KWSN_Men Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Έλα ρε συ τώρα, λεπτομέρεις που δίνεις σημασία και εσύ τώρα. Λες και χρειάζεται να ξέρει κάποιος αγγλικα για να είναι αθλητικογράφος...
lalanis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Πες τα ρε change! Double->Treble είναι το σωστο... Για το ματσάκι τώρα, αν πιάσει η ομάδα απόδοση είναι πολλά με (πολύ) λίγα..!
small change Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Έλα ρε συ τώρα, λεπτομέρεις που δίνεις σημασία και εσύ τώρα. Λες και χρειάζεται να ξέρει κάποιος αγγλικα για να είναι αθλητικογράφος... Ε, αφού δεν ξέρει αγγλικά ας το πει ελληνικά να ησυχάσουμε. Ή ας το γράψει έστω τρεμπλ που το ξέρει τουλάχιστον το αλφάβητο. Μου θέλει και tremble τρομάρα του...
genius_13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Για του Ελληνες το εξωτερικου θα υπαρχει κατα 99% ο αγωνας στο ιντερνετ http://www.soccer-fans.gr/index.php?showforum=86
johnyboy Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Για του Ελληνες το εξωτερικου θα υπαρχει κατα 99% ο αγωνας στο ιντερνετ http://www.soccer-fans.gr/index.php?showforum=86 Ναι αλλά δεν δείχνει τίποτα.
firewalker Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μου την σπάει όταν κάνουμε οικονομία και επιτρέπουμε στον αντίπαλο να ελπίζει...
konnak Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 1. Για τον αγώνα δεν έχω πολλά να πω, χαλαρά και άνετα, ειδικά στο Β' ημίχρονο, και παρά το τρελό σπρώξιμο στον ΟΣΦΠ στο Α'. Το βάρος στην frontline, ακόμα και από τα γκαρντ που έπαιζαν πλάτη, άμυνα προσαρμοστική στον εκάστοτε επικίνδυνο και στον fat Sofo. Ήσυχα και ωραία, μέχρι και με πολυτέλεια να έχεις τον Γιαφτόκας για 5-6 λεπτά στο 4ο δεκάλεπτο απλά για να πάρει λίγο γεύση από τελικό και να μην ψαρώσει όταν (ίσως ναι, πιθανότατα όχι) χρειαστεί. 2. Έχω εκνευριστεί απίστευτα με την ΝΕΤ που εξελίσσεται σε ΝΟΤ (Νέα Ολυμπιακή Τηλεόραση). Δεν αντέχεται αυτή η απροκάλυπτη κόκκινη φανέλα: "Το ματς δεν έχει τελειώσει", "πάντα υπάρχει χρόνος", "ο Ολυμπιακός πρέπει να μείνει κοντά στο σκορ", "δεν πρέπει να αφήσει τον Παναθηναϊκό να ξεφύγει", "ε μα, αυτά τα λάθη δεν επιτρέπονται! Πως θα χτυπήσει το παιχνίδι έτσι ο Ολυμπιακός (μας);", "ο Θεός Σόφο αυτό, ο Θεός εκείνο, ο Θεός σκόνταψε, ο Θεός έριξε 500 κιλά σε ένα πόδι και έπαθε διάστρεμμα", "φταίει ο Γκέρσον που κρατάει στον πάγκο το θεριό με το βλέμμα που σκοτώνει, και το fireball από τον κώλο, τον Άρβιντας Ματσιγιάουσκας/Γουάλας". Ρε παπάρηδες παίζουν δύο ελληνικές ομάδες. Αντικειμενικότητα, you know? Καλά, στον Πολίτη περισσεύουν όλα. Τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν παίρναμε πρωτάθλημα επί των ημερών του: ο τύπος είναι γαύρος. Δεν το λέω για πλάκα, μετά τα σημερινά (αλλά και των προηγούμενων ματς) σχόλια είμαι πεπεισμένος. Εκτός αν βγάζει τόση χολή που βλέπει την ομάδα της οποίας κάποτε είχε το τιμόνι να έχει υπεργιγαντωθεί από τότε, και έναν προπονητή να κάνει καλύτερη διαχείριση παικτών, πόρων και παιχνιδιών από τον εαυτό-παπάρα. Το αποκορύφωμα βέβαια ήταν ένα υπόκωφο "ΝΑΑΑΑααααιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" του παπαροΣκουντή σε ένα γκολ-φάουλ του Μπουρούση. Άει σιχτίρ παλιολαμόγια, σπρώχτε σπρώχτε, γλύφτε γλύφτε κατά την προσταγή και την ευλογιά της διοίκησης και της μόδας (είναι πολύ τρέντυ φέτος να ανέβει ο Ολυμπιακός λίγο (και ο Άρης το πλήρωσε στα τελευταία δύο παιχνίδια, το σπρώξιμο υπήρχε άλλο που είναι παιδική χαρά και έχασε και από δικά του λάθη), στο 3-0 όμως μην αρχίζετε πάλι να υμνείτε την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Άει στο διάολο, σιχτιριάστηκα, αρούρηδες...Mute από 'δω και πέρα και ηρεμία. Ζώα.
