KaizerSoze Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Σαφείς αιχμές κατά της διοίκησης του Παναθηναϊκού άφησε ο Βίκτορ Μουνιόθ στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου' date=' που παραχώρησε. Ο Ισπανός τεχνικός, αφού χαρακτήρισε τιμή του το ότι εργάστηκε στο «τριφύλλι» και ευχαρίστησε τη διοίκηση, τους παίκτες και τους φιλάθλους, έκανε λόγο για λάθος πλάνο της διοίκησης, τόνισε πως δεν έγιναν πράξη οι εισηγήσεις του για απόκτηση δημιουργικών παικτών, ωστόσο ανέλαβε και το δικό του μερίδιο ευθύνης για την εφιαλτική σεζόν του «τριφυλλιού». «Θα ήθελα να αποχωρήσω όπως έγινε και την ημέρα που παρουσιάστηκα. Συζητώντας για τους στόχους και κάνοντας μια ανάλυση για την περίοδο που πέρασε. Μια ανάλυση όσο το δυνατόν υποκειμενική, αλλά λόγω του χαρακτήρα και του τρόπου που αντιδρώ, είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγω από την πραγματικότητα. [b']Να προπονήσω τον Παναθηναϊκό ήταν για μένα τιμή και υπερηφάνεια.[/b] Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Βαρδινογιάννη που πίστεψε σε εμένα. Δεν ήρθα τον Ιούνιο στην ομάδα, ήρθα σε μια δύσκολη στιγμή. Δεν είχαμε χρόνο να χάσουμε. Επρεπε σύντομα να κάνουμε την ανάλυση της ομάδας και να προχωρήσουμε. Δεν γνώριζα 100% τους παίκτες, αλλά ήξερα τι πρέπει να κάνω. Ουσιαστικά έπρεπε να καθοδηγήσω μια κατάσταση, η οποία ήταν αντίξοη, όσων αφορά στον Παναθηναϊκό και τις σχέσεις με τους φιλάθλους. Προσπαθήσαμε να κερδίζουμε, γιατί ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι ψηλά, ανάμεσα στις πρώτες ομάδες και οι φίλαθλοι να είναι περήφανοι για την ομάδα», τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Το πλάνο ήταν λανθασμένο από την αρχή και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι μία ομάδα δεν μπορεί να αλλάζει δύο προπονητές στις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος», τόνισε, συνυπολογίζοντας προφανώς και τον υπηρεσιακό Γιάσμινκο Βέλιτς μετά την απόλυση του Χανς Μπάκε. «Για διάφορους λόγους δεν πήραμε παίκτες τον Ιανουάριο, ωστόσο σε καμία στιγμή δεν διαμαρτυρήθηκα για τίποτα και συνέχισα να δουλεύω. λίγες ομάδες δεν ενισχύθηκαν τον Δεκέμβριο. Βλέποντας ότι δεν έρχονται παίκτες δούλεψα μια εβδομάδα με τον Νίνη για να δω αν μπορεί να βοηθήσει και τελικά τον βάλαμε στην ομάδα. Επίσης, ήρθαν οι Χαραλαμπίδης και Τσίγκας, με τους οποίους δουλέψαμε, παρότι δεν είχαν έρθει με την επιλογή του προπονητή. Το θέμα δεν είναι οικονομικό, γιατί με το μπάτζετ που έχει ο Παναθηναϊκός, μπορεί να έχει μια ομάδα νικητή», πρόσθεσε, ενώ φάνηκε να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του και για τις αυξημένες αρμοδιότητες του νέου τεχνικού διευθυντή. «Πιστεύω πως ο προπονητής είναι αυτός που πρέπει να επιλέγει τους παίκτες. Οι καταστάσεις που θα ήθελα να είχα, δεν τις είχα τελικά. Δεν είχα την εμπιστοσύνη για να πραγματοποιήσω αυτήν τη δουλειά. Επίσης, είμαι άτομο με ανοχή, δεν θέλω να επιλέγω εγώ αποκλειστικά τους παίκτες που θα έρθουν, αρκεί εκείνοι να μπορούν να προσαρμοστούν στην ομάδα», τόνισε. Αναφερόμενος στα αποτελέσματα της ομάδας του ο 50χρονος τεχνικός είπε: «Στην πορεία ήρθαν αρνητικά αποτελέσματα, όπως στο ματς με την Κέρκυρα, αλλά ήρθαν και γλυκές στιγμές στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και τυχερές στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και φτάσαμε στην τελευταία περίοδο. Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να έχει την πρωτοβουλία σε αυτά τα παιχνίδια, ωστόσο αντιμετώπισε δυσκολίες και σε συνδυασμό με την απουσία παικτών, όπως οι Βίκτορ και Γκονζάλες, είχαμε άτυχα αποτελέσματα. Σε αποφασιστικές στιγμές που έπρεπε να κερδίσουμε Ατρόμητο και Εργοτέλη, έγιναν προσωπικά λάθη, αλλά είχαμε και άτυχες στιγμές, ενώ στο ματς με τον Αρη είχαμε 15 ευκαιρίες και τελικά χάσαμε. Κάπου εκεί χάσαμε και τη δεύτερη θέση. Στο Κύπελλο Ελλάδας έγινε το ίδιο. Ο καλύτερος επιθετικός μας, ο Σαλπιγγίδης, δεν μπόρεσε να παίξει, αλλά δεν δικαιολογήθηκα για αυτό, ούτε πριν, ούτε μετά τον τελικό. φτάσαμε στον τελικό με πολλές δυσκολίες και παίξαμε με μια ομάδα που θεωρητικά είναι κατώτερη από εμάς. Νομίζω ότι και στο ματς με την Λάρισα είχαμε το ίδιο πρόβλημα, όπως στα ματς με Εργοτέλη και Ατρόμητο, όσον αφορά στην πρωτοβουλία που έπρεπε να πάρει η ομάδα όταν έμεινε πίσω στο σκορ και έτσι τελείωσε η σεζόν, σύμφωνα με τις δικές μου εκτιμήσεις». Ο ίδιος πάντως παραδέχτηκε τις ευθύνες του και φάνηκε να δικαιολογεί τη διοίκηση για την απόφασή της να μην ανανεώσει τη συνεργασία τους. «Ήταν μεγάλη μου τιμή που δούλεψα στον Παναθηναϊκό. Όταν ήρθα ήξερα πως είμαι σε μία ομάδα που παίρνει τίτλους. Ο Παναθηναϊκός αξίζει να γίνει μία ομάδα που θα νικά. Με μένα δεν έγινε αυτό, δεν τα κατάφερα, γιʼαυτό και έφυγα. Έχω ευθύνες και γιαυτό φεύγω. Αν δεν ήταν έτσι, θα με είχαν κρατήσει. Δεν ήθελα να φύγω, αλλά αυτό πιστεύω πως είναι καλύτερο και για μένα και τον Παναθηναϊκό. Τώρα ξέρω την ομάδα, τις ανάγκες της και το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά πλέον δεν έχω την εμπιστοσύνη της διοίκησης». Κληθείς να εξηγήσει τους λόγους που ο Παναθηναϊκός στους πρώτους μήνες της θητείας του παρουσίασε καλό πρόσωπο, το οποίο σταδιακά γινόταν όλο και χειρότερο, τόνισε: «Όταν ήρθαμε οργανώσαμε την ομάδα και της δώσαμε μία ταυτότητα να παίζει αμυντικά για να παίρνει αποτελέσματα. Μετά αλλάξαμε το στυλ της ομάδας για να παίζει πιο επιθετικά, αλλά δεν καταφέρναμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα, επειδή δεν είχαμε τους δημιουργικούς παίκτες και τύχη». Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως το δυναμικό του Παναθηναϊκού υπολείπεται σε ποιότητα εκείνων του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, απάντησε: «Δεν ξέρω τόσο καλά το δυναμικό του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, αλλά ξέρω πως το μπάζτετ και η ιστορία του Παναθηναϊκού απαιτούν καλύτερη ποιότητα ομάδας. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Ήταν δύσκολο να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις, αλλά προσπάθησαν. Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους έκαναν το καλύτερο δυνατό». Μιλώντας για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, είπε πως «τους ευχαριστώ για τη στήριξη. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα πως είχαν έναν ενθουσιασμό και ένα δέσιμο μαζί μου. Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να τους προσφέρω νίκες και κυρίως τίτλους», ενώ κλείνοντας για τη συνέχιση της καριέρας του, τόνισε: «Δεν έχω συμφωνήσει ακόμη με καμία ομάδα. Επιστρέφω στην Ισπανία και θα περιμένω προτάσεις». ΚΥΡΙΟΣ ΗΡΘΕΣ ΚΥΡΙΟΣ ΦΕΥΓΕΙΣ(παρε τον μικρο μαζι μην καταστραφει) Απο τα νευρα μου κοντευω να δακρυσω. ΓΚΟΝΤΖΟ, ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΒΕΛΙΤΣ,ΤΖΙΓΓΕΡ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΒΑΡΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΘΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΛΑΟ. Αι στο διαολο σιχαματα, παρτε ρε λιγα μαθηματα ηθους απο αυτον τον ΑΨΟΓΟ επαγγελματια(γιατι απο τοτε με Μπαγεβιτς που πηγε στον Ολυμπιακο για τα λεφτα εχουμε μαθει να λεμε επαγγελματια οποιον κοιταει το πορτοφολι). Μπορει να τον διωξατε απο τον Παναθηναικο αλλα ουτε ενας πραγματικος Παναθηναικος δεν υπαρχει που να τον δει στον δρομο και να του σφιξει το χερι την στιγμη που θα σας φτυνει καταμουτρα
revil Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Αμφιβάλλω αν μένοντας στον Παναθηναϊκό ο Νίνης θα έχει την εξέλιξη που αρμόζει στο ταλέντο του. Λυπάμαι τρομερά σαν Παναθηναϊκός που το λέω, αλλά φοβάμαι ότι θα καταλήξει σαν το Σεϊταρίδη αν ποτιστεί κι αυτός με την κλασική νοοτροπία.... Ο μουνιοθ μια χαρα σας τον εκανε δωρο. Απο κει και περα αν θα καταφερει να προσφερει αυτα που μπορει ειναι ιστορια του παναιθηναικου και της ελλαδας γενικοτερα, οσον αφορα την εθνικη. Καιζερ συμφωνουμε απολυτα, αλλα ρε αδερφε τα αποτελεσματα δεν ειναι μαζι του.
fanpan Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Mακάρι κάπια στιγμή ο Μουνιόθ να επιστρέψει στην Πανάθα,αυτή τη φορά με καλύτερες προυποθέσεις, γιατί ένας άνθρωπος με τέτοια προσωπικότητα έχει πολλά να δώσει.Κρίμα να βλέπεις αυτούς που αξίζουν να πηγαίνουν άπατοι.............
Freestyler83 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Mακάρι κάπια στιγμή ο Μουνιόθ να επιστρέψει στην Πανάθα,αυτή τη φορά με καλύτερες προυποθέσεις, γιατί ένας άνθρωπος με τέτοια προσωπικότητα έχει πολλά να δώσει.Κρίμα να βλέπεις αυτούς που αξίζουν να πηγαίνουν άπατοι............. Με αυτά που είδε ο άνθρωπος, μην περιμένεις να μας κάνει την τιμή...
john1987 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Συμφωνω ρε παιδια οτι ο Μουνιοθ ηταν καλος κτλ,και οχι πουθενας οπως ο Πεσειρο κτλ. Αλλα,κατι ηττες με ομαδουλες πως τις κρινετε?Ενταξει,δε λεω οτι ο Μουνιοθ φταει πχ που ο Τζιωλης δεν ξερει μπαλα,αλλα ειναι διαφορετικη ιστορια ολοκληρος παο (κ με μπατζετ σχετικα καλο) να χανει απο εργοτεληδες κτλ
