Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τώρα ειρωνεύεσαι.

Σορρυ αν σου εδωασα αυτη την εντυπωση,δεν ειρωνευομαι

Επίσης συζητάμε εδώ και πόσα ποστς και συμφωνούμε ότι οι καλοί ψηλοί που θα είναι χρήσιμοι και θα προσαρμοστούν εύκολα στον ΠΑΟ του Ομπράντοβιτς είναι ελάχιστοι και οι πιθανότες να έρθουν είναι μηδαμινές(εντάξει, είπαμε ο ΠΑύλος τρελός αλλά δε νομίζω να σπάσει και το συμβόλαιο του Βούισιτς). Τώρα, όσον αφορά τις ελλείψεις νομίζω ένας περιφερειακός και ένας ψηλός και είμαστε κομπλέ. Δεδομένου ότι τα πολλά λεφτά κατά πάσα πιθανότητα θα πάνε στον περιφερειακό, ο Μάσει θεωρώ ότι είναι μια καλή και σχετικά φθηνή λύση που θα βοηθήσει άμεσα τον ΠΑΟ μιας και ήδη ο τρόπος που αγωνίζεται ταιριάζει με το αγωνιστικό στυλ που ζητά από τους ημί-ψηλους ο Ζέλικο
.

Μα δεν θα προσθεσει τιποτα!!Αυτο σου λεω τοση ωρα.Το οτι ειναι ενας καλος ημι-ψηλος που εχει παιξει και Ελλαδα και δεν κανει και πολλα και ταιριαζει στον Ζοτς δεν σημαινει οτι χωραει στην ομαδα απο την στιγμη που δεν θα δωσει το διαφορετικο.Αυτο που περασες για ειρωνια πριν ηταν αυτο που λεω και τωρα, γιατι να δωσεις καποια λεφτα και να χαλασεις και θεση ξενου για ενα παικτη που στην ουσια κανει την ιδια δουλεια με καποιον αλλο που ηδη εχεις.

Δεστο στους ψηλους μας, θες ευελικτο, για καλη κυκλοφορια, τριποντα 4αρι?Τσαρτσαρης.Καποιος δυνατος, να δινει και δεχεται ξυλο και να μαχαιται στα ριμπαουντ πολυ?Ντικουδης.Θες 4αρο-5αρι αθλητικο που να σκοραρει και να μαζευει?Μπατιστ.Θες ελαφρυ 5αρι που να μοιραζει παιχνιδι και να παιζει εξυπνη αμυνα?Τομασεβιτς.Θες κορμι για ταπες και για να γεμιζει χωρους?Γιαφτοκας.

5 ψηλοι και οι 5 διαφορετικοι. Γιατι ο Ζοτς να σπαταλησει μια μεταγραφη-και τα λεφτα της-στον Μασει?Τι θα του δωσει που δεν του δινει τωρα ο Μπατιστ?

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συμφωνώ 100% με τον Κάιζερ. Εν τω μεταξύ και φέτος ο Μπατιστ έλειπε 2 μήνες, και έκανε άλλον 1 να παίξει καλά. Η έλλειψη αυτή πέρσι ίσως να μας είχε βγάλει και από την Ευρωλίγκα, όμως φέτος μπορούσαμε να πάμε σε rotation 4 παικτων και να αντεπεξέλθουμε.

Δημοσ.

