1980 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 ω ναι,συμφωνώ!!!! σε ένα γεμάτο οακα,να κάνουν παρέλαση οι 3 κούπες,και παύλος,θανάσης,ζέλικο κ σία,να καμαρώνουν σα γύφτικα σκερπάνια!!!! ενταξει χτες που με εχωσε ενα παιδι στα vip δεν εχασα την ευκαιρια να γνωρισω τα αδερφια στο ημιχρονο. πολυ καλοι ανθρωποι και πολυ προσιτοι. μονο γιαυτους επρεπε να το εχουμε γεματο παντα το σταδιο. ενταξει και εγω δεν μπορω να πηγαινω σε ολους τους αγωνες σε οσους μπορω παω αλλα αυτους που ειδα στο final four δεν θελω να τους ξαναδω στο γηπεδο. ασχετοι με το αθλημα δεν ηξεραν καν τους παιχτες και για μενα δεν ηταν παναθηναικοι. οι ultras της cosmote οπως τους εχουνε βγαλει.
antreaslam Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 το πως μεταδίδεται κάτι,για να ξαναγυρίσω στο θέμα που θίγει ο κάιζερ,έχει μεγάλη σημασία! παράδειγμα,πέρυσι, που ο σαβιόλα δεν ερχόταν γιατί ο παναθηναικός δεν έπαιζε τσου λου,γιατί κάποιοι "αντικειμενικοί" θεωρούσαν ότι δεν είναι πραγματική η πρόταση,κλπ κλπ κλπ... ενώ ο ζε ρομπέρτο, που δεν είχε καμία άλλη πρόταση ,απο πουθενά,2 ημέρες πριν να απαντήσει,βλέπει τον οσφπ να αποσυρει την πρόταση(μάλλον ο κοκκαλης....φοβηθηκε ότι θα δεχτεί)_! και μετά από αυτά, βγαίνει το χα-ζε ρομπερτο,και εγώ νιώθω πιο χαζός από ποτέ από την αντιμετώπιση των δημοσιογράφων! μπορώ να συνεχίσω,και να πω για τη γενιά που οι ίδιοι έκαψαν στους καιρούς που ήταν στον ΠΑΟ (των καραγκουνογκουνομπασινάδων),και μετά τους αποθέωσαν,για το 1ο δίμηνο που λοιδώρησαν τον μίκλαντ,ενώ αντίθετα εκθείασαν το ταλέντο του μπόρχα για παράδειγμα (και φυσικά,δεν φταίει κανείς που ο μπόρχα βγήκε παλτό,γιατί ο κόκκαλης πλήρωσε -λέει- 2 εκατ.ευρώ για να τον πάρει... Αν δεν έκανε ...ξέπλυμα στο πλυντήριο της λατ.αμερικής, τότε νομίζω ότι μπορεί να αγοράσει και εμένα με 800 χλδ ευρώ,χαλαρά!!!!)! Φεύγει ο μπουλουτ,κράζει,τίποτα... φεύγει ο γκέκας,που είχε κραχτεί ερχομενος στον ΠΑΟ,κράζει,και σάλος! (παρεπιπτόντως,ο αντιπαθής μένιος σακελλαρόπουλος,έλεγε πολύ πριν να φύγει ο γκέκας,ότι από τον ΠΑΟ πρέπει να φύγουν 2 παίχτες.ο γκέκας,και ο δάρλας,γιατί το έχουν καβαλήσει άσχημα,και κάνουν ζημιά στα αποδυτήρια). φέτος,είμασταν 1οι όλη τη χρονιά σε εισητήρια της ευρωλιγκα,και οι μπασκετικοί εκθείαζαν τον κόσμο του οσφπ... από που να αρχίσω,και που να σταματήσω...
