andrip Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 εεε χμμμ... rivers! εντάξει παναθηναικοί παναθηναικοί αλλα ήταν παιχτούρα μεγάλη! αυτός τους το πήρε και η άμυνα του σιγάλα!
Freestyler83 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Ωχ μωρέ.....άλλος ένας street player (για Holden μιλάω)....
klog Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 εεε χμμμ... rivers! εντάξει παναθηναικοί παναθηναικοί αλλα ήταν παιχτούρα μεγάλη! αυτός τους το πήρε και η άμυνα του σιγάλα! Σωστός τον είχα ξεχάσει......αλλά και πάλι στην ουσία έρχεσαι στα λόγια μου 2/14 είναι μάλλον η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.....
andrip Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 ναι μαζί σου εντάξει δεν είπα οτι αυτό που είπα αναιρεί τη σκέψη σου προς θεού! αλλα για μένα συνέβαλε περισσότερο απ'ότι ο εντνι στη ζαλγίρις (αν και ήταν όντως πρωτόγνωρο εκείνο το μπάσκετ στη ζαλγκίρις!!)
klog Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Αρκετά είπαμε για τον γάυρο....κάνα νέο απο Βουισιτς? Θα έρθει για το eurostar 30/6 λέτε να γίνει κάνα κονέ καλό?
npapagri_xtra Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Κάθε φορά που θα παραγγέλνει σουβλάκια ας βλέπει το βίντεο του αγώνα... :mrgreen: φιλε μου κανεις μεγαλο λαθος. απο σουβλα και πανω παραγγελνει το παλικαρι. ουτε για γαργαλημα δεν του φτανουν τα σουβλακια.
KaizerSoze Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Κανείς με μούσια στον ουρανό δεν μας χρωστάει τίποτα..Εκείνος που μας χρωστάει κάτι είναι ο ίδιος ο Ντράζεν που δεν φορούσε ζώνη (γμτ, γμτ, γμτ...) και η κοπελιά του που οδηγούσε εκείνη την ώρα (γμτ, γμτ, γμτ, γμτ, γμτ, γμτ, γμτ........)Τελοσπάντων, Rest In Peace Mozart...... Nope, ο Ντραζεν κοιμοταν στο πισω καθισμα και γιαυτο δεν φορουσε ζωνη(πολυ λογικο). Η κοπελια δεν φταιει, η νταλικα της πεταχτηκε διοτι πηγε να αποφυγει αλλο στουκο. Επομενως ο μουσιας χρωσταει
revil Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 ενα ερωτημα γιατι σα πιο μικρος δε θυμαμαι καθολου αυτη την εποχη. Ο Ντραζεν ειχε υπογραψει στον παο?
1980 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 ενα ερωτημα γιατι σα πιο μικρος δε θυμαμαι καθολου αυτη την εποχη.Ο Ντραζεν ειχε υπογραψει στον παο? νομιζω ερχοταν να υπογραψει ηταν ολα συμφωνημενα.
Freestyler83 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Καλά ρε Συνήθη Υποπτε γαμωτη μου, διάβασες ΚΑΙ το αστυνομικό ανακοινωθεν? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ήμαρτον:razz: :razz: :razz:....
klog Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 νομιζω ερχοταν να υπογραψει ηταν ολα συμφωνημενα. Είχε ήδη υπογράψει προσύμφωνο το οποίο είχε στέιλει με φαξ στον Παύλο. Ερχόταν να υπογράψει τα επίσημα συμβόλαια............... Ένα θα πώ για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθάινουν οι νεότεροι.... 1987 ΣΕΦ , ΚΑΖΕΡΤΑ-ΤΣΙΜΠΟΝΑ Ντράζεν vs Οσκαρ Σμιτ......
Freestyler83 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Είχε ήδη υπογράψει προσύμφωνο το οποίο είχε στέιλει με φαξ στον Παύλο.Ερχόταν να υπογράψει τα επίσημα συμβόλαια............... Ένα θα πώ για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθάινουν οι νεότεροι.... 1987 ΣΕΦ , ΚΑΖΕΡΤΑ-ΤΣΙΜΠΟΝΑ Ντράζεν vs Οσκαρ Σμιτ...... Μυθικό ματς, αλλά μου είχε κάνει μεγαλύτερη εντύπωση ένα ματς με τη Λιμόζ το 1986 όπου είχε βάλει 7 τρίποντα σερί και τελείωσε το ματς με 40άρα και 20+ ασσίστ.....OMG Ακούω γνώμες, Πέτροβιτς ή Κούκοτς????
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Πιστευω το καλυτερο αφιερωμα στον Ντραζεν : http://www.sportime.gr/afieromata_inside.asp?article_id=301 Και εγω αν και ημουν 10 χρονων θυμαμαι το εξωφυλλο του 3ποντου με τον Ντραζεν ξαπλωμενο σε καναπε με μια μπαλα μπασκετ στο χερι (και ασπρη καλτσουλα με γκρι φτερνα) καπου μεσα πρεπει να ελεγε: ερχομαι στον ΠΑΟ για να κατακτησω τιτλους. Σιγουρα ηταν παντως ο πιο πεισματαρης και εγωιστης παικτης που εχω δει. Αν πιστευε οτι πρεπει να περασει τοιχο θα εβαζε το κεφαλι κατω και θα εκανε τις γνωστες του "μπουκες" μεχρι να τον ριξει. Παντως παντα φανταζομουν μια ομαδα με Γκαλη, Ντραζεν και Οσκαρ Σμιντ δεν θα εχανε ποτε και απο κανενα στην Ευρωπη. Ο Κουκοτς ηταν απο τους αγαπημενους μου παικτες αλλα με διαφορα Πετροβιτς.
klog Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Ντράζεν Πέτροβιτς, Toni Kukoč, Žarko Paspalj, Zoran Radović, Στόγιαν Βράνκοβιτς, Vlade Divac, Ντίνο Ράτζα, Zoran Cutura, Pedrag Danilovic, Mario Primorac, Zdravko Radulovic, Jurij Zdovc Άραγε θα μπορούσαν να αντισταθούν κάνα ημίχρονο στην Dream Team........ Ντράζεν έτσι απλά...........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.