Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλλιπε,ευγενικα.

οχι!

Nope!

Nada!

No!

δεν ειμαι φιλαθλος του μπασκετ, ειμαι παναθηναικος. ωραιο μπασκετ και 5ο αγωνα θελω να δω στο πανιωνιος-αρης. σε μας η καλυτερη μου θα ηταν να μην κατεβαινε ο γαυρος και να το περναμε 3-0 στα χαρτια

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καταρχήν,αν η σειρά πάει σε 5ο παιχνίδι, με οπαδούς και των 2 ομάδων μέσα στο γήπεδο, θα γίνει.του ιρακ το κάγκελο!

οπότε,ακόμα και φίλαθλος να ήμουν φίλιππε,πάλι δε θα το ήθελα να πάει σε 5 παιχνίδια!

σαν οπαδός τώρα,σου απάντησε ο κάιζερ. οχι! αν μπορούσα να έχω 1465 νίκες συνεχόμενες,δε θα είχα κανένα πρόβλημα! μετά θα άραζα ως φίλαθλος, να παρακολουθήσω άρης-πάοκ, με σκορ 112-111,στην 6η παράταση,στον μικρό τελικό,με σκορ παιχνιδιών 7-7!

και όπως αναρωτιέται ο τύπος στη διαφήμιση του τζόκερ.

"σέρβος κροίσος,κάτοχος δεκάδων τίτλων,με 31 γράμματα?

.

.

.

.

.

.

.

.

ομπράντοβιτς, πο ρο πο ρο ρο πε ρο περομ!

(ναι,31 είναι)!

Δημοσ.

Δεν υπάρχει ήττα που να μην είναι χρήσιμη.Μπορεί και να μας έβλαψε το 6-0 στα play-off, αλλά τώρα που ξαναείδαν τα παιδιά ότι δεν είναι άτρωτοι θα μπουν πιο τσαντισμένοι και συγκεντρωμένοι.Εκτός και αν έχουν αρχίσει να σκέφτονται ήδη τις διακοπές, πράγμα πολύ πιθανό

Δημοσ.

έλα ρε μην αγχώνεστε.αφού η πράσινη φυλλάδα σας,εξηγεί σε όλους γιατί χάσατε:

-όργια πιτσίλκα-μαστραφτσή.

-γκρίζοι λύκοι.

-χειρουργείο από τα παλιά.

-σφαγή κατά συρροή.

-εμετικά συνθήματα επί 40 λεπτά.

-βροχή κροτίδες και βεγγαλικά.

αυτή είναι η ανωτερότητα των πρωταθλητών ευρώπης.

υγ.δηλαδή αν είχατε απέναντί σας έναν πραγματικά ισάξιο αντίπαλο πώς θα αντιδρούσατε?

Δημοσ.

ρε μαγκες οντως το διαβαζα στο πρωτοσελιδο της ντερμπυ.

τι οργια κανανε οι θεατες και μεις δε πηραμε χαμπαρι?

Δημοσ.

καλα οι εφημεριδες του ολυμπιακου εκει οκ οπαδικο συναισθημα πουλαμε φυλλα ολες ιδιες ειναι. αλλα τα δημοσιογραφακια στις υπολοιπες αντικειμενικες βγαλανε

την χολη τους. λοιπον οπως εγραψε και ο καιζερ ολοι σας και μονοι μας απο εδω και περα. και αμα δειτε να πετανε κανεναν εξω την τεταρτη απο τα δημοσιογραφικα εγω θα ειμαι γιατι τα μπινελικια αυτη η οχια ο πολιτης που βρηκε την φωνουλα του μολις πηρε τα πανω του ο γαβρος δεν θα τα γλυτωσει ετσι και μπω. επισης αν και το περασαμε στο ντουκου γιατι δεν γραφτηκαν τα υβριστικα συνθηματα ? η γυναικα του κοκκαλη ειναι ανθρωπος ενω οι μανες των παναθηναικων οχι ετσι δεν θιγουν τον πολιτισμο των διαιτητων. θα τα πουμε ρε λαμογια. λοιπον πρωταθλημα μεσα στο σεφ πλεον για να πονεσουν οχι οι φιλαθλοι του ολυμπιακου την δουλεια τους κανουνε οπως και εμεις την δικια μας στο οακα αλλα ολα τα δημοσιογραφακια να βαλουν τις πενες τους εκει που ξερουν.

