KaizerSoze Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Σε κεινο με την Καζερτα δεν ηταν πουβαλε 63??? Μιλαμε τοτε οι αμυνες ηταν για γελια αλλα καποιοι παικτες...θυμαμαι Γκαλη-Πετροβιτς κατι 40 ο ενας 45 ο αλλος και τρελενομαι. Κλογκ δεν ξερω για αυτους που λες αλλα ειλικρινα αν κατεβαζες 5αδα Ματζικ-Τζορνταν-Πιπεν-Μαλοουν-Γιουινγκ ξερω γω εναντια σε καμια Μικτη Ευρωπης Πετροβιτς-Γκαλης-Κουκοτς-Ντιβατς-Σαμπονις(αν υποθεσουμε πως ολοι παιζανε μαζι ετσι? ) ειλικρινα οχι ημιχρονο, πιστευω το χτυπαγαν ΚΑΝΟΝΙΚΑ το παιχνιδακι Α ρε πουστη να βλεπαμε Ντραζεν-Γκαλη μαζι, στο +50 θα ξεκιναγαμε καθε ματς, θα περναμε 4-5 Ευρωπαικα με κανα ρεκορ 100 νικες σερι ξερω γω. Α ρε Θεε γαμω την τυχη μου την ξεκωλιαρα γαμω Παρεπιπτοντως, α ρε Ντεγιαν, τι παρτυ ηταν αυτο το Νοεμβρη. Ρε Παυλο καντον μεταγραφη τωρα ρε συ, τιμης ενεκεν που να με παρει Sex y Droga y Bodiroga
1980 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Sex y Droga y Bodiroga τρελο παρτυ. godiroga τι μας εχεις κανει.
klog Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Kaizer είναι η ομάδα της Γιουγκοσλαβίας που μας κέρδισε στον τελικό του 89. Τρελό πάρτυ όντως για τον Ντέγιαν....
gatoulis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου...τον αγαπάμε τον Ντέγιαν αλλά γιατί εκείνος δεν σταμάταγε το μπάσκετ όταν ήταν να φύγει απο τον Παναθηναικό??τι κέρδισε απο την Ρόμα??εκτός και αν είχε τόοοοοοοοοσο ανάγκη τα λεφτά.
Harkon Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 σταμάτησε κ ο Μπόντι ε;;;; λέει ήθελε να κλείσει καριέρα Ιταλία απ όπου και ξεκίνησε.
andrip Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου...τον αγαπάμε τον Ντέγιαν αλλά γιατί εκείνος δεν σταμάταγε το μπάσκετ όταν ήταν να φύγει απο τον Παναθηναικό??τι κέρδισε απο την Ρόμα??εκτός και αν είχε τόοοοοοοοοσο ανάγκη τα λεφτά. για πιο λόγο να σταματήσει;;;; 29-30 χρονών και θα σταματήσει;;; τι κέρδισε; άλλο ενα ευρωπαικό κέρδισε... λίγο είναι; ο ριβάλντο γιατί δε σταμάτησε μόλις έφυγε απο την μπαρτσελόνα; ο γκάλης γιατί δε σταμάτησε όταν έφυγε απο τον άρη; ο τζόρτνας γιατί δε σταμάτησε όταν έφυγε απο τους μπουλς; ΥΓ: Ο ζότς ήθελε να κάνει την ομάδα πιο γρήγορη, με αυτόν στην ομάδα αν και ηγέτης τέτοιο παιχνίδι δε θα υπήρχε. Τελικά δικαιώθηκε.
1980 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου...τον αγαπάμε τον Ντέγιαν αλλά γιατί εκείνος δεν σταμάταγε το μπάσκετ όταν ήταν να φύγει απο τον Παναθηναικό??τι κέρδισε απο την Ρόμα??εκτός και αν είχε τόοοοοοοοοσο ανάγκη τα λεφτά. πηρε και ενα ευρωπαικο με την μπαρτσελονα στο ενδοιαμεσο.
gatoulis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Ναι έχετε δίκαιο το είχα ξεχάσει...σαν το δικό μας το 4ο όμως δεν είναι...!! άλλος ένας παιχταράς που πέρασε απο την Πανάθα και τον ευχαριστούμε.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Αν την Κυριακή ανοίξουν το κεφάλι του Ιτούδη η ποινή θα είναι η ίδια με αυτή? http://www.sport24.gr/html/ent/948/ent.181948.asp H μήπως θα ισχύσει αυτό το άρθρο του αθλητικού νόμου? "Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ο Παναθηναϊκός πάει στον Δικαστή, κατηγορούμενος με βάση το άρθρο 41Ζ του Αθλητικού Νόμου, που αναφέρει ότι οι παραβάτες των άθρων 41 έως 41ΣΤ (στο τελευταίο σημειώνεται η ρίψη αντικειμένου που έχει ως αποτέλεσμα την πρόκληση ελαφριάς σωματικής βλάβης) κινδυνεύουν "με αποκλεισμό της έδρας (ή διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών) για μια ή περισσότερες αγωνιστικές". sport24.gr 7-6-2007.
