Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Ηταν στην εθνικη και οι 3. Αν εννοεις Σακιλ,Ντανκαν,Μινγκ τοτε οκ. Γενικοτερα στο ΝΒΑ θα μπορουσε να σταθει μια χαρα με μια επιφυλαξη για την αμυνα του. Μια και το εφερε η κουβεντα ενα βιντεακι με T-Mac
johnyboy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Ναι μόνο που ο howard δεν είναι μόνο 4 αλλά μπορεί άνετα να παίξει 3.Είναι σαν τον μπατιστ αλλά στο πολύ βελτιωμένο στάδιο.Αρκετά ποιο πολύ.Οπότε δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης με τον χοντρό.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Ουτε σε οικογενειακο 2πλο δεν μπορει να παιξει 3αρι ο Howard! τελοσπαντων υποθετικα ειναι ολα αυτα αφου ο Sofoklis με τα 180 κιλα που πρεπει να κουβαλαει ουτε σε αεροπλανο δεν μπαινει πλεον
anthony_88 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Παιδια, συγγνωμη αλλα εχετε πει αρκετα πραγματα που δεν ισχυουν. Ουτε ο Howard Μπορει να παιξει 3αρι, ουτε ο Sofoklis 4αρι. Ο Σοφο ειναι κατακαθαρο 5αρι. Ουτε επιθετικα, ουτε αμυντικα μπορει να σταθει εκτος ρακετας, και επισης δεν εχει καθολου σουτ. Ειτε στην Ευρωπη ειτε στο NBA (οπως εξελιχτηκε τα τελευταια χρονια), και αφου χασει αρκετα κιλα, θα εκανε ενα αξιοπρεπες 5αρι δυναμιτη κατω απο το καλαθι. Ναι μεν το υψος του θα ταιριαζε για 4αρι, αλλα και οι ψηλοι στο NBA πλεον δεν ειναι μεγαθηρια, και ο Σχορτς δεν εχει μυρωδια αυτης της θεσης.
johnyboy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Ο Howard 3αρι δεν είναι άλλα δεν πιστεύω πως κατά συνθήκη δεν θα μπορεί να το κάνει.Καλό σουτ έχει.anyway εγω βλέπω σχορτσιανίτη αν τον αναλάβει κανένας coach της προκοπής θα τον κάνει να παίξει λίγο μπάσκετ.Με αυτόν που έμπλεξε μόνο για να κάνει τον οβελίξ είναι.
KaizerSoze Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 1.Σορρυ κιολας αλλα ποιον απο τους Μινγκ,Ντανκαν,Στουνταμαιρ,ΟΝιλ,ακομα και τον δικο μας τον Εντι Καρυ εχει για "πρωινο" ως 5αρι ο Σοφος και δεν τοχω καταλαβει???Θες να μην σου παω στα βαρια ονοματα?Εχει δηλαδη τον Οκουρ?Μηπως εχει τον Νοβιτσκι που ειναι τα μισα κιλα?Εχει τον Μπεν Γουαλας??Εχει τον Ρασιντ Γουαλας?Να στο παω σε 4αρια?Εχει τον Γκαρνετ???Μην τρελενστε με τον Σχορτσιανιτη. Επειδη στην Ευρωπη δεν τον μοιτανε?Σοβαρα τωρα, δηλαδη ο Βουισιτς με τον Σκολα ειχανε κανα προβλημα που και οι 2 ειναι απο βαρια 4αρια εως ελαφρια 5αρια?? Ο Σχορτσιανιτης των 2,06 και 170 κιλων δεν κανει για ομαδα Ευρολιγκας. Ο Σχορτσιανιτης των 2,06 και των 120 κιλων κανει μεχρι και για τον Παναθηναικο αλλα στο ΝΒΑ ο πιο ελαφρυς σεντερ εχει μυικο ογκο που τον κανει αλογο. Δηλαδη να παει ο Σχορτσιανιτης στο ΝΒΑ να κανει τι?Να τα βαλει με τον Μινγκ(ΑΛΛΟΣ ο Μινγκ στην Κινα και αλλος στο Χιουστον), με τον Σακιλ και με τον Στουνταμαιρ???