1980 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 φέτος,είμασταν 1οι όλη τη χρονιά σε εισητήρια της ευρωλιγκα,και οι μπασκετικοί εκθείαζαν τον κόσμο του οσφπ... από που να αρχίσω,και που να σταματήσω... ποιος τα γραφει αυτα ρε δεν διαβαζω εφημεριδες ιδιαιτερα πανε καλα στην ευρωλιγκα μαζευαμε καλο κοσμο φετος.
johnyboy Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Ρε σείς στο μπάσκετ έχουμε κλείσει Μάσεϊ ? Με Σπανούλη και Ζήση τι γίνετε έχουμε κανένα φώς.
antreaslam Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 johnyboy, γιατί αγχώνεσαι? ότι είναι να γίνει,θα γίνει ΣΩΣΤΑ στο μπασκετικό τμήμα! ότι ζητήσει ο ζέλικο θα γίνει,και του χρόνου θα είμαστε πάλι ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΙ! τώρα,αν θα πάρουμε τον μάσει,εξαρτάται από τον μπατίστ κ αν θα μείνει,και τους αλλους 2,μαζί,δεν τους παίρνουμε (γι αμπίλυ μας βλέπω μόνο...συγγνώμη κύριε παπαδογιαννη)!
johnyboy Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Μπα το μπάσκετ δεν με αγχώνει ποτέ γιατί ο Μαέστρος Ζότς έχει την λύση πάντα.Ακόμα και με τον Γιαφτόκας δουλεύει για να του μάθει να παίζει με το σύνολο.Αντίθετα στο ποδόσφαιρο κλάψτα χαράλαμπε.
KWSN_Men Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Ο Γιαφτόκας αν προσέξετε έχει αρχίσει και δείχνει σημάδια βελτίωσης και πιστεύω θα μείνει. Σταμάτησε τις χαζές δηλώσεις, δείχνει δεμένος με την υπόλοιπη ομάδα και δεν δείχνει πλέον και χεσμένος που ήταν πριν κάτι μήνες.
KaizerSoze Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Ρε σείς στο μπάσκετ έχουμε κλείσει Μάσεϊ ? Με Σπανούλη και Ζήση τι γίνετε έχουμε κανένα φώς. 1. Το ονομα του Μασει δεν εχει ακουστει πουθενα επισημα.Ειναι σαν τον πχ Περπερογλου, που εχει ακουστει για την θεση του Νο6. Το ονομα "Περπερογλου" εχει βγει απο στομα σε στομα, ξερεις, καλο παικτακι, συμπαθητικη χρονια, ερχεται τρεχοντας κτλ. Ετσι και με Μασει το λεω εγω σε σενα, εσυ στον αλλο, ο αλλος στον παραλλο και επειδη θα μπορουσε να παιξει σαν σεναριο σιγα-σιγα γινεται πιστευτο 2. Τα νεα απο το Χιουστον ειναι καλα. Και για μας και για τον Μπιλυ. Μαλλον μενει, ο καινουριος μανατζερ παει τους Ευρωπαιους παικτες και μαλιστα ανεφερε τον Μπιλυ και ενα αλλο 3αρι που εχουν ως τους παικτες "που αδικηθηκαν περσυ και πρεπει να προσεχτουν φετος". Για του χρονου δεν τον θελω, εχω ξαναπει οτι τον θεωρω καλυτερο του υπερτιμημενου Ζηση αλλα ο Ζησης κολλαει αυτη την στιγμη πιο πολυ στον Παναθηναικο και απο το να παει σε καμια αλλη Ευρωπαικη ομαδα καλυτερα να μεινει ΝΒΑ 3. Για τον Ζηση ειναι οπως περσυ, τον θελει η μιση Ευρωπη και στο τελος θα μεινει σε καμια Μπενετον και θα γελαμε (Α, μετα τον Διαμαντιδη που ειχε κλεισει στον γαυρο αλλα μας τον εδωσε δανεικο, τωρα και ο Φωτσης που και αυτος ειχε κλεισει μαλλον θα "παραμεινει δανεικος" γκουχουγκουχου στην Δυναμο. Ο Σπανουλης μαλλον μενει Χιουστον οποτε αρχιζω να πιστευω πως οποιον εχει κλεισει ο Ολυμπιακος τελικα μενει εκει που ειναι). Πολυ φλου μεχρι να δουνε στην Μπενετον τι θα γινει με τα μπατζετ και αυτα. Εχει συμβολαιο για αλλο 1 χρονο ομως αν η Μπενετον που λογω της τιμωριας δεν προλαβε την Ευρολιγκα ριξει το μπατζετ τοτε πιθανο να τον πουλησει 4. Ο Γιαφτοκας εδω και κανα 1-1,5 μηνα δεν ειναι τοσο τραγικος οσο στην αρχη και οσο λεει ο Κωστας-καποτε-εβγαλα-σαπακι-τον-Σαμπονις-και-δεν-ηρθε-στον-Παναθηναικο-πηγε-ΝΒΑ-και-επαιζε-ως-τα-40-Πολιτης. Ακομα απεχει απο το να ειναι βασικος αλλα δειχνει να σοβαρευεται.ΑΝ εχει ο ιδιος υπομονη και το βασικοτερο ΑΝ δεν βρεθει καλυτερος του-ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ομως ετσι?Οχι Λαζος και Σεβροσενκο και χαζομαρες, μιλαμε για Βουισιτς-Σκολα-τοτε πολυ πιθανο να μεινει.