1980 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Ναι έχετε δίκαιο το είχα ξεχάσει...σαν το δικό μας το 4ο όμως δεν είναι...!!άλλος ένας παιχταράς που πέρασε απο την Πανάθα και τον ευχαριστούμε. κοιτα δεν ειναι απλα παιχταρας αλλα συμβολο για τον μπασκετικο παναθηναικο. Αν την Κυριακή ανοίξουν το κεφάλι του Ιτούδη η ποινή θα είναι η ίδια με αυτή? http://www.sport24.gr/html/ent/948/ent.181948.asp H μήπως θα ισχύσει αυτό το άρθρο του αθλητικού νόμου? "Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ο Παναθηναϊκός πάει στον Δικαστή, κατηγορούμενος με βάση το άρθρο 41Ζ του Αθλητικού Νόμου, που αναφέρει ότι οι παραβάτες των άθρων 41 έως 41ΣΤ (στο τελευταίο σημειώνεται η ρίψη αντικειμένου που έχει ως αποτέλεσμα την πρόκληση ελαφριάς σωματικής βλάβης) κινδυνεύουν "με αποκλεισμό της έδρας (ή διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών) για μια ή περισσότερες αγωνιστικές". sport24.gr 7-6-2007. δεν ξερω τι θα ισχυσει αλλα το ατομο ειναι ο ορισμος της προκλησης. παει μπροστα στους φανατικους την τεταρτη που τον βριζουν εν χορω και κανει πως ξυνετε και καλα σας εχω γραμενους. επιτηδες το κανει μην μου το παιζει αθωα περιστερα. ειναι απιστευτα προκλητικος και να σταματησει να κανει δηλωσεις δεξια και αριστερα. δεν θα του γινει η χαρη ομως να φαμε αποκλεισμο εδρας. και να την φαμε παλι θα κερδισουμε. αλλα αμα γινει το 2-0 ας φαμε αποκλεισμο στον τριτο αγωνα να την εκτισουμε του χρονου δεν καταλαινει η ομαδα απο τετοια. αυτο παλι με τα υβριστικα συνθηματα τι φρουτο ειναι αυτο. τον πειραξε τον κουκουλεκιδη που βριζαμε την γυναικα του κροκους? δεν το καταλαβα αυτο σε εκκλησια διεξαγοταν ο αγωνας?
gatoulis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 το κέρμα ήταν 2 ευρω???πάντως έπαιρνε ωραίες πόζες με το κινητό στο αυτί και το βαμβάκι στο κεφάλι.όταν ήταν άλλος στην θέση του Ελληνιάδη γιατί δεν υπήρχαν αυτά??μήπως είναι και αυτός προκλητικός??
KaizerSoze Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Αν την Κυριακή ανοίξουν το κεφάλι του Ιτούδη η ποινή θα είναι η ίδια με αυτή? http://www.sport24.gr/html/ent/948/ent.181948.asp H μήπως θα ισχύσει αυτό το άρθρο του αθλητικού νόμου? "Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ο Παναθηναϊκός πάει στον Δικαστή, κατηγορούμενος με βάση το άρθρο 41Ζ του Αθλητικού Νόμου, που αναφέρει ότι οι παραβάτες των άθρων 41 έως 41ΣΤ (στο τελευταίο σημειώνεται η ρίψη αντικειμένου που έχει ως αποτέλεσμα την πρόκληση ελαφριάς σωματικής βλάβης) κινδυνεύουν "με αποκλεισμό της έδρας (ή διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών) για μια ή περισσότερες αγωνιστικές". sport24.gr 7-6-2007. Το συγκεκριμενο σαιτ που λες δεν θεωρειται και το πλεον εγκυρο και βασικα υπαρχει νομος που λεει οτι "Ο παραβατης για την Χ παραβαση ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ με την Ζ ποινη"???Δηλαδη στον ΚΟΚ τι λεει?Οποιος περασει με κοκκινο ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ με τοσο προστιμο???Ή υπαρχει συγκεκριμενη ποινη Ή οχι.Τι παει να πει "κινδυνευει"??? Ακομα και αν δεχτω οτι ετσι λεει ο νομος, τοτε αφηνει περιθωριο στον δικαστη να τιμωρησει Ή ΟΧΙ τον παραβατη, σωστα???Αρα βρισκεις κατι παρανομο στην υποθεση???Προφανως μετρησε η ΑΨΟΓΗ ατμοσφαιρα στο ΟΑΚΑ (πραγματικα αν εχουμε τετοια την Κυριακη εγω δεν θα μιλησω) και του ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που μιλησε για αψογη φιλοξενια. Το δημοσιευμα λοιπον, το οποιο ειναι χθεσινο, εχει μαλλον πονηρους σκοπους. ΕΛΠΙΖΩ ειλικρινα να μην προσπαθησεις να πεις οτι χασατε επειδη ηταν ζουγκλα Και στο δια ταυτα, ΑΝ ενα κερμα πετυχει τον Ιτουδη ειδικα εφοσον εχει ληξει το ματς εγω δεν θα εχω κανενα προβλημα να γινει και ο 4ος αγωνας με φιλαθλους σας, ενταξει? ΥΓ. Και ολα αυτα ΑΝ επεσε κερμα.Μιλαμε δηλαδη οτι ενας τυπος 20 μετρα μακρια πεταξε ενα κερμα και πανω απο προστατευτικα και αναμεσα σε 10 2μετρους τυπους πετυχε τον Ελληνιαδη.Ενταξει, αμα ειναι, να τον παρει ο Ζοτς, θα εχει τρελη ευστοχια στα τριποντα ΥΓ2. Μην πω για το εξωφρενικο προστιμο των 15,000 ευρω.Τοσο κοστιζει η καραφλα του Ελληνιαδη?Ο Πυριοχος εβαλε περισσοτερα μαλλια με 800 ευρω, ελεος...