KaizerSoze Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Ρε Τζον ξερεις ομως τι παιζει??Εχει δικιο για τον τροπο παιχνιδιου ο Μουνιοθ. Αυτο με τις ηττες το ακουω απους Γκοτζιλες, μην το ακουων και εδω μεσα. Ωραια εκανε τις ηττες του.ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ απο αυτους που περασαν κερδισε Ολυμπιακο-ΑΕΚ εξω?Που πηγαμε στην Λανς και εκει που λεγαμε οτι θα ξεφτιλιστουμε αρχισαμε να λεμε για προκριση?Πηραμε προκριση με ΠΑΟΚ παροτι ειχαμε χασει, σε ενα ματς που για ενα β' ημιχρονο πατησαμε τον ΠΑΟΚ στην Τουμπα.Δηλαδη εκανε καποια αποτελεσματα που δειχνουν οτι το κατεχει το ρημαδι το αθλημα.Η τουλαχιστον ως ενα σεβαστο βαθμο. Μετα λοιπον απο το Καραισκακη ξαφνικα κατακλυσμος του Νωε. Εσας δεν σας προβληματιζει οτι τα πραγματικα ΚΑΚΑ και ΠΕΡΙΕΡΓΑ αποτελεσματα ηρθαν ΜΕΤΑ το Καραισκακη? Θελετε να δουμε που ωφειλεται? Ωφειλεται στο οτι οπως ειπε ο Μουνιοθ μεχρι τοτε επαιζαν αμυντικα και ειπαν να παιξουν επιθετικα και κρασαρε το λειτουργικο του Λεοντιου?Μπορει Ωφειλεται στο θεμα με τα πριμ και τα κωλοπαιδια το κρατησαν μανιατικο?Μπορει Στο οτι ειναι Δ.Υ. και ειπαν "αφουκερδισαμε τον γαυρο δεν μας νοιαζει"???Πιθανο Στο οτι για ΤΟΣΟ ΗΤΑΝ, για 2-3 καλα αποτελεσματα παιζοντας κλειστα?ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ Σε ποιο απολα φταιει ο Μουνιοθ???Εσυ, εγω, ο Καπελο, ο Αντσελοτι, ο Φεργκιουσον με αυτη την ομαδα και κυριως αυτη την διοικηση τι θα καναμε ρε παιδια?Που ζητησε ο ανθρωπος επιθετικο και φερανε πισω τον τραυματια Τσιγκα?Ελεος.Και αντε και φευγει ρε παιδια, ποιον φερνει στην θεση του?Ηρθε ο Μουρινιο και δεν το καταλαβα?Αλλα και αυτος να ερθει, αν τα υλικα ειναι αποτι μεινει απο την λαικη, τι να σου κανει ο μαγειρας?Τουλαχιστον με αυτον τον ανθρωπο βλεπαμε 1-2-3 πραγματα ρε αδελφε, καποιες κινησεις, εβαλε μεσα 17χρονο, επαιξε ορθολογικο συστημα (σε διαταξη) , εκανε αλλαγες προσωπων, σου εδινε την ελπιδα οτι αμα μεινει και του κανει η διοικησητα χατηρια μπορει να φτιαξει κατι.Αλλα στην Τζιγγεριακος Π.Α.Ε. δεν μας αρεσουν τα καλα, θελουμε Γκοτζο και Βελιτς(καλα αυτο το διδυμο ειναι φοβερο, ατακα Πεμπτης Γκοτζιλα για τις αρμοδιοτητες Βελιτς "Σε καμια ομαδα στον κοσμο τις μεταγραφες δεν τις κανει ο προπονητης"!!! α ρε ξυλο που θελετε) υγ. Αυτο με το μπατζετ ρε παιδια μην το λετε συνεχεια...Πριν λιγες σελιδες δεν λεγαμε οτι ο μπασκετικος Παναθηναικος με τα μισα εσοδα εχει 3εκ μεγαλυτερο μπατζετ???Για σφαλιαρες μπατζετ εχουμε
IOCTL Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Αποχώρηση Εμπέντε. "Οι δύο παίκτες συναντήθηκαν χθες με τον Φάνη Βουτσαρά και ενημερώθηκαν πως δεν είναι στα πλάνα της ομάδας για την επόμενη περίοδο. «Δεν είσαι στα πλάνα του κυρίου Βέλιτς. Καλύτερα να λύσουμε το συμβόλαιο και να συνεχίσεις σε άλλη ομάδα», είπε το στέλεχος του συλλόγου στον Καμερουνέζο τερματοφύλακα που απάντησε: «Μα γιατί, εγώ μπορώ να βοηθήσω» και ήταν εμφανές πως έπεσε από τα σύννεφα. Άλλωστε στο μεγαλύτερο διάστημα της φετινής περιόδου ήταν βασικός." Ο μεταφραστής στέλνει και αντιπροσώπους. Ακόμη γελάω...
