Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξέρω από που αντλείς όλους αυτούς τους αριθμούς,αλλά δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που αναφέρονται στην άλλη πηγή,από το όχι τόσο έγκυρο(συμφωνώ) wikipedia.

το ζήτημα είναι όμως, ότι διαφωνείτε σχεδόν σε κάθε τμήμα!

επίσης, υπάρχουν σίγουρα διάφορα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν ,για τα πρωταθλήματα αττικής,για το ότι αν προσέξεις,στους τίτλους του οσφπ αναφέρονται ατομικές διακρίσεις,και όχι συλλογικές (όχι πρωταθληματα δηλαδή),συν τα υπόλοιπα που ανέφερα πιο πανω....

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά άκρη δεν βγάζουμε αυτό είναι σίγουρο,οι δικές μου πηγές είναι από βιβλία,αξιόπιστα και όχι της πλάκας.Η διαφωνία προκύπτει από το ότι στο winki δεν έκατσαν να ψάξουν,ότι βρήκαν έτοιμο το πόσταραν,με αποτέλεσμα ένα σωρό πράγματα να λείπουν.

Συγνώμη για να καταλάβω,ατομική διάκριση δεν έιναι οι δικοί σας τίτλοι στην ποδηλασία,το σκάκι,το μπιλιάρδο,το ατομικό πινκ-πονκ,τον ανώμαλο δρόμο,το τραμπολίνο,τη σκοποβολή?.Δεν μιλάω για γενικές βαθμολογίες ή διασυλλογικά πρωταθλήματα,αλλά για ατομικές διακρίσεις.

Δημοσ.

όχι,από ότι τουλάχιστον διαβάζει κάποιος, είναι πρωταθλήματα,όχι διακρίσεις,και επίσης,σύμφωνα με gwf,και wikipedia, είναι αναγνωρισμένα από ΓΓΑ.

Δημοσ.

Ρε φιλος να μου λυσεις μια απορια?

Πως γινεται να γραφεις αυτα

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: 134

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ: 28

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: 13

ΚΑΝOΕ ΚΑΓΙΑΚ: 1

Με αυτη την υπογραφη!!!

ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ!!!Δηλαδη πως γινεται να ισχυουν και τα 2 ρε συ???

Εγω μαζι σου, να τα μετραμε ολα αλλα πριν λιγο καιρο το κοριδευατε αυτο και μαλιστα συνεχιζεις να το εχεις sig!!!

Δημοσ.

Α και

ΒΟΛΕΪ: 37

22 Πρωταθλήματα Ελλάδας : 1968, 1969, 1974, 1976, 1978, 1979, 1980, 1981, 1983, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1998, 1999, 2000, 2001, 2003

11 Κύπελλα Ελλάδας : 1981, 1983, 1989, 1990, 1992, 1993, 1994, 1997, 1998, 1999, 2001

1 Σούπερ Καπ Ελλάδος : 2000

1 Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης : 1996

1 Top Teams Cup : 2005

22+11+1+1+1=36

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: 69

22 Ατομικά πανελλήνια πρωταθλήματα κατηγορίας Finn : 1972, 1973, 1974, 1976, 1977, 1978, 1979, 1980, 1982, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007

21 μου βγαινουν αδελφε

19 Πρωταθλήματα Eurolymp,

5 Παγκόσμια Πρωταθλήματα Finn (Παπαθανασίου) + 1 Soling (Μπουντούρης),

5 Πρωταθλήματα Ευρώπης Finn (Παπαθανασίου).

Για δωσε καμια ημερομηνια γιατι διαβαζα οτι καποια τα πηρε ο Παπαθανσιου ΠΡΙΝ εγραφει στον Ολυμπιακο

ΣΤΙΒΟΣ: 50

1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών (2006), 25 Πρωταθλήματα ανωμάλου δρόμου Ανδρών, 24 Πρωταθλήματα ανωμάλου δρόμου Γυναικών.

Για δωσε επισης ημερομηνιες και διοργανωσεις

2 Κύπελλα Αττικής [ άνδρες ] : 2003, 2005.

