1980 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Ποιά προσπάθεια σχολιάζουν αρνητικά; ο συριγγος και κατι δημοσιογραφακια ριχνουν χολη αυτο ενοει. ρε η προπονηση ειναι πολυ πιο δυνατη απο τους αγωνες που δινουμε στην α1 τι θα γινει με αυτο το κακο.
johnyboy Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 άστους να σχολιάζουν και εμείς να μαζεύουμε κούπες.Καλά είναι.Και επίσης σπάσαμε το δικό μας ρεκόρ σκούπας σε play off.
vastravoud Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Ο Συρίγος γράφει που και που καμμιά μ@λ@κία για να το παίζει "επαναστάτης" και αντισυμβατικός. Με κάτι τέτοια παραλίγο να κάψει και το Ακρόπολις φέτος! Γενικά δε νομίζω ότι σχολιάζεται αρνητικά η προσπάθεια του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Μεμονωμένες αρνητικές κριτικές θα υπάρχουν(και καλό είναι να υπάρχουν) αλλά αν υποστηρίζει κανείς ότι "βάλλεται" ο μπασκετικός Παναθηναϊκός μάλλον βλέπει φαντάσματα.
johnyboy Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Φυσικά και δεν βλάπτετε γιατί έχει τα αδέρφια που είναι κορυφή.Ρε παιδιά τον Μάσεϊ τον πήραμε? Κάλος παίχτης.Παίζει με πάθος και καλή άμυνα.
1980 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Ο Συρίγος γράφει που και που καμμιά μ@λ@κία για να το παίζει "επαναστάτης" και αντισυμβατικός. Με κάτι τέτοια παραλίγο να κάψει και το Ακρόπολις φέτος! Γενικά δε νομίζω ότι σχολιάζεται αρνητικά η προσπάθεια του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Μεμονωμένες αρνητικές κριτικές θα υπάρχουν(και καλό είναι να υπάρχουν) αλλά αν υποστηρίζει κανείς ότι "βάλλεται" ο μπασκετικός Παναθηναϊκός μάλλον βλέπει φαντάσματα. οχι μωρε δεν υπαρχει προβλημα απλα καποιοι ανακαλυπτουν θεματα εκει που δεν υπαρχουν για να πουλησουν κανα αρθρο.
KaizerSoze Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 αλλά αν υποστηρίζει κανείς ότι "βάλλεται" ο μπασκετικός Παναθηναϊκός μάλλον βλέπει φαντάσματα. Συριγος, Παπαδημητριου, Πολιτης, Διαμαντοπουλος, Μαγουλας, Παπαδογιαννης. Ξεχασα κανενα? Αντε, τον Σκουντη τον αφηνω στην απεξω Ολοι αυτοι τονιζουν τα αρνητικα και υποβαθμιζουν τα θετικα. Ολοι αυτοι θα παρουμε τρεμπλ και θα λενε ακομα για τον Ντελκ και τον Γιαφτοκας, για τον Βουγιανιτς που δεν ειναι ισαξιος του Διαμαντιδη και για το χαμηλο επιπεδο του πρωταθληματος και πως δεν αξιζει να ερθει κανεις στην Ελλαδα να παιξει. Αυτο εσενα δεν σου φαινεται "βολη" εναντιον του Παναθηναικου απο το 99% του προβαλομενου μπασκετικου Τυπου??
1980 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Συριγος, Παπαδημητριου, Πολιτης, Διαμαντοπουλος, Μαγουλας, Παπαδογιαννης. Ξεχασα κανενα?Αντε, τον Σκουντη τον αφηνω στην απεξω Ολοι αυτοι τονιζουν τα αρνητικα και υποβαθμιζουν τα θετικα. Ολοι αυτοι θα παρουμε τρεμπλ και θα λενε ακομα για τον Ντελκ και τον Γιαφτοκας, για τον Βουγιανιτς που δεν ειναι ισαξιος του Διαμαντιδη και για το χαμηλο επιπεδο του πρωταθληματος και πως δεν αξιζει να ερθει κανεις στην Ελλαδα να παιξει. Αυτο εσενα δεν σου φαινεται "βολη" εναντιον του Παναθηναικου απο το 99% του προβαλομενου μπασκετικου Τυπου?? ο πολιτης παντως στα επισημα κουβεντουλα με τον θαναση ειχε. τοσο πισωπλατη οχια ειναι?
