1980 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Ρε μαγκες ειδατε καθολου τον αγωνα? Αυτος ο Μασει( Δε με νοιαζει τι λεει σα παιχτης) ειναι για πολλες σφαλιαρες!Αμ ο αλλος που εριξε μπουκετο στον ζιζιτς? Μου θυμισε εποχες Τομιτς μποντιρογκα!! Αλλα πιο πολυ πλακα ειχε οταν μπηκε μεσα ο μπουρουσης να ζητησει τα ρεστα και ο καστλ(Ο καστλ δεν ηταν??)εκανε συνεχεια πισω Ελεεινοι,ρε πουστη μου δλδ, τι προσπαθουσαν να πετυχουν? Και σε ενα παιχνιδι που σας ορκιζομαι ρε μαγκες, οι παιχτες του ολυμπιακου δε μπηκαν για τσαμπουκα edit : Αμ ο σιγαλας???Εγω προσωπικα διαφωνω για το κραξιμο που εφαγε, αλλα διαολε εχεις γινει πιο αργος κ απτο θανατο σε κανει πορνη ο χειροτερος παιχτης του ολυμπιακου, και τι προσπαθεις να αποδειξεις? εμενα μου εκατσε οτι το μπουκετο το εριξε για να κανει πουτανα τον αγωνα δεν παιχτηκε κανενας χοντρος τσαμπουκας εκεινη την στιγμη για να φτασει στο σημειο να το ριξει εξαλλου οι δυο που ανταλλασαν γαλικα γελαγανε κιολας και ο αλλος πεταχτηκε πολυ αποτομα εκτος και αν ειναι κολληταρια και στραβωσε ασχημα ξερω γω. αλλα ενταξει και ο μασιγιαουσκας να λεει στην ρεπορτερ οτι επεσε μονος του και οτι ο αλλος πατησε εναν καφε δεν τον εσπρωξα εγω απλα ελεος που ειναι τα παντελονια σου ρε μεγαλε κατευθειαν να πεις ψεμματα? εμας φυσικα μας συμφερουν ολα αυτα γιατι λογικα θα παει σε πεντε αγωνες και εμεις σε τρεις οποτε απλα καθομαστε και περιμενουμε. και ενα βιντεακι απο τον τελικο για να μην ξεχνιομαστε. εδω ειναι αθηνα θοδωρη και πελεκανοι..... γιατι εισαι η ζωη μου η αναπνοη μου και για σενα τραγουδωωωωωω
Freestyler83 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Ρε σεις, σοβαρά έβρισαν τον Διαμαντίδη?????Γιατί τί τους έκανε, ξέχασε να μιλήσει στον πληθυντικό?????? Αν ξέρει κανένας πείτε τι ακριβώς άκουσε το παιδί.. Μπράβο η Πανιωνιάρα..και την είχα σε εκτίμηση....
1980 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Ρε σεις, σοβαρά έβρισαν τον Διαμαντίδη?????Γιατί τί τους έκανε, ξέχασε να μιλήσει στον πληθυντικό??????Αν ξέρει κανένας πείτε τι ακριβώς άκουσε το παιδί.. Μπράβο η Πανιωνιάρα..και την είχα σε εκτίμηση.... δεν πειραζει ρε τον θοδωρη να μην βριζουνε και δεν τρεχει τιποτα για τα πτηνα και τους ελιτιστες οπαδους. αντε ξεφτιλισμενοι.
revil Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 και ενα βιντεακι απο τον τελικο για να μην ξεχνιομαστε. εδω ειναι αθηνα θοδωρη και πελεκανοι..... http://www.youtube.com/watch?v=u7Hd8...elated&search= γιατι εισαι η ζωη μου η αναπνοη μου και για σενα τραγουδωωωωωω μαμησε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1980 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 μαμησε!!!!!!!!!!!!!!!!!! βασικα δεν θελει και πολυ για να εκσπερματωσεις αν εισαι παναθηναικος με αυτο το βιντεο.
revil Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 εδω ρε παραλιγο να εκσπερματωσω εγω, πλακα μου κανεις?
