Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
χωρίς να είμαι γνώστης του συγκεκριμένου , μπορώ να υποθέσω (και μόνο να υποθέσω),ότι η γγα τους μετράει ξεχωρίστά, ή ότι είναι ξεχωριστές διοργανώσεις.

Και εσύ έχεις προσθέσει ανώμαλο δρόμο σε αυτούς που παρέθεσες!όπως και κανοε καγιακ,και τις πρωτιές του αιμίλιου σε κάθε ευρωπαικό αγώνα!!!!!!

όσο για τον κύριο πρόεδρο, έχει υποσχεθεί εδώ και 2 μήνες περίπου,από τότε που έβγαλε το θέμα,ότι "μέσα στην επόμενη εβδομάδα,αναλυτικά όλοι οι τίτλοι του θρύλου",αλλά ακόμα τον περιμένουμε....

Δηλαδή να προσθέσω και εγώ καμια εβδομηνταριά τίτλους κολύμβησης σε άνδρες και γυναίκες?

Το χουμε ξεφτιλίσει το θέμα με άντρες γυναίκες,πινκ-πονκ,τουρνουά,ποδήλατα,μπιλίαρδα,κανό καγιάκ,σκι και γενικά ότι κάτσει.Γνώμη μου πρέπει να μετράνε τα ομαδικά και οι γενικές βαθμολογίες σε στίβο,κολύμβηση και τα υπόλοιπα ατομικα.

Από εκεί και πέρα έγκειτε στον καθένα το αν θα είναι περήφανος για το σύλλογό του επειδή έχει κούπα στο σουμπούτεο και στο μπιλιάρδο.Ο καθένας είναι ελεύθερος να ζει στην κοσμάρα του!:-D Όχι όμως και αυτό να είναι αιτία να την λέει στους άλλους και να αυτοανακυρήσετε πρώτος.Γιατί τότε οι απαντήσεις θα είναι στο ανάλογο χαμηλό επίπεδο (πινκ-πονκ,κανό-καγιάκ,τραμπολίνο κλπ).

Αυτα.

Δημοσ.
Η λύση της απορίας σου στην αρχή του μυνήματος 6217,λίγο παραπάνω.

Για εμένα το σωστό είναι να μετράνε σαν τίτλοι ενός συλλόγου αυτοί που έχουν κατακτηθεί σε ομαδικά αθλήματα,σε γενικές βαθμολογίες αγωνισμάτων και σε διασυλλογικά πρωταθλήματα.Όταν όμως έσείς κάθεστε και μου αραδιάζεται από σουμπούτεο μέχρι μπιλιάρδο και θαλάσσιο σκι,και μετά μιλάτε και για δημιουργία λάθος εντυπώσεων :???: ,ε τι περιμένεις να γίνει.Τις ίδιες μπαρούφες θα καθόμαστε να προσμετράμε και εμείς.Απλό είναι.

Νοουπ δεν ειναι η λυση της αποριας μου. Ειναι διευκρινιση του τι θεωρεις "μετρησιμη" διοργανωση. Οχι για το αγωνισμα(δηλαδη ποδοσφαιρο ή σουμπουτεο).Το αγωνισμα το περιλαμβανεις στις επομενες προτασεις σου οι οποιες δεν ειναι ταυτοσημες με την αρχικη, διοτι στην πρωτη προταση δεν λες

Για εμένα το σωστό είναι να μετράνε σαν τίτλοι ενός συλλόγου αυτοί που έχουν κατακτηθεί σε ομαδικά αθλήματα,σε γενικές βαθμολογίες αγωνισμάτων και σε διασυλλογικά πρωταθλήματα σε αυτα και αυτα τα αθληματα

αλλά γενικα.Συμπεραινω παρ'ολα αυτα οτι θεωρεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ αθληματα αξια λογου-και αρα τιμας την υπογραφη σου. Τοτε τι ποσταρεις τα αντιστοιχα δικα σου??Δηλαδη στην ουσια θες να μας πεις οτι στην γελοιοτητα ο Ολυμπιακος ειναι πρωτος?

QUOTE]Γνώμη μου πρέπει να μετράνε τα ομαδικά και οι γενικές βαθμολογίες σε στίβο,κολύμβηση και τα υπόλοιπα ατομικα.

Και το πινγκ-πονγκ ή η πυγμαχια γιατι να μην μετρανε αδελφε?Επειδη στην κολυμβηση εχεις καλυτερους αθλητες?

Δημοσ.

ελα περασαμε με 4 - 5 ποντους. αλλη μια νικη και ασε τους αλλους να σκοτωθουνε εμεις τους περιμενουμε.

Δημοσ.

