Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ανανέωσε ο μάικ,μένει ο βούγιανιτς, ήδη .....μένουν μήτσος,σισκα,ντικούδης,τσαρτσαρης, εννοείται ο φράγκι, νομίζω ότι θα μείνει κ ο μπετσίροβιτς, ενώ νομίζω ότι θα κρατήσει και τον τομάσεβιτς,έστω και για 10 λεπτά στο παιχνίδι.

έφυγε ήδη ο ντελκ,μάλλον φεύγει ο γιαφτόκας, ελπίζω να φύγει ο παπανικολάου, αδιάφορος ο ξανθόπουλος, ψιλοαδιάφορος ο σάκοτα(δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνιε σοβαρή καριέρα πια), και θα ήθελα να φύγει και ο χ"βρεττας!

με αυτά τα δεδομένα, παίρνεις πίσω το σπανούλη στη θέση του ντελκ, (ο ζήσης χάθηκε ψιλο-οριστικά,πάει τσσκα με 4,5εκατ για 3 χρόνια....ΤΡΕΛΛΑ λεφτά,δε νομίζω ότι τα αξίζει), και ένα ψηλό ακόμα (μην ξεχνάμε ότι ο γιαφτόκας παίρνει 1,2,κ ο ντελκ 1,7. αυτό σημαίνει ότι 3 εκατ ευρώ μπάτζετ ,χωρίς καμία αύξηση, έχεις για να πάρεις σπανούλη και ψηλό)! και αν βρεις πιο χρήσιμο παίχτη από τον χ"βρεττα,παίρνεις κ εκεί ένα παίχτη,και απλά περιμένεις...τον μάιο,την κούπα!

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ανανέωσε ο μάικ,μένει ο βούγιανιτς, ήδη .....μένουν μήτσος,σισκα,ντικούδης,τσαρτσαρης, εννοείται ο φράγκι, νομίζω ότι θα μείνει κ ο μπετσίροβιτς, ενώ νομίζω ότι θα κρατήσει και τον τομάσεβιτς,έστω και για 10 λεπτά στο παιχνίδι.

έφυγε ήδη ο ντελκ,μάλλον φεύγει ο γιαφτόκας, ελπίζω να φύγει ο παπανικολάου, αδιάφορος ο ξανθόπουλος, ψιλοαδιάφορος ο σάκοτα(δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνιε σοβαρή καριέρα πια), και θα ήθελα να φύγει και ο χ"βρεττας!

με αυτά τα δεδομένα, παίρνεις πίσω το σπανούλη στη θέση του ντελκ, (ο ζήσης χάθηκε ψιλο-οριστικά,πάει τσσκα με 4,5εκατ για 3 χρόνια....ΤΡΕΛΛΑ λεφτά,δε νομίζω ότι τα αξίζει), και ένα ψηλό ακόμα (μην ξεχνάμε ότι ο γιαφτόκας παίρνει 1,2,κ ο ντελκ 1,7. αυτό σημαίνει ότι 3 εκατ ευρώ μπάτζετ ,χωρίς καμία αύξηση, έχεις για να πάρεις σπανούλη και ψηλό)! και αν βρεις πιο χρήσιμο παίχτη από τον χ"βρεττα,παίρνεις κ εκεί ένα παίχτη,και απλά περιμένεις...τον μάιο,την κούπα!

με αλλα λογια και στην μαδριτη θα ειναι ωραια με το πεμπτο για παρεα. αντε να περασει και ο γαβρος να αναψουνε λιγο τα αιματα. ωπα γιατι να φυγει ο χατζηβρετας. εγω νομιζω οτι ειναι ενα πολυ καλο εργαλειο στην μηχανη του ζοτς.

Δημοσ.

Πολύ ύποπτη η προσέγγιση ΤΣΣΚΑ-Ζήση.. Μήπως ο Παπαλουκόφ ετοιμάζει βαλίτσες για Αμερική και η ΤΣΣΚΑ ψάχνει πλειμέικερ με έφεση στις ασσίστ???

Δημοσ.

ο χ'βρεττας, είναι η προσωπική μου αντίπαθεια. Τον θεωρώ μέγιστη κότα(δε μου αρέσουν οι παίχτες που όταν κερδίζω 20 πόντους, μου βαζουν 6/6 σουτ,και όταν είμαι στον πόντο,τελειώνουν με 1/5,και κολώνουν να κάνουν κ το 6ο σουτ)!

πολύ καλός αμυντικά,πολύ καλά πατήματα,αλλά.....μέχρι εκεί!

Η προσέγγιση τσσκα-ζήση,δεν είναι καθόλου ύποπτη! μια από τις καλύτερες ομάδες της ευρώπης,δε μπορεί να μείνει αδιάφορη για ένα παίχτη που μένει ελεύθερος και σφάζονται στα πόδια του τόσες ομάδες!

Η ΠΑΝΑΘΑ απαιδηξε ότι είναι η καλείτε ομάδα τις Ευρώπης.

did you try it?τρία? σε 4-5 λέξεις??? καλό ρεκόρ!

Δημοσ.