Freestyler83 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο...Πρακτικά αναφέρατε όλους τους μπασκετοδημοσιογράφους, δεν μπορεί ΟΛΟΙ να είναι κατά...Ο Παπαδογιάννης π.χ. γιατί?? Διαβάζω Sportday και ειδικά με το τμήμα του Μπάσκετ δεν έχω κανένα πρόβλημα...Άσε που η στήλη του Π.είναι 10 φορές πιο σοβαρή απο κάτι άλλους βασιλιάδες της κοινοτυπίας... Υ.Γ. 1980 θα μας έλεγες κάτι για ένα περιστατικό με τον Παπαλουκά..
1980 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Υ.Γ. 1980 θα μας έλεγες κάτι για ένα περιστατικό με τον Παπαλουκά.. θα το γραψω καποια στιγμη το ξεχασα εντελως αυτο.
vastravoud Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Συριγος, Παπαδημητριου, Πολιτης, Διαμαντοπουλος, Μαγουλας, Παπαδογιαννης. Ξεχασα κανενα?Αντε, τον Σκουντη τον αφηνω στην απεξω Ολοι αυτοι τονιζουν τα αρνητικα και υποβαθμιζουν τα θετικα. Ολοι αυτοι θα παρουμε τρεμπλ και θα λενε ακομα για τον Ντελκ και τον Γιαφτοκας, για τον Βουγιανιτς που δεν ειναι ισαξιος του Διαμαντιδη και για το χαμηλο επιπεδο του πρωταθληματος και πως δεν αξιζει να ερθει κανεις στην Ελλαδα να παιξει. Αυτο εσενα δεν σου φαινεται "βολη" εναντιον του Παναθηναικου απο το 99% του προβαλομενου μπασκετικου Τυπου?? Έλα ρε συ, μη βλέπεις φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν! Το επίπεδο του Ελλ. πρωταθλήματος είναι όντως πολύ χαμηλό. Όλη τη χρονιά πόσα ΔΥΝΑΤΑ ματς δώσαμε; Ξέρεις τι θα ήθελα (συγνώμη για την παρένθεση); Μια δυνατή Ευρωπαϊκή λίγκα τύπου NBA με περίπου 30-40 ομάδες. Από την Ελλάδα π.χ να συμμετείχε Ολυμπιακός, ΠΑΟ, Άρης και ίσως Πανιώνιος. Ειδάλλως η προπόνηση του Ομπράντοβιτς έχει πολύ μεγαλύτερη αξία για το Χατζηβρέττα από το να παίξει εναντίον του Μακεδονικού. Η μοναδική ήττα που κάναμε(πλην Ολυμπιακού, που είναι ντέρμπι) έγινε στην αρχή όταν ακόμα "δέναμε". Οι αρθρογράφοι που ανέφερες πολλάκις έχουν εξάρει την ομάδα, τον προγραμματισμό, την επιτυχία και το μπάσκετ που παίζει. Μη στέκεσαι σε ένα άρθρο, αλλά στο σύνολο των όσων γράφουν. Αν ψάξω το απόγευμα στο σπίτι εύκολα θα σου βρω τουλάχιστον 10 θετικά(έως πολύ θετικά) άρθρα των παραπάνω.