65-69 τελικο

Εχει φοβερη πλακα ο Συριγος και τα παραλιγο των δημοσιοκαφρων, παλι παραλιγο να χασουμε, παλι σερνομασταν, α ρε Συριγακο, παλι παραλιγο?Μα ποσο σε ποναει ο Παναθηναικος ρε Συριγακο?

Τρεμπλ λεμε, και ασε τον Συριγο 15 Ιουνη να λεει για τον Ντελκ που δεν προσαρμοστηκε και τον Γιαφτοκας το κρυαρι

Δημοσ.

Ειδατε καθολου μπασκετ σημερα???

Σε αγωνες ημιτελικης φασης Α1(καμια σχεση με Ευρολιγκα), στο 2ο ματς(καμια σχεση με τελικο, ουτε η προκριση δεν κρινοταν), σε αγωνες Ελληνικων εναντιον Ελληνικων ομαδων(και οχι Ελληνικων εναντιον Ρωσσικων)

ΣΕΦ..."Σιγαλα δεν εισαι Ολυμπιακος, εισαι μισθοφορος και ΠΟΥΤ@ΝΑΣ ΓΙΟΣ"

Ελληνικο...Συνθηματα εναντιον του διεθνη πλευμεηκερ, Ευρωπαιου πρωταθλητη και Παγκοσμιου δευτεραθλητη, μελους τιης πρωτης 5αδας της Ευρωλιγκας για την σεζον 2006-2007, MVP του Φ4 2007 και καλυτερου αμυντικου της Ευρωλιγκα για τις σεζον 2004-2005,2005-2006,2006-2007 και αψογου χαρακτηρα Δημητριου Διαμαντιδη

Περιμενω ανακοινωση των Πετεινων και διαμαρτυρια των μελων του φορουμ αλλιως καταληγω στα ακολουθα συμπερασματα

1. Η μανα του Σιγαλα ειναι οντως πορνη, του Παπαλουκα οχι

2. Ο Σιγαλας και ο Διαμαντιδης ΔΕΝ ειναι μελη της Εθνικης και ΔΕΝ ειναι Ελληνες

3. Οι 3 πρωτες ομαδες της Ευρολιγκα εξασφαλιζουν το δικαιωμα να παιξουν του χρονου στην Α1, αφου για να δικαιολογουνται τετοια συνθηματα μαλλον ο 2ος ημιτελικος αγωνας σε σειρα των 5 ματς για την Α1 ειναι πολυ πιο σημαντικος και κρισιμος απο τον τελικο του Φ4

4. Λογω θρησκειας οι Ρωσσοι ειναι πιο πολυ αδελφια μας απο τους υπολοιπους Ελληνες

5. Ο ανθρωπος και αθλητης Θεοδωρος Παπαλουκας εχει μεγαλυτερη αξια ως οντοτητα απο τους συναθλητες αλλα σιγουρα οχι συν-ανθρωπους του Δημητριο Διαμαντιδη και Γεωργιο Σιγαλα. Που σημαινει οτι πρεπει να εξαιρεθει και απο τους φορους ξερω γω or something like that

6. Οι Πελαργοι ειναι στην πραγματικοτητα fan club κοριτσιων ηλικιας 16 εως 66 ετων με φετιχ τις μεγαλες μυτες

Δημοσ.

αμα ειναι να καθισουμε να ασχοληθουμε με τους πελαργους και τους πελεκανους

αστα να πανε. η υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο. δεν πειραζει πονανε τα πολλα

αστερια και ζαλιστηκανε οι πελεκανοι.

Δημοσ.

Σε ένα συμφωνώ με το Συρίγο: τα στατιστικά δε λένε όλη την αλήθεια. Η άμυνα που έπαιζε είναι ώρες ώρες εκνευριστική! Και η τάπα του Μπατιστ ήταν όλα τα λεφτά...

Όσο για τα συνθήματα, ήταν όντως απαίσια. Ωστόσο η ειδοποιός διαφορά με τον Παπαλουκά είναι ότι (εγώ προσωπικά) στεναχωρήθηκα με τα βρισίδια και τη γιούχα την ώρα που έπαιρνε μετάλλιο. Την ώρα του αγώνα και η γιούχα είναι μέσα στο πρόγραμμα, και το trash talk. Αλλά την ώρα της απονομής, δείξε ανωτερότητα!

Τέλοσπαντων, δεν έχει νόημα να συζητάμε άλλο γι' αυτό.

ΣΤα του ΣΙγάλα, ήταν και αυτός ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Έχει γίνει πιο αργός κι από ριπλέι, τον ξεφτιλίζει ο Μπάρλος και ζητάει και τα ρέστα; Ήμαρτον! Γενικά ήταν απαίσιοι οι παίκτες του Άρη σήμερα.

