KWSN_Men Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Χρειάστηκαν λιγότερο από 10 λεπτά καλής απόδοσης για να πάρουμε το παιχνίδι. Γνώμη μου είναι ότι όπως έχουν τα πράγματα τώρα πιο πιθανό είναι το 3-0 παρά το 1-1. Ματσιγιάουσκας δε μπορεί, ο Ντόμερκαντ ήταν ουσιαστικά ο μόνος που πήγε καλά, ο Σχορτσιανίτης ουσιαστικά δεν μπήκε στον αγώνα, ο Μπουρούσης σκόραρε όταν ο Ολυμπιακός ήταν πίσω ήδη, ο Πεν έβαλε 21 πόντους και δεν έδωσε ούτε μία ασσίστ, ενώ οι προσωπικοί του αντίπαλοι έκαναν πάρτυ. Δεν είναι θέμα καλαμιού, είναι θέμα διαφοράς δυναμικότητας.
KaizerSoze Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 ","που πήγε να μπλέξει ο Σοφοκλής με τον Αρσέν Λουπέν" Ημουν γηπεδο και δεν ακουγα Σκουντη αλλα πλακα πλακα αυτο ηταν ευστοχο.Εισαι 2,08 και 170+ κιλα. Σε βρισκεσαι σε 2 διαδοχικες φασεις διπλα στον Διαμαντιδη. Πως κανεις τριπλα ρε?Τι πιθανοτητες νομιζεις οτι εχεις? Πραγματικα ενας ο Μασιγιαουσκας αλλακυριως ο Σχορτσιανιτης πιστευω οτι δεν στροφαρουν.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ. Οχι μπασκετικα διοτι μιλαμε για κοινη λογικη(καλα για τον Σχορτσιανιτη φαινεται και στα κιλα που του κανουν τοσο κακο το λειψο μυαλο του) Για τους εκφωνητες... Ο Παπαγεωργιου ειναι απλα βλακας και νομιζει οτι εγινε καποιος. Πεταει μαλακιες εκατερωθεν. Για τον Σκουντη επειδη τον ξερω προσωπικα ειναι ο μονος που περνω ορκο τι ειναι. Μπασκετομασωνος, να τι ειναι.Ειναι Παναθηναικος αλλα ειναι πιο πολυ μπασκετ-ιακος. Αυτη την στιγμη το μπασκετ "επιτασει" να γλυφουν τους Αγγελοπουλους αυτο κανει. Η καλυτερη του θα ηταν να επερνε πρωταθλημα ο Ολυμπιακος και του χρονου να το ξαναεπερνε ο Παναθηναικος. Αλλα οσα "Αρσεν Λουπεν" κτλ που ειπατε οτι λεει, ΟΤΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑΘΙ ΟΜΑΔΑΣ(αποτι εμαθα στο γκολ φαουλ του Μπουρουση ειπε "Ναιιιιιι") τοτε εισαι για φαπες. Παρεπιπτοντως, το τριποντο του Ντομερκαντ μπηκε σαν απαντηση του Βουγιανιτς, οχι του Διαμαντιδη. Του Διαμαντιδη και του Σισκαουσκας υποθετω σχολιαστηκαν πιο εντονα γιατι ηταν με την ληξη και απο μακρια.
Freestyler83 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Ενα άλλο που θα ήθελα να σχολιάσω και μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν το έξης: Όσες φορές δοκίμασε ο Μήτσος να μαρκάρει τον Πεν απλά δεν μπορούσε...Ειδικά όταν ο Πεν έκανε crossover και πήγαινε για το ντραιβ προς το καλάθι, σχεδόν πάντα ο Μήτσος τον έχανε.Εντάξει, αποδείχθηκε ότι είναι άνθρωπος..
revil Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 παντως τελικα το μπασκετ ειναι πολυ περιεργο αθλημα. Κερδισαμε τον αρη με 8 ποντους. Μας κερδισατε με 7. Ειλικρινα πια νικη ηταν πιο δυσκολη??
small change Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Να σας ρωτήσω ρε παιδιά... Κατάλαβε κανένας σας γιατί απολύθηκε ο Πεσέιρο από εκείνη τη Σαουδαραβική ομάδα; Διάβαζα χθες ότι απολύθηκε ενώ την είχε πρώτη στο πρωτάθλημα και συνέχιζε κανονικά στο κύπελλο. Έγραφε επίσης ότι τον εξέπληξε τον Πεσέιρο η απόλυση. Δεν έγραφε όμως ποιος ήταν ο λόγος της...