Αναμφισβήτητα κι εγώ θεωρώ το Μπατίστ καλύτερο από Μάσει. Όμως σκεφτείτε πώς ήταν όταν ήρθε στον ΠΑΟ(τουρέκι σκέτο). Ο Μάσει ήδη έχει στοιχεία Ζοτς στο παιχνίδι του(εχει καλύτερη "αφετηρία" από Μπατίστ) και πιστεύω έχει τις ικανότητες να εξελιχθεί πιο πολύ. θεωρώ επίσης ότι έχει και κάποια στοιχεία συμπληρωματικά του Μπατίστ(πχ πιο ευκίνητος), δλδ δεν είναι μια φτωχή απομίμηση. Το ότι πιάνει θέση ξένου είναι όντως μειονέκτημα, ίσως ο Τομάσεβιτς πάει μόνο στην Ευρωλίγκα του χρόνου, γέρασε ο άνθρωπος , δε θα αντεχει να βγάζει 2 παιχνίδια την εβδομάδα. Επίσης δείτε τα παιχνίδια Μάλαγα-Αρης και Αρης-ΟΣΦΠ. Σαντιάγκο, Σοφο, Ζιζιτς έκαναν άλογα τους ψηλούς μας. Αντίθετα , άλογα τους έκανε ο Μάσει στα μεταξύ τους παιχνίδια, ειδικά δε το Σόφο τον λυπήθηκα. Αν ένας τέτοιος παίκτης(που επαναλαμβάνω δε στηρίζομαι μόνο σε αυτά τα παιχνίδια, έχει κάνει πολύ καλή χρονιά) πιστεύετε δεν έχει θέση στον ΠΑΟ, τότε λυπάμαι αλλά διαφωνώ.

Τέλος, όλα αυτά είναι θεωρητικά καθώς μάλλον η frontline του ΠΑΟ είναι ήδη σχετικά πλήρης και μπορεί να μη γίνει καμιά διορθωτική κίνηση, οπότε οι ΓΙαννακόπουλοι θα δώσουν τα ρέστα τους φαντάζομαι για κανα περιφερειακό με οργανωτικές ικανότητες(αχ,μακάρι για Ζήση)

Δημοσ.

Mπααααα....κρεατοειδης σεντερακος του 1-2 παιχνιδιων της σεζον.Αν με ρωταγες απο τον γαυρο ποιον θα ηθελα τοτε Βασιλοπουλος και παλι Βασιλοπουλος.

Δημοσ.
Μη ξεχάσω να υπενθυμίσω ότι ο Μάσει άλογο τον έκανε τον Σαντιάγκο.

Απλα για να μην δημιουργουνται εντυπωσεις επειδη το κοιταξα στην Ευρολιγκα

Σε 2 παιχνιδια πετυχαν απο 22 ποντους (9+13) ο Σαντιαγκο και (15+7) ο Μασευ και πηρε 12 ριμπ ο Μασευ και 10 ο Σαντιαγκο

Δεν τον εκανε και ακριβως άλογο ετσι?

Δημοσ.

Λοιπόν guys ας πω και γω την αποψή μου για τα μπασκετικά μεταγγραφικά του ΠΑΟ.

Τα παρακαλουθώ χρόνια τωρα και έχουν πλάκα, ένα που θυμάμαι χαρακτηριστικά ήταν η μεταγγγραφή του Πετσάρσκι από τον Αρη στον ΠΑΟ που είχε γίνει τρελλό σκηνικό μέχρι να κλείσει η μεταγγραφή back up αναγκαία-πολίτιμη τότε του Stoiko.

ΤΛΠ

Εγώ θα ήθελα τα εξής:

1. Να γυρίσει ο Vspan αντι του Tony.

2. Να γυρίσει ο Vspan αντι του Tony ξανά και ξανά :).

Βέβαια ο Obrantobits πιστεύω ότι έχει να αντιμετωπίσει 2 problems τα οποία ΜΟΝΟ αυτός θα τα δεί και θα πράξει αναλόγως, τι εννοώ:

1. Ενώ θέλει να φέρει Bill πίσω από την άλλη θέλει και ένα guard ποιό καθαρό από τον σέρβο, (ο οποίος σαν εκτελεστής έδωσε ρέστα όπως ανέφερε κάποιος). Εκεί θα τα ζυγίσει ο Zeliko, ΑΝ δει ότι τόσο αυτός όσο και ο Τρελό Betsirovits (που λέει και ο Μουσάτος) μπορούν να παίξουν Καλύτερα του χρόνου τον ρόλο του guard τότε δεν θα γίνει καμία αλλαγή στους κοντούς. Αν όχι τότε δεν ξέρω πιθανόν να επιλέξει άλλον παίχτη στην θέση Delk ή να κάνει κάποια αλλαγή με τον Vougianits, θα δείξει. Αίσθηση μου ότι θα πάρει Vspan Και θα μείνουν οι άλλοι ώς έχουν.

