Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
και αμα δειτε να πετανε κανεναν εξω την τεταρτη απο τα δημοσιογραφικα εγω θα ειμαι γιατι τα μπινελικια αυτη η οχια ο πολιτης που βρηκε την φωνουλα του μολις πηρε τα πανω του ο γαβρος δεν θα τα γλυτωσει ετσι και μπω.

ωραία, με συγχωρείς, δεν είπες για ξύλο. απλώς θα ορμήσεις και θα τον μπινελικώσεις. πας για νόμπελ ειρήνης, επομένως.

επίσης, θεώρησα ότι μίλησα αρκετά ευθέως. εμένα μου φαίνονται γελοίες αυτές οι εφημερίδες, αλλά όσο υπάρχουν οπαδοί σαν κι εσένα που ενοχλούνται επειδή ο σχολιαστής συμπαθεί, κατά την γνώμη τους, άλλη ομάδα ή που πιστεύουν ότι όλοι οι "δημοσιογραφίσκοι" είναι ενάντια στην ομάδα τους, αυτές οι εφημερίδες θα υπάρχουν. δεν ξέρω τι δεν κατάλαβες. κι όπως εσύ ισχυρίζεσαι ότι μπορείς να κάνεις ό,τι γουστάρεις, κι εγώ θα λέω τη γνώμη μου. επειδή μειοψηφώ δε θα θα σταματήσω να μιλάω.

στη συγκεκριμένη περίπτωση, καμιά μανούρα δεν έγινε με τον παναθηναϊκό. απλώς μπήκα και είπα μια άλλη γνώμη, εκτός από την επικρατούσα "να κερδίζω με κάθε μέσο 853 συνεχόμενες φορές και μπάσκετ βλέπω αλλού". και θα συνεχίσω να την λέω, γιατί, αν τώρα που η ομάδα είναι η καλύτερη στην ευρώπη, δεν μπορεί ο οπαδός της να ευχαριστηθεί το μπάσκετ, κάτι λάθος υπάρχει, κατά τη γνώμη μου.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
revil,και ερχομαστε στο τι βγάζουν οι φυλλάδες,που επηρρέαζουν το % εκείνο του κόσμου,που "ντρέπεται" να πει ότι είναι οπαδός,που σχηματίζει γνώμη παρόμοια με τον "θεό γεωργιού",τον "αντικειμενικό σωτηρακόπουλο",κλπ κλπ.

Αν δε βρίσκεις,διαφορετικότητα στην αντιμετώπιση των 2 αγώνων από όλες τις φυλλάδες,then i rest my case!

ΥΓ: εσείς δε βγάλατε χαρά επειδή νικήσατε τον αήττητο και πρωταθλητή ευρώπης,αλλά επειδή νικήσατε τον αιώνιο αντίπαλό σας,τον Παναθηναικό ! μεγάλη διαφορά (αλλά θεμιτή αντίδραση)

ΥΓ2:Θα ήθελα κάποια στιγμή(όχι όμως τώρα) που θα είμαι πιο χαλαρός,να μιλήσω με κάποιον γάβρο που έχει μνήμη, για το τι συνέβαινε στα γήπεδα την εποχή που εκείνος είχε το πάνω χέρι στο μπάσκετ,και τη σύγκριση με το τωρα!

ΥΓ3:Στο μόνο που έχει δίκιο η πράσινη,είναι στο ότι η διαιτήσια ήταν υπερ ευαισθητη σε φάσεις υπέρ του οσφπ (21 πόντους ο μασιγιάουσκας,με 14 βολές? στο τελευταίο κρίσιμο 3ποντο,εκβιάζει φάουλ νομίζω ο μπετσίροβιτς,τον βρίσκει ο αμυντικός,δεν παίρνει το φάουλ όμως.

επίσης,φεύγει στον αιφνιδιασμό ο πεν,του κάνει επίτηδες φάουλ ο βούγιανιτς,τον αφήνει όμως να πετύχει το καλάθι-εκεί που ακούστηκε η μέγιστη μλκια,ότι αν το έδινε θα ήταν αντιαθλητικό. Και βεβαια το 4ο φάουλ του μητσου,στην τάπα στον λιθουανό! αυτές είναι φάσεις που δείχνουν εύνοια)!παρολαυτα, θεωρώ ότι ο οσφπ κέρδισε δίκαια,γιατί είχαμε την ευκαιρία μας!

