Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε ναι, αυτο ειναι το προβλημα, εισαι ομαδα προταθλητισμου σε πτοση, υποσχεσαι παιχταραδες και μπαμ μπουμ για να κανεις καμμπακ και περνεις τον παπα απο την ισπανικη καλαμαρια. Επικοινονιακα αλλη μια φορα τα μαμησε ο τζιγκερ. Βεβαια και οι μικρες ομαδες εχουν τα αστερακια τους και μπορει να βγει λαυρακι, κανεις δεν το ξερει. Γιατι ο τουρε ξεραμε οτι θα βγει παιχταρα απο τις λιγες (ασχετα τι κολπα γινανε). Απλα δεν εδοσε χαρα στους φιλαθλους για αλλη μια φορα.

Ο βαζελος εχει προβλημα αριστερα και αμυντικο χαφ (και με τον γκονζαλες καπουτ χανει στο κεντρο), κοντα στα 9 εκατομυρια εδινε για τον σαβιολα, μηπος μια ιδανικη λυση θα ηταν ο ζε ρομπερτο???? πος και δεν εχει ασχοληθει?

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ γενικά δεν το καταλαβαίνω αυτό που λένε για το υποβαθμισμένο πρωτάθλημα... οκ δεν έχουμε καλό πρωτάθλημα αλλά ο για παράδειγμα πέρσυ που πήγε στην Σεβίλη ο Σαβιόλα τι παραπάνω είχε από τον ΠΑΟ; τι είχε κάνει μέχρι πέρσυ η Σεβίλη που να την κάνει καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟ... (άσχετα αν μετά πήρε το Ουέφα)

ps. Ο Σόουζα μούφα βγήκε αλλά καταλαβαίνω τι θες να πεις :P

Δημοσ.
Εγώ γενικά δεν το καταλαβαίνω αυτό που λένε για το υποβαθμισμένο πρωτάθλημα... οκ δεν έχουμε καλό πρωτάθλημα αλλά ο για παράδειγμα πέρσυ που πήγε στην Σεβίλη ο Σαβιόλα τι παραπάνω είχε από τον ΠΑΟ; τι είχε κάνει μέχρι πέρσυ η Σεβίλη που να την κάνει καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟ... (άσχετα αν μετά πήρε το Ουέφα)

ps. Ο Σόουζα μούφα βγήκε αλλά καταλαβαίνω τι θες να πεις :P

η διαφορα ρε συ ειναι οτι πεζε πρεμιερ λιγκα στην ισπανια σε μεγαλομεσαια ομαδα. Και η μονακο το ιδιο. Τα καναλια σε ολη την ευροπη θα δειχνουν και φασεις απο γαλιες, ισπανιες...κτλπ, απο ελλαδα θα δειχνουν? θα ακουγεται το ονομα σου, θα βλεπουν την πορεια σου?

Δημοσ.

ασε που εχει παιχτακια μεσα που για να αγορασει π.χ ο παο η ο γαυρος πρεπει να πουλησει τη μιση ομαδα. Αλλα προσεξε, περνει η σεβιλη τον ντανι αλβες, τον μπαπτιστα.... απο μπραζιλ, πεζει τρελη μπαλα 2 χρονια και τον βλεπουν και ξερογλυφονται ρεαλ/μπαρτσα...κτλπ. Η τιμη τους παει στα 10-20 εκατομυρια. Οι ιδιοι παιχτες ειχαν ερθει στην ελλαδα, πεξαν καλα μαθευτηκαν λιγο αλλα η τιμη τους θα ταν κοντα στα 6-8 εκατομυρια και δεν θα χαν πολλες προτασεις. Βλεπεις λοιπον γιατη προτιμουν ισπανιες?? Αν ο τουρε ειχε παει σε μια εσπανιολ δεν θα τον επερνε μια βαλενθια για 15 εκατομυρια, εγο πιστευο ανετα. Δες και κατι γκραβεσεν, ο αλλος ο ουρουγουανος ο παμπλο γκαρσια που πηγε στην ρεαλ

Δημοσ.
ασε που εχει παιχτακια μεσα που για να αγορασει π.χ ο παο η ο γαυρος πρεπει να πουλησει τη μιση ομαδα

Η Σεβίλη; ποιούς είχε... κάτι άγνωστους βραζιλιάνους είχε...

Δημοσ.

http://www.transfermarkt.de/vereine/00_m.php4?verein_id=368

αξια συλλογου κοντα στα 90 εκατομυρια.

Luνs Fabiano υπολογιζεται στα 11 εκατομυρια

Enzo Maresca 8

Christian Poulsen 8

Frederic Kanoutε 7.5

Renato 5

Daniel Alves 5

.......

και βεβαια μπορει να κανει παζαρια και να τους χρυσοπουλησει διπλες τιμες με το που κανουν μια καλη σεζον. Πχ Τον ντανιελ αλβες που ειναι απο τα καλυτερα δεξι μπακ, κατο απο 10 δεν πιστευο να τον δινει.

