vastravoud Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Αυτό είναι μάλλον "οπαδικό" κίνητρο. ΑΜφιβάλλω αν ο Σισκάουσκας καίγεται και πάρα πολύ για το αν σε 15 χρόνια ο τότε πιτσιρικάς θα μπορεί να υπερηφανευεται για το τριπλ κράουν του 2007. Το κίνητρο των παικτών νομίζω είναι οι τρέχουσες διακρίσεις, και πιστεύω ότι η Ευρωλίγκα είναι πολύ πιο ισχυρό κίνητρο από ένα ακόμα ΕΛληνικό πρωτάθλημα.
revil Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 και ακομα μεγαλυτερο και απο την ευρωλιγκα ειναι το τριπλ.
johnyboy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Ναι αλλά μιας και είπες για τον Σισκάουσκας δεν νομίζω να σκεφτεί και πολύ σε τι αγώνα παίζει.Παίχτες τέτοιας κλάσης το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα, να σκοράρουν με οποιοδήποτε τρόπο.Και ειδικά ο Σισκάουσκας που είναι η φετινή αποκάλυψη.Και μια πρόσφατη δήλωση του sany boy είναι οτι ΄΄θέλω να κάνουμε το triple crown απέναντι στον ολυμπιακό΄΄ λέει πολλά για το πάθος αυτών των παιχτών να τα πάρουνε όλα.
talikra Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Όταν μιλάμε για παιχνίδια ΠΑΟ-ΟΣΦΠ πάντα υπάρχει κίνητρο κατέ με. Συμφωνώ με τον Βαγγέλη όμως που προβλέπει δυνατές μάχες Είδωμεν παιδιά............
1980 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 εγω περιμενω ενα 3-1. 3-0 δεν περιμενω. μονο και μονο επειδη παιζει ο σχορτσιανιτης.αλλοιως καθαρο τρια μηδεν ηταν.
KWSN_Men Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Αν δεν πάθει καμιά καρδιακή με τόσα κιλά που παίζει... Το υπόλοιπο παιχνίδι του Ολυμπιακού πάντως είναι άθλιο. Κίνηση μηδέν, όλοι πέρνουν τη μπάλα και κοιτάζουν να πάρουν ένα σκριν για να κάνουν επίθεση. Επιπέδου παιδικής χαράς.
firewalker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Αν δεν πάθει καμιά καρδιακή με τόσα κιλά που παίζει... Σαν παραγεμισμένο λουκάνικο είναι. Από τα χωριάτικα.
johnyboy Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Ρε σεις μόνο σε εμένα φάνηκε ο η διαιτησία τον ψιλοσπρώχνει? Μπορεί να κάνω λάθος αλλά έτσι μου φαίνεται.
1980 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Ρε σεις μόνο σε εμένα φάνηκε ο η διαιτησία τον ψιλοσπρώχνει? Μπορεί να κάνω λάθος αλλά έτσι μου φαίνεται. οτι κανει φαουλ συνεχεια κανει. αλλα ειναι τετοιος ο ογκος του που αν τα σφυραγαν ολα θα εβγαινε με 5 απο το δευτερο δεκαλεπτο.
johnyboy Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Οχι ρε συ μόνο το Σχορτσιανιτη.Γενικά τον ολυμπιακό λέω ότι τον σφυρίζουνε.
geovard Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Ο Ολυμπιακός έχει ένα πλεονέκτημα.Θεωρείται καί είναι αουτσάιντερ.Οπότε αν το χάσει όλοι θα πούν αυτό ήταν φυσιολογικό.Αν γίνει καμμιά καί το πάρουν θα ανέβουν στην κορυφή τού..Ολύμπου!Ενώ γιά τον Παναθηναικό θα είναι εξωπραγματικό αν το χάσει. Έπειτα θεωρώ κακό πού ο Παναθηναικός καθάρισε νωρίς με Πανιώνιο καί τώρα...σκουριάζει.