antreaslam Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 η φάση με το κλέψιμο του μητσάρα,την πάσα πάνω από το κεφάλι,και το πολύ καλό τελείωμα- κάρφωμα του σισκα, είναι πράγματι απιστευτη!!! το παιχνίδι ΠΑΡΑΗΤΑΝ εύκολο (εδώ πήρε πολλά λεπτά ο ξανθόπουλος κ ο σάκοτα), και υπήρχαν στιγμές που πράγματι παρακολουθούσα το παιχνίδι,και χαμογελούσα (πχ μια φάση στο 1ο ημίχρονο,με ψηλή πάσα στην πλάτη της άμυνας, στον μπατίστ,και αυτός πηδάει,και δίνει τη μπάλα με το που την παίρνει στον επερχόμενο -νομίζω- σίσκα)! η αληθεια είναι,ότι ο κάιζερ έχει δίκιο για την πλειάδα των μπασκετικών δημοσιογράφων...(άλλωστε, αν το επίπεδο είναι χαμηλό,και δεν έρχονται μεγ΄λαοι παίχτες,είνια γιατί ο Παναθηναικός τους καλόμαθε σε μεγάλους παίχτες-ράτζα,σκοτ,Ντομινίκ,Στόγιαν,Ντέγιαν κλπ)! (αλλά,αν δεν είναι μεγάλος παίχτης ο ντελκ,τότε γιατί γκρινιάζουν που δεν έπιασε?) (και επίσης,γιατί την "λένε" στον ζέλικο ιγα τον γιαφτόκας? μπορεί να βγήκε κριάρι,αλλά έτσι πήραν περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο ντικούδης κ ο τσαρτσαρής! αν γινόταν το αντίθετο,κ έπεσε ο γιαφτόκας 30 λεπτά,δεν θα τον ξέπλενε ούτε ο νιαγάρας τον ζέλικο,που αφήνει ανεκμετάλλευτους τους βασικούς της εθνικης,κλπ)! να συνεχίσω να σας αναφέρω λούμπες των παραπάνω κυρίων? ΥΓ:έχω την εντύπωση,ότι όποιο ματς πάει στην καρδιά κ την ψυχή στους τελικούς,θα το χασουμε! μετά την ευρωλίγκα,νομίζω ότι η ομάδα άδειασε από ότι ψυχικά αποθέματα είχε,και απλά παίζει με την κλάση της....
vastravoud Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Συμφωνώ με το τελευταίο σχόλιο. Το τρεμπλ είναι μεγάλος και σπουδαίος στόχος αλλά κακά τα ψέματα, όλη η υπόθεση ήταν το Ευρωπαϊκό. Δε νομίζω όμως ότι "άδειασαν" από ψυχικά αποθέματα απλώς όπως και να το κάνουμε το κίνητρο δεν είναι πλέον το ίδιο ισχυρό(και λογικό είναι). Κι εμένα αν μου πεις ότι θα χάσουμε το πρωτάθλημα δε θα μου αρέσει βέβαια αλλά και πάλι θα εξακολουθώ να θεωρώ τη σεζόν ΑΚΡΩΣ πετυχημένη.
vastravoud Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Επίσης, όλη η υπόθεση Ντελκ - Γιαφτόκας δεν είναι παρά η αποθέωση του προπονητή Ομπράντοβιτς. Μπορεί να αποδείχτηκαν λάθος μεταγραφές αλλά ο Ζοτς δεν επέμεινε περισσότερο απ' όσο χρειαζόταν σε αυτούς. Το rotation μέσα στη χρονιά αποδείχτηκε ΟΛΟΣΩΣΤΟ και αποδείχτηκε ότι το φορμάρισμα ήρθε ακριβώς όταν έπρεπε.
antreaslam Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Εδώ που τα λέμε, μόνο βλαξ θα προτιμούσε το ελληνικό πρωτάθλημα από το ισπανικό. σε ποιον ανήκει αυτή η ατάκα? μα στον παπαδογιάννη φυσικά... Αυτόν που δεν πετάει κανενός είδους μπηχτές για παίχτες που θέλουν να έρθουν στον Παναθηναικό! για ποιον είναι αυτή η ατάκα?ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.