Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

search στο google max_iths και κάνε edit σε Ελληνικά γιατί απαγορεύονται τα γκρικλις.

Δεν θεωρό οτι μπορεί να μας κερδίσει αλλά θεωρό οτι μπορούμε να χάσουμε εμείς.Και εξάλλου μας κέρδισε μια φορά.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια, σας κερδισαμε αλλα μη γελιομαστε. Σε μια σειρα best of 3 ειλικρινα πιστευω οτι δεν εχουμε τυχη. Μαλλον για κανα 3-1 ή 3-2 το βλεπω. Παντως, ελπιζω να γινουν ματσαρες!!!

Οσο για Tripkovic, αν δε παει φετος NBA θα παει του χρονου, δυσκολο να μεινει Ευρωπη ;)

Δημοσ.
Βλέπω Ούρος Τρίπκοβιτς γιατί είναι πατριώτης του Ζότς.Τώρα για την σειρά των τελικών βλέπω ολυμπιακό πρωταθλητή γιατί έχουν μεγαλύτερο πάθος απο εμάς που έχουμε πάρει τα πάντα.Θα δείξει.

ελπιζω να μην ερθεις αυριο γηπεδο αν εχεις αυτην την νοοτροπια.

Δημοσ.
Δεν θεωρό οτι μπορεί να μας κερδίσει αλλά θεωρό οτι μπορούμε να χάσουμε εμείς.Και εξάλλου μας κέρδισε μια φορά.

Δεν είναι κάθε μέρα Κυριακή να μπαίνουνε τα τρίποντα από το σπίτι μου γι αυτούς και για μας να μην μπαίνει τίποτα.. Και μην ξεχνάς ότι κέρδισαν μόνο με 5 ποντους, λίγο καλύτερα στατιστικά να χαμε και θα το πέρναμε.. 8-)

Δημοσ.

Ρε συ δεν είναι ότι είμαι απαισιόδοξος.Φυσικά και είναι πολύ δύσκολο να γίνει αυτό αλλά είναι μια σειρά τελικών και όλα γίνονται.Μακάρι να κερδίσουμε 3-0 και μέσα στο σεφ να γίνει το +36 αλλά στο μπάσκετ όλα γίνονται.

Δημοσ.
Ρε συ δεν είναι ότι είμαι απαισιόδοξος.Φυσικά και είναι πολύ δύσκολο να γίνει αυτό αλλά είναι μια σειρά τελικών και όλα γίνονται.Μακάρι να κερδίσουμε 3-0 και μέσα στο σεφ να γίνει το +36 αλλά στο μπάσκετ όλα γίνονται.

και η ταου και η τσσκα με παθος ηρθαν να παιξουν και τους ανταμειψαμε καταλληλως και ιδιως τον παπαρολουκα. δεν ειναι αναγκαστικο να κερδισεις με 3-0 και πιστεψε με η νοοτροπια της ομαδας δεν ταυτιζετε με την δικια μας. επαγγελματιες ειναι οι ανθρωποι και ξερουν πολυ καλα πως να διαχειριστουν ακομα μια σειρα τελικων.

Δημοσ.

Σε ένα παιχνίδι είναι που γίνονται πολλά. Σε μια σειρά παιχνιδιών κερδίζει ο καλύτερος.

Δημοσ.

Ρε Τζονυ, ολοι στην πεσανε γιατι τους εβγαλες φαβορι στο 1ο ποστ.Οχι οτι μπορουν, αλλα διαβαζοταν το 1ο σου ποστ σαν να τους λες φαβορι

Αν ηταν μονο το παθος τοτε να μην κατεβαζαμε τον Διαμαντιδη, να κατεβαζαμε εμενα, εγω να δεις τι παθος θαχα.

Ενιγουει, το αυριανο ματς ειναι τελικος. Τα πλεονεκτηματα του Ολυμπιακου αυτη την στιγμη ειναι ΜΟΝΟ ψυχολογικα και θεμα "φορας". Στο αυριανο ματς θα γινει οτι ειναι να γινει.Αν τους κερδισουμε με 10 ποντους θα ξεχαστει και η ηττα στο ΟΑΚΑ(παρεπιπτοντως, γιατι θυμουνται ολοι μονο αυτη και οχι τις 2, due,two,dos,δύο, νικες μας στο ΣΕΦ???) θα τους φυγει και το "περασαμε τον Αρη", θα βγει και η κοθραση και τελος.

Δημοσ.

Καλα τοσο ευκολο δε θα ναι. Θα το παλεψουμε σιγουρα περισσοτερο απο οτι περσι, αλλα και παλι πιστευω οτι ο ΠΑΟ ειναι το φαβορι δυστυχως.

Δημοσ.

Aντωνη, εχω την αισθηση οτι αμα το πρωτο ματς τελειωσει υπερ μας πολλα με λιγα τοτε ΝΑΙ θαναι τοσο ευκολο, ΑΝΤΕ να παρετε το 1ο στο ΣΕΦ

Αν το παρετε ή αν το παρουμε στον ποντο, τοτε αλλαζουν τα πραγματα

Δημοσ.
Συνέντευξη Ντέγιαν ΤΟμάσεβιτς.Απλά τρομερός.

http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=51078

Καλός ο Ντέγιαν, κάποιος όμως να εξησήσει στο μπουνταλά το δημοσιογράφο τη διαφορά μεταξύ treble και tremble. Νομίζω ότι αυτό που αποτελεί κίνητρο και πρόκληση για τον Ντέγιαν είναι το "τριπλό" και όχι το "τρέμουλο"...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...