Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1) Ρίμπο στην ΑΕΚ.

Είμαι σίγουρος πλέον οτι του χρόνου θα παλεύουμε με τον Αρη και τον Πάοκ για μια θέση που οδηγεί στο uefa .

Η ΑΕΚ δείχνει οτι δεν αστειευετε αφού έχει εναν πρόεδρο που ξέρει μπάλα και παίρνει οτι καλύτερο υπάρχει με βάση τα οικονομικά τους... Τους θεωρώ φαβορί για το πρωτάθλημα...

Ο κόκκαλης φέτος πρέπει να ανανεώσει τα τριετή διαρκείας που λήξανε όλα άρα θα φέρει τουλάχιστον 2 μεγάλα ονόματα (όχι στύλ φλάβιο - βίκτορ - μπίσκαν).

Εμείς συνεχίζουμε το 10ετές πλάνο με μεγάλα διαμάντια όπως εντογιέ βύντρα και ζαίμε! Ε ρε γλέντια...

2) Διαμαντίδης και Παπαλουκάς ξανά μαζί στην ίδια ομάδα. Μην μπερδεύεστε. Απλώς θα γυρίσουν μαζί τα νέα διαφημιστικά της WIND.

http://www.sport24.gr/html/ent/832/ent.179832.asp

Δημοσ.

θελω να δω τι παιχτη πηραμε και τι παιχτες εχουμε ακομα να παρουμε.Οντως και εγω την Αεκ την βλεπω φαβορι για τιτλο τη νεα σεζον.Εμεις........Δεν ξερω!! :)

Δημοσ.

Κάτω τα χέρια από τον Βυντρα!!:mrgreen:

Τζιγκερ Θεε πάρε την ΚΑΕ:mrgreen: :mrgreen: lol lol

Ερώτηση: Πόσα διαρκειας λέτε να πουλήσουμε φέτος (και για δεύτερη συνεχείς χρονια χωρίς champions league ) ;; :confused: :cry: :cry: :cry:

Δημοσ.
Πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Μαλεζάνι μας ζήτησε 5ετή υπομονή?

2,5 -3 καπου εκει τελικα για δεκαετια παμε μαλλον.

Δημοσ.
Κάτω τα χέρια από τον Βυντρα!!:mrgreen:

Τζιγκερ Θεε πάρε την ΚΑΕ:mrgreen: :mrgreen: lol lol

Αν ποτέ γίνει αυτό εγώ αλλάζω ομάδα χωρίς καμία σκέψη.

Ασε που δεν θα γίνει αλλά και να γίνει δεν θα ξαναπατήσει κανείς σε μπασκετικό αγώνα.

Δημοσ.
Αν ποτέ γίνει αυτό εγώ αλλάζω ομάδα χωρίς καμία σκέψη.

Ασε που δεν θα γίνει αλλά και να γίνει δεν θα ξαναπατήσει κανείς σε μπασκετικό αγώνα.

δεν αλλαζεις ομαδα μαζευομαστε ολοι μαζι και τα κανουμε λαμπογυαλο ολα. αλλα αυτο ειναι ουτοπικο ετσι και αλλοιως δεν παιζει ουτε στον χειροτερο εφιαλτη μου.

Δημοσ.
Πέστα ρε Keyser γιατί έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας μου φαίνεται...

εγω παντως θα 'θελα να σε συγχαρω,

διοτι απο "επιδοξος" mother-fucker,

προηχθης σε Δοξασμενο.... tower-fucker !!!

OLE ! !

:twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

Μπατίστ άλλα 3 χρόνια και ταπώνει μερικούς που είπανε ότι κάνει το διαβατήριο ευρωπαϊκό για να ανεβεί το κασέ του και να αλλάξει ομάδα.Και είδα στα πρωτοσέλιδα σήμερα οτι ο Σπανούλης τα βρήκε με τον ΠΑΟ.

Δημοσ.

γιατι δεν βλεπω καμια εφημεριδα που να γραφει κατι για σπανουλη. μονο η πρασινη λεει που δεν ειναι και οτι πιο εγκυρο.

Δημοσ.

Στην πράσινη το διάβασα για σπανούλη.Εντάξει η ποιο έγκυρη δεν είναι αλλά θέλω να είμαι αισιόδοξος.anyway μου φτάνει που ανανέωσε ο μπατίστ με τον βούγιανιτς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...