KaizerSoze Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Eμ ελα γηπεδο να στρωσεις. Και ταλεγα, δεν ταλεγα για τα λαμογια?Για τον Ντελκ ειπανε τιποτα ή σταματησαν επιτελους??? Γιαυτο λεω, το Ευρωπαικο ειναι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, οποιαδηποτε προσπαθεια Εθνικοποιησης ειναι ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ, μακρια λαμογια, ολοι σας και μονοι μας.
revil Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 καλα και συ τωρα το παρακανεις. οταν εβαλε το πρωτο 3ποντο ο διαμαντιδης ο σκουντης παραλιγο να πεθανει απο την χαρα του και στο καπακι που εβαλε ο ντομερκαντ μιλαγε για ακυρα με τον πολιτη. Οσο για τον αγωνα δεν εχω να πω τπτ εισαστε καλυτεροι και θα το παρετε
1980 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 ετσι ρε κολαστηριο το γηπεδο. ολος ο καλος ο κοσμος ηταν μεσα. ρε μηπως το ειχαν παιξει under τα παιδια γιατι για πλακα παιζαμε.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Ε όχι ρε και φιλοολυμπιακή η νετ."Πολυεργαλείο ο Χατζηβρέτας","αυτοί είναι οι αυτοματισμοί που δεν τους έχει κανένας άλλος","που πήγε να μπλέξει ο Σοφοκλής με τον Αρσέν Λουπέν","το συνηθίζει ο Ζότς να βάζει στοιχήματα με τους παίκτες του,λέει στον τάδε βάλε καλάθι αν μπορείς σε αυτή την επίθεση (λές και νοιάζουν τον μέσο φίλαθλο τα στοιχήματα του Ζοτς)","ο αγέραστος αρχηγός μόλις μπήκε στο παρκέ","εδώ έκανε λίγο βήματα αλλά δεν πειράζει","θέλει ένα λεπτό αλλά ο Ολυμπιακός δεν έχει τύχη" κλπ,κλπ. Προφανώς για να έχουν και οι δύο παράπονα από τη μετάδοση ο Σκουντής έιναι υπερβολικός σε όλα αυτά που λέει. Στο παιχνίδι η διαφορά κλάσης είναι ολοφάνερη.Λίγα λεπτά καλής απόδοσης ήταν αρκετά για τον παο.Αν καταφέρουμε και πάρουμε έστω και μία νίκη θα το θεωρήσω επιτυχία.
Harkon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 ο Σκουντής είναι καλός ρε σεις και γουστάρει το ωραίο και καλό μπάσκετ.. άσε που έχει τρελή αδυναμία στον Μητσάρα. Αν υποστηρίζει μια ομάδα είναι ο Πάο αν κ πιστεύω πως δεν "εκτίθεται". ο Πολίτης από εκεί που τον συμπαθούσα, φέτος ως σχολιαστής πέρα ότι "γράφει" άσχημα, μου έχει γίνει ενα πράγμα... μπλιάχ! πολύ λυπάμαι... όπως λυπάμαι πραγματικά για την εικόνα του Σοφοκλή.. είναι ντροπή και κατάντια για έναν αθλητή αυτή η εικόνα.. έχει τρελά προσόντα και έχει καταντήσει μοσχάρι με το λιγοστό μυαλό που έχει.. κρίμα..
Freestyler83 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Από τα πιο άθλια που έχω δει στη ζωή μου....Τον Σχορτσιανίτη να μην μπορεί να κουμαντάρει τα κιλά του, να πέφτει και να φεύγει αγκαλιά με τον φροντιστή. Σήμερα καταλάβαμε όλοι πιστεύω τη διαφορά ενός ελπιδοφόρου και ενός μεγάλου παίκτη: το μυαλό και η στοιχειώδης ικανότητα να καταλαβαίνεις τι είναι καλό για σένα και την καριέρα σου..Κάθε φορά που θα παραγγέλνει σουβλάκια ας βλέπει το βίντεο του αγώνα... :mrgreen:
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Στο τελος θα πειτε οτι ο Παπαγεωργιου δεν γουσταρει τον Διαμαντιδη και ειναι αντιπαναθηναικος! Παντου εχθρους βλεπετε... Ο Πολιτης ναι ειναι καθαρα υπερ του Ολυμπιακου και εναντιον του Αρη θα ελεγα. Παντως παρκαρετε προσωρινα το καλαμι γιατι ο ΟΣΦΠ παραμενει επικινδυνος και μπορει να κανει τη ζημια. Δεν κανατε και καμια τρελη εμφανιση!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.