Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραια και που ειναι καλυτερο συνολικα το ισπανικο πρωταθλημα τι εγινε? η μπαρτσελονα προσκυνησε η ταου προσκυνησε. υπαρχει καμια ισπανικη ομαδα που μπορει να κοντραρει τον παο.να το παω και παρακατω υπαρχει καμια ευρωπαικη ομαδα που μπορει να κερδισει τον παο σε αγωνα που ο παναθηναικος θελει να τον παρει? η μαγκια του να εχεις τοσο δυνατη ομαδα μεσα σε ενα τοσο μη ανταγωνιστικο πρωταθλημα, οπως χτες που νομιζα οτι παιζουμε αγωνα επιδειξης και παιζαμε με τον τεταρτο , ειναι πολυ μεγαλη. αυτο επρεπε να λενε τα δημοσιογραφακια οχι να πετανε τετοιες ατακες.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Συμφωνώ με το τελευταίο σχόλιο. Το τρεμπλ είναι μεγάλος και σπουδαίος στόχος αλλά κακά τα ψέματα, όλη η υπόθεση ήταν το Ευρωπαϊκό. Δε νομίζω όμως ότι "άδειασαν" από ψυχικά αποθέματα απλώς όπως και να το κάνουμε το κίνητρο δεν είναι πλέον το ίδιο ισχυρό(και λογικό είναι). Κι εμένα αν μου πεις ότι θα χάσουμε το πρωτάθλημα δε θα μου αρέσει βέβαια αλλά και πάλι θα εξακολουθώ να θεωρώ τη σεζόν ΑΚΡΩΣ πετυχημένη.

Συμφωνώ και το έχω ξαναπεί. Προσωπικά, μετά το Φ4 θα τους έστελνα για διακοπές...Άλλωστε, έχουν και προετοιμασία για την Εθνική τα παιδιά..:) :)

Δημοσ.
Επίσης, όλη η υπόθεση Ντελκ - Γιαφτόκας δεν είναι παρά η αποθέωση του προπονητή Ομπράντοβιτς. Μπορεί να αποδείχτηκαν λάθος μεταγραφές αλλά ο Ζοτς δεν επέμεινε περισσότερο απ' όσο χρειαζόταν σε αυτούς.

+ 1000

Δημοσ.
ο πολιτης παντως στα επισημα κουβεντουλα με τον θαναση ειχε. τοσο πισωπλατη οχια ειναι?

2 ματς εχω δει απο την τηλεοραση, αυτα με τον Πανιωνιο. Και δωστου τι καλος ο Πανιωνιος και τι κακος ο Παναθηναικος και δωστου τι υπερπαικτης ο Αρσλαν και τι παλτο ο Γιαφτοκας.

ΠΡΟΣΕΞΕ, εδω ειναι η μαγκια, οτι δεν ελεγε ουτε ενα ψεμα. Και εμεις ημασταν μετριοι και ο Πανιωνιος σταθηκε καλα και ο Αρσλαν ειναι κλαος και ο Γιαφτοκας μετριος. Αλλα ο τυπος μιλαγε ΜΟΝΙΜΩΣ γιαυτα και μαλιστα σε υπερθετικο βαθμο(πχ πουταν ο Αρσλαν στο 2ο και το 3ο ματς ή αφου εμεις ειμασταν τοσο μετριοι και ο Πανιωνιος τόσο καλος πως εφυγε φετος με ενα 5-0 στην πλατη?Εκτοσ αν εννοουσε πως εχουμε ξεφύγει τοσο που ακομα και με τα 2α-3α τους κερδιζουμε)

Δημοσ.
2 ματς εχω δει απο την τηλεοραση, αυτα με τον Πανιωνιο. Και δωστου τι καλος ο Πανιωνιος και τι κακος ο Παναθηναικος και δωστου τι υπερπαικτης ο Αρσλαν και τι παλτο ο Γιαφτοκας.