Δημοσ.
έλα ρε μην αγχώνεστε.αφού η πράσινη φυλλάδα σας,εξηγεί σε όλους γιατί χάσατε:

-όργια πιτσίλκα-μαστραφτσή.

-γκρίζοι λύκοι.

-χειρουργείο από τα παλιά.

-σφαγή κατά συρροή.

-εμετικά συνθήματα επί 40 λεπτά.

-βροχή κροτίδες και βεγγαλικά.

αυτή είναι η ανωτερότητα των πρωταθλητών ευρώπης.

υγ.δηλαδή αν είχατε απέναντί σας έναν πραγματικά ισάξιο αντίπαλο πώς θα αντιδρούσατε?

πλάκα κάνεις;;;

κρίνεις την ομάδα από την εφημερίδα αυτή;

δηλαδή οι πρωταθλητές ευρώπης κρίνονται κατά εσέ από μια φυλλάδα;

Δημοσ.

μιλαμε για τις ιδιες εφημεριδες που την πεμπτη μας ειχανε σε κουτακι διπλα στις τσοντες και σημερα οργιαζουν?

μιλαμε για τον πρωκταθλητη που δευτερα ελεγε "για τιμωρια ο παο" και με μικρα γραμματα το σκορ και σημερα πρωτοσελιδο "δισ ιζ παρτα"?

μιλαμε για τον φιλαθλο που πρωτη φορα βαζει εξωφυλλο μπασκετ?

εχω απορια τι πρωτοσελιδα θα εχουν την δευτερα. αλλα οπως κακο πραγμα η αλλαζονια μας, κακο πραγμα και η δικη σας. με μια νικη οχι απλα δυσκολη αλλα στην ουσια δωρο, αμεσως "καβαλα στ'αλογο". κακο πραγμα η επαρση ιδιωσ οταν δεν εχεις κανει τιποτα που να την δικαιολογει

Δημοσ.

καιζερ ποιος πηρε ποτε στα σοβαρα τις φυλλαδες?

ξερεις τι γινεται ομως?

αυτο που βγαλατε εσεις ηταν αλαζονεια αυτο που βγαζουμε εμεις ειναι χαρα επειδη νικησαμε τον αητητο,καταλαβαινεις τη διαφορα ετσι?

Δημοσ.

κλασικό κόλπο αυτό με τις οπαδικές εφημερίδες. αν έχει νικήσει η ομάδα, μέχρι γυναικείο βόλλεϋ και ιστιοπλοΐα μπαίνει πρώτο θέμα. αν χάσει, κάνουμε τον κινέζο. αλλά και οι εφημερίδες, όσο γελοίες κι αν μου φαίνονται εμένα, έχουν το κοινό τους. εδώ ο 1980 τα βάζει με τον πολίτη που σχολίαζε το ματς. κι εγω συμφωνώ 1980, ένα χέρι ξύλο του χρειάζεται, αφού δε συμφωνεί μαζί σου!

εντάξει ρε παιδιά, δική σας είναι η ομάδα, εσείς ξέρετε με τι χαίρεστε. η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή πάντως. γι' αυτό και η νίκη του ολυμπιακού με 35 πόντους επί του παο έμεινε στην ιστορία, επειδή ο παο είχε πάρει το ευρωπαϊκό και είχε καλή ομάδα. ενώ οι 25άρες και οι 30αρες που έχει ρίξει ο παο τα τελευταία χρόνια, με τον ολυμπιακό να βγαίνει 5ος και 8ος στο πρωτάθλημα δε νομίζω ότι συγκινούν ιδιαίτερα κανένα παναθηναϊκό. αντιθέτως, αν ο οσφπ κοντράρει τον παο όπως χθες, φαντάζομαι ότι και οι ίδιοι οι οπαδοί του θα ευχαριστηθούν περισσότερο τον τίτλο, που πιθανότατα θα κερδίσει ο παο έτσι κι αλλιώς, γιατί παίζει πιο σοβαρό μπάσκετ.