1980 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 επειδη τωρα πρεπει να φυγω θα πω κατι μετα για τον παπαλουκα για να δειτε ποσο αφελης ειναι αφου η αθηνα ειναι μικρη πολη ολα μαθαινονται και δεν προσεχει που μιλαει πριν τους κρισιμους αγωνες.
antreaslam Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΥΝΙΟΘ... «Τον Δεκέμβριο παρά το γεγονός ότι είχα ζητήσει ενίσχυση με δημιουργικούς παίκτες, δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Δεν ήταν οικονομικό το θέμα», πρόσθεσε, ενώ φάνηκε να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του και για τις αυξημένες αρμοδιότητες του νέου τεχνικού διευθυντή. «Πιστεύω πως ο προπονητής είναι αυτός που πρέπει να επιλέγει τους παίκτες», τόνισε. Δηλαδή ο ταρίφας έδινε μπάτζετ,και ο καράφλας δε συμφωνούσε σε παίχτες,αυτό μας λέει εδω.... Ο ίδιος πάντως παραδέχτηκε τις ευθύνες του και φάνηκε να δικαιολογεί τη διοίκηση για την απόφασή της να μην ανανεώσει τη συνεργασία τους. «Ήταν μεγάλη μου τιμή που δούλεψα στον Παναθηναϊκό. Όταν ήρθα ήξερα πως είμαι σε μία ομάδα που παίρνει τίτλους. Ο Παναθηναϊκός αξίζει να γίνει μία ομάδα που θα νικά. Με μένα δεν έγινε αυτό, δεν τα κατάφερα, γιʼαυτό και έφυγα. Έχω ευθύνες και γιαυτό φεύγω. Αν δεν ήταν έτσι, θα με είχαν κρατήσει. Δεν ήθελα να φύγω, αλλά αυτό πιστεύω πως είναι καλύτερο και για μένα και τον Παναθηναϊκό. bye bye Mister! συνεχίζω και σε έχω σε μεγάλη εκτίμηση!!!!
vastravoud Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Συμφωνώ, κι εγώ τον εκτιμώ πολύ. Δε νομίζω ότι προσπάθησε να κοροϊδέψει κανέναν, και προσπάθησε να βγάλει τίμια το ψωμί του.
revil Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 bye bye Mister! συνεχίζω και σε έχω σε μεγάλη εκτίμηση!!!! μη ξεχναμε μαγκες οτι εκανε δωρο στον παναθηναικο τον επομενο μεγαλο του παιχτη για τα επομενα 15 χρονια
vastravoud Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 μη ξεχναμε μαγκες οτι εκανε δωρο στον παναθηναικο τον επομενο μεγαλο του παιχτη για τα επομενα 15 χρονια Αμφιβάλλω αν μένοντας στον Παναθηναϊκό ο Νίνης θα έχει την εξέλιξη που αρμόζει στο ταλέντο του. Λυπάμαι τρομερά σαν Παναθηναϊκός που το λέω, αλλά φοβάμαι ότι θα καταλήξει σαν το Σεϊταρίδη αν ποτιστεί κι αυτός με την κλασική νοοτροπία....
antreaslam Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 ο σειταρίδης,την είχε....απο την αρχή αυτή τη νοοτροπία,δεν περίμενε να έρθει στον παναθηναικό για να την αποκτήσει! όσο για το νίνη, στο χέρι του είναι να εξελιχθεί! μην ξεχνάμε ότι εδώ πήρε ευκαιρία (που αλλού δε θα έπαιρνε τόσο μικρός),και θα του δωθούν πολλές ευκαιρίες κ για του χρόνου! αρκεί,να του απαγορέψει κάποιος να συναναστρέφεται με τον τζιόλη κ τον μάντζιο...
KaizerSoze Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Σιγα μην του δωθουν ευκαιριες. Ντροπης πραγματα να τρωει 17χρονος Ελληνας θεση απο 34χρονο Πορτογαλο.
Freestyler83 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Σιγα μην του δωθουν ευκαιριες. Ντροπης πραγματα να τρωει 17χρονος Ελληνας θεση απο 34χρονο Πορτογαλο. Για ποιόν λες μεγάλε?
KaizerSoze Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 E,καποιος τετοιος δεν θαρθει?Αντε το πολυ κανενα ακατεργαστο διαμαντι παλι απο την Πακος Φερειρα.Ρε γαμωτο με τοσοα ακατεργαστα διαμαντια, δεν εχουμε ομαδα αλλα ορυχειο υγ. Παρεπιπτοντως, Μποβιο,Μπισκαν,Εμπεντε,Αντριτς,Χαραλαμπιδης,Κωτσιος out.Ερωτηση, δεν κλαιω για κανενα, καλα κανουν και τους διωχνουν αλλα τα "εργαλεια' και οι παικτες που "μονο η ψυχολογια λειπει" και "πρεπει να στηριχτουν" γιατι φευγουν?Εγω χαιρομαι που φευγουν,αλλα καποιοι κυριοι τους λεγανε παικταραδες και πως φταιγανε οι κακοι οπαδοι, τοτε γιατι τους διωχνουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.