ΠΡΟΣΕΞΕ, εδω ειναι η μαγκια, οτι δεν ελεγε ουτε ενα ψεμα. Και εμεις ημασταν μετριοι και ο Πανιωνιος σταθηκε καλα και ο Αρσλαν ειναι κλαος και ο Γιαφτοκας μετριος. Αλλα ο τυπος μιλαγε ΜΟΝΙΜΩΣ γιαυτα και μαλιστα σε υπερθετικο βαθμο(πχ πουταν ο Αρσλαν στο 2ο και το 3ο ματς ή αφου εμεις ειμασταν τοσο μετριοι και ο Πανιωνιος τόσο καλος πως εφυγε φετος με ενα 5-0 στην πλατη?Εκτοσ αν εννοουσε πως εχουμε ξεφύγει τοσο που ακομα και με τα 2α-3α τους κερδιζουμε)

τον πρωτο αγωνα ειχα δει απο την τηλεοραση και απο οτι θυμαμαι ναι κατι τετοιες ατακες ελεγε αλλα δεν μπορω να ξερω τις προθεσεις του. τελοσπαντων εγω ελπιζω σε μια νεκρανασταση του γαβρου να αναψουν λιγο τα αιματα αλλα δεν το βλεπω με τον αρη θα παιξουμε τελικο που τον εχουμε παρει με 40??? αν θυμαμαι καλα ποντους μεσα στο αλεξανδρειο. και θα εχουμε τα κλασικα παλι πρωτος αγωνας 7.000 κοσμο το πολυ αντι για 20.000 σε ολη την σειρα.

Δημοσ.

Μα πάντα,εκεί παίζει το "στήσιμο"¨των αντικειμενικών!

Δε λένε ψέμματα, απλά επιλέγουν ποιες αλήθειες θα σου πουν, ώστε να φέρουν τα πράγματα εκεί που θέλουν!

Και ο παπαδογιαννης,δεν είπε ότι ο Παο είναι μέτρια ομάδα, αλλά ότι το πρωτάθλημα είναι τα χάλια του(αληθές),οπότε γιατί να έρθει ο σπανούλης εδώ,κλπ!!!!Το ότι διαπραγματεύεται να έρθει στην καλύτερη ομάδα της τελευταίας 15ετιας τουλάχιστον, ....του διαφεύγει! όπως και το ότι έχιε εκδηλώσει την επιθυμία να επιστρέψει εδώ...

Είναι η κλασσική πολιτική σπορντευ κ σπορ-φμ.....

Δημοσ.
Ο Παπαδογιάννης π.χ. γιατί??

Νικος Παπαρογιαννης@sportday για τον Βασιλη Σπανούλη

Η λέξη «Ισπανία» βγήκε για πρώτη φορά από τα χείλη του (για την ακρίβεια, από τα δάχτυλά του) στο blog που λέγαμε.
και ενω πρωτα εχει πει στο blog μια ολοκληρη παραγραφο για τον Παναθηναικο αλλα το προσπερνάμε
Η Μπαρτσελόνα δίνει γην και ύδωρ για να τον ντύσει στα «μπλαουγράνα» και ο Σπανούλης το σκέφτεται σοβαρά. Εδώ που τα λέμε, μόνο βλαξ θα προτιμούσε το ελληνικό πρωτάθλημα από το ισπανικό

Ενα ονομα...ΓΙΑΚΑ ΛΑΚΟΒΙΤΣ Παπαδογιαννη, για τραβα ρωτα τον τι χαρουμενος που ειναι.

Επισης ρωτα τον πολυ αγαπημενο σου Παπαλουκα σε ποσο δυνατο Πρωταθλημα παίζει. Ρωτα ποσο βλακες-κατα δικο σου χαρακτηρισμο-ειναι οι Σμοντις, Λανγκτον, Βουισιτς, Σισκουσκας, Διαμαντιδης, Ντικουδης, Αντερσεν που παιζουν στις μηδαμινες Μακαμπι, ΤΣΣΚΑ, Παναθηναικο τις ομαδες που εχουν παρει τα τελευταια 4 απο τα 5 Πρωταθλητριων.