Θα τον καταπιουν ζωντανο, ο Στουνταμαιρ μεχρι να τον μαρκαρει θα του εχει βαλει το καλαθι, θαχει παρει φαουλ, θα εχει βαλει την βολη και θαχει καμακωσει και μια μαζορετα. Με 2,06 δεν πας να το χτυπησεις στην δυναμη, ο Σοφος εχει αλλα προσοντα που κρυβονται απο το λιπος, οπως την ταχυτητα και την εκρικτηκοτητα. Αν αδυνατιζε θα γινοταν ενα ημιψηλο για ΝΒΑ 5αρι(δηλαδη ειλικρινα, τον Σακιλ πως θα τον σταματαγε?Σαν νανο θα τον εβλεπε ο ΟΝιλ) ιδανικο για ομαδες οπως οι Πιστονς ή το Νιου Τζερσευ Να το θεσω αλλιως, ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ 4ΑΡΙ γιατι δεν μπορει να κανει τιποτα απο αυτα που κανει ενα 4αρι ειτε εδω ειτε στο ΝΒΑ, ομως δεν κανει και για βαρυ 5αρι στο ΝΒΑ. Και ΝΑΙ στο ΝΒΑ εχει ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΚΟΡΜΙΑ.Ακριβως επειδη υπαρχει ελλειψη σε ψηλους, οποιος ειναι 2,10 και 130 κιλα παιζει στο ΝΒΑ πλην λιγων εξεραισεων. Ειδα τον οκουρ και τον Κιριλενκο κοντρα στο Χιουστον και επαθα πλακα, φυγανε σαν λιμασμενοι και εχουν γινει μποντυ-μπιλντερς και οι 2.Εχει και γρηγορους ευελικτους τυπου Αμαρε, τυπου Νοβιτσκι και τυπου Μπεν Γουαλας, ομως οι ομαδες τους το εχουν παρει αποφαση οτι δεν εχουν βαρυ 5αρι. Επιπλεον δεν τον εχω δει να κανει ΠΟΤΕ κινηση σεντερ. Τον εχω δει να εκτοπιζει με τον ογκο του και να καρφωνει αλλα αυτο δεν ειναι ακριβως ο ρολος του σεντερ, η τουλαχιστον του σεντερ των 206 εκατοστων
talikra Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Παίδες για τον SOFO παίζει να υπάρχει στην μέση και πρόβλημα υγείας δεν ξέρω αλλά ρε σεις αυτό το άτομο παίζει και να μην μπορεί να περπατήσει σε κανά 2-3 χρόνια αν συνεχίσει έτσι. Κρίμα βέβαια διότι μιλάμε για έναν παίκτη class σε παγκόσμιο επίπεδο
revil Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα έγραψε τίτλους τέλους στην τεράστια μπασκετική του καριέρα, στον εντός έδρας αποκλεισμό της Ρόμα από την Σιένα."Δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματά μου αυτή την στιγμή. Θέλω μόνο να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια πήρα μεγάλη χαρά από αυτό το σπορ και το διασκέδασα ιδιαίτερα", δήλωσε ο Σέρβος φόργουορντ. "Έπαιξα, κέρδισα, έκανα αυτό που αγαπούσα περισσότερο", δήλωσε ο Ντέκι και συνέχισε: "Στην Ιταλία ξεκίνησα ουσιαστικά την καριέρα μου και εδώ την κλείνω. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που ήταν κοντά μου όλα αυτά τα χρόνια και με συνόδευσαν. Έχω μια ξεκάθαρη εικόνα του τι θέλω να κάνω στο μέλλον μου, όμως, θα μιλήσω για αυτό τις επόμενες μέρες". μαγκια σας θα ηταν να τον τσιμπησετε για καμια θεση στο προπονητικο τιμ ας πουμε. Γενικα ομως να ξαναερθει στον παο