KaizerSoze Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δεν είσαι στα πλάνα του κυρίου Βέλιτς ΣΤΑ ΠΛΑΝΑ ΠΟΙΑΝΟΥ????ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!!! O Tεχνικος Διευθυντης κανει ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ???Αντε να δεχτω οτι κανει μεταγραφες-που κανονικα δεν το δεχομαι-οτι του λεει ο προπονητης "Θελω αμυντικο" και λεει "Σου φερνω αυτον αμα θες". Αλλα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ??? Οι μετοχες ειναι στο Βαρδινογιαννεικο. Μπορουν να βαλουν και τον Κολλημενο προπονητη. ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ! ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ! Κουμαντο κανει ο Γκοτζος, ο Νικολογιαννης, ο Σακελαρόπουλος και ο Σερετης με τον Βελιτς. Α, και λιγο Τζιγγερ. Ε ΑΣ ΜΠΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ και ας κανουν οτι θελουν, ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ, να φαινονται.Οχι να κανει μαλακια καπακια στην μαλακια ο Βελιτς και να την πληρωνει ο Μουνιοθ
IOCTL Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Και ο τζίγκερ πρόεδρος της σούπερ λίγκας. Αντί να κοιτάξει να μαζέψει το μπουρδ*λ* του , θέλει να μαζέψει την λίγκα?
geovard Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Καί το θέατρο τού παραλόγου καλά κρατεί στον Παναθηναικό. Βέλιτς!!!!!!!!!!!μάγια μούχεις καμωμένα καί τρελαίνομαι γιά σένα.Δεν μπορώ μού είναι αδύνατον να σε αποχωριστώ.Έχω ερωτευτεί την φαλάκρα σου,την τεστοστερόνη σου το ξυραφένιο βλέμμα σου.Υποκλίνομαι στην μεγαλοφυία σου.Τι τούχεις κάνεις βρε άτιμε τού Τζίγκερ καί είναι τόσο καψούρης μαζί σου? Προπονητές έρχονται καί παρέρχονται αλλά αυτός εκεί!!Ακλόνητος σαν βράχος.Δεν φέρει καμμία ευθύνη αυτός καί δεν νοιώθει την ανάγκη να απολογηθεί.Όπως έκανε ο Κύριος με το κάπα κεφαλαίο Μουνιόθ.Καί πού δεν ήταν δικιά του η ομάδα στο χτίσιμό της καί πού δεν τού έκαναν μεταγραφές τον Γενάρη καί πού ήρθε στον Παναθηναικό καί μειώθηκε σαν επαγγελματίας καί σαν άνθρωπος.Καί πού έπρεπε με σεβασμό να τού ζητήσουν όλοι συγγνώμη.(Ξέρει κανείς αν έχει κάποιο site ο άνθρωπος να μπούμε να τού πούμε καί μιά συγγνώμη καί να τον ρωτήσουμε γιατί δέχτηκε να έρθει στην ομάδα.Δεν ήξερε δεν ρώταγε?) Γιατί το παράλογο ποιό είναι; Ή δεν ήταν καλός προπονητής καί το υλικό σου ήταν καλό ή ήταν καλός προπονητής καί το υλικό σου κακό.Οπότε δεν τα αλλάζεις καί τα δύο.Ρωτήθηκε γι αυτό το συλλογισμό ο Τζίγκερ?Γιατί σε μας έλεγαν ότι ο Παναθηναικός είναι η ομάδα πού έρχεται να σαρώσει.Πού είναι ομάδα δεκαετίας καί βάλε με τόσα ταλέντα! Τότε γιατί αλλάζεις παραπάνω από τη μισή ομάδα?Γιατί προφανώς είναι άχρηστη! Τότε τον Μουνιόθ γιατί τον πετάς? Τόσο συνομώτησε το σύμπαν πού σού έτυχαν καί κακοί παίχτες καί κακός προπονητής?Βρέ άει στο ντιάμπλο! Πολλές οι αντιφάσεις ε?Όποιος θέλει να δεί το έργο ''Στη φωλιά τού κούκου'' ας τραβήξει Παιανία μεριά. Το συμπέρασμα έχει βγεί προ πολλού.Δεν μπορούν να διοικήσουν τον Παναθηναικό.Γι' αυτό χρειάζεται άλλα χέρια.Αλλά ο εναγκαλισμός είναι πολύ σφιχτός.Με λίγα λόγια η ομάδα της καρδιάς μας έχει μπλέξει άσχημα.Μού θυμίζει την εκδιδόμενη γυναίκα πού δεν μπορεί να ξεφύγει από τον νταβατζή της. Το μόνο πού μπορούμε πιά να συζητήσουμε είναι τρόποι αντίδρασης πάντα ειρηνικοί αλλά έξυπνοι καί σε κάθε περίπτωση απαξιωτικοί γιά τα άτομα πού έφεραν την ομάδα στο στάδιο πού βρίσκεται.
gvaggis Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Κοίτα μάγκα μου που θα νοσταλγήσω τον "Λαγο".... Η δικαίωση του Ζάετς μάγκες..! Τουλάχιστον είχα έναν ποδοσφαιράνθρωπο ρε! Μου ήταν αντιπαθής,ναι.... Αλλά ήξερα ποιος ήταν κ τι ρόλο βαρούσε... Ο βοηθός υπομούτσου σε ρόλο καπετάνιου τάνκερ.. Αυτό θα έιναι το σίριαλ του φετινού παναθηναικού..