2. Όσον αφορά τους Ψηλούς Με δεδομένο ότι ο MAikl μένει υπάρχει θέμα με τον Tomasebits (2 χρόνια συμβόλαιο λήγει φέτος). Εδώ πάλι ο Zelimir θα δει και θα κρίνει. AN δει ότι ο Γιαφτόκας μπορεί του χρόνου να βελτιωθεί λίγο περισσότερο τότε παίζει και να φύγει ο tomasebits και να μείνουμε με τους 4 γνωστούς. Αν δει ότι ο Λιθουανός δεν παίζει να μπει στο πνεύμα φιλοσοφίας του τότε δεν ξέρω τι θα κάνει παίζει να κρατήσει και τον Σέρβο, παίζει να διώξει και τον λιθουανό (δεν ξέρω πότε τελειώνει συμβόλαιο, τι παίζει με NBA κτλ).

ΤΛΠ αν προβλέψω ένα σενάριο είναι το εξής:

1. Να πάρει Vspan οι άλλοι κοντοί να μείνουν ως έχουν.

2. Να φύγει ο Tomasevits και να βελτιωθεί ο Γιαφτόκας (ή ας μέινουν όπως έχουν τα πράγματα)

Βέβαια το ποιό σημαντικό θέμα αν προκύψει είναι αυτό του Maikl εκεί μάγκες αλλάζουν πολλοί τα σκηνικά και θα δούμε τι θα παιχτεί.

ΤΛΠ θα τα δούμε όλα εν καιρώ, Ο Ζέλικο να είναι καλά :).

Δημοσ.

είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους δημιουργήσαμε αίσθηση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με τη μεταγραγή του υπερ-παίχτη ν'νταγιέ...Ένα διαμαντι 22 καρατίων, ένας ακατατέργαστος χρυσός, ο παίχτης που έκανε τη διαφορά στο πορτογαλικό πρωτάθλημα,και ανέβασε την ακαντέμικα από 15η, στη 12η θέση!

Ω ναι, αυτή η τεράστια μεταγραφή ανακοινώθηκε επιτέλους!!!!

και το δούλεμα....συνεχίζεται!!!!!!!

ΥΓ:Όχι μόνο σε εμάς βέβαια! δήλωση του μάνατζερ του τούρκου που θέλει ο γάβρος: "έχει υπογράψει σε ομάδα της ευρώπης,και μέσα στην εβδομάδα θα σας το ανακοινώσουμε"! Γράφει σήμερα ο πρωταθλητής: "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕ θρύλο ο μάνατζεΡ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Μιά απορία.

Μα καλά γιατί δεν ανακοινώνεται επίσημα ο Πεσέιρο.Ο κόσμος τόχει τούμπανο κι αυτός(Τζίγκερ) κρυφό καμάρι?Μήπως φοβάται τις αντιδράσεις τού κόσμου?Μήπως τελικά μείνει ο Βέλιτς προπονητής καί ο Πεσέιρο γίνει τεχνικός διευθυντής καί μάλιστα εξ αποστάσεως?Λέω τώρα εγώ.

Ν'νταγιέ λοιπόν ε? Χμ! άρχισαν τα παζάρια στην λαική των μεταγραφών.Πέντε φράγκα το κομμάτι!

Σας το λέω από τώρα.Όποιος πάει καί πάρει διαρκείας γιά να βλέπει τη νέα χρονιά τούς παγκοσμίως άγνωστους πού θα φέρει ο Τζίγκερ τού συνιστώ πρώτα να περάσει από κανένα ψυχίατρο καί να ζητήσει βοήθεια.Το θέμα είναι πως περιγράφεται το πρόβλημά του.