ΥΓ4:η ατμόσφαιρα στο σεφ, δεν ήταν καλύτερη από αυτήν του οακα,ώστε να δικαιολογεί τη διαφορά της μίας παρατήρησης! (όσο για τον ελληνιάδη, ναι,κακώς τον πέτυχαν,αλλά αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος , και πρέπει να απομακρυνθεί από το χώρο του αθλητισμού)!

ΥΓ5:Μετάδοση του ΚΩΛΟΓΑΒΡΟσπορ-φμ , χθες,στο 1ο ημίχρονο.

ο διαμαντίδης,που ήθελε να έρθει στον ολυμπιακό πριν από 3 χρόνια,αλλά η τότε διοίκηση δεν τα βρήκε μαζί του για 50χλδ ευρώ,και έτσι έχασε την ευκαιρία να στήσει μια νέα δυναστεία.

what?

Ωπα ωπα με τη σειρα.

1) ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ και βρισκω διαφορετικοτητα στις φυλλαδες. Αλλα για μενα ρε συ αντρεα αυτο ειναι κατανοητο. Και να σου πω και το γιατι. Αν επαιζαν οι μπουλς του Τζορνταν και νικαγαν τον ΑΟ γαλατσιου, κανεις δε θα ελεγε τπτ το πολυ πολυ να το ελεγαν με μικρα γραμματα.Αν ομως κερδιζε ο ΑΟ τοτε ολες οι εφημεριδες θα το καναν θεμα. Ετσι ειναι ρε συ,τωρα θα τα μαθουμε αυτα? Οι διαφορες βεβαια δεν ειναι τοσο μεγαλες, και εφοσων μιλαμε για ντερμπυ αλλαζουν τα δεδομενα αλλα και παλι τον πρωταθλητη ευρωπης κερδισα(και τον αιωνιο,αν το θες ετσι)και το ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΒΟΡΙ που ακομα και στα τελευταια 20" πιστευα οτι θα γινει κατι και θα χασω.

2)Στη διαιτησια για ενα περιεργο λογο συμφωνουμε. Και μενα σε καποια φαση μου φανηκε οτι ο μασιγιαουσκας επαιρνε πολυ ευκολα τα φαουλ. Και τι μεγαλο παιχνιδι ρε αντικειμενικοι, ολοι σας? Που εβαλε 14 βολες?Χαιρω πολυ.

3)Δε ξερω τι παιχτηκε με τις παρατηρησεις, και στα 2 γηπεδα οι ατμοσφαιρες ηταν πολυ καλες, αλλα νομιζω οτι η παρατηρηση η δικια σας ειναι καθαρα για το κερμα.Μπορει να λεω κ μλκιες βεβαια anyway.

4)Πλακα πλακα και γω εχω διαβασει καπου οτι ο διαμαντιδης ηθελε να ερθει στον ολυμπιακο τοτε. και καθομαι και σκεφτομαι τωρα.

ΛΙΓΟ σοβαρη διοικηση να ειχαμε τοτε θα ειμασταν τωρα με παπαλουκα κ διαμαντιδη. ΑΣΤΑ

Δημοσ.

αντρέα, όλοι να πουλήσουν θέλουν. αν τους προκύψει ένας επικός τελικός με 8 παρατάσεις σε κάθε αγώνα, θα ανέβει η κυκλοφορία. οπότε, βοηθάνε και λίγο, μήπως προκύψει.

