωταθλητές Ευρώπης δεν είναι καθόλου οι οπαδοί, καμιάς ομάδας. Πρωταθλητές είναι εκείνοι οι λίγοι που έχουν φάει τη ζωή τους στην προπόνηση και έχουν το ξεχωριστό ταλέντο να κερδίσουν. Αν τώρα κάποιοι προσπαθούν μέσα από τη νίκη της ομάδας που υποστηρίζουν (οπαδοί, δημοσιογράφοι) να δώσουν αξία και στον εαυτό τους, είναι ψιλοτραγικό! Κι αυτό αποδεικνύεται και στα γήπεδα. Στοο γήπεδο ο Διαμαντίδης κι ο Βασιλόπουλος, στην εξέδρα ο κάφρος που τους βρίζει τη μάνα. Μια διαφορά φαίνεται, νομίζω. δεν ειπα οτι την εχεις στημενη σε εμενα αλλα παντα ποσταρεις οταν δεις οτι γινετε κατι με τον παναθηναικο. βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα. το οτι αγαπαω την ομαδα μου δεν σημαινει οτι κανω κακο στον αθλητισμο. απλα δεν εισαι οπαδος και αδυνατεις να καταλαβεις οτι τα συναισθηματα που σου προκαλει η αγαπη προς την ομαδα σου μερικες φορες σε βγαζουν εκτος εαυτου. εγω δεν εχω προβλημα να παραδεχτω οτι κατεβαζω καντηλια στο γηπεδο δεν ειμαι υποκριτης αλλα αυτο δεν με κανει καφρο , προφανως δεν εχεις γνωρισει πραγματικους καφρους στην ζωη σου για να αποκαλεις εμας ετσι. απλα αγαπαμε την ομαδα μας. Οτι λεω μεσα στο γηπεδο δεν το ενοοω με την κυριολεκτικη ενοια του δεν εχω κατι με την μανα κανενος αυτο θα ηταν παραλογο εξαλλου , απλα προσπαθεις να επηρεασεις οποιον καταλαβαινει ελληνικα για να κερδισει η ομαδα σου. απο την στιγμη που δεν απειλω την σωματικη ακεραιοτητα κανενος και δεν θα το εκανα ποτε γιατι ειναι ανανδρο καταρχας και κατα δευτερον οι αθλητες ειναι επαγγελματιες και δεν μου φταινε σε τιποτα εσυ απλα μεγαλοποιεις τα πραγματα. θα μου επιτρεψεις να εχω τις αμφιβολιες μου για το αν πραγματικα αγαπας τον αθλητισμο και αυτο που σε ενδιαφερει ειναι η προωθηση του αθλητικου πνευματους. εξαλου δεν ξερεις αν και εγω αθλουμαι στην προσωπικη μου ζωη και ποσο εκτιμω τους αθλητες γενικα. νομιζεις εσυ οτι οι αθλητες παιρνουν στα σοβαρα τους οπαδους ? απλα γελανε. μεγαλα παιδια ειναι και επαγγελματιες. ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι.αυτα.
1980 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 kaizer ειδες το εξωφυλο της πρασινης? τι γινετε ρε μεσα στο μυαλο μας ειναι? μονοι μας και ολοι σας? αυτα δεν γινονται.
KaizerSoze Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 γινονται. χωρις πλακα, νομιζεις οτι δεν διαβαζουν φορυμς?αν οχι αυτο, αλλα οπαδικα σιγουρα
1980 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 γινονται. χωρις πλακα, νομιζεις οτι δεν διαβαζουν φορυμς?αν οχι αυτο, αλλα οπαδικα σιγουρα καλα ναι πολυ πιθανο αλλα μου κανει εντυπωση που ολοι βγαζουμε το ιδιο συναισθημα αυτο της συσπειρωσης γιατι πολυ χαλαρωσαμε μου φαινετε και βγαζουν γλωσσα ολοι.
revil Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 κατσε ρε συ 1980 γιατι μαλλον ζουμε σε διαφορετικο γαλαξια. αν εξαιρεσεις τις φυλλαδες που θελουν να πουλησουν τοτε ποιος εβγαλε γλωσσα? δηλαδη ειναι χαρακτηριστικο, εδω μεσα ας πουμε κανεις δεν ειπε τπτ ουτε κ για καζουρα.
1980 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 κατσε ρε συ 1980 γιατι μαλλον ζουμε σε διαφορετικο γαλαξια.αν εξαιρεσεις τις φυλλαδες που θελουν να πουλησουν τοτε ποιος εβγαλε γλωσσα? δηλαδη ειναι χαρακτηριστικο, εδω μεσα ας πουμε κανεις δεν ειπε τπτ ουτε κ για καζουρα. οχι δεν μιλαω για τους φιλαθλους του ολυμπιακου με τους δημοσιογραφους και τους καλοθελητες τα εχω παρει εσεις καλα κανετε και χαιρεστε ομαδα σας ειναι οι αλλοι που βγαζουν χολη με ξενα φρυδια με εχουν θυμωσει.
revil Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 ποιους, αυτους που βγαλανε το μασιγιαουσκας καλυτερο παιχτη προχτες?
Aρρωστος 7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 οχι δεν μιλαω για τους φιλαθλους του ολυμπιακου με τους δημοσιογραφους και τους καλοθελητες τα εχω παρει εσεις καλα κανετε και χαιρεστε ομαδα σας ειναι οι αλλοι που βγαζουν χολη με ξενα φρυδια με εχουν θυμωσει. δηλαδή τώρα τους πήρες χαμπάρι?δεν νομίζω.έτσι είναι αυτοί πάνε όπου φυσάει ο άνεμος για να τα κονομήσουν.εχθές ήταν γαύροι,μεθαύριο βάζελοι,στην επόμενη μεταγραφή του βανδή θα γίνουν αεκτζήδες και όταν αναλάβει ο ζαγόρ το μπαοκ θα γίνουν και μπαοκτσήδες.
1980 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 ο τσουκαλας σε παλιες περιπετειες.... http://www.youtube.com/watch?v=71TAdSyOBRY
KaizerSoze Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Ο αλλος κλεισμενος ο Ζησης υπεγραψε ΤΣΣΚΑ, μιλαμε ο Ολυμπιακος πρεπει να περνει ποσοστα απο τους παικτες, οποιον εχει "κλεισει" υπογραφει ηγεμονικο συμβολαιο σε καποια αλλη ομαδα
revil Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 "χαδι στον οσφπ για τα αισχη στο σεφ" ντερμπυ μπορει να μου πει καποιος χριστιανος ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ εγινε στο σεφ?
1980 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 "χαδι στον οσφπ για τα αισχη στο σεφ" ντερμπυ μπορει να μου πει καποιος χριστιανος ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ εγινε στο σεφ? τιποτα δεν εγινε απλα δεν γραφτηκαν τα μπινελικια απο το 1 εως το 40. εμας σταματησε δυο φορες τον αγωνα επειδη βριζαμε την οσια κυρια κοκκαλη. καλα καθηστε να δειτε τι θα γινει σημερα κατσε να παω με το καλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.