Ελα ρε που ειναι κοτα ο Κωστακης.Τα κρισιμα σουτ οταν ληγει η επιθεση, οταν τελειωνει η περιοδος δεν τα περνει ή ο Κωστας ή ο Μητσος?(αντε και ελαχιστα αν τυχει ο Λιθουανος)

Φετος εβαλε και ποντους, εισαι ΥΠΕΡ-αδικος με τον Χ''βρεττα, δεν ειναι τυχαιο που παικτες ερχονται και παρερχονται σε Παναθα και Εθνικη και ο Κωστας εκει, τις περισσοτερες φορες 5αδατος

Ο Σπανουλης εγω σου λεω να παρει τα λεφτα του Ντελκ. Οποτε μια η αλλη.Διωχνεις 2-3 παικτες μικρομισθους (κοινως ενα 500-600αρι το γλυτωνεις απο Σακοτες, Νο6, Ξανθοπουλους) , βαζεις και τα λεφτα του Γιαφτοκας, φτανεις πανω απο 2,2.Βαζεις αλλο 1-1,5 μυριο (σιγα τα λεφτα) περνεις Βουισιτς σπαζωντας το συμβολαιο και αρχιζεις να ρωτας που θα γινει το Φ4 του 2009

Δημοσ.

ε ρε πουστη ετσι οπως εχετε καταντησει εχει πεσει δραματικα και η αποδοση σας στο στοιχημα

Δημοσ.

ε μα ρε, εδω φετος που το πηρατε δινατε τραγικα λιγα λεφτα που να παρετε και σπανουλη με βουσιτς.

ps - antreaslam thanx για την υποστηριξη :D

Δημοσ.
Ελα ρε που ειναι κοτα ο Κωστακης.Τα κρισιμα σουτ οταν ληγει η επιθεση, οταν τελειωνει η περιοδος δεν τα περνει ή ο Κωστας ή ο Μητσος?(αντε και ελαχιστα αν τυχει ο Λιθουανος)

ρε κάιζερ,θύμησε μου ένα κρίσιμο σουτ του νικολάκη (κ όχι κωστάκη)!

τις περισσότερες προσπάθειες στο τέλος, τις παίρνει ο μήτσος,και κάποιες ο μπατίστ,ο μπετσι, κ ο σίσκα!!!

Φετος εβαλε και ποντους,

συμφωνώ,αλλά πάντα έχει πόντους ο χ'βρεττας, ειδικά στα μικρά παιχνίδια.

Φέτος,πρωτη φορά έπαιξε καλά σε σημαντικό παιχνίδι στον τελικό, και ...κράσαρε μετά,χάνοντας 3 σουτ μόνος του,με 1 αιρμπολ!

εισαι ΥΠΕΡ-αδικος με τον Χ''βρεττα, δεν ειναι τυχαιο που παικτες ερχονται και παρερχονται σε Παναθα και Εθνικη και ο Κωστας εκει, τις περισσοτερες φορες 5αδατος

κοίτα,ακόμα και οι καλύτεροι προπονητές του κόσμου,έχουν τα κολλήματά τους.

Το κόλλημα του ζέλικο είναι ο χ'βρεττας,κ το Νο6 (όπως πολύ σωστά ονόμασες)!

επειδή τον πήρε ως έναν εκ φύσεως επιθετικό παίχτη,και τον μετέτρεψε σε εργαλείο κυρίως αμυντικό,κ αυτός δε μίλησε καθόλου, τον έχει ως εικόνισμα!

τον θεωρώ υπερ-τιμημένο πραγματικά (δεν έχω πρόβλημα μαζί του,απλα τον θεωρώ λίγο για τόσο πολύ χρόνο στον παναθηναικό)! *(άλλωστε, θυμάμαι κάτι εποχές που ξεκινούσε ο πετσαρσκι βασικός για το γούρι...)

Ο Σπανουλης εγω σου λεω να παρει τα λεφτα του Ντελκ.

και εγώ αυτό λέω...άρα....όπως λες παρακάτω...

Οποτε μια η αλλη.Διωχνεις 2-3 παικτες μικρομισθους (κοινως ενα 500-600αρι το γλυτωνεις απο Σακοτες, Νο6, Ξανθοπουλους) , βαζεις και τα λεφτα του Γιαφτοκας, φτανεις πανω απο 2,2.Βαζεις αλλο 1-1,5 μυριο (σιγα τα λεφτα) περνεις Βουισιτς σπαζωντας το συμβολαιο και αρχιζεις να ρωτας που θα γινει το Φ4 του 2009

ναι,αλλά πρέπει να μπεις και σε έξοδα, προσθέτοντας ένα αστεράκι ακόμα στις φανέλες,πάνω που έβγαλες τις φανέλες με τα 4 αστεράκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

σορρυ που μπαινω σα τη σφηνοπ..σα αλλα

πανιωνιος-παναθηναικος τελευταιο σουτ χατζηβρετας απο τα 8 μετρα

Δημοσ.
σορρυ που μπαινω σα τη σφηνοπ..σα αλλα

πανιωνιος-παναθηναικος τελευταιο σουτ χατζηβρετας απο τα 8 μετρα

ναι,έχεις δίκιο! (βέβαια, βαθμολογική σημασία δεν είχε,αλλά οκ,έχεις δίκιο)!

Δημοσ.

Ο Μπατίστ 350.000 δολάρια όταν ήρθε, επόμενο συμβόλαιο 900.000 και τώρα 1.700.000. Η πλάκα είναι ότι με τη βελτίωση από χρονιά σε χρονιά που δείχνει, αξίζει ακριβώς αυτά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...