για το άλλο που λες. ο ολυμπιακός είναι δεύτερος, σωστό. αλλά δε γουστάρεις εσύ, και ως οπαδός και ως φίλαθλος, να δεις μια φοβερή σειρά τελικών και να κερδίσεις στην τελυταία φάση; δε λέω να χαρείς που έχασες, ούτε να χάσεις επίτηδες. αλλά, κατά βάθος, δεν είναι πιο ωραία να είναι αμφίρροπο; πάρε την εθνική για παράδειγμα. στο βελιγράδι, δεν γούσταρες πιο πολύ την τρελή νίκη με τη γαλλία, παρά τον, σχετικά ξενέρωτο τελικό; δε λέω ότι δε θα χαρείς, αλλά θυμήσου τη δεκαετία του 90, τι αγωνία υπήρχε στους τελικούς. τώρα, λίγο πολύ όλοι ξέρουμε ότι ο παο θα το πάρει. ε, δεν προκαλεί την ίδια συγκίνηση! νομίζω, πάντα, έτσι;

Δημοσ.
ωραία, με συγχωρείς, δεν είπες για ξύλο. απλώς θα ορμήσεις και θα τον μπινελικώσεις. πας για νόμπελ ειρήνης, επομένως.

επίσης, θεώρησα ότι μίλησα αρκετά ευθέως. εμένα μου φαίνονται γελοίες αυτές οι εφημερίδες, αλλά όσο υπάρχουν οπαδοί σαν κι εσένα που ενοχλούνται επειδή ο σχολιαστής συμπαθεί, κατά την γνώμη τους, άλλη ομάδα ή που πιστεύουν ότι όλοι οι "δημοσιογραφίσκοι" είναι ενάντια στην ομάδα τους, αυτές οι εφημερίδες θα υπάρχουν. δεν ξέρω τι δεν κατάλαβες. κι όπως εσύ ισχυρίζεσαι ότι μπορείς να κάνεις ό,τι γουστάρεις, κι εγώ θα λέω τη γνώμη μου. επειδή μειοψηφώ δε θα θα σταματήσω να μιλάω.

στη συγκεκριμένη περίπτωση, καμιά μανούρα δεν έγινε με τον παναθηναϊκό. απλώς μπήκα και είπα μια άλλη γνώμη, εκτός από την επικρατούσα "να κερδίζω με κάθε μέσο 853 συνεχόμενες φορές και μπάσκετ βλέπω αλλού". και θα συνεχίσω να την λέω, γιατί, αν τώρα που η ομάδα είναι η καλύτερη στην ευρώπη, δεν μπορεί ο οπαδός της να ευχαριστηθεί το μπάσκετ, κάτι λάθος υπάρχει, κατά τη γνώμη μου.

κατα τυχη μπαινεις παντα και λες την γνωμη σου οταν γινετε κατι με τον παναθηναικο. και διαβαζεις εντελως επιλεκτικα οτι γραφω για να το συμπληρωσεις στο αποφθεγμα σου. ειπα οτι οι οπαδικες δικαιολογουνται να τρεφουν το οπαδικο συναισθημα αλλα οχι και οι <<αντικειμενικες>>. μην φοβασαι για τον πολιτη μεγαλο παιδι ειναι δεν θα πληγωθει και δεν καταλαβαινεις καν τι γραφω δεν συμπαθει τον ολυμπιακο απλα τον ποναει που δεν ειναι μεσα στον παναθηναικο. οταν δεν γνωριζεις καποια πραγματα μην βγαζεις συμπερασματα αφου οπως δηλωνεις εισαι ενας αγνος φιλαθλος που ενδιαφερετε μονο για το καλο του αθλητισμου.

Δημοσ.
πλάκα κάνεις;;;

κρίνεις την ομάδα από την εφημερίδα αυτή;

δηλαδή οι πρωταθλητές ευρώπης κρίνονται κατά εσέ από μια φυλλάδα;

Πρωταθλητές ευρώπης δεν είναι μόνο οι 12 μπασκετμπολίστες.Είναι κατ΄επέκταση κάθε οπαδός του παο που ενιωσε υπερήφανος με την κατάκτηση της ευρωλίγκα.Η συγκεκριμένη φυλλάδα εκφράζει τη νοοτροπία αρκετών και ως γνωστόν κουμάντο κάνει ο γιός του φαρμακοτρίφτη.Ναι του προέδρου των πρωταθλητών Ευρώπης.