Δημοσ.
κλασικό κόλπο αυτό με τις οπαδικές εφημερίδες. αν έχει νικήσει η ομάδα, μέχρι γυναικείο βόλλεϋ και ιστιοπλοΐα μπαίνει πρώτο θέμα. αν χάσει, κάνουμε τον κινέζο. αλλά και οι εφημερίδες, όσο γελοίες κι αν μου φαίνονται εμένα, έχουν το κοινό τους. εδώ ο 1980 τα βάζει με τον πολίτη που σχολίαζε το ματς. κι εγω συμφωνώ 1980, ένα χέρι ξύλο του χρειάζεται, αφού δε συμφωνεί μαζί σου!

εντάξει ρε παιδιά, δική σας είναι η ομάδα, εσείς ξέρετε με τι χαίρεστε. η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή πάντως. γι' αυτό και η νίκη του ολυμπιακού με 35 πόντους επί του παο έμεινε στην ιστορία, επειδή ο παο είχε πάρει το ευρωπαϊκό και είχε καλή ομάδα. ενώ οι 25άρες και οι 30αρες που έχει ρίξει ο παο τα τελευταία χρόνια, με τον ολυμπιακό να βγαίνει 5ος και 8ος στο πρωτάθλημα δε νομίζω ότι συγκινούν ιδιαίτερα κανένα παναθηναϊκό. αντιθέτως, αν ο οσφπ κοντράρει τον παο όπως χθες, φαντάζομαι ότι και οι ίδιοι οι οπαδοί του θα ευχαριστηθούν περισσότερο τον τίτλο, που πιθανότατα θα κερδίσει ο παο έτσι κι αλλιώς, γιατί παίζει πιο σοβαρό μπάσκετ.

εσυ καλοθελητη γραφεις εδω μεσα οποτε γινει μανουρα με τον παναθηναικο. τον 1980 αστον εκει που καθετε και μην τον κρινεις οτι γουσταρει θα κανει. κατανοητο? μιλησα εγω για ξυλο? και ασε τα υπονουμενα περι κοινου και γελοιοτητας αμα φορας παντελονια οτι εχεις να πεις πεστο στα ισια.

Δημοσ.

revil,και ερχομαστε στο τι βγάζουν οι φυλλάδες,που επηρρέαζουν το % εκείνο του κόσμου,που "ντρέπεται" να πει ότι είναι οπαδός,που σχηματίζει γνώμη παρόμοια με τον "θεό γεωργιού",τον "αντικειμενικό σωτηρακόπουλο",κλπ κλπ.

Αν δε βρίσκεις,διαφορετικότητα στην αντιμετώπιση των 2 αγώνων από όλες τις φυλλάδες,then i rest my case!

ΥΓ: εσείς δε βγάλατε χαρά επειδή νικήσατε τον αήττητο και πρωταθλητή ευρώπης,αλλά επειδή νικήσατε τον αιώνιο αντίπαλό σας,τον Παναθηναικό ! μεγάλη διαφορά (αλλά θεμιτή αντίδραση)

ΥΓ2:Θα ήθελα κάποια στιγμή(όχι όμως τώρα) που θα είμαι πιο χαλαρός,να μιλήσω με κάποιον γάβρο που έχει μνήμη, για το τι συνέβαινε στα γήπεδα την εποχή που εκείνος είχε το πάνω χέρι στο μπάσκετ,και τη σύγκριση με το τωρα!

ΥΓ3:Στο μόνο που έχει δίκιο η πράσινη,είναι στο ότι η διαιτήσια ήταν υπερ ευαισθητη σε φάσεις υπέρ του οσφπ (21 πόντους ο μασιγιάουσκας,με 14 βολές? στο τελευταίο κρίσιμο 3ποντο,εκβιάζει φάουλ νομίζω ο μπετσίροβιτς,τον βρίσκει ο αμυντικός,δεν παίρνει το φάουλ όμως.