KWSN_Men Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Να σας ρωτήσω ρε παιδιά... Κατάλαβε κανένας σας γιατί απολύθηκε ο Πεσέιρο από εκείνη τη Σαουδαραβική ομάδα; Διάβαζα χθες ότι απολύθηκε ενώ την είχε πρώτη στο πρωτάθλημα και συνέχιζε κανονικά στο κύπελλο. Έγραφε επίσης ότι τον εξέπληξε τον Πεσέιρο η απόλυση. Δεν έγραφε όμως ποιος ήταν ο λόγος της... Γενικότερα πάντως εγώ διάβασα ότι δεν χαρακτηρίζεται και από τη σιδηρά πειθαρχία που επιβάλλει στα αποδυτήρια, οπότε πάλι παιδική χαρά προβλέπω. Α και ένα ωραίο, το Contra του είχε αφιέρωμα μας λέει 'Στο Κύπελλο αποκλείστηκε από τη Μπενφίκα στη φάση των "16", για να αποδειχθεί αργότερα πως τα κόκκινα είναι ο κακός δαίμονας του Πεσέιρο, έστω και αν στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ τα πράγματα πήγαν ασύγκριτα καλύτερα.' Κάτι μου λέει ότι αν είχε έρθει στον Ολυμπιακό το σχολιάκι για τα κόκκινα θα έλειπε...
small change Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Γενικότερα πάντως εγώ διάβασα ότι δεν χαρακτηρίζεται και από τη σιδηρά πειθαρχία που επιβάλλει στα αποδυτήρια, οπότε πάλι παιδική χαρά προβλέπω. Α και ένα ωραίο, το Contra του είχε αφιέρωμα μας λέει 'Στο Κύπελλο αποκλείστηκε από τη Μπενφίκα στη φάση των "16", για να αποδειχθεί αργότερα πως τα κόκκινα είναι ο κακός δαίμονας του Πεσέιρο, έστω και αν στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ τα πράγματα πήγαν ασύγκριτα καλύτερα.' Κάτι μου λέει ότι αν είχε έρθει στον Ολυμπιακό το σχολιάκι για τα κόκκινα θα έλειπε... Ναι, κι εγώ τα διάβαζα. Επίσης φαίνεται ότι παίζει φουλ επίθεση, αλλά δεν σημαίνει ότι παίρνει πάντα αποτελέσματα. Πάντως το θέμα της πειθαρχίας θα μπορούσε- θεωρητικά- να ξεπεραστεί με τη συνδρομή του τεχνικού διευθυντή. Τώρα αν ο καράφλας μπορεί να την κάνει την δουλειά, άλλου παπά ευαγγέλιο. Συνεχίζω πάντως να θέλω να μάθω γιατί τον διώξανε οι άραβες...
fanpan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Πήραμε τον τερματοφύλακα της Ξάνθης? (Δεν θυμάμαι το ονομά του ) Αν ισχύει ας το επιβεβαιώσει κάποιος.
small change Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Πήραμε τον τερματοφύλακα της Ξάνθης? (Δεν θυμάμαι το ονομά του )Αν ισχύει ας το επιβεβαιώσει κάποιος. Ναι, τον Μάλαρτζ. Το γράφουνε όλοι, φαίνεται ότι είναι επιβεβαιωμένο.
vastravoud Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Ενα άλλο που θα ήθελα να σχολιάσω και μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν το έξης: Όσες φορές δοκίμασε ο Μήτσος να μαρκάρει τον Πεν απλά δεν μπορούσε...Ειδικά όταν ο Πεν έκανε crossover και πήγαινε για το ντραιβ προς το καλάθι, σχεδόν πάντα ο Μήτσος τον έχανε.Εντάξει, αποδείχθηκε ότι είναι άνθρωπος.. Δεν ήταν και στην καλύτερη του μέρα ο Διαμαντίδης χτες, γενικά. Όποτε κάνει νωρίς φάουλ βγαίνει εκτός ρυθμού, αλλά στην πορεία είχε ένα σχετικά καλό (για τα δικά του μέτρα) παιχνίδι. Ο Πεν είναι πολυ διεισδυτικός και γρήγορος παίκτης, και οι 2-3 διεισδύσεις που έκανε ήταν εξαιρετικά καλές.
gatoulis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Πως δεν βάλανε κανένα Μπατή να σχολιάσει...μέγας γκαντέμαρος.ειδικά όταν χάσαμε στο πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ αυτός ήταν σχολιαστής..που τον ξεθάψανε πάλι,κανά βύσμα θα έβαλε και πήγε στην ΝΕΤ για μάσα.
KWSN_Men Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δεν ήταν και στην καλύτερη του μέρα ο Διαμαντίδης χτες, γενικά. Όποτε κάνει νωρίς φάουλ βγαίνει εκτός ρυθμού, αλλά στην πορεία είχε ένα σχετικά καλό (για τα δικά του μέτρα) παιχνίδι. Ο Πεν είναι πολυ διεισδυτικός και γρήγορος παίκτης, και οι 2-3 διεισδύσεις που έκανε ήταν εξαιρετικά καλές. Ναι αλλά με μια διαφορά. Πολύ καλός στις διεισδύσεις, αλλά ασσίστ 0. Μηδέν. Ζερό. Ζίροου.
KaizerSoze Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Ενα άλλο που θα ήθελα να σχολιάσω και μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν το έξης: Όσες φορές δοκίμασε ο Μήτσος να μαρκάρει τον Πεν απλά δεν μπορούσε...Ειδικά όταν ο Πεν έκανε crossover και πήγαινε για το ντραιβ προς το καλάθι, σχεδόν πάντα ο Μήτσος τον έχανε.Εντάξει, αποδείχθηκε ότι είναι άνθρωπος.. 1. ο Πεν ειναι πολυ γρηγορος και 10 ποντους πιο κοντος, ο Μητσος (ο οποιος ΓΕΝΙΚΑ χθες δεν ηταν σε καλη μερα) εκανε το πιο φυσιολογικο, τον εστελνε στα θηρια, τον οδηγουσε δηλαδη απο την κακη πλευρα στους ψηλους.Αλλα οταν τα ντερεκια δεν μπορουσαν να τον κοψουν δεν φταιει ο Μητσος.Κανονικα επρεπε να ειχε μετρησει 4-5 ταπες,ο Διαμαντιδης τον εστελνε στο στομα του λυκου και του εκλεινε την πασα,δεν φταιει που περναγε κατω απο την μασχαλη του Γιαφτοκας και εβαζε το καλαθι. 2. Ειχε φορτωθει νωρις φαουλ και καπου νομιζω εκανε και το 3ο. Δεν ειχε λογο να σκοτωθει να μαρκαρει τον Πεν Δεν λεω οτι τον επαιξε την απιστευτη αμυνα, λεω οτι ο Πεν εκανε το μονο που μπορουσε να νικησει τον Διαμαντιδη συνεχεια, μα συνεχεια, δεν εβγαλε μια πασα και θεωρητικα αν τον κοβανε οι ψηλοι μας το ματς θα ειχε τελειωσει +20 με τον Πεν χειροτερο παικτη.Αλλα....
konnak Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 ...και συνολικές ασίστ για ΟΣΦΠ 5 έναντι 25 δικές μας. Φαίνεται ότι η μία πλευρά είναι ομάδα και η άλλη απλά 5 παίκτες με ίδια φανέλα. Εντάξει, δέχομαι λόγους ομοιογένειας, κτλ. (αν και φέτος ξεκινήσαμε και εμείς με πολλά νέα πρόσωπα, ακόμα και η βασική 5άδα μας είναι κατά τα 2/5 διαφορετική από πέρυσι), αλλά πιθανότατα είναι απλά το στίγμα του Γκέρσον, που στη Μακάμπι δεν φαινόταν τόσο γιατί είχε 5 παικταράδες που μπορούσαν να πάρουν τα ματς με την ικανότητά τους και μόνο. Φάνηκε ότι ήταν μεγάλο λάθος που δεν πάλεψαν να κρατήσουν τον Καζλάουσκας, είχε βάλει την ομάδα σε ένα σωστό δρόμο. Όσο για τους σχολιαστές, επιμένω ότι ήταν απίστευτα φιλο-ολυμπιακοί, το "Ναιιιι" του Σκουντή είναι απλά ένα σημείο που του ξέφυγε κιόλας, και το λέω αυτό ενώ συμπαθούσα τον Σκουντή από παλιά. Δεν τίθεται θέμα εμπάθειας, γενικά μου άρεσε που τουλάχιστον κατέχει από μπάσκετ και καταφεύγει και σε τεχνικούς όρους και αναλύσεις. Αλλά συμφωνώ με τον Κάιζερ (με τον οποίο για το ίδιο θέμα παλαιότερα διαφωνούσα). Γλύφει αυτόν που είναι τρέντυ και -υποτίθεται- "καλό" να γλύφεις (δηλαδή, συμφέρει το ελληνικό μπάσκετ εμπορικά να μεγαλώσει λίγο ο Ολυμπιακός και να μην μας νικάει κάθε μπλε φεγγάρι (που γεννιέται και ένα στρουμφάκι)). Αλλά έλεος πια, κάνε αντικειμενική μετάδοση του αγώνα ρε παπάρα, και μην περιμένεις το τελευταίο λεπτό για να πεις ότι ανώτερη ομάδα ο ΠΑΟ, αλλά ελλειπής και κουρασμένος ο ΟΣΦΠ. Άσχετο, ο Σόφο (λόγω βάρους) παίζει λες και έχει βηματοδότη που αν μείνει πάνω από 3 λεπτά στο παρκέ θα εκραγεί μια βόμβα που είναι εμφυτευμένη πάνω του! Βέβαια, αν τον δεις όταν κάθεται στον πάγκο μετά την αλλαγή καταλαβαίνεις ότι μάλλον η καρδιά του κινδύνευε να εκραγεί. Κρίμα, λιγότερο γι' αυτόν (στα αρχίδια μου αν θα κάνει καριέρα) αλλά κυρίως για την εθνική ομάδα. Όπως λέει ο Κάιζερ, αν είχε λίγο μυαλό δεν θα κατέβαζε τρεις πίτσες το βράδυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.