Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό παιχνίδι΄,τουλάχιστον είχε ένταση και πάθος .Το κακό ήταν οτι παρασυρθήκαμε με την ένταση πράγμα που βόλευε τον ΟΣΦΠ αφού προς το τέλος δεν παίζαμε καθόλου με καθαρό μυαλό όπως νωρίτερα. Η συγκεκριμένη ήττα πάντως μου θύμισε αυτή μέσα στο ΟΑΚΑ αυτό γιατί στο τέλος (μην ξεχνάμε οτι ουσιαστικά το παιχνίδι κρινόταν μέχρι το τελευταίο λεπτό) χάσαμε με παρόμοιο τρόπο.Ο ΟΣΦΠ έκλεισε πολύ καλα μέσα στην άμυνα εμείς γυρίζαμε την μπάλα για να βγάλουμε ελεύθερο σουτ (μερικές φορές όχι με τον καλυτερο δυνάτό τρόπο) ,Παρόλα τα λάθη που κάναμε άν είχαμε την μέση ευστοχιά που έχουμε συνήθως σε ΕΛΕΥΘΕΡΑ σουτ θα το παίρναμε το ματς (Βούγιανιτς κα Μπετσίροβιτ μαζί 2/12 τρίποντα ). Μην ξεχνάμε και τις ελεύθερες βολές στο τέλος που χάσαμε...

Πάμε γι'άλλα ...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά ρε παιδιά ο ΠΑΟ είναι ΠΟΛΥ καλύτερος από τον Γαύρο και σαν μονάδες και σαν σύνολο.

Τώρα αν βαριούνται και και και και και ε αστο πάρει ο Γαύρος αλλά το game μέσα στο ΣΕΦ ένα σοβαρός ΠΑΟ έπρεπε να το καθάριζε άκου τώρα Ματσε και λαλακίες......

Θέλω να πω μην μας βγάζουν και την ψυχή και θεοποιούμε παίχτες όπως ο Βασιλόπουλος κτλπ. Μπείτε μέσα και πάρτετω δηλαδή πως με την TAU Και την TSSK τα καθάρισες τα ματσάκια.

P.S

Δεν θεωρώ κακούς τους παίκτες του OSFP αλλά λιγότερο πλήρης ή έτοιμους (βλέπε Matse) σε σχέση με τους αντίστοιχους του ΠΑΟ.

Δημοσ.

σας εχει περασει η νοοτροπια του ποδοσφαιρου στο μπασκετ.

ρε γιαννη πες μου κατι, με ποια διανομη των 1-1 θα εβλεπες δηλαδη παναθηναικο? μονο αν ριχναμε 40 ποντους στο 1ο και χαναμε με τριποντα απο το κεντρο στο 2ο?στο 1ο ημασταν ναι ή οχι πολυ καλυτεροι και απλα χαλαρωσαμε + ατομικα γιουρουσια πηγαμε στο +7 και ποτε κατω απο +6?

στο δευτερο περασαμε και +12? αν δεν εμπαινε το τριποντο του ακερ στο -9 που εγινε -6 (αλλος που αναστηθηκε σημερα) τι θα λεγαμε?

ειδες κανενα ολυμπιακο να παιζει τιποτα οργανωμενα, να βγαζει φασεις κτλ? μαγκια τους και δικαια κερδισαν και εχουν δικαιωμα και να ονειρευονται, δικαιωμα σου να μην εισαι σε αυτους που πιστευαν οτι θα παιξει 3-0 ή σε αυτους που αποκλειουν 5ο παιχνιδι. αλλα ειλικρινα βαση ποιας λογικης θεωρεις φαβορι τον ολυμπιακο?τι σου εχει δειξει ο ολυμπιακος που θεωρεις πιο πιθανο να ερθει να κανει το διπλο αποτι να παμε να το ληξουμε την αλλη κυριακη?