Ως προς τα δικά μας δυστυχώς πολύ στο χαλαρό το έχουμε πάρει μετά το FF, αλλά πιστεύω ότι ο Ζοτς θα μας έχει έτοιμους για τους τελικούς. Με χαροποίησε επίσης πάρα πολύ η -ουσιαστική- επιστροφή του Τσαρτσαρή μετά τον τραυματισμό του. Γενικά ο Πανιώνιος μας δυσκόλεψε πολύ στο ΕΛληνικό φέτος, και είναι καλό που ξεμπερδέψαμε έτσι. Τώρα εξασφαλίζουμε τουλάχιστον 3-4 μέρες παραπάνω ξεκούραση(και προετοιμασία) από τον αντίπαλό μας στους τελικούς.

Δημοσ.

αλλά γενικα.Συμπεραινω παρ'ολα αυτα οτι θεωρεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ αθληματα αξια λογου-και αρα τιμας την υπογραφη σου. Τοτε τι ποσταρεις τα αντιστοιχα δικα σου??Δηλαδη στην ουσια θες να μας πεις οτι στην γελοιοτητα ο Ολυμπιακος ειναι πρωτος?

Και το πινγκ-πονγκ ή η πυγμαχια γιατι να μην μετρανε αδελφε?Επειδη στην κολυμβηση εχεις καλυτερους αθλητες?

Όσο γελοιότητα θεωρώ τους τίτλους του Ολυμπιακού άλλο τόσο τους θεωρείτε και εσείς που τους προσμετράτε και υπερηφανεύεστε οτι είστε πρώτοι σε αυτούς.Γιατί με μπέρδεψες τώρα με τα περί γελοιότητας.Τα αντίστοιχα δικά μου τα ποστάρω για να παίξω με τους όρους που θέτετε εσείς.

Ποτέ δεν έιπα να μην μετράνε η πυγμαχία με το πινκ-πονκ.Αυτό που είπα είναι οτι πρέπει να μετράνε σωστά,δηλαδή με τη γενική βαθμολογία και μόνο,όπως συμβαίνει και με εμάς στην κολύμβηση που ανέφερες ως παράδειγμα.

Και για να τελειώνει το παραμυθάκι με τους 492 τίτλους δείτε ο επίσημος Ερασιτέχνης Παναθηναικός (και όχι ο κάθε τυχαίος του gwf και του winki) ποιούς τίτλους αναγνωρίζει.

http://panathinaikos1908.gr/TITLES.html

Το σύνολο 361.Υπάρχει μια μικρή διαφορά με το 492 αλλά αν προσπαθήσετε θα την βρείτε την άκρη.......

Του Ολυμπιακού με ακριβώς τον ίδιο τρόπο καταμέτρησης είναι 384.

Όνειρα γλυκά:-D :-D

ΥΓ.Και μια μικρή απάντηση για τον "γυναικείο" τίτλο του Αιμίλιου.Όχι από εμένα αλλά από την παγκόσμια ομοσπονδία ιστιοπλοίας.

http://www.sailing.org/bio.asp?ID=GREEP1

Έτος 2004 Semaine Olympique Francaise (Womens Europe class - Olympic Qualifier).

Δημοσ.

Ρε μαγκες ειδατε καθολου τον αγωνα? Αυτος ο Μασει( Δε με νοιαζει τι λεει σα παιχτης) ειναι για πολλες σφαλιαρες!

Αμ ο αλλος που εριξε μπουκετο στον ζιζιτς? Μου θυμισε εποχες Τομιτς μποντιρογκα!!

Αλλα πιο πολυ πλακα ειχε οταν μπηκε μεσα ο μπουρουσης να ζητησει τα ρεστα και ο καστλ(Ο καστλ δεν ηταν??)εκανε συνεχεια πισω :P

Ελεεινοι,ρε πουστη μου δλδ, τι προσπαθουσαν να πετυχουν? Και σε ενα παιχνιδι που σας ορκιζομαι ρε μαγκες, οι παιχτες του ολυμπιακου δε μπηκαν για τσαμπουκα

edit : Αμ ο σιγαλας???Εγω προσωπικα διαφωνω για το κραξιμο που εφαγε, αλλα διαολε εχεις γινει πιο αργος κ απτο θανατο σε κανει πορνη ο χειροτερος παιχτης του ολυμπιακου, και τι προσπαθεις να αποδειξεις?

Δημοσ.

Ωπα γιατι ξεφευγουμε. Τι σχεση εχει η ποιοτητα ενος παικτη με το τι ακουει?