KWSN_Men Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Το χειρότερο και κατά τη γνώμη μου πολύ άσχημο που λέει ο Πολίτης είναι ότι ο Παναθηναϊκός παίζει έξυπνο μπάσκετ και χρειάζεται έξυπνους παίκτες και γι' αυτό δεν κάνει ο Γιαφτόκας. Με άλλα λόγια είναι χαζός. Πολύ μικρός άνθωπος τελικά (είχε φανεί και με τον Γκάλη άλλωστε). Εγώ πιστεύω ότι ο Γιαφτίκας ήρθε εδώ με την ιδέα ότι θα γαμεί και θα δέρνει και όταν είδε τα δύσκολα χέστηκε πάνω του. Εξ' ου και οι τάπες από το στεφάνι κτλ. Ο άνθρωπος έχει απίστευτα σωματικά προσόντα και από ταλέντο δεν είναι κα Τσακαλίδης, το έχει δηλαδή σε ένα βαθμό. Απλά εκεί που ήταν σταρ ξαφνικά είδε ότι δεν είναι και ότι έχει προπονητή που δεν αστειεύεται.
johnyboy Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Εχει βρεί κανείς το video απο την καταπληκτική πάσα του Διαμαντίδη στον Βούγιανιτς και το κάρφωμα του Σισκάουσκας? Ψάχνω παντού αλλά τίποτα.Αν το βρεί κανείς ας το πεί και σε εμάς.
Freestyler83 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Βασικά, αν παρατηρήσεις τον Γιαφτόκας, τα στατιστικά του δεν έχουν βελτιωθεί, αλλά παίζει με μεγαλύτερη διάθεση και φαίνεται να έχει ψιλοαφομοιώσει κάποια συστήματα. Όσο για τον Πολίτη, τι να πεις, για ότι βλακεία έχει πει, έχει πάρει εκ των προτέρων άφεση λόγω 1987.. Για τον Παπαδογιάννη ψιλοδιαφωνώ επειδή με τις αναλύσεις του τις περισσότερες φορές συμφωνώ. Αλλά για εξήγησέ το: γιατί όλοι οι δημοσιογράφοι να είναι, και καλά, εναντίον μας, ειδικά στο μπάσκετ που είμαστε μοντέλο ομάδας..Τι θα μπορούσε να χαλάσει μια πένα του Τύπου σε έναν τέτοιο σύλλογο, εκτός και αν πληρώνεται απο κάποιον, πραγμα που μου φαίνεται λίγο απίθανο, τουλάχιστον σε ότι αφορά το Μπάσκετ? Έσεις ρε παλικάρια τι λέτε? Εντάξει να είναι ένας και δύο, αλλά γιατί όλοι οι ,υποτίθεται, ειδικοί να χαλιούνται με την Πανάθα????
Alexaig Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Εχει βρεί κανείς το video απο την καταπληκτική πάσα του Διαμαντίδη στον Βούγιανιτς και το κάρφωμα του Σισκάουσκας? Ψάχνω παντού αλλά τίποτα.Αν το βρεί κανείς ας το πεί και σε εμάς.