Επισης ο κυριος Παπαδογιαννης μπορει να μας πει αν ο Λιθουανος τουριστας-ο οποιος μπαινει μονιμως στους διακριθεντες του Ολυμπιακου με νουμερα Τονυ Ντελκ που τον βριζανε, εγω αυτο δεν το καταλαβαίνω-ο οποιος ειχε παιξει Ταου σε ποιο πρωταθλημα γυρισε? Στο Ελληνικο κυριε Παπαρογιαννη και ουτε ΚΑΝ στην καλυτερη του ομάδα.

Δεν μπορεις να τσουβαλιαζεις κυριε Παπαρογιαννη τον Παναθηναικο, τον Πρωταθλητη Ευρωπης, με ολο το Ελληνικο Πρωταθλημα.Οπως για τον Παπαλουκα κυριε Παπαρογιαννη δεν θυμαμαι να τσουβαλιαζες ολο το Ρωσσικο με την ΤΣΣΚΑ ετσι?Ας παει στην Μπαρτσελονα να μην ερχεται Φ4. Αληθεια τι θεση πηρε κυριε Παπαρογιαννη η "καλυτερη ομαδα της Ευρωπης" οπως λεγατε ολη την χρονια?4η κυριε Παπαρογιαννη

Δημοσ.
κάποιες φορές αναρωτιέμαι, αν στο μαιευτήριο μας χώρισαν κατά λάθος ρε φίλε κάιζερ......

Για κάντε μια εξέταση dna... Έτσι για να είστε σίγουροι... :) :) :)

Δημοσ.

αυτοι οι πεθαμενοι οι γαβροι δεν γινετε να γυρισουν την σειρα? τι να γυρισουν βλεπω να πεφτει κανα διπλο στο σεφ και να φευγουνε κορνεδες και καθισματα στον εβραιο. θελω τον γαβρο στον τελικο να τον γλεντησουμε ρε γαμωτο.

Δημοσ.

Αντρεα και που να αρχισω να λεω για τι συγκριση με το ποδοσφαιρο

Οπου ολοι λενε για "χαμηλο επιπεδο" μεχρι τις μεταγραφες του γαυρου οπου ολοι λενε "Λεφτα για τον Ντουντου, τον Καρλος, τον Τουντζαι" περσυ ακουγαμε για Χα-Ζε Ρομπερτο επειδη ΔΕΝ ηρθε στο Ελληνικο πρωταθλημα, και ολα αυτα βασιζομενοι αποκλειστικα στα λεφτα ετσι?Ενω στο μπασκετ του Παναθηναικου μιλαμε ΚΑΙ για λεφτα ΚΑΙ για τον Πρωταθλητη Ευρωπης, λες και ειπε κανενας χαζο τον Γιουρκα οταν πηγε στο μετριοτατο Πορτογαλικο πρωταθλημα αλλα στην Πρωταθλητρια Ευρωπης τοτε ΠΟρτο, για Καραγκουνη, Κατσουρανη, γενικα ρε παιδι μου, 2 μετρα και δυο σταθμα

1980 τον γαυρο τον θελω για τα παιδια πρωτα απολα.Ειναι κριμα Πρωταθλητες Ευρωπης να παιζουν με 4000 κοσμο.Ας παιξουμε με γαυρο να ερθουν ΕΣΤΩ οι καναπεδακηδες για να δουν τα παιδια γεματο ΟΑΚΑ σε τελικους

Δημοσ.

ω ναι,συμφωνώ!!!! σε ένα γεμάτο οακα,να κάνουν παρέλαση οι 3 κούπες,και παύλος,θανάσης,ζέλικο κ σία,να καμαρώνουν σα γύφτικα σκερπάνια!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...