Δημοσ.

μα ερχεσε στα λογια μου, πηγαν σε μεγαλομεσαιο κλαμπ ισπανικο και τους εμαθαν ολοι (και να μην το χα παρει το ουεφα). Αρα γι αυτο πανε ισπανιες και οχι ελλαντα. Εχουν περισοτερες ελπιδες να ακουστουν και να κανουν μεγαλυτερη μεταγραφη μετα.

Δημοσ.

αν ακουσα καλα στο μπασκετ τωρα που πλησιαζει η εναρξη,μειωθηκε η ποινη του βαζελου απο 5 αγωνιστικες σε 3 για τα επεισοδια? α ρε αμεροληπτη δικαιοσυνη.

μεχρι να ξεκινησει η 1η αγωνιστικη θα αφαιρεθουν και αυτες οι 3.Χεχε

Δημοσ.
αν ακουσα καλα στο μπασκετ τωρα που πλησιαζει η εναρξη' date='μειωθηκε η ποινη του βαζελου απο 5 αγωνιστικες σε 3 για τα επεισοδια? α ρε αμεροληπτη δικαιοσυνη.

μεχρι να ξεκινησει η 1η αγωνιστικη θα αφαιρεθουν και αυτες οι 3.Χεχε[/quote']

Μηπως οι 3 ειναι λιγες??Δεν καταλαβα δηλαδη!!!

Δημοσ.
Μηπως οι 3 ειναι λιγες??Δεν καταλαβα δηλαδη!!!

Ασε φιλε μου που δεν καταλαβες.Στη Γλυφαδα επειδη κατι καλοπαιδα εβρισαν νεκρους καναν οι δικοι μας αυτα που εκαναν κι ο Βορεαδης επειδη εφαγε ενα μπουκαλι στο κεφαλι (που καλα το εφαγε,οποιος ηταν εκει ξερει και δεν μιλαω για διετησια του αγωνα) διεκοψε τον αγωνα, μηδενιστηκε ο Ολυμπιακος, εφαγε -2 απο το επομενο πρωταθλημα και 2 αγωνιστικες. Ο ιδιος διαιτητης αφησε λιιιιιιιγο χειροτερα πραγματα να γινουν στο ΟΑΚΑ και φαγατε ποσες? Ποοοοοοσεεεες? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Οχι και να απορεις φιλε μου!

Δημοσ.
http://www.transfermarkt.de/vereine/00_m.php4?verein_id=368

αξια συλλογου κοντα στα 90 εκατομυρια.

Luνs Fabiano υπολογιζεται στα 11 εκατομυρια

Enzo Maresca 8

Christian Poulsen 8

Frederic Kanoutε 7.5

Renato 5

Daniel Alves 5

.......

και βεβαια μπορει να κανει παζαρια και να τους χρυσοπουλησει διπλες τιμες με το που κανουν μια καλη σεζον. Πχ Τον ντανιελ αλβες που ειναι απο τα καλυτερα δεξι μπακ' date=' κατο απο 10 δεν πιστευο να τον δινει.[/quote']

Εγω συμφονω μαζι σας αν και στο Αγγλικο και το Ισπανικο ειναι πολλοι ποδοσφαιριστες τοσο υπερτιμημενοι που κατανταει αστειο. Ειναι το καλυτερο πρωταθλημα του κοσμου παντως κι οσο να 'ναι...

Δημοσ.

εδώ εσένα σου δώσαν πίσω βαθμούς και πήρες το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο για πολύ χειρότερα πράματα, οι 2 αγωνιστικές σε πειράξαν που γλίτωσε ο παναθηναικός στο μπάσκετ; πωπω τώρα ευτυχώς που θα παίξουμε 2 εντός με κόσμο και θα μας βοηθήσει λίγο να κερδίσουμε, ευτυχώς. Δηλαδή έλεος μιλάει ο ολυμπιακός οτι ο παναθηναικος ευνοείτε και το αντίθετο. ΕΛΕΟΣ ΡΕ! Τι να πει κανενας μακεδονικός δηλαδή; καμια καλλιθέα στο ποδόσφαιρο;

Δημοσ.
εδώ εσένα σου δώσαν πίσω βαθμούς και πήρες το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο για πολύ χειρότερα πράματα, οι 2 αγωνιστικές σε πειράξαν που γλίτωσε ο παναθηναικός στο μπάσκετ; πωπω τώρα ευτυχώς που θα παίξουμε 2 εντός με κόσμο και θα μας βοηθήσει λίγο να κερδίσουμε, ευτυχώς. Δηλαδή έλεος μιλάει ο ολυμπιακός οτι ο παναθηναικος ευνοείτε και το αντίθετο. ΕΛΕΟΣ ΡΕ! Τι να πει κανενας μακεδονικός δηλαδή; καμια καλλιθέα στο ποδόσφαιρο;