Freestyler83 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Έχω να πω το εξής: πριν ξεκινήσει το ματς, έβαλα ένα στοίχημα με τον εαυτό μου..Είπα, ποντάρω ότι απόψε θα γίνει μανούρα. Σίγουρα κάτι θα γίνει και θα φάμε τιμωρία, ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ....ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ..Γιατί πρέπει σώνει και καλά να υπάρχει πάντα ένας ουρακοτάγκος που να πετάει ότι έχει πρόχειρο στα χέρια του..????ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΑΔΗΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΙΜΩΡΙΑ????????ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΜΕ, ΚΟΙΜΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ (σχήμα λόγου) ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΕΦ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΟΑΚΑ...Η μαγκιά σου, δεν αναφέρομαι προσωπικά σε κανένα, θα ήταν να έχεις γραμμένο τον Ελληνιάδη, και να βγάλεις τα πνευμόνια σου στα συνθήματα και στη γιούχα. Αυτό μόνο
1980 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 1980, έχω να σου πω το εξής: πριν ξεκινήσει το ματς, έβαλα ένα στοίχημα με τον εαυτό μου..Είπα, ποντάρω ότι απόψε θα γίνει μανούρα. Σίγουρα κάτι θα γίνει και θα φάμε τιμωρία, ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ....ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ..Γιατί πρέπει σώνει και καλά να υπάρχει πάντα ένας ουρακοτάγκος που να πετάει ότι έχει πρόχειρο στα χέρια του..????ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΑΔΗΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΙΜΩΡΙΑ????????ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΜΕ, ΚΟΙΜΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ (σχήμα λόγου) ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΕΦ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΟΑΚΑ...Η μαγκιά σου, δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα, θα ήταν να έχεις γραμμένο τον Ελληνιάδη, και να βγάλεις τα πνευμόνια σου στα συνθήματα και στη γιούχα ε λογικο δεν ειναι να υπαρχει ενας μεσα σε 14 15 χιλιαδες ποσοι ηταν μεσα που θα το πεταξει ? απλα αυτος το ξερει πολυ καλα και το εκμεταλευετε μηπως και τιμωρηθουμε γιατι ειναι η μονη τους ελπιδα. οποιοσδηποτε νοημον ανθρωπος τον παρατηρησει πως κινειτε πως κοιταει ειναι ο ορισμος της προκλησης. και εγω του κατεβαζω γαμοσταυριδια αλλα δεν θα του πεταγα ποτε αντικειμενο γιατι πρωτον το θεωρω ανανδρο και δευτερον κανει την δουλεια του και δεν θα του κανω την χαρη επειδη εχει παθει ανοσια στο κεφαλι απο τα πολλα κερματα. ε δεν το σκεφτονται ολοι αυτο μπερδευουν την λογικη με το συναισθημα και ξεφευγουν. και με αδεια κερκιδα να παιξουμε πιστευεις οτι υπαρχει περιπτωση να χασουμε? εγω λεω οχι.
Freestyler83 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Ούτε εγώ τους δίνω πολλές πιθανότητες (όχι για άλλο λόγο αλλά επειδή ο Ζοτς είναι πολύ φωνακλας και σε ένα άδειο γήπεδο ακούγεται καλύτερα....) αλλά δεν βρίσκω κανένα μα κανένα λόγο να τους δίνουμε ελπίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.