Ακουσε ο Παπαλουκας?Ακουσε(και οι Πελεκανοι πως τους λενε ΔΕΝ ειπαν μονο για την απονομη, ειπαν γενικα)

Ακουσε ο Σιγαλας?Ακουσε

Ηταν/Ειναι και οι 2 απο τα σημαντικοτερα μελη της Εθνικης?Ειναι

Τα παραπανω ισχυουν για τον Διαμαντιδη?Ισχυουν

Τοτε που ειναι η ανακοινωση?

Δημοσ.

Ακουσε ο Παπαλουκας?Ακουσε(και οι Πελεκανοι πως τους λενε ΔΕΝ ειπαν μονο για την απονομη, ειπαν γενικα)

Αν αναφέρεσαι στο δικό μου μήνυμα, στα @@ μου για τους πελαργούς, απλώς εξέφρασα τη γνώμη μου.

Όσο για το ξύλο στον Άρη, ο Σκέιλς έκλασε πατάτες μόλις είδε το Ζίζιτς τόσο αγριεμένο :) Όσο για το Μπουρούση, δε νομίζω ότι πήγε για τσαμπουκά, παρά μάλλον για να τρομάξει το Σκέιλς και να μη συνεχίσει.

Κρίμα πάντως που εξελίχθηκε έτσι, τώρα θα γίνει της πόπης στα υπόλοιπα ματς...

Δημοσ.
Ειδατε καθολου μπασκετ σημερα???

Σε αγωνες ημιτελικης φασης Α1(καμια σχεση με Ευρολιγκα), στο 2ο ματς(καμια σχεση με τελικο, ουτε η προκριση δεν κρινοταν), σε αγωνες Ελληνικων εναντιον Ελληνικων ομαδων(και οχι Ελληνικων εναντιον Ρωσσικων)

ΣΕΦ..."Σιγαλα δεν εισαι Ολυμπιακος, εισαι μισθοφορος και ΠΟΥΤ@ΝΑΣ ΓΙΟΣ"

Ελληνικο...Συνθηματα εναντιον του διεθνη πλευμεηκερ, Ευρωπαιου πρωταθλητη και Παγκοσμιου δευτεραθλητη, μελους τιης πρωτης 5αδας της Ευρωλιγκας για την σεζον 2006-2007, MVP του Φ4 2007 και καλυτερου αμυντικου της Ευρωλιγκα για τις σεζον 2004-2005,2005-2006,2006-2007 και αψογου χαρακτηρα Δημητριου Διαμαντιδη

Περιμενω ανακοινωση των Πετεινων και διαμαρτυρια των μελων του φορουμ αλλιως καταληγω στα ακολουθα συμπερασματα

1. Η μανα του Σιγαλα ειναι οντως πορνη, του Παπαλουκα οχι

2. Ο Σιγαλας και ο Διαμαντιδης ΔΕΝ ειναι μελη της Εθνικης και ΔΕΝ ειναι Ελληνες

3. Οι 3 πρωτες ομαδες της Ευρολιγκα εξασφαλιζουν το δικαιωμα να παιξουν του χρονου στην Α1, αφου για να δικαιολογουνται τετοια συνθηματα μαλλον ο 2ος ημιτελικος αγωνας σε σειρα των 5 ματς για την Α1 ειναι πολυ πιο σημαντικος και κρισιμος απο τον τελικο του Φ4

4. Λογω θρησκειας οι Ρωσσοι ειναι πιο πολυ αδελφια μας απο τους υπολοιπους Ελληνες

5. Ο ανθρωπος και αθλητης Θεοδωρος Παπαλουκας εχει μεγαλυτερη αξια ως οντοτητα απο τους συναθλητες αλλα σιγουρα οχι συν-ανθρωπους του Δημητριο Διαμαντιδη και Γεωργιο Σιγαλα. Που σημαινει οτι πρεπει να εξαιρεθει και απο τους φορους ξερω γω or something like that

6. Οι Πελαργοι ειναι στην πραγματικοτητα fan club κοριτσιων ηλικιας 16 εως 66 ετων με φετιχ τις μεγαλες μυτες

παίζει και το ενδεχομένο,οι πελαργοί,τώρα με τις βροχές να έχουν να παραδώσουν....πολλά παιδιά,γιατί ο κόσμος δεν βγαίνει από το σπίτι του,και κάνει σεξ συχνά,και να μην πρόσεξαν το κράξιμο στον σιγάλα....

Επίσης,ο διαμαντίδης, ΄συμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των πελαργών, ΔΕΝ είναι τόσο καλό παιδί,αρά καλά του έκαναν!

Τέλος, παίζει κ το ενδεχόμενο,το αθροισμα του IQ όλων αυτών,να μην ξεπερνάει το μπόι του διαμαντίδη....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...