Σοβαρεψου... Πολυ χειροτερα? Μονος σου ησουνα στο γηπεδο χωρις αντιπαλους οπαδους και επαιρνες το πρωταθλημα.Απο το κομπλεξ πεταγατε τα απιστευτα στους παιχτες.Με τον Πανιωνιο που αναφερεις την τιμωρια ημουνα μεσα.Οποιος δεν ξερει ας τουμπεκιαζεται! Δεν θα κατσω να εξηγησω ολη τη φαση γιατι ειναι γνωστη σε ολους αλλα περιληπτικα: κατι φουσκωτοι τυποι με γραβατες στα επισημα που ξαφνικα βρηκαν ολως τυχαιως κατι ροπαλα του μπεισμπολ (ναι του μπεισμπολ, τα εδειξε και η τηλεοραση) κινηθηκαν εναντιον μας (εμεις ειμασταν σε ενα κλουβι κυριολεκτικα μεσα με τα ελαχιστα εισιτηρια που εδωσε στον Ολυμπιακο η παε Πανιωνιος και για τους οποιους ειχε πληρη ευθυνη ο Ολυμπιακος) κι εμεις δεν κουνηθηκαμε για να μην τιμωρηθουμε παρα μπηκαν καποιοι χωρις διακριτικα απο θυρες που εισιτηρια διεθεται ο Πανιωνιος και πλακωθηκαν με τους καλοντυμενους "κυριους" αρχικα και μετα γενικευτηκε το ξυλο. Εφαγα 4 αγωνιστικες και 300.000 ευρω προστιμο και ηθελες να μου αφαιρεσουν και τους βαθμους?

Μου αρεσει να μιλαω με μαγκες κι ας ειναι οτι ομαδα θελουν.Τι ειναι αυτα που λες ρε φιλε?Εγω στο μπασκετ εφαγα 2 αγωνιστικες γιατι λεει τσακωθηκαν καποιοι με τα ΜΑΤ εξω απο τη ΕΛΑΙΣ προπερσυ!!!!!!!!!!! Και μου λες εμενα τριχες? Ρε καμια αγωνιστικη να μην φας αλλα οχι να τις τρωω εγω κι εσυ παρθενα.Τραυματισες φροντιστη του Αρη περυσι στο μπασκετ δεν εφαγες τιποτα, διεκοψες 5 φορες με μπουκαλια το παιχνιδι μεταξυ μας στον πρωτο αγωνα παλι τιποτα κι επρεπε να διακοπει ο αγωνας οπως εγινε στη Γλυφαδα στον τελευταιο κι εχεις και παραπονο? Εγω δεν ειπα οτι θελω να παρω παιχνιδια στα χαρτια ή με τις τιμωριες να δυσκολευτεις να το παρεις. Ολυμπιακος ειμαι. Ξεφτιλα θα ηταν για μενα. Στην Τουμπα πριν 3 χρονια διακοπηκε το παιχνιδι 40 λεπτα κι ο νομος λεει οτι μετα τα 20 μπορω να παρω την ομαδα να φυγω και το παιρνω στα χαρτια. Εκατσα κι εχασα 2 βαθμους (χ ηρθε) και πολυ γουσταρω που εκατσα!

Εφαγα αγωνιστικες στο μπασκετ τη χρονια που περασε για υβριστικα συνθηματα το καταλαβαινεις? Σε κανενα αλλο γηπεδο δεν βριζουν στο μπασκετ? Τι μακεδονικο και καλλιθεα μας λες, δεν μιλαει κανεις για αδικιες ενδογηπεδικα, μιλαμε για διαφορετικη αντιμετωπιση.Ο Πανιωνιος για τα επεισοδια στον μεταξυ μας αγωνα εφαγε τα ιδια εκτος απο τα λεφτα που πληρωσε λιγοτερα απο τα μισα! Γιατι? Γιατι ο Ολυμπιακος εχει τις τσεπες γεματες και μπορουμε να του παρουμε περισσοτερα ε? Ισονομια! Και ειχε και ως γηπεδουχος την ευθυνη διεξαγωγης του αγωνα, μετρα ασφαλειας και διαθεσης εισητηριων. Για μενα καμια ομαδα δεν πρεπει να τιμωρειται για τα εκαστοτε ζωα που χωνονται αναμεσα στους οπαδους της και κανουν λαλακιες. Πιασε αυτους που τα κανουν και κοψε τους τον κωλο!Θες κυρια δικαιοσυνη να εισαι αμιληκτη? Αμιληκτη για ολους, οχι επιλεκτικα! Γιατι καποιος ηλιθιος θα βρεθει απο μας του χρονου να πει "αεροβολο εσεις? Πυροβολο εμεις". Μετα θα φερετε κανενα αντιαρματικο, θα φερουμε κανενα F-16 και στο τελος θα ριχνουμε πυρηνικα για το ποιος μαλακας θα παρει το πρωταθλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...