KaizerSoze Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Για τον Παπαδογιάννη ψιλοδιαφωνώ επειδή με τις αναλύσεις του τις περισσότερες φορές συμφωνώ. Αλλά για εξήγησέ το: γιατί όλοι οι δημοσιογράφοι να είναι, και καλά, εναντίον μας, ειδικά στο μπάσκετ που είμαστε μοντέλο ομάδας..Τι θα μπορούσε να χαλάσει μια πένα του Τύπου σε έναν τέτοιο σύλλογο, εκτός και αν πληρώνεται απο κάποιον, πραγμα που μου φαίνεται λίγο απίθανο, τουλάχιστον σε ότι αφορά το Μπάσκετ? Έσεις ρε παλικάρια τι λέτε? Εντάξει να είναι ένας και δύο, αλλά γιατί όλοι οι ,υποτίθεται, ειδικοί να χαλιούνται με την Πανάθα???? Βασικα ειναι λιγοι και με περνει να σου εξηγησω για ενα ενα Συριγος=αντιΠαναθηναικος απο παλια ΣΥΝ οτι γενικα ειναι ο "εξυπνακιας" της παρεας και ο "αντισυμβατικος", αμα του πεις τωρα οτι ειναι 12 το βραδυ θα επιμενει οτι ειναι 12 το μεσημερι μονο και μονο γιατι θεωρει κουλ να πηγαινει κοντρα Χ''δημητριου πως λεγεται=αυτος ειναι απλα μαλακας, ε, και ειναι λογικο οι μπαρουφες να ακουγονται σε ματς Παναθηναικου.Δηλαδη οταν ο αλλος κανει αναλυση στον Ολυμπιακο 5-6 πραγματα ειναι φανερα, στον Παναθηναικο θελει μπασκειτκη παιδεια και το παλικαρι τα κανει μανταρα Πολιτης=ΔΕΝ ειναι δημοσιογραφος, ειναι γεροξεκουτης σχολιαστης, αυτος που θεωρει οτι επειδη καποτε ηταν κατι, οτι και να πει ειναι σωστο.Ε, ειχε γινει το σκηνικο με τον Γκαλη, τον εδωσε και ο Παυλος οτι ειχε κλεισει τον Σαμπονις και ο Πολιτης τον ειχε βγαλει σαπακι, πολυ θελει ο ανθρωπος? Κοτζιας=Ολυμπιακος.Δεν ειναι κακο, απλα εγω πιστευω οτι αμα ημουν επαγγελματιας δημοσιογραφος θα ελεγα πεντακαθαρα τι ομαδα υποστηριζω για να ξερουν οι δικοι μου και οι αντιπαλοι ωστε να διακρινουν τυχον προκαταληψη που ειναι λογικο να εχω Παπαδογιαννης=Αυτο ειναι μια πολυ μυστηρια περιπτωση.Δεν ξερω ρε παιδι τι εχει με τον Παναθηναικο, βγαζει απλα καποια κακια σε θεματα που δεν κολλαει.Πχ αυτη η εμμονη του με το Ισπανικο πρωταθλημα εχει καταδικαστει αλλα ειναι δεκτη.Οταν ομως σε μια φραση στην ουσια λεει οτι ο Σπανουλης θαναι βλακας αν δεν παει Ισπανια τοτε ειναι για μαπες. Δεν θεωρω οτι ειναι αντιΠαναθηναικο, ειναι περισσοτερο "ξυπνητζης αντικαθεστωτικος", επειδη αυτη την εποχη εμεις ειμαστε το καθεστως τα καρφακια του ειναι εναντιον μας Σε ολα αυτα βαλε κατι που το ξερω απο προσωπικη εμπειρια λογω του πατερα μου που ειναι συναδελφος τους, ολοι οι μπασκετικοι δεν βγηκαν αδικα "μασωνοι".Ειναι πρωτα απολα με το μπασκετ με την κακη εννοια.Αυτη την στιγμη τι τους συμφερει?Να δειξουν οτι το μπασκετ ειναι ανταγωνιστικο και οτι ο Παναθηναικος δεν εχει ξεφυγει. Αν καποια στιγμη ο Ολυμπιακος ανεβει και μεις πεσουμε και αντιστραφουν οι ρολοι δεν αποκλειω να λενε υπερ μας. Αυτα για αιτιολογηση, το θεμα ειναι ομως το αποτελεσμα.Και εγω βλεπω οτι τα μικρα σχολια, τα καρφακια, οι σποντιτσες ειναι εναντιον του Παναθηναικου.
petros1990 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Το βιντεο αυτο με την φοβερη πασα του Μητσαρα υπαρχει και στο http://www.sport.gr
1980 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 κοιτα εδω τον παπαρολουκα. http://www.youtube.com/watch?v=X0jEPyLoSFo&mode=related&search= δεκα ωρες να πει πεντε λεξεις. αφου θυμαμαι που τους εδειχνε στην οθονη πριν τον τελικο. το πολυ 20 λεξεις να επρεπε να μαθει. τελικα ουτε τα μισα απο οτι παλευει να πει εδειξε στην οθονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.