6 Κύπελλα Αττικής [ γυναίκες ] : 1998, 2000, 2001, 2002, 2005, 2007.

Κυπελα Αττικης ρε φιλε?Ελεος, να κανουμε και μεις κανα τουρνουα Λεωοφορος Οπεν αμα ειναι
37 Πανελλήνια πρωταθλήματα Απλού Ατομικού Αγωνίσματος [ γυναίκες ]: 1957 (Κύπελλο ΟΣΦΠ),
ΜΠΑΡΔΟΝ?????Γουατ ιζ δις?

21 Πανελλήνια πρωταθλήματα Διπλού Μικτού Αγωνίσματος [ άνδρες - γυναίκες ]: 1966 (Τουρνουά Θεσσαλονίκης),

Καλα, αμα ειναι να κανουμε εδω ενα τουρνουα στο Νεο Ηρακλειο να το μετρησουμε.ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΓΓΑ????

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ: 3

3 Πρωταθλήματα Ανδρών.

Για πες...

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ: 7

3 Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανδρών, 4 Πανελλήνια Πρωταθλήματα Γυναικών

Επισης, για πες

Α, ακομα και ετσι 528 βγαζουν αθροισμα ρε αδελφε, τα αλλα 3 τι ειναι, για fair play?

Δημοσ.

λολ τις εχετε βγαλει εξω και τις μετρατε ε?(τις ιστοριες σας)

Δε καταλαβαινω ομως τι ακριβως θελετε να αποδειξετε.

ποιος ειναι μεγαλυτερος συλλογος?λολ

Δημοσ.

Ναι ρε παιδιά...

Ξέρω γω..;Πέρα από τη πλάκα του για κάτι απίστευτα κύπελλα γειτονιάς,συνοικιών και περιχώρων που έχουν προσμετρηθεί δεν έχει νόημα ρε.

Δημοσ.
Ρε φιλος να μου λυσεις μια απορια?

Πως γινεται να γραφεις αυτα

Με αυτη την υπογραφη!!!

ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ!!!Δηλαδη πως γινεται να ισχυουν και τα 2 ρε συ???

Εγω μαζι σου, να τα μετραμε ολα αλλα πριν λιγο καιρο το κοριδευατε αυτο και μαλιστα συνεχιζεις να το εχεις sig!!!

Η λύση της απορίας σου στην αρχή του μυνήματος 6217,λίγο παραπάνω.

Για εμένα το σωστό είναι να μετράνε σαν τίτλοι ενός συλλόγου αυτοί που έχουν κατακτηθεί σε ομαδικά αθλήματα,σε γενικές βαθμολογίες αγωνισμάτων και σε διασυλλογικά πρωταθλήματα.Όταν όμως έσείς κάθεστε και μου αραδιάζεται από σουμπούτεο μέχρι μπιλιάρδο και θαλάσσιο σκι,και μετά μιλάτε και για δημιουργία λάθος εντυπώσεων :???: ,ε τι περιμένεις να γίνει.Τις ίδιες μπαρούφες θα καθόμαστε να προσμετράμε και εμείς.Απλό είναι.

ΥΓ 1. Άλλο τι λένε οι gwf και στο winki οτι μετράει η γγα και άλλο τι πραγματικά μετράει..Το έχει ψάξει κανείς από εσάς ο ίδιος τι παίζει ή απλά κάθεστε και πιστεύετε τις λίστες χωρίς καν να το ψάξετε?

ΥΓ 2. Για τις ημερομηνίες που ζητάς το ψάξιμο που έχουμε αρχίσει κάποιοι εδώ και 2 περίπου μήνες συνεχίζεται.Και ξέρεις δεν είναι εύκολο να βρεθούν ημερομηνίες (αξιόπιστες) 30 και 40 χρόνια πρίν.Ελπίζω οτι σύντομα θα σου λύσω την απορία,όπως και την απορία σχετικα με το έτος ίδρυσης του τμήματος πινκ-πονκ του Ολυμπιακού,πυ λέγατε οτι είχε ιδρυθεί το 1959,επειδή ένας άσχετος το είδε σε αφιέρωμα της πλάκας μιας εφημερίδας το έγραψε στο winki και δεν έκανε τον κόπο να το ψάξει.Έτος ίδρυσης όπως έλεγα και στον antreaslam είναι το 1947. Όσο για το κύπελλο ΟΣΦΠ και αυτό το συζητήσαμε παραπάνω.Αν έχεις το κουράγιο να ψάξεις θα το βρείς:-D .