Το μονο όπλο πού έχει ο οπαδός είναι η αδιαφορία καί η ειρωνεία γιά τις... μέγιστες μεταγραφές.

Ναί λοιπόν σωστά όλοι στο μπάσκετ όπως ειπώθηκε.Εκεί πού περνάς καλά θα πας.

Εκτός καί αν είσαι μαζόχας!

edit:

Βλέπω φέτος όλο το ...ξύλο να το τρώει ο Βέλιτς.Με τόσες αρμοδιότητες πού έχει είναι λογικό ο Τζίγκερ να τον δείχνει στο τέλος καί να λέει να αυτός φταίει! Έτσι μοιάζει η όλη φάση ως τώρα.

Δημοσ.

δε νομίζω ότι ισχύουν όλα όσα λες για τον πεσέιρο. Απλά, ίσως να προσπαθήσουν να δείξουν ότι τον θέλουν κ άλλες ομάδες,για να φανεί μεγαλύτερη επιτυχία το ότι τον πήρε ο παναθηναικός!

το πρόβλημά μου,δεν είναι η αγορά του ν'νταγιέ, ο οποίος μπορεί να αποδειχθεί απο μπόρχα μέχρι βαζέχα! είναι ο τρόπος που αυτή παρουσιάζεται,κ ο τρόπος που αυτή έγινε! το "ταλέντο" εκ πορτογαλίας, που ανακάλυψε ο νέος τεχ.διευθυντής (?) με το νέο ταλαντούχο (?) προπονητή ,και οι 2 έχουν άκρες στην πορτογαλία(!),αλλά δε φέρνουν τους βραζιλιάνους που έχουν κατακλύσει την συγκεκριμένη χώρα,αλλά ένα (νομίζω) σενεγαλέζο, που ακόμα και αν είναι καλός παίχτης,θα λείπει στάνταρ πάνω από 2 μήνες το χρόνο!!!!!

Δημοσ.

αρχισε το πανηγυρι νωρις. αμα ηταν ταλεντο δεν θα τον επαιρνε η πορτο η μπενφικα η σπορτινγκ που τον εβλεπαν ολη τη χρονια. δεν θελω να βλεπω βαλτε μου παρωπιδες.

Δημοσ.

εντάξει,1980,με αυτή τη λογική, τότε γιατί δνε πήραν οι γερμανοί τον βαζέχα (που κυριαρχούν στην πολωνική αγορά),ή τον μίκλαντ,κλπ? μπορεί να είναι υπερ-παίχτης,δεν είναι αυτό που με ενοχλεί,αλλά ο τρόπος που έγινε αυτή η μεταγραφή,και που παρουσιάστηκε....

Δημοσ.

γκάλοπ για τον προπονητή του ΠΑΟ απο τους φιλάθλους του στο sport.gr. Ποσόστό που θέλουν ΠΕΣΕΙΡΟ : 1%. Εγω περίμενα να πιάσει το 0. Ξεπέρασε τις προσδοκίες μου.

Ννταγιέ. Αυτό το υπέροχο ακατέργαστο διαμάντι που δώσαμε το υπέρογκο ποσό των 0 ευρώ αφού έμεινε ελεύθερος απο την ομάδα του ( γιατι άραγε ? ) και έχει παίξει και στην ΑΛ ΣΑΝΤ ή κάτι τέτοιο στο ΚΑΤΑΡ , θα είμαστε εδώ του χρόνου και θα λέμε ευχαριστούμε τζίγκερ και βέλιτς για άλλη μια χρονιά γεμάτη συγκινήσεις , γιαούρτια και απέραντο κράξιμο..

έ ρε των 100 χρόνων θα γίνει φέτος...

Δημοσ.

ετος 2030

ο Ολυμπιακος κατακτα το 35ο στα 36 πρωταθληματα ο 58χρονος Τζολε υποβασταζομενος απο Ανατολακη Γεωργατο το σηκωνει για μια ακομα φορα εκλιπαροντας για συνταξη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...