Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι σίγουρο ότι αυτός πού πέταξε το κέρμα είναι Παναθηναικός?Εγώ αμφιβάλλω.

Οσο γι'α το ουρακοτάγκος πού λες μάλλον ο Ελληνιάδης είναι ο ουρακοτάγκος πού προσπαθεί με μαιμουδιές να κερδίσει κάτι από την όλη υπόθεση γιατί στα ίσα το παιχνίδι δεν μπορεί να το παίξει.Καί τα σιχαίνομαι αυτά τα άτομα.

Θυμηθείτε σε κάποιον αγώνα τον Καμπάταη πού ενώ μπορούσε να πέσει από παρατεταμένο φάουλ μέσα στην περιοχή το παλληκάρι στάθηκε όρθιος!Κέρδισε το σεβασμό μου το παιδί καί τού κάθε υγιή φίλαθλου πιστεύω.Ε κάντε μιά σύγκριση στον αντρισμό τού ένος με τού άλλου!

Θυμηθείτε καί τον Ριβάλντο στον αγώνα Βραζιλία με Τουρκία αν δεν κάνω λάθος πού έφαγε σούτ στα πόδια εκτός φάσης καί έπιασε το πρόσωπό του καί έπεσε 'σφαδάζοντας'! Τι ξεφτίλα διεθνώς.Μα καλά ο Ολυμπιακός διδάσκει αυτά τα συστήματα?:razz:

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.
Δημοσίευμα της «El Diario» αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει για την απόκτηση του Χάιμε Βανέγκας και μάλιστα υποστηρίζει πως ο 23χρονος Μεξικανός επιθετικός, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Κρουζ Αζούλ, αλλά δεν έχει ποτέ αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία του εγχώριου πρωταθλήματος, στις 18 Ιουνίου θα βρίσκεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στο «τριφύλλι»!

http://www.sport-fm.gr/

προκειται για βομβα!

παιχτης που στα 23 του δεν εχει αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία του πανίσχυρου πρωταθλήματος του Μεξικου:mrgreen: :mrgreen:

Εχουμε μπει δυνατα φετος βλεπω...

Δημοσ.

Οσο γι'α το ουρακοτάγκος πού λες μάλλον ο Ελληνιάδης είναι ο ουρακοτάγκος πού προσπαθεί με μαιμουδιές να κερδίσει κάτι από την όλη υπόθεση γιατί στα ίσα το παιχνίδι δεν μπορεί να το παίξει.Καί τα σιχαίνομαι αυτά τα άτομα.

Θυμηθείτε σε κάποιον αγώνα τον Καμπάταη πού ενώ μπορούσε να πέσει από παρατεταμένο φάουλ μέσα στην περιοχή το παλληκάρι στάθηκε όρθιος!Κέρδισε το σεβασμό μου το παιδί καί τού κάθε υγιή φίλαθλου πιστεύω.Ε κάντε μιά σύγκριση στον αντρισμό τού ένος με τού άλλου!

Θυμηθείτε καί τον Ριβάλντο στον αγώνα Βραζιλία με Τουρκία αν δεν κάνω λάθος πού έφαγε σούτ στα πόδια εκτός φάσης καί έπιασε το πρόσωπό του καί έπεσε 'σφαδάζοντας'! Τι ξεφτίλα διεθνώς.Μα καλά ο Ολυμπιακός διδάσκει αυτά τα συστήματα?:razz:

Δε θα μπω στη λογικη να σου εξηγησω οτι αυτο ηταν πριν ερθει ο ριβαλντο στον ολυμπιακο, δε θα μπω στη λογικη να σου εξηγησω πως ΝΑΙ και οι παναθηναικοι πετανε κερματα και βγαινουν εκτος εαυτου, απλα επειδη με βγαζεις εκτος εαυτου θα σε κανω ιγκνορ.σορρυ

Δημοσ.

Για μένα λοιπόν και οι δύο είναι...Ο μεν ουρακοτάγκος-οπαδός γιατί είναι έτοιμος να διαλύσει τη σωματική ακεραιότητα κάποιου για έναν γελοίο λόγο, κάνοντας ένα σπορ που παίζεται μέσα στο γήπεδο interactive και ο άλλος γιατί επιδιώκει τη νίκη με άθλια προβοκάτσια...Με τη διαφορά όμως ότι ο Ελληνιάδης δεν χτύπησε κανέναν

Δημοσ.
Έχω να πω το εξής: πριν ξεκινήσει το ματς, έβαλα ένα στοίχημα με τον εαυτό μου..Είπα, ποντάρω ότι απόψε θα γίνει μανούρα. Σίγουρα κάτι θα γίνει και θα φάμε τιμωρία, ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ....ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ..Γιατί πρέπει σώνει και καλά να υπάρχει πάντα ένας ουρακοτάγκος που να πετάει ότι έχει πρόχειρο στα χέρια του..????ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΑΔΗΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΙΜΩΡΙΑ????????ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΜΕ, ΚΟΙΜΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ (σχήμα λόγου) ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΕΦ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΟΑΚΑ...Η μαγκιά σου, δεν αναφέρομαι προσωπικά σε κανένα, θα ήταν να έχεις γραμμένο τον Ελληνιάδη, και να βγάλεις τα πνευμόνια σου στα συνθήματα και στη γιούχα. Αυτό μόνο

Εδω ο Αρης τιμωρηθηκε με 2000 χιλιαδες Ευρω γιατι φωναζαν οι φιλαθλοι ειναι παρθενα του Ελληνιαδη η χτενα.

Δημοσ.
Εδω ο Αρης τιμωρηθηκε με 2000 χιλιαδες Ευρω γιατι φωναζαν οι φιλαθλοι ειναι παρθενα του Ελληνιαδη η χτενα.

οριστε??????????????

Δημοσ.
http://www.sport-fm.gr/

προκειται για βομβα!

παιχτης που στα 23 του δεν εχει αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία του πανίσχυρου πρωταθλήματος του Μεξικου:mrgreen: :mrgreen:

Εχουμε μπει δυνατα φετος βλεπω...

ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!!!

Μία άκρως τιμητική δήλωση από τον πολύγνωστο-πολυμπαλαδόρο αυτόν μεχικανό παίκτη:

Μάλιστα στο εν λόγω δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του ίδιου του Μεξικάνου επιθετικού: "Aν δεν ήταν ο Νέρι κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι παίζεται μπάλα εκεί και τώρα εμφανίζεται η δυνατότητα να πάω σ' ένα μέρος που ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ. Πάντως πιστεύω είναι μια πολύ καλή προοπτική γιατί πρόκειται για ομάδα της Ευρώπης".

Τιμή μας λοιπόν που προσπαθούμε να σε αποκτήσουμε κύριε Χάιμε Αρτούρο Βανέγκας..

Α ρε γιαούρτια που θα πήξουν για χάρη μερικών-μερικών....!

Επισκέπτης
Δημοσ.
ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!!!

Μία άκρως τιμητική δήλωση από τον πολύγνωστο-πολυμπαλαδόρο αυτόν μεχικανό παίκτη:

Μάλιστα στο εν λόγω δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του ίδιου του Μεξικάνου επιθετικού: "Aν δεν ήταν ο Νέρι κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι παίζεται μπάλα εκεί και τώρα εμφανίζεται η δυνατότητα να πάω σ' ένα μέρος που ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ. Πάντως πιστεύω είναι μια πολύ καλή προοπτική γιατί πρόκειται για ομάδα της Ευρώπης".

Τιμή μας λοιπόν που προσπαθούμε να σε αποκτήσουμε κύριε Χάιμε Αρτούρο Βανέγκας..

Α ρε γιαούρτια που θα πήξουν για χάρη μερικών-μερικών....!

Ε σου λεει για να με ζητανε αυτοι εμενα σιγουρα δεν ξερουν μπαλα:mrgreen:

Δημοσ.
Ε σου λεει για να με ζητανε αυτοι εμενα σιγουρα δεν ξερουν μπαλα:mrgreen:

Σαν να βλέπω τώρα μπροστά εδώ τον Καστίγιο να λέει στον εν λόγω 'αστέρα' να μην φοβηθεί να έρθει στην Ελλάδα αφού το πρωτάθλημά μας είναι εύκολο καί περίπου γιά τα μπάζα.Γιατί απ' ότι άκουσα πήρε πληροφορίες από τον Καστίγιο.Καί τι περιμένατε να πεί ο Καστίγιο?Μα ότι περίπου αυτός έφερε το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα!

Πάντως αν όντως δήλωσε αυτά ο μίστερ Βανέγκας είναι άκρως υποτιμητικά γιά το ποδόσφαιρό μας.Ακούς εκεί να μην γνωρίζει ότι στην χώρα πού είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης παίζεται καί ποδόσφαιρο!

Πάντως στον Παναθηναικό τον σύστησε ο Αλεξάντερ Ίσις γιά όσους γνωρίζουν.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ε θα παθει οτι επαθε και ο Μπορχα,που νομιζε οτι θα βαλει 25 γκολ(αυτο ειχε δηλωσει στον πρωταθλητη)...

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν αξίζει πλέον να ασχολούμαστε καθόλου με την μπάλα.

Δεν αντέχω και άλλες πίκρες του χρόνου.

Φτάσαμε στο σημείο να λέμε ευτυχώς που δεν βγήκαμε champions league.

Ποιός η Πανάθα ρε πούστ@ μου.

Δημοσ.

κριμα που δεν θυμαμαι ποιος ηταν αυτος που μου ελεγε πριν τον αγωνα με την λανς που σας ελεγα μην πατατε στο γηπεδο και να τους αφησετε μονους τους να αναζητησω την οπαδικη μου ταυτοτητα αλλου.

Δημοσ.
κριμα που δεν θυμαμαι ποιος ηταν αυτος που μου ελεγε πριν τον αγωνα με την λανς που σας ελεγα μην πατατε στο γηπεδο και να τους αφησετε μονους τους να αναζητησω την οπαδικη μου ταυτοτητα αλλου.

Το θυμάσαι ακόμα ρε θηρίο? Πάνε κάτι μήνες.

Τότε δεν το θεωρούσα σωστό που βγαίναν όλοι και κράζανε ενώ είμασταν μέσα και στους 3 στόχους.Έλεγα υπομονή να τελειώσει η χρονιά για να κάνουμε ταμείο.Λοιπόν η χρονιά τελείωσε κάναμε ταμείο εγώ πήγα κουβά και εσυ δικαιώθηκες.

Απλά περίμενα ότι κάτι θα άλλαζε φέτος...........

Δημοσ.
Δε θα μπω στη λογικη να σου εξηγησω οτι αυτο ηταν πριν ερθει ο ριβαλντο στον ολυμπιακο, δε θα μπω στη λογικη να σου εξηγησω πως ΝΑΙ και οι παναθηναικοι πετανε κερματα και βγαινουν εκτος εαυτου, απλα επειδη με βγαζεις εκτος εαυτου θα σε κανω ιγκνορ.σορρυ

Εντάξει ρε πλάκα κάνουμε γιά να περνά η ώρα.Ποιός μπορεί να ξεχάσει τις εκπληκτικές βουτιές του Σαραβάκου με το πού τον άγγιζε αντίπαλος αμυντικός ειδικά όταν βρισκόταν μέσα στην μικρή περιοχή.Αμ ο Παπαδόπουλος?Κι αυτός ξέρει να βουτά αριστοτεχνικά.Αλλά ο Καραγκούνης είναι το κάτι άλλο.Ενώ τού κάνουν φάουλ καί είναι ορατό αυτό, εκείνος τού δίνει περισσότερη έμφαση με τις χειρονομίες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...