μιλαμε για τις ιδιες εφημεριδες που την πεμπτη μας ειχανε σε κουτακι διπλα στις τσοντες και σημερα οργιαζουν?

μιλαμε για τον πρωκταθλητη που δευτερα ελεγε "για τιμωρια ο παο" και με μικρα γραμματα το σκορ και σημερα πρωτοσελιδο "δισ ιζ παρτα"?

μιλαμε για τον φιλαθλο που πρωτη φορα βαζει εξωφυλλο μπασκετ?

εχω απορια τι πρωτοσελιδα θα εχουν την δευτερα. αλλα οπως κακο πραγμα η αλλαζονια μας, κακο πραγμα και η δικη σας. με μια νικη οχι απλα δυσκολη αλλα στην ουσια δωρο, αμεσως "καβαλα στ'αλογο". κακο πραγμα η επαρση ιδιωσ οταν δεν εχεις κανει τιποτα που να την δικαιολογει

Καταρχήν άλλο οι οπαδικές και άλλο οι δήθεν αντικειμενικές που πάνε όπου φυσάει ο άνεμος.Η συγκεκριμένη (πράσινη)ξεπέρασε κάθε όριο αλαζονείας.Την τελευταία εβδομάδα είχε 5 προκλητικότατα πρωτοσέλιδα μιλώντας για γλέντια,θιάσους του Γκέρσον,πρώτο χέρι,ταπεινώματα και ένα σορώ άλλα.Αυτό δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει.Επειδή μιλάς για τον πρωταθλητή νομίζω οτι το σημερινό πρωτοσέλιδο είναι η λογική απάντηση στην πρόκληση της προηγούμενης εβδομάδας.Δηλαδή τι περίμενες.Ο άλλος να σε ειρωνέυετε σχεδόν σε καθημερινή βάση και εσύ να κάνεις τουμπεκί?Εγώ δεν σχολίασα καν τα πρωτοσέλιδα της "Αθλητικής" ή του ντέρμπι.Το θεωρώ φυσιολογικό το ντέρμπι να γράφει σε μια γωνίτσα με μεγάλα γράμματα "δεν έιδα δεν άκουσα" και από κάτω με ψιλά το σκορ,όπως ακριβώς έκανε και ο πρωταθλητής την πέμπτη.

Δεν είδα πουθενά αλαζονεία από πλευράς Ολυμπιακόύ ούτε νοοτροπία καβάλα στο άλογο.Όταν έχεις απέναντί σου την καλύτερη ομάδα της ευρώπης αυτό δεν επιτρέπετε.

Και για να μην λέμε και ότι θέλουμε ψάξε τα πρωτοσέλιδα του φίλαθλου τις εξής ημερομηνίες.1/6/06,5/6/06,8/6/06, και πιο πρόσφατα 8/5/07,7/7/07,4/5/07,5/5/07.

Τέτοια μπασκετικά πρωτοσέλιδα έχει κάνει άπειρα αυτά σου τα λέω ενδεικτικά.

Δημοσ.

Ναι, όντως, 1980, στην έχω στημένη πότε θα μιλήσεις για να απαντήσω. Γι' αυτό έχω απαντήσει και στα 1652 posts σου. Έλεος. Δεν μπαίνω εδώ κατά τύχη, μπαίνω όταν υπάρχει ένα γεγονός. Το ευρωπαϊκό ήταν ένα γεγονός, οι τελικοί του μπάσκετ επίσης. Διαφώνω με τη λογική του τυφλού οπαδισμού, γι' αυτό ενοχλούμαι από κάποια από τα λεγόμενά σου. Και όταν αναφέρομαι σε κάποια που έχεις πει είναι γιατί βρίσκω ότι είναι αντιπροσωπευτικά ενός κομματιού της κοινωνίας που πιστεύω ότι επιδρά αρνητικά στον (πρωτ)αθλητισμό και τον τρόπο που λειτουργεί στην Ελλάδα. Δεν έχω καμιά όρεξη να μπω σε προσωπική αντιπαράθεση, γι'αυτό και το κόβω εδώ.