ΥΓ 3 Απορία.Το χρυσά που πηραν η Βόγγολη το 2002 στους πανευρωπαικούς, η Μανιάνη το 1999(παγκόσμιο) και το 2002(πανευρωπαικό),ο Κεντέρης το 2000 (Ολυμπιακοί αγώνες),το 2001 (Παγκόσμιο πρωτάθλημα),το 2002(Πανευρωπαικό)η Θάνου το 2002 (Πανευρωπαικό)τους θεωρείς τίτλους του Ολυμπιακού ή όχι.

Δημοσ.

σόρρυ ρε φίλε,αλλά κανένα χρυσό μεταλλιο,δεν είναι ΤΙΤΛΟΣ από μόνο του!

συλλογοι, υπάρχουν κ στο στίβο! αν πάρεις 10 χρυσά,στο πανελληνιο πρωτάθλημα,και βγεις 2ος, εσύ θα μετρήσεις 10 τίτλους?

ΟΧΙ!

είδες πουθενά να μετριούνται προσωπικοί τίτλοι στους τίτλους του ΠΑΟ?

είναι όλα πρωταθληματα,διασυλλογικά και κύπελλα!

Αυτό σημαίνει ότι,εξ ορισμού, τίτλος με το όνομα πρωταθλημα αττικής,δεν προσμετράται στο σύνολο, όπως και τουρνουά με το όνομα της ομαδας που τα διοργανώνει!

Επίσης,φαντάζομαι ότι όπως κάποια παιδιά βρήκαν τα στοιχεία από τη γγα για την ιστορία του παναθηναικού, το ίδιο μπορεί να γίνει και από τη μεριά του οσφπ! αλλά μου κάνει εντύπωση που ενώ το έβγαλε ως θέμα ο πρωταθλητής,μετά το έκανε τελείως γαργάρα!!!!

Δημοσ.

ΥΓ 3 Απορία.Το χρυσά που πηραν η Βόγγολη το 2002 στους πανευρωπαικούς, η Μανιάνη το 1999(παγκόσμιο) και το 2002(πανευρωπαικό),ο Κεντέρης το 2000 (Ολυμπιακοί αγώνες),το 2001 (Παγκόσμιο πρωτάθλημα),το 2002(Πανευρωπαικό)η Θάνου το 2002 (Πανευρωπαικό)τους θεωρείς τίτλους του Ολυμπιακού ή όχι.

Αυτοί φυσικά και δεν θεωρούντε τίτλοι του ολυμπιακού τη στιγμή που πάνε ως εκπρόσωποι τη Ελλάδας και όχι ως αθλητές συλλόγου. Με την ίδια λογική πρέπει να προσμετρίσουμε και σαν τίτλους κάθε μέταλλιο μπασκετμπολίστα του Παναθηναικού που έπαιξε με την ομάδα της Ελλάδας στο πανευρωπαικό. Εκτός και αν οι συγκεκριμένοι αθλητές κατέβηκαν στα πανευρωπαικά και τα παγκόσμια με φόρμα του ολυμπιακού και όχι με το εθνόσημο.

Δημοσ.
σόρρυ ρε φίλε,αλλά κανένα χρυσό μεταλλιο,δεν είναι ΤΙΤΛΟΣ από μόνο του!

συλλογοι, υπάρχουν κ στο στίβο! αν πάρεις 10 χρυσά,στο πανελληνιο πρωτάθλημα,και βγεις 2ος, εσύ θα μετρήσεις 10 τίτλους?

ΟΧΙ!

είδες πουθενά να μετριούνται προσωπικοί τίτλοι στους τίτλους του ΠΑΟ?