revil Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Οχι ρε συ μόνο το Σχορτσιανιτη.Γενικά τον ολυμπιακό λέω ότι τον σφυρίζουνε. Ο Καστλ παντως(παιχτης του αρη για οσους δεν ξερουν)βγηκε και δηλωσε το παρακατω. "Από την άλλη ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε και δίκαια κέρδισε." Καλο θα ηταν να μη μπουμε σε αυτο το τριπακι φιλε γιαννη Αν δεν πάθει καμιά καρδιακή με τόσα κιλά που παίζει... Το υπόλοιπο παιχνίδι του Ολυμπιακού πάντως είναι άθλιο. Κίνηση μηδέν, όλοι πέρνουν τη μπάλα και κοιτάζουν να πάρουν ένα σκριν για να κάνουν επίθεση. Επιπέδου παιδικής χαράς. ποσο θαθελα να μη συμφωνω μαυτα που λες... Ειναι αδιανοητο να εχεις το μασιγιαουσκας(οτι και ναναι ο λιθουανος, θεωρειτε απο τους πολυ καλους σουτερ της ευρωπης) και να μη του φτιαχνεις κατι, ενα συστημα ρε παιδι μου ΚΑΤΙ
KaizerSoze Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Έπειτα θεωρώ κακό πού ο Παναθηναικός καθάρισε νωρίς με Πανιώνιο καί τώρα...σκουριάζει. Eπειδη τολεγε και ενας στο ραδιο αυτο... Ρε μαγκες, οταν εισαι η ομαδα με τα περισσοτερα παιχνιδια σε Ελλαδα και Ευρωπη, εχεις παιξει ενα Φ4 Ευρωλιγκας και μετα σου λενε "Παιξε με τον Πανιωνιο", λογικο να κλαταρεις, θες την ξεκουραση, τον επανπροσδιορισμο των στοχων,η ξεκουραση ηταν ΑΝΑΓΚΑΙΑ!!! και θα μας κανει καλο (εξαλλου πιο δυνατη ειναι η προπονηση του Παναθηναικου παρα επισημο ματς κοντρα στον Πανιωνιο) Κακο θα μας εκανε αν ημασταν ισοδυναμοι με τον Ολυμπιακο ή αμα ειχαμε μεγαλα διαστηματα αποχης και πριν, αλλα εμεις πριν την ξεκουραση 1 βδομαδας(σιγα το διαστημα δηλαδη) παιζαμε 2 ματς την βδομαδα εδω και καποιους μηνες.Πιο πιθανο ειναι ο Ολυμπιακος να τα φτυσει επειδη ψυχολογικα περασε τον λοφο και αντι να χαλαρωσει θα πρεπει να περασει και το βουνο.Πολυ κρισιμο το 1ο ματς, ολα τα αουτσαιντερ εκει χτυπανε για το μπρεηκ.Επισης ο Ολυμπιακος ερχεται με ψυχολογικη φορα, αν χασει ομως το ματς της Τεταρτης πιστευω θα κλαταρει, θα δει οτι η φορα του δεν εφτανε και θα πρεπει "φτου και απο την αρχη"
johnyboy Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Ο Καστλ παντως(παιχτης του αρη για οσους δεν ξερουν)βγηκε και δηλωσε το παρακατω."Από την άλλη ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε και δίκαια κέρδισε." Καλο θα ηταν να μη μπουμε σε αυτο το τριπακι φιλε γιαννη Φυσικά και όχι.Αλλά βλέπω κάποιες φάσεις που έχει κάποια σφυρίγματα.Δεν λέω ότι πήρε τέτοια σφυρίγματα που έκριναν των αγώνα, αλλά κάποια ψηλά τα πήρε.
Keydo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Ειναι αδιανοητο να εχεις το μασιγιαουσκας(οτι και ναναι ο λιθουανος, θεωρειτε απο τους πολυ καλους σουτερ της ευρωπης) και να μη του φτιαχνεις κατι, ενα συστημα ρε παιδι μου ΚΑΤΙ Και επανερχόμαστε σε αυτό που λέγαμε χθες, ο Ολυμπιακός θα ήταν μια πολύ διαφορετική ομάδα με έναν προπονητή (για να βγάλει ένα σύστημα της προκοπής) και έναν καλό άσσο (για να οργανώσει σωστά το rotation). :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.