Άρρωστε, θα διαφωνήσω και μ'εσένα. Πρωταθλητές Ευρώπης δεν είναι καθόλου οι οπαδοί, καμιάς ομάδας. Πρωταθλητές είναι εκείνοι οι λίγοι που έχουν φάει τη ζωή τους στην προπόνηση και έχουν το ξεχωριστό ταλέντο να κερδίσουν. Αν τώρα κάποιοι προσπαθούν μέσα από τη νίκη της ομάδας που υποστηρίζουν (οπαδοί, δημοσιογράφοι) να δώσουν αξία και στον εαυτό τους, είναι ψιλοτραγικό! Κι αυτό αποδεικνύεται και στα γήπεδα. Στοο γήπεδο ο Διαμαντίδης κι ο Βασιλόπουλος, στην εξέδρα ο κάφρος που τους βρίζει τη μάνα. Μια διαφορά φαίνεται, νομίζω.

Δημοσ.

μα ειδες πουθενα να επικροτω το ντερμπυ και την πρασινη?

αλλα τι να πω, επειδη τα κανανε μην π τι, οι δικες σας ειναι γαμω τις εφημεριδες

φιλλιπε ναι, θελω 345654 νικες συνεχομενες. δεν θελω ομορφια του μπασκετ, θελω τιτλους, αν κανω 1-2 τρεμπλ το ξανασυζηταμε αλλα αυτη την στιγμη δεν με ενδιαφερει η ομορφια του μπασκετ. θελω να κερδισω 11-10 τον 3ο αγωνα και 5-10 τον 4ο.δεν με νοιαζει το μπασκετ εδω που φτασαμε. μια χαρα απολαμβανω το αθλημα, πηγαινα με μαρουσια και πανιωνιους. ομωσ εδω που ειμαστε θελω τρεμπλ.τελος

ρε ρεβιλ, χωρις να θελω να τον μειωσω, πεστα για τον μασιγιαουσκας. αλλο ματς ειδα εγω? εβαλε 1 απο τπ, 3 απο ηλιθιο φαουλ του μπετσιροβιτς, 2 απο ανυπαρκτο φαουλ του διαμαντιδη, 4 απο φαουλ μετα τα 5 ομαδικα, 2 σε αιφνιδιασμο,δηλαδη εβαλε 4 απο βολες πανω σε σουτ, 1 τριποντο και 1 διποντο απο ενεργειες δικες του ή της ομαδας. μαγκια του που ηταν τοσο ευστοχος στις βολες και αν τον ειχα θα επερνα το παιχνιδι αλλα οχι και μεγαλειωδης εμφανιση.τετοια παιχνιδια εκανε και ο ντελκ και τον κραζανε. να μου πεις για τον ακερ ή τον βασιλοπουλο να σου πω ναι.

Δημοσ.

Άρρωστε, θα διαφωνήσω και μ'εσένα. Πρωταθλητές Ευρώπης δεν είναι καθόλου οι οπαδοί, καμιάς ομάδας. Πρωταθλητές είναι εκείνοι οι λίγοι που έχουν φάει τη ζωή τους στην προπόνηση και έχουν το ξεχωριστό ταλέντο να κερδίσουν. Αν τώρα κάποιοι προσπαθούν μέσα από τη νίκη της ομάδας που υποστηρίζουν (οπαδοί, δημοσιογράφοι) να δώσουν αξία και στον εαυτό τους, είναι ψιλοτραγικό! Κι αυτό αποδεικνύεται και στα γήπεδα. Στοο γήπεδο ο Διαμαντίδης κι ο Βασιλόπουλος, στην εξέδρα ο κάφρος που τους βρίζει τη μάνα. Μια διαφορά φαίνεται, νομίζω.

Τότε φίλε μου να παίζουν μόνο οι παίκτες κεκλεισμένων των θυρών και να μην ασχολείτε κανείς με τον αθλητισμό.