KaizerSoze Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Aσε, πριν λιγο το εμαθα και ξενερωσα.Οχι ρε πουστη δεν γινεται αυτος ο παικτης να μην κλεισει στον Παναθηναικο, κατι πρεπει να γινει, οταν ερθει για αυτη την βλακεια το Γιουροσταρς να του την πεσουμε να τον πεισουμε,και σε αυτον και στον Παυλο, δεν γινεται απλα... Nα του πληρωσουμε εμεις το μισθο, να του κλεψουμε την ταυτοτητα, να του στειλουμε τις γκομενες μας να του κανουν πιπες, κατι τελωσπαντων, Δ Ε Ν Γ Ι Ν Ε Τ Α Ι. Εστω ενα αγωνα,κατι ρε γαμω την τυχη μου. (και χθες ηταν η επετειος θανατου του Ντραζεν, μαυρη μερα...εσυ εκει πανω με τα μουσια κατι μας χρωστας σε μας τους Παναθηναικους, ελπιζω να το θυμασαι και να το ξεπληρωσεις)
1980 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 sex droga and dejan bodiroga η αλλοιως godiroga. τον θελουμε σε οποιοδηποτε ποστο αρκει να ειναι μεσα στην ομαδα. αρκει να τον βλεπουμε καπου.
Freestyler83 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Κανείς με μούσια στον ουρανό δεν μας χρωστάει τίποτα..Εκείνος που μας χρωστάει κάτι είναι ο ίδιος ο Ντράζεν που δεν φορούσε ζώνη (γμτ, γμτ, γμτ...) και η κοπελιά του που οδηγούσε εκείνη την ώρα (γμτ, γμτ, γμτ, γμτ, γμτ, γμτ, γμτ........) Τελοσπάντων, Rest In Peace Mozart...... Αν έχει κάποιος άκρες στην ΚΑΕ ας πει στους κόντους να αξιοποιήσουν τον Ντεκι κάπως... ΥΓ. Ιβκοβιτς και Χόλντεν φαίνεται να πηγαίνουν πακέτο στον Γαύρο..Για εμάς πως το κόβετε? Ούρος Τρίπκοβιτς ή Πέπε Σάντσεθ??
1980 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Κανείς με μούσια στον ουρανό δεν μας χρωστάει τίποτα..Εκείνος που μας χρωστάει κάτι είναι ο ίδιος ο Ντράζεν που δεν φορούσε ζώνη (γμτ, γμτ, γμτ...) και η κοπελιά του που οδηγούσε εκείνη την ώρα (γμτ, γμτ, γμτ, γμτ, γμτ, γμτ, γμτ........)Τελοσπάντων, Rest In Peace Mozart...... Αν έχει κάποιος άκρες στην ΚΑΕ ας πει στους κόντους να αξιοποιήσουν τον Ντεκι κάπως... μην μας το θυμιζεις αυτο..... τι πικρα ηταν αυτη.
klog Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 ΥΓ. Ιβκοβιτς και Χόλντεν φαίνεται να πηγαίνουν πακέτο στον Γαύρο..Για εμάς πως το κόβετε? Ούρος Τρίπκοβιτς ή Πέπε Σάντσεθ?? Sorry δηλαδή αν καταλαβαίνω καλά και με τις φτωχές γνώσεις που έχω περι μπάσκετ θα αντικαταστήσει τον Pen με τον Holden?
Freestyler83 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δεν έχω ιδέα, απλά το διάβασα σαν σενάριο μόλις σήμερα
klog Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Με εξαίρεση την Zalgiris του 99 και τον Ετνι δε θυμάμαι άλλη ομάδα απο το 94 που να έκανε την υπέρβαση με αμερικάνο play maker. Πρακτικά η διαφορά στην δημιουργία του παιχνιδιού του ο Ολυμπιακός δεν προσθέτει τίποτα.......δεν είναι κακό για μας....να πάει να πάει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.