είναι όλα πρωταθληματα,διασυλλογικά και κύπελλα!

Αυτό σημαίνει ότι,εξ ορισμού, τίτλος με το όνομα πρωταθλημα αττικής,δεν προσμετράται στο σύνολο, όπως και τουρνουά με το όνομα της ομαδας που τα διοργανώνει!

Επίσης,φαντάζομαι ότι όπως κάποια παιδιά βρήκαν τα στοιχεία από τη γγα για την ιστορία του παναθηναικού, το ίδιο μπορεί να γίνει και από τη μεριά του οσφπ! αλλά μου κάνει εντύπωση που ενώ το έβγαλε ως θέμα ο πρωταθλητής,μετά το έκανε τελείως γαργάρα!!!!

Φίλε μου ρίξε μια ματιά εδω

http://www.greenwebfans.com/view/el/DisplayArticle.aspx?147

και λύσε μου τις εξής απορίες.

1.Τα 25 πρωταθλήματα ανωμάλου δρόμου στους άνδρες,τα 29 στις γυναίκες,τα 29 πρωταθλήματα Δημοσίας οδού ανδρών,τα 16 πρωταθλήματα ανδρών στην ξιφασκία,τα 10 ανδρών γυναικών στην τοξοβολία,τα 6 πρωταθλήματα και 1 κύπελλο στο σκάκι,το 1 πρωτάθλημα μπιλιάρδου και το 1 σουμπούτεο,δεν είναι ατομικές πρωτιές,πρώτες θέσεις,δηλαδή χρυσά μετάλλια ενός και μόνο αθλητή?Από που και ώς που το μετράτε ως τίτλο,κούπα δηλαδή?

2.Εξήγησέ μου πώς γίνεται στην ξιφασκία,(1964-1974) και στην τοξοβολια (1982-1986)στις ίδιες χρονιές να μετράτε τίτλο και στην γενική βαθμολογία και στις επιμέρους κατηγορίες ανδρών και γυναικών?Αυτό που φυσικά μετραέι είναι η γενική βαθμολογία και όχι ξεχωριστά άντρες γυναίκες.Με την ίδια λογική ο Ολυμπιακός εκτός από τους 48 τίτλους γενικής βαθμολογίας στην κολύμβηση μπορεί και να έχει άλλους 50,60 στις ξεχωριστές κατηγορίες ανδρών και γυναικών!!!

ΥΓ1.Εγώ δεν θεωρώ τίτλους του Ολυμπιακού τις ατομικές επιτυχίες Κεντέρη,Θάνου κλπ για αυτό και δεν τις έχουμε προσθέσει στους συνολικούς τίτλους.Τώρα πως γίνεται οι παναθηναικοί να θεωρούν ως τίτλο την πρωτιά ενος αθλητή στον ανώμαλο δρόμο π.χ. και να την προσθέτουν στους τίτλους του συλλόγου,είναι απορίας άξιον.

ΥΓ2.Εφημερίδες δεν αγοράζω αλλά στην στήλη του κύριου προέδρου στον πρωταθλητή αραιά και πού αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα.Επειδή δεν βγαίνει κάθε μέρα με πρωτοσέλιδο δεν σημαίνει οτι το έκανε και γαργάρα.

Δημοσ.

χωρίς να είμαι γνώστης του συγκεκριμένου , μπορώ να υποθέσω (και μόνο να υποθέσω),ότι η γγα τους μετράει ξεχωρίστά, ή ότι είναι ξεχωριστές διοργανώσεις.

Και εσύ έχεις προσθέσει ανώμαλο δρόμο σε αυτούς που παρέθεσες!όπως και κανοε καγιακ,και τις πρωτιές του αιμίλιου σε κάθε ευρωπαικό αγώνα!!!!!!

όσο για τον κύριο πρόεδρο, έχει υποσχεθεί εδώ και 2 μήνες περίπου,από τότε που έβγαλε το θέμα,ότι "μέσα στην επόμενη εβδομάδα,αναλυτικά όλοι οι τίτλοι του θρύλου",αλλά ακόμα τον περιμένουμε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...