Το να χαρείς με τη νίκη της ομάδας σου δεν νομίζω οτι είναι το ίδιο με αυτό που λες εσύ,να δώσω αξία στον εαυτό μου.Δηλαδή τα εκατομμύρια των ελλήνων που ξεχύθηκαν στους δρόμους στο γιούρο του 2004 τι ήτανε?Τιποτένιοι που ξαφνικά ο Χαριστέας τους έδωσε αξία?Απλά ένιωσαν υπερήφανοι,χαρήκανε που η ομάδα τους κατάφερε να πετύχει κάτι τόσο σημαντικό.

Αυτοί που όπως λές οτι έχουν φάει τη ζωή τους βασικά κάνουν το χόμπι τους και για το χόμπι αυτό βγάζουν σε ένα χρόνο όσα εγώ θα βγάλω σε 10 ζωές.Κα αν δεν υπήρχα εγώ,ο 1980,ο revil,o καιζερ και κάποια εκατομμύρια σαν και εμάς που χαιρόμαστε και λυπόμαστε με τις ομάδες μας,κοινώς αν ο κόσμος δεν παθιαζόταν και δεν ασχολούταν με τον αθλητισμό όλα αυτά τα κακόμοιρα παιδάκια που τώρα δεν ξέρουν τι έχουν μάλλον θα έψαχναν βύσμα για μια θέση στο δημόσιο.

Δημοσ.

ξερεις τι γινεται καιζερ?

ο μεσος ολυμπιακος γουσταρει να ακουει καλα λογια για τον ματσας.το βλεπω και απο τον εαυτο μου. με τοσα λεφτα και τοσα που εχουν ακουστει εκφραζει πλεον τα ονειρα ολων μας.και αυτο εκμεταλευονται και οι κωλοφυλλαδες.

αλλα οταν δεν παιζει,ε δεν παιζει τι να λεμε τωρα.

Δημοσ.

Μα εγώ δεν είπα να μην πηγαίνεις στο γήπεδο Άρρωστε 7. Απλώς, όταν ο αγαπημένος μου τραγουδιστής πάρει το Γκράμμυ ή ο ηθοποιός που δεν χάνω ταινία του το Όσκαρ, δε γίνομαι ταυτόχρονα κι εγώ νικητής. Άλλο να παρακολουθείς και να συμπαθείς την πρωταθλήτρια ομάδα, κι άλλο να λες "είμαι πρωταθλητής Ευρώπης" και να το πιστεύεις. Η συμμετοχή των Ελλήνων οπαδών στην κατάκτηση του Euro ήταν 1%, ξέρω γω. Κι εγώ χάρηκα και διασκέδασα, αλλά δε θα διανοηθώ να θεωρήσω τον εαυτό μου "πρωταθλητή Ευρώπης". Καλά, κι οι αθλητές δεν κάνουν απλώς το χόμπι τους. Τυχαίνει να είναι μέσα στους καλύτερους του κόσμου, σ'αυτό που κάνουν. Κι αυτό θέλει ταλεντο, σκληρή δουλειά και βεβαίως πληρώνεται καλά. Αλλά και πάλι, όταν είσαι απ'τους κορυφαίους, σχεδόν σε όλους τους τομείς θα βγάλεις λεφτά.

Δημοσ.

γιατι ασχολειστε με εφημεριδες και δημοσιογραφους; οι ανθρωποι κανουν τη δουλεια γραφουν παντα συμφωνα με την πολιτικη της εφημεριδας που δουλευουν. γραφουν οτι πουλαει δεν το ξερετε τωρα το βλεπετε; εγω παντως εδω κ 2 χρονια δεν αγοραζω εφημεριδες μονο αρθρα απο το ιντερνετ διαβαζω.

υγ. αντε τυχεροι εκει στον παο παει ο παπαλουκας στο νβα.

Δημοσ.

εντωμεταξυ αυτο ποτε δε το καταλαβα.

τη λετε σε μας επειδη βγαινουν οι φυλλαδες μας και γραφουν οτι παπαρια τους κατεβει στο μυαλο?

Δημοσ.

Tο καλό είναι ότι πολλοί το τρώνε ακόμα. Θυμίσου τι λέγονταν εδώ μέσα στις αρχές του χρόνου για τo Διαμαντίδη ότι έχει υπογράψει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...