Freestyler83 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Τι λέτε ρε...Καραγκούνης uber alles..Εδώ το θέαμα είναι οπτικοακουστικό..Όχι μόνο έπεφτε αλλα έσκουζε κιόλας:-P :-P Για μένα είναι ο Ρομπερτ ντε Νιρο των τακλιν Θυμάστε ένα απίστευτο αφιέρωμα της UEFA για τα κερδισμένα φάουλ του Καρα??Για δυο συνεχείς χρονιές 1ος...
KWSN_Men Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Τις περισσότερες φορές, αν δεις το πώς φωνάζει, πώς πιάνει το κεφάλι του και μορφάζει περιμένεις να δεις το πόδι του να κρέμεται στις τάπες του αντιπάλου.
KaizerSoze Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Ναι, Ρομπερτ ο Γκουνης και Νταφοε ο Γιαννακοπουλος, αφου επεφτε καθε φορα σαν τον Ελαιας στο Πλατουν
KWSN_Men Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Ναι, Ρομπερτ ο Γκουνης και Νταφοε ο Γιαννακοπουλος, αφου επεφτε καθε φορα σαν τον Ελαιας στο Πλατουν Ναι όντως, ο Γιαννακόπουλος τον είχε τον Ελάιας
1980 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Το θυμάσαι ακόμα ρε θηρίο? Πάνε κάτι μήνες.Τότε δεν το θεωρούσα σωστό που βγαίναν όλοι και κράζανε ενώ είμασταν μέσα και στους 3 στόχους.Έλεγα υπομονή να τελειώσει η χρονιά για να κάνουμε ταμείο.Λοιπόν η χρονιά τελείωσε κάναμε ταμείο εγώ πήγα κουβά και εσυ δικαιώθηκες. Απλά περίμενα ότι κάτι θα άλλαζε φέτος........... ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!!! ενταξει μωρε σιγα δεν πειραζει.
johnyboy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Οτι είπα πρίν αρχίσουν οι τελικοί αρχίζει να βγαίνει.Ενας πάο να σέρνεται χωρίς πάθος και το ποιο σημαντικό χωρίς καθαρό μυαλό.Δεν γίνεται να πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα.Και να σας πώ την αλήθεια δεν πιστεύω οτι θα το πάρουμε.Αν φυσικά συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι.Εγω προσωπικά δεν πιστεύω να αλλάξουμε.
1980 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Οτι είπα πρίν αρχίσουν οι τελικοί αρχίζει να βγαίνει.Ενας πάο να σέρνεται χωρίς πάθος και το ποιο σημαντικό χωρίς καθαρό μυαλό.Δεν γίνεται να πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα.Και να σας πώ την αλήθεια δεν πιστεύω οτι θα το πάρουμε.Αν φυσικά συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι.Εγω προσωπικά δεν πιστεύω να αλλάξουμε. ??????????????????????????????????
gvaggis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Εντάξει δεν είναι έτσι... Μπορεί να μην είμαι ευχαριστημένος από τα τελευταία 6-7 λεπτά του αγώνα,αλλά εώς τότε τους είχαμε υπό πλήρη έλεγχο.. Μη λέμε και ότι θέλουμε.. Εγώ όπως είχα δηλώσει πιστεύω στο 3-1 στη σειρά των τελικών. Ξεκινάμε από την αρχή,έρχονται ΟΑΚΑ,τους παίζεις όπως πρέπει και παίρνεις το ματσάκι ωραία κ στρωτα... Ακολούθως πάς στον Πειραιά και με εμφάνιση σαν τη σημερινή απλά με καλύτερο κουμάντο στις επιθέσεις στα τελευταία λεπτά το παίρνεις και πας διακοπές..
johnyboy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Στην θεωρία είναι όλα έτσι ακριβώς οπως τα λες.Στην πράξη απέχουν πάρα πολύ.Εγώ μας κόβω σε 2-2 και αν παίξουμε όπως σήμερα πρωταθλητής ο ολυμπιακός και καλό καλοκαίρι.
gvaggis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Εγώ πάλι είδα ένα ολικό μπλακ-άουτ από πλέυράς παικτών μας που δεν νομίζω πως ξαναγίνεται ρε συ εύκολα.... Δηλαδή ο Τσαρτσαρής στις πόσες φορές καταλαβαίνει πως δεν πρέπει (μπορεί) να ντριπλάρει;;;Έδωσε 3 τουλάχιστον αιφνιδιασμούς στα κρίσιμα σημεία.. Ο Μπατιστ δεν σηκώθηκε ούτε μια φορά με σωστό timing για κόψει ένα σουτ..! Ο Διαμαντίδης κλεινόταν στις γωνίες.. Ο Σισκάουσκας τα ίδια και χειρότερα... Και ο Μπέτσι είχε κουραστεί από την άμυνα και φορτώθηκε νωρίς με φάουλ.. Ε και ΠΑΛΙ τους είχαμε μέχρι τα τελευταία λεπτά..
johnyboy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Ακριβώς αυτό λέω και εγώ.Δεν υπάρχει περίπτωση να στρώσουμε γιατί αυτό το χάλι υπάρχει απο τα ματς μετά την ευρωλίγκα.Απλά και το μαρούσι και ο πανιώνιος δεν ήταν ομάδες να μας σταματήσουν.
blueviper Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Μην είσαι ηττοπαθής φίλε johnyboy. Ο Παναθηναϊκός θα το πάρει και μάλιστα με άνεση πιστεύω. Έχει σαφώς καλύτερες μονάδες και υπερτερεί και σε σύνολο. Φυσικά σε αυτή τη ζωή ποτέ δεν ξέρεις, αλλά δε χρειάζεται να είμαστε και υπερβολικοί. Μου αρκεί που έγινε ένα καλό παιχνιδάκι και δεν είχαμε τίποτα ιδιαίτερα έκτροπα ως συνήθως.
1980 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 χαλαρωστε ρε παιδια θα το παρει η ομαδα απλα βαριουνται ελαφρως μην ανχωνεστε.
KWSN_Men Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Οτι είπα πρίν αρχίσουν οι τελικοί αρχίζει να βγαίνει.Ενας πάο να σέρνεται χωρίς πάθος και το ποιο σημαντικό χωρίς καθαρό μυαλό.Δεν γίνεται να πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα.Και να σας πώ την αλήθεια δεν πιστεύω οτι θα το πάρουμε.Αν φυσικά συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι.Εγω προσωπικά δεν πιστεύω να αλλάξουμε. Και κάπου εδώ κάνω μια ερώτηση κρίσεως. Το είδες το παιχνιδάκι;
xrest Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 ωραιο παιχνιδακι με σασπενς και δυναμη-παθος.σε λαθος χρονικο σημειο βγηκε ομως η "νεκρη περιοδος" για τον παο.παντως ακομα και με την ηττα αυτη δειχνει ποσο μπροστα σε μοναδες,συνολο και σε ολα ειναι ο παο. Ο φιλος johnyboy ισως εχει παρασυρθει απο το ποδοσφαιρο και κανει αυτη την κριτικη.διοτι αυτη η κριτικη ταιριαζει στο ποδοσφαιρικο τμημα και οχι στο μπασκετικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.