δεν το αποκλειω, ποτε δεν το απεκλεια, ομωσ οχι και απαισιοδοξια με μια ηττα που ηταν δωρο καθαρα δικο μας (δεν θυμαμαι παναθηναικο να χανει φετος αποκει που ηταν +12 εκτος απο το αδιαφορο στην βαρκελωνη). δηλαδη εσυ για να μας πεις φαβορι ηθελες ή 3-0 ή τιποτα?

εστω οτι εμεις παιζουμε σαν κοιμισμενοι. μεχρι στιγμης δειχνει οτι φτανει αυτο το 30%. θεωρεις πιο πιθανο ο ολυμπιακος να παιξει ακομα καλυτερα ή να ξυπνησουμε εμεις σημερα ειδικα μετα το σημερινο?

ο σισκαουσκας ποσο χειροτερα να παιξει? η κατηφορα της μπαλας που οταν ξεκιναει δεν σταματαει τι θεση εχει στο μπασκετ?γιατι φερνουμε την καταστροφη με 1 ηττα που κριθηκε κυριως στις βολες οταν εχουμε ακομα το πλεονεκτημα και ακομα καλυτερη ομαδα?

Δημοσ.

Εντάξει, δε θα πω ότι δεν απογοητεύτηκα, το πίστευα το 3-0. Αλλά όχι ότι θα χάσουμε και τη σειρά. Προβλέπω γεμάτο ΟΑΚΑ και ομάδα να μη χαρίζει ούτε καλάθι στο επόμενο.

Δημοσ.

στο επομενα απλα θα σοβαρευτουν για να τελειωνουν να πανε διακοπες τα παιδια γιατι το χρειαζονται. απλα θα παρουμε το πρωταθλημα μεσα στο σεφ. καλη φαση. η ιστορια εχει την ταση να επαναλαμβανετε. εκτος και αν το κανουν επιτηδες για να σπασουν οποιο αγωνιστικο τσαμπουκα εχει μεινει στον γαβρο και να το παρουν μεσα στο σπιτι τους.

Δημοσ.
να μη χαρίζει ούτε καλάθι στο επόμενο.

Για την ακριβεια, "ουτε μισο καλαθι ευκολο για τους αντιπαλους μας φιλοι μου"

Ενιγουει, ΚΑΘΑΡΑ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ, εχωντας δει τα 2 ματς ακομα πιστευω πως ακομα και στην 4η περιοδο του 5ου ματς τοχουμε. Αν χασουμε την Τεταρτη το ξανασυζητάμε αλλα οπως εχω δει τα 2 ματς, παλι εμας δινω σαν φαβορι, ακριβως με τις ιδιες πιθανοτητες που ειχαν πριν την Τεταρτη(αλλα λιγοτερες απο αυτες που ειχαμε πριν την Κυριακη)

Ρε η ΤΣΣΚΑ εχασε απο την Δυναμο στην εδρα της.Ετρεξε τιποτα?ΟΧΙ πηγε και εκανε 2/2 μεσα στην Δυναμο και τελος. Ετσι ειναι, σε μια σειρα παιχνιδιων, 99/100 επικρατει ο καλυτερος

Δημοσ.

lol τι μανουριαζετε ρε?

η αληθεια ειναι οτι ειναι απιστευτη ηδονη κ χαρα να νικας τους πρωταθλητες ευρωπης.

αλλα τι να λεμε τωρα?

Σκατε επειδη δε κανατε το 3-0??

Μηπως αυτο το τουπε μεταφερθηκε και στους παιχτες σας και γιαυτο χασατε??

Ερωτηση κανω..

Δηλαδη κατανταει εκνευριστικο.

Κατεβειτε λιγο απο το καλαμι, αθλητισμος ειναι και μπορει να γινουν τα παντα.

Οπως λεει κ ο καιζερ και η τσσκα εχασε απο τη δυναμο.ΚΑΙ??

Δηλαδη ειναι απιστευτο πρωτα εγραψα στο τοπικ σας απο το τοπικ του ολυμπιακου, ελεος

Δημοσ.

Κάτσε ρε, δεν είναι τουπέ. Απλά λέω ότι το ήλπιζα και με πείραξε. Ούτε έσκασα, ούτε το παίζω υπεράνω. Απλά πιστεύω η διαφορά είναι μεγάλη.

Δημοσ.

Μας κόστισε πολύ η κάκιστη βραδιά του Μπετσίροβιτς, η αστοχία στις βολές καθώς και η απουσία του ΔΙαμαντίδη για μεγαλούτσικο διάστημα της 4ης περιόδου.

Ο Μήτσος ήταν όλα τα λεφτά για εμάς και σήμερα.

Παρεμπιπτόντως, έναν τέτοιο PG θα ήθελε δίπλα του ο Μασιγιάουσκας.

Δημοσ.

Η διαφορα ειναι οντως πολυ μεγαλη.

απλα μου τη σπανε αντιδρασεις του στυλ "Κοιτα απο ποιους χασαμε" "Δε καναμε το 3-0 με τους αμπαλους" και τα λοιπα.

Κατσε ρε μαγκα ολυμπιακος ειναι και μεσα στο σεφ κιολας, γιατι αποκλειεις την ηττα??

ps - kwsn Δεν αναφερομαι σε σενα συγκεκριμενα, μη μασας, οπως βλεπεις προτιμω να μιλησω εδω παρα στο τοπικ του ολυμπιακου(που καποιοι δηθεν ολυμπιακοι παρακαλαγαν να χασουμε απο τον αρη για να μη χασουμε την 35αρα,ονοματα δε λεμε)απλα μου εχει τρυπησει το μυαλο αυτο το τουπε μερικων απο σας.

Δημοσ.

Πάντως, ειλικρινά ρε παιδιά, δεν είναι καλύτερο να πάει η σειρά στα 5 ματς; Ειδικά αφού δε φαίνεται να γίνονται επεισόδια και τέτοια. Σας ευχαριστεί ως οπαδούς να κερδίζει η ομάδα σας ΟΛΑ τα ματς σε μια χρονιά; Βαρετό είναι. Σήμερα ήταν μια χαρά ματσάκι. Όποιος και να το έπαιρνε, θα μας είχε αφήσει 1,5 ώρα ενδιαφέροντος μπάσκετ.

Δημοσ.

Αν θέλω να δω μπάσκετ, βλέπω άλλα παιχνίδια. Αν βλέπω ΠΑΟ ή Bulls, θέλω να κερδίζουν. Αν είναι και με καλό μπάσκετ, ακόμα καλύτερα.

Δημοσ.
που καποιοι δηθεν ολυμπιακοι παρακαλαγαν να χασουμε απο τον αρη για να μη χασουμε την 35αρα,ονοματα δε λεμε

Αυτοί οι κάποιοι έλεγαν σε βάζελους την επόμενη του 1-1 στη Ριζούπολη πως το στήσαμε και οι βάζελοι συμφωνούσαν.Και εγώ πιστευω ότι το δωσε ο ΠΑΟ το ματσάκι για να βγάλει χρήματα ο ασπιρίανς

Δημοσ.

Ναι, αλήθεια είναι, μου το είχε πει η πεθερά του κουνιάδου του μπατζανάκη της θειας του αδελφανηψιού ενός που είναι μέσα στα πράγματα και το έπαιξα στο στοίχημα και έβγαλα ένα κάρο λεφτά.

Δημοσ.

είδα 2-3 δεκάλεπτο.στο 2ερο παίξαμε κάλο μπάσκετ και κλείσαμε το ολυμπιακό.στο 3ο δεκάλεπτο όμως κλάψτα χαράλαμπε και γιαυτό απογοητεύτηκα.οτι είμαστε πολύ καλύτεροι είναι δεδομένο και δεν το συζητάμε καν αυτό.ναι δεν πούλησε ματς στην ευρωλίγκα, δεν πούλησε με πανιώνιο θα πουλήσει με τον γαύρο?ρε πάτε καλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...