επίσης,φεύγει στον αιφνιδιασμό ο πεν,του κάνει επίτηδες φάουλ ο βούγιανιτς,τον αφήνει όμως να πετύχει το καλάθι-εκεί που ακούστηκε η μέγιστη μλκια,ότι αν το έδινε θα ήταν αντιαθλητικό. Και βεβαια το 4ο φάουλ του μητσου,στην τάπα στον λιθουανό! αυτές είναι φάσεις που δείχνουν εύνοια)!παρολαυτα, θεωρώ ότι ο οσφπ κέρδισε δίκαια,γιατί είχαμε την ευκαιρία μας!

ΥΓ4:η ατμόσφαιρα στο σεφ, δεν ήταν καλύτερη από αυτήν του οακα,ώστε να δικαιολογεί τη διαφορά της μίας παρατήρησης! (όσο για τον ελληνιάδη, ναι,κακώς τον πέτυχαν,αλλά αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος , και πρέπει να απομακρυνθεί από το χώρο του αθλητισμού)!

ΥΓ5:Μετάδοση του ΚΩΛΟΓΑΒΡΟσπορ-φμ , χθες,στο 1ο ημίχρονο.

ο διαμαντίδης,που ήθελε να έρθει στον ολυμπιακό πριν από 3 χρόνια,αλλά η τότε διοίκηση δεν τα βρήκε μαζί του για 50χλδ ευρώ,και έτσι έχασε την ευκαιρία να στήσει μια νέα δυναστεία.

what?

Δημοσ.

FilipposMD,το πρόβλημά μου,δεν είναι με τις οπαδικές εφημερίδες.

είναι με τις λεγόμενες "αντικειμενικές".sportday,goal,φίλαθλος,κλπ!

αυτές διαμορφώνουν κοινή γνώμη!

ο οσφπ φέτος,ξεκίνησε με όνειρα,κανοντας μια καλή ομάδα!αυτό είναι δεδομένο!

τον κέρδισα 2 φορές σε 10 ημέρες μέσα στο σεφ! σύμφωνα με τη δική σου "λογική", ίσως θα ήταν καλύτερα να χάσω τη 1 φορα, για να μην ξενερώσω τον κόσμο του κ τις φυλλάδες του,να τους επιτρέψω να σηκώσουν κεφάλι και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, να έρθουν στον τελικό,όπου εγώ θα πρέπει να χαρώ αν κερδίσω 3-2,γιατί αποκτά μεγαλύτερη αξία από το 3-0!

Μα,η ομάδα του οσφπ,έτσι κ αλλιώς,αυτή είναι! Δεν είναι η 8η, δεν είναι η 7η!

αν μπορούσα να την κερδίσω στα 6 παιχνίδια που βρεθήκαμε,με 40 ποντους στο καθένα, μακάρι να το έκανα! γιατί ένας τίτλος με 3-2 και όλα τα παιχνίδια στον πόντο,με αντίπαλο μου τον οσφπ,αξίζει περισσότερο από ένα τίτλο με 3-0,όλες τις διαφορες στους 20,και αντίπαλό μου τον οσφπ?

Δημοσ.

περιγραφη του πολιτη κατα ολοκληρο το πρωτο ημιχρονο. ο ολυμπιακος πρεπει να προσεξει. ο ολυμπιακος πρεπει να κανει αυτο. ο ολυμπιακος πρεπει να παιξει ετσι για να κερδισει. στο δευτερο ο σχορτσιανιτης δεν εχει αντιπαλο. ο ματσιγιαουσκας δειχνει την αξια του.ο ολυμπιακος ο ολυμπιακος ο ολυμπιακος. ενταξει καταλαβαινω οτι σε τσουζει κομπλεξικε που δεν εχεις καμια θεση μεσα στην ομαδα και οτι ειναι τρεντυ να υποστηριζεις τον αδυναμο αλλα υπαρχουν και παναθηναικοι που βλεπουν τον αγωνα και εκνευριζονται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...