KaizerSoze Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Ρε σου λεω ο πιο ασχετος ποδοσφαιρστης να ηταν-και οχι ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ Ζαετς-ηταν εστω παλαιμαχος με ιστορια στην ομαδα Τον καραφλα τι τον εχουμε!!???? Ειναι παλαιμαχος?ΟΧΙ Ηταν καπου Τεχ.Διευθ.??ΟΧΙ Εχει προυπηρεσια?ΟΧΙ Ηταν εστω προπονητης σε μεγαλη ομαδα?ΟΧΙ ΤΙ ΣΤΟ ΠxfxfhkΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΕΚΕΙ??Και δεν με νοιαζει γιαυτον, με νοιαζει με τι σκεπτικο τον εβαλε το αφεντικο!Διοτι δεν ειναι χαζος ο Βελιτς να βρει τετοια τρυπα και να πει μονος του "Αστο, δεν ερχομαι, δεν κανω"
1980 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Ρ ΤΙ ΣΤΟ ΠfhkkhdΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΕΚΕΙ??Και δεν με νοιαζει γιαυτον, με νοιαζει με τι σκεπτικο τον εβαλε το αφεντικο!Διοτι δεν ειναι χαζος ο Βελιτς να βρει τετοια τρυπα και να πει μονος του "Αστο, δεν ερχομαι, δεν κανω" Με κανενα σκεπτικο κατα την προσωπικη μου αποψη. ολες οι κινησεις του τζιγκερ δειχνει οτι ειναι απιστευτα κομπλεξικος. και οπως ολοι οι κομπλεξικοι ανθρωποι θελει κοντα του ατομα που του λενε παντα ναι και του αφαιρουν τις ευθυνες απο πανω του. ενας ανθρωπος που δεν αγαπαει τον εαυτο του κατα την δικη μου αποψη (τον εχετε δει ποτε να γελαει) ειναι δυνατον να αγαπησει μια ομαδα. δυστυχως μπλεξαμε ασχημα και φως δεν υπαρχει. ο αλλος οπως λες και εσυ σιγα μην εχανε την ευκαιρια. αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη και δεν περιμενω απο κανεναν να την συμμεριστει. επισης θεωρω τον βαρδινογιαννη ιδιαιτερα αφελη και περιορισμενης νοημοσυνης. αυτα μου δειχνουν οι πραξεις του. το κερδος δεν θελεις κυριε? οτι δεν εχεις συναισθηματα για την ομαδα αντε να το κατανοησω στην τελικη στην φορτωσανε γιατι καποιος πρεπει να διοικει. εχω σημερα διαβασα οτι ο παναθηναικος ειχε φετος 4.000.000 ευρω ζημια η κατι τετιο. αρα εισαι ανικανος ακομα και να πετυχεις τον προσωπικο σου στοχο που ειναι φυσικα το κερδος και ειναι και θεμιτο. αρα σηκω φυγε. αλλα αυτο θελει παντελονια.
johnyboy Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Λοιπόν μάγκες στο μπάσκετ συνεχίζουμε τρελά.Όσοι δεν είδατε τον αγώνα πρέπει να δείτε την φάση Διαμαντίδη Βούγιανιτς σισκάουσκας. Απλά δείγμα μπασκετικής υπεροχής και ποιότητας παιχτών.Για να σταματήσουν κάπιοι να σχολιάζουν αρνητικά αυτή την προσπάθεια.
1980 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Λοιπόν μάγκες στο μπάσκετ συνεχίζουμε τρελά.Όσοι δεν είδατε τον αγώνα πρέπει να δείτε την φάση Διαμαντίδη Βούγιανιτς σισκάουσκας. Απλά δείγμα μπασκετικής υπεροχής και ποιότητας παιχτών.Για να σταματήσουν κάπιοι να σχολιάζουν αρνητικά αυτή την προσπάθεια. ασε μαν τωρα γυρισα. ο σισκαουσκας ειναι